آشپزی

پاستا میگوی خامه ای

پاستا میگوی خامه ای

این غذای ماکارونی خامه ای میگوی خامه ای (یا میگو) بدون دردسر و در عین حال خوش طعم، ترکیبی عالی از میگوی آبدار با سیر، فلفل قرمز و کره است.

تهیه آن بسیار آسان است که آن را برای یک وعده غذایی سریع در روز یا حتی یک شام عاشقانه برای دو نفر عالی می کند.

creamy prawn pasta recipe
<em><strong>پاستای میگوی خامه ای تند و سیر <strong><em>

برای تبدیل این غذای ماکارونی عالی به یک جشن، آن را با نان سیر پنیری و یک کاسه خوب از راکت سرو کنید. سالاد با پارمزان.

پرش به:

اگر عاشق غذاهای ماکارونی سریع و آسان برای یک وعده غذایی در شب هستید، بهتر است به مک و پنیر گودا دودی (پخته شده)، پاستا با سس سبز و پاستا چوریزو و میگو.

از چه میگوهایی استفاده کنیم

همانند میگوهای کره سیر BBQ و پاستای مرغ کاجون و میگو، میگو ماده اصلی آن است و بهتر است سعی کنید و تازه بخرید.

من شخصاً میگوهای ببری تازه یا میگوهای شاهی را برای بافت کلفت تر ترجیح می دهم.

fresh shrimp in shell
پاستا میگوی خامه ای 13

همچنین، آنها حس تجملی را به ظرف اضافه می کنند و به طرز شگفت انگیزی آبدار هستند.

من آنها را به صورت عمده خریداری می کنم، پوست می کنم، دووین می کنم و برای استفاده در آینده منجمد می کنم.

یک ویدیوی کوتاه به کارت دستور غذا پیوست شده است تا نحوه پوست کندن و جدا کردن میگوی خام را نشان دهد.

peeled and deveined shrimps in a bowl
پاستا میگوی خامه ای 14

می توانید میگوها را تا 3 ماه منجمد نگه دارید و نسبتاً سریع یخ زدایی کنید که آنها را برای مواقع اضطراری عالی می کند.

از طرف دیگر، می‌توانید میگوی منجمد با کیفیت خوب را در سوپرمارکت‌ها بخرید تا کار را آسان‌تر کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از میگوهای کوچک‌تر نیز استفاده کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Ingredients needed for making creamy prawn pasta
پاستا میگوی خامه ای 15
  • میگو – میگوهای ببری تازه بهترین گزینه هستند، بزرگ و آبدار هستند و طعم شگفت انگیزی دارند. در صورت امکان میگوی تازه با پوسته و سر بخرید. با این حال، میگوهای پوست کنده و پوست کنده شده زندگی را آسان تر می کنند، بنابراین بستگی به شما دارد که از چه میگوهایی استفاده کنید. برای جایگزینی مناسب، از میگوهای خام معمولی استفاده کنید، آنها کوچکتر هستند اما ارزان تر هستند و هنوز هم طعم عالی دارند.
  • براندی یا شراب سفید – یک براندی با کیفیت خوب با غذاهای گوشتی یا غذاهای دریایی هماهنگ می شود. از طرف دیگر، یک سفید خشک نیز این کار را انجام می دهد. اگر نمی خواهید از الکل استفاده کنید، می توانید آن را با آب مرغ یا سبزیجات جایگزین کنید.
  • سیر – این دستور واقعاً برای سیر سنگین نیست، اما می‌توانید مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید. می‌توانید آن را با یک هاون و هاون یا رنده با استفاده از یک قبل از اضافه کردن آن به سس، میکروپلن زیستر.
  • خامه دوتایی – این دستور غذا با هر خامه پرچربی خوب جواب می دهد، اما سس با خامه غلیظ یا دوتایی بهتر غلیظ می شود. اگر از خامه تکی یا فرم گرفته استفاده کنید، سس رقیق‌تر می‌شود.
  • پارمزان –  از رنده‌های تازه استفاده کنید و از پارمزان رنده‌شده دوری کنید، زیرا به آرامی ذوب نمی‌شوند.
  • پنیر ماسکارپونه – من این پنیر خامه ای را دوست دارم زیرا بافتی مخملی و غنی می دهد. می توانید آن را با خامه یا پنیر خامه ای جایگزین کنید.
  • موسیر – طعم لطیف‌تر و شیرین‌تری نسبت به پیاز دارد، اما اگر پیاز را در دست ندارید، می‌توانید از آن استفاده کنید.
  • پاستا – من برای این سس خامه ای و پنیری، پاستاهای بلند مانند تالیاتل، فرزین، لینگوئینی یا اسپاگتی را ترجیح می دهم.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه این ماکارونی خوشمزه بسیار آسان است و زمان بسیار کمی برای پخت آن صرف می شود. برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

بعد از اینکه آب پاستا را به جوش آوردید شروع به پختن سس پاستا کنید. هم سس و هم پاستا را همزمان آماده خواهید داشت.

برای سس پاستا، از یک وک بزرگ یا یک تابه نچسب بزرگ استفاده کنید. تابه را روی حرارت متوسط ​​تا کم قرار دهید و کره را آب کنید.

میگوها را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا صورتی شوند. اگر آنها را بیشتر از این بپزید، جمع می شوند و بافت لاستیکی پیدا می کنند.

sauteing the prawns in a pan with butter
پاستا میگوی خامه ای 16

آنها را در یک بشقاب بردارید و کنار بگذارید. روغن زیتون را به همان ماهیتابه اضافه کنید و موسیر را به همراه سیر تفت دهید.

قبل از افزودن قارچ، حرارت را زیاد کنید.

Sautéing the shallots and mushrooms in a pan

وقتی قارچ ها نرم شدند، براندی یا شراب سفید را اضافه کنید.

add the brandy and cook until it evaporates

قبل از اضافه کردن گوجه فرنگی، فلفل قرمز (اختیاری) و فلفل سیاه، اجازه دهید الکل تبخیر شود. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که گوجه فرنگی ها نرم و لطیف شوند بپزید.

tomatoes are added to the mushrooms

پنیر ماسکارپونه را هم بزنید تا حل شود. خامه دوبل را همراه با 100 میلی لیتر آب ماکارونی بریزید.

اجازه دهید 5 تا 6 دقیقه بجوشد تا مخلوط خامه ای به اندازه ای غلیظ شود که پشت قاشق را بپوشاند.

Mascarpone and double cream added to the pan

میگوهای پخته شده و پارمزان را اضافه کنید، چاشنی آن را بررسی کنید و آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.

the prawns are added to the pan
پاستا میگوی خامه ای 17

سبزی ها را هم بزنید و مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند، پاستاهای پخته شده را آبکش کنید و به سس خود اضافه کنید.

the herbs are added to the sauce
پاستا میگوی خامه ای 18

از روی حرارت بردارید و بلافاصله سرو کنید.

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکته برتر از سرآشپز

افزودن مقداری آب پاستا به سس به غلیظ شدن سس کمک می‌کند و چسبیدن آن به پاستا را آسان‌تر می‌کند. نشاسته موجود در آب پاستا سس را به هم می چسباند و بافت خامه ای بیشتری می دهد.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانید پاستا میگو را دوباره گرم کنید؟

بله، می توانید آن را در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید، مطمئن شوید لوله کشی داغ است بار دوم آن را گرم نکنید!

با ماکارونی میگو چه گیاهانی می آید؟

ادویه های مورد علاقه من برای جفت شدن با میگو یا هر غذای دریایی دیگری عبارتند از جعفری، شوید، ترخون، کرفس یا پیازچه.

برای سایر غذاهای خوشمزه با میگو، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این پاستا خامه ای، سیر و تند میگو (میگو) به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

creamy prawn pasta recipe

پاستای میگو خامه ای

آیلا کلولی

این غذای ماکارونی خامه ای میگوی خامه ای (یا میگو) بدون دردسر و در عین حال خوش طعم، ترکیبی عالی از میگوی آبدار با سیر، فلفل قرمز و کره است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی ایتالیایی، مدیترانه ای

سرویس ها 4 افراد

کالری 993 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • یک تابه بزرگ را با آب کافی روی حرارت قرار دهید تا پاستا بپزد و 1 قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید.

  • ماکارونی را طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید.

  • <. li id="wprm-recipe-2373-step-0-2" class="wprm-recipe-instruction" readability="-1">

    در حالی که پاستا در حال پختن سس است، شروع به تهیه سس کنید.

  • قرار دهید یک ووک یا یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط ​​تا کم و کره را آب کنید.

  • میگوها را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا صورتی شوند. اگر بیشتر از آن بپزید، چروک شده و بافت لاستیکی پیدا می کنند. آنها را در یک بشقاب بریزید و کنار بگذارید.

  • روغن زیتون را به تابه اضافه کنید و موسیر را به همراه سیر تفت دهید.

  • وقتی موسیر نرم شد، قارچ ها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

  • براندی یا شراب سفید خشک را اضافه کنید و کم کنید تا کاملا تبخیر شود.

  • گوجه گیلاسی، چیلی و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.

  • پنیر ماسکارپونه را هم بزنید تا خوب ترکیب شود سپس خامه دوبل را اضافه کنید.

  • مقداری آب پاستا (تقریباً 100 میلی‌لیتر) اضافه کنید و بگذارید 5 تا 6 دقیقه بجوشد تا مخلوط خامه‌ای به اندازه‌ای غلیظ شود که پشت قاشق را بپوشاند.

  • افزودن میگوی پخته شده و پارمزان، چاشنی آن را بررسی کنید و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه کنید.

  • سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند، ماکارونی پخته شده را آبکش کرده و به سس خود اضافه کنید.

  • از روی حرارت بردارید و بلافاصله سرو کنید.

یادداشت

  • افزودن مقداری آب پاستا به سس به غلیظ شدن سس کمک می کند و چسبیدن آن به ماکارونی را آسان می کند. نشاسته موجود در آب پاستا سس را به هم می چسباند و بافت خامه ای می دهد.
  • می توانید میگوها را تا 3 ماه منجمد نگه دارید و نسبتاً سریع یخ زدایی کنید که آنها را برای مواقع اضطراری عالی می کند.
  • بعد از اینکه آب پاستا را به جوش آوردید شروع به پختن سس ماکارونی کنید. هم سس و هم پاستا را همزمان آماده خواهید داشت.
  • اگر میگو را بیشتر از چند دقیقه بپزید، چروک می شوند و بافت لاستیکی پیدا می کنند.
  • یک ویدیوی کوتاه به کارت دستور غذا پیوست شده است تا نحوه پوست کندن و جدا کردن میگوی خام را نشان دهد.
  • می‌توانید باقیمانده‌ها را دوباره در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید و مطمئن شوید که لوله‌ها داغ هستند. برای بار دوم گرم نکنید!

تغذیه

کالری: 993کیلو کالری کربوهیدرات ها: 83gپروتئین: 44gچربی: 48g چربی اشباع شده: 26gچربی اشباع نشده چندگانه: 3gچربی تک غیراشباع: 14gچربی ترانس: 1gکلسترول: 356میلی گرم سدیم: 2854میلی گرمپتاسیم: 848میلی گرمفیبر: 5g شکر: 6گرمویتامین A: 2275IU ویتامین C: 37میلی گرمکلسیم: 478میلی گرم آهن: 3میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : Moussaka ترکی – Patlıcan Musakka

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا