آشپزی

پید پنیر با قارچ – کاسارلی پیده

پید پنیر با قارچ – کاسارلی پیده

پید پنیر ترکی (ترجمه شده به عنوان کاسارلی پیده) با قارچ نوعی نان تخت است که روی آن سبزیجات و پنیر کاسار قرار می گیرد، بسیار شبیه پیتزا اما بدون سس گوجه فرنگی است. این پید پنیری کره ای است، طعم و مزه دارد، درست کردن آن بسیار آسان است و برای برانچ، ناهار یا شام مناسب است.

dipping a slice of mushroom pide in egg yolk
پید پنیر با قارچ کاسارلی پیده 14
پرش به:

Pide یک کلاسیک ترکی است و بهترین میان وعده و غذای “برای رفتن” است. در دنیای غرب به آن پیتزای ترکی نیز می گویند. اگرچه برخی از پر کردن‌های سنتی برای روی این نان‌های مسطح وجود دارد، اما می‌توانید رویه‌های مورد علاقه خود را سفارشی کنید. پید مورد علاقه دیگر من پید کیمالی ترکی است که روی آن چرخ کرده و سبزیجات خرد شده کوچک ریخته شده است.

a slice of Cheese Pide with Mushrooms - kasarli pide
پید پنیر با قارچ کاسارلی پیده 15

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • برای تهیه این نان خوش طعم پر از قارچ و پنیر کاسار فقط به چند ماده نیاز دارید.
  • ساختن آن با دستورالعمل ها و تصاویر گام به گام بسیار آسان است.
  • شما می توانید در هر زمانی از روز از پنیر پید با قارچ لذت ببرید! برای سرو به عنوان صبحانه/برانچ و همچنین برای ناهار یا شام عالی است.
  • مواد باقی مانده برای ناهار بسته بندی شده عالی هستند. از طرف دیگر، می توانید آنها را (بدون تخم مرغ) تا 3 ماه منجمد کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for mushroom and Cheese Pide
پید پنیر با قارچ کاسارلی پیده 16

پنیر کسار چیست؟

پنیر کاسار نوعی پنیر زرد نیمه سخت است که شبیه چدار اما بسیار ملایم‌تر است و از شیر گوسفند تهیه می‌شود. در ترکیه برای شیرینی و پخت و پز عمومی استفاده می شود.

می توانید کسار را با موزارلا، گودا، چدار یا هر پنیر نیمه سخت دیگری که دوست دارید جایگزین کنید. شما می توانید کاسار را از فروشگاه های ترکیه و همچنین به صورت آنلاین از Amazon خریداری کنید.

مواد دیگری که برای تهیه پید پنیر با قارچ – کاسارلی پیده نیاز دارید عبارتند از:

  • قارچ- قارچ دکمه ای یا قارچ شاه بلوط برای پیده عالی هستند. من گاهی اوقات از قارچ‌های وحشی نیز استفاده می‌کنم که شانس پیدا کنم.
  • فلفل سبز – من از فلفل سبز ترکی استفاده می‌کنم زیرا همیشه آن‌ها را در یخچال دارم، اما هر فلفل سبزی که دوست دارید یا در دست دارید، خوب عمل می‌کند.
  • گوجه‌فرنگی – یک گوجه‌فرنگی ریز خرد شده در اندازه متوسط ​​کافی است، اما می‌توانید برای رنگ بیشتر مقداری اضافه کنید.
  • آرد قوی سفید – به آرد نان قوی نیز معروف است. از انواع گندم سخت تهیه شده و حاوی گلوتن بیشتری نسبت به سایر انواع آرد است. مقداری خاصیت ارتجاعی به خمیر می دهد و کمک می کند تا با ساختاری خوب بالا بیاید.
  • مخمر – در صورت تمایل از مخمر خشک شده سریع یا مخمر تازه استفاده کنید. در صورت استفاده از مخمر تازه باید مقدار آن را دو برابر کنید.
  • تخم مرغ – آنها اختیاری هستند اما به شدت توصیه می شود!

لطفاً برای مقادیر دقیق، کارت دستور غذا را در زیر مشاهده کنید.

دستورالعمل های گام به گام

ساخت پنیر پاد خانگی خود (کاسارلی پید) با قارچ ممکن است دلهره آور به نظر برسد، اما اگر چند مرحله ساده را دنبال کنید، درست کردن آنها نسبتاً ساده است:

خمیر را آماده کنید

آرد را در یک کاسه الک کنید سپس مخمر و آب گرم را اضافه کنید. مخلوط کنید تا مخلوط شوند و سپس نمک را به کاسه اضافه کنید.

yeast, flour, water and salt are placed in a bowl
پید پنیر با قارچ کاسارلی پیده 17

به آرامی با انگشتان خود مخلوط کنید تا خمیری به دست آید، در آن مرحله چسبناک می شود. خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده منتقل کنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که دیگر به دستتان نچسبد ورز دهید.

در صورت نیاز می توانید از کمی آرد اضافه استفاده کنید اما نه زیاد. در آن مرحله باید احساس نرمی و ارتجاعی داشته باشد. خمیر را به صورت توپ درآورده و در ظرف برگردانید.

the dough for pide is formed with yeast, salt and water
پید پنیر با قارچ کاسارلی پیده 18

روی آن را با یک فیلم یا پارچه آشپزخانه تمیز بپوشانید و بگذارید یک ساعت دم بکشد تا اندازه آن دو برابر شود.

the dough for Pide has doubled the size
پید پنیر با قارچ کاسارلی پیده 19

پر کردن را آماده کنید

کره را در تابه ذوب کرده و پیازها را روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا نرم شوند.

sautéing the onions in a pan
پید پنیر با قارچ کاسارلی پیده 20

قارچ ها را اضافه کنید و سپس قبل از اضافه کردن فلفل، چند دقیقه تفت دهید.

Sautéing the mushrooms
پید پنیر با قارچ کاسارلی پیده 21

فلفل ها را یک دقیقه تفت دهید و سپس گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و فلفل چیلی (در صورت استفاده) را اضافه کنید.

چند دقیقه دیگر بپزید، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه خنک شود.

Pide را شکل دهید

فر را با دمای 220 تا 430 درجه فارنهایت (فر فن دار) از قبل گرم کنید.

خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید (هر کدام تقریباً 140 گرم) و سپس آنها را روی سطح کمی آرد پاشی شده قرار دهید. روی آن را با یک پارچه یا یک پارچه آشپزخانه مرطوب بپوشانید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر استراحت کند.

the dough is divided into 4 equal pieces
پید پنیر با قارچ کاسارلی پیده 22

یکی از گلوله های خمیر را به شکل بیضی به ابعاد 15 در 35 سانتی متر (حدود 6 اینچ در 13 اینچ) و ضخامت ½ سانتی متر (0.2 اینچ) بغلتانید.

the dough is rolled out in an oval shape
پید پنیر با قارچ کاسارلی پیده 23

¼ از فیلینگ قارچ را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید و یک حاشیه 1 ½ سانتی متری در لبه ها باقی بگذارید. روی ¼ پنیر بپاشید، حاشیه را روی فیلینگ تا بزنید و سپس انتهای بالا و پایین را به هم بچسبانید.

cheese and mushrooms are placed on top of the dough
پید پنیر با قارچ کاسارلی پیده 24

همین کار را برای 3 گلوله خمیر باقی مانده نیز تکرار کنید. روی 2 سینی فر بزرگ کاغذ فر بپوشانید و به آرامی روی هر سینی 2 عدد از آن را منتقل کنید.

وقتی فر به اندازه کافی داغ شد، سینی ها را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که فیلینگ پخته شد و شیرینی کمی قهوه ای شد، بپزید.

اگر می‌خواهید تخم‌مرغ را روی پیه خود اضافه کنید، آن را در 5 دقیقه آخر زمان پخت برای تخم‌مرغ‌های متوسط ​​یا 10 دقیقه برای تخم‌مرغ‌های خوب اضافه کنید. وقتی پیدها قهوه ای طلایی شدند، پوسته را با قلم مو سخاوتمندانه با کره بمالید و قبل از سرو برش دهید.

cheese and mushroom pide topped with an egg
پید پنیر با قارچ کاسارلی پیده 25

برای دستور پخت کامل و قابل چاپ به کارت دستور غذا بروید!

اگر به دستورالعمل‌های دقیق‌تری در مورد نحوه درست کردن خمیر پیده و باز کردن آن نیاز دارید، آموزش ویدیویی هدف اینجا.

نکات برتر از سرآشپز

  • استفاده از آرد سفید قوی با کیفیت خوب برای داشتن خمیری الاستیک که راحت‌تر باز می‌شود ضروری است. مطمئن شوید که خمیر را به اندازه کافی ورز دهید تا نرم و کشدار شود.
  • اگر خمیر شما چسبناک است، کمی آرد به آن اضافه کنید. همانطور که آن را ورز می دهید، مطمئن شوید که دست ها و سطح کار خود را با کمی آرد پاشی کنید. هر بار چند قاشق چایخوری آرد اضافه کنید تا چسبندگی آن از بین برود.
  • هنگام تهیه خمیر پیده از آب گرم ولرم استفاده کنید. آب گرم مخمر را از بین می برد و آب سرد از فعال شدن مخمر جلوگیری می کند.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده پید را دوباره گرم کنیم؟

برای گرم کردن مجدد پید باقیمانده، کافی است آن را در فویل حلبی بپوشانید و دوباره گرم کنید. فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که لوله داغ شود. همچنین در صورت تمایل می توانید آن را چند دقیقه در مایکروویو قرار دهید.

آیا پید بهتر از پیتزا است؟

من معتقدم این یک انتخاب و ترجیح شخصی است. اگرچه آنها بسیار شبیه به هم هستند، اما تفاوت های زیادی بین آنها وجود دارد. بافت خمیر پیده نرم تر و لطیف تر از خمیر پیتزا است که جویدنی تر است.
همچنین، تاپینگ ها بسیار متفاوت هستند. پیده روی خمیر سس گوجه‌فرنگی ندارد و معمولاً با گوشت مخلوط با پیاز، فلفل و گوجه‌فرنگی سرو می‌شود.

برای دستور العمل های نان تخت خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این پید پنیر و قارچ ترکی خوشمزه (کاسارلی پیده) به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

cheese and mushroom pide topped with an egg

پیر پنیر با قارچ – کسارلی پیده

آیلا کلولی

نان مسطح ترکی پر از پنیر، قارچ و سبزیجات، و سپس با یک تخم مرغ. کاملاً خوشمزه است!

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 25 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 40 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی

آشپزی ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 743 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

برای پر کردن قارچ و پنیر

دستورالعمل ها 

آماده کردن خمیر

  • آرد را در ظرفی الک کنید سپس مخمر و آب گرم را اضافه کنید.

  • با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند سپس نمک را به کاسه اضافه کنید.

  • به آرامی با انگشتان خود مخلوط کنید تا خمیری به دست آید، در آن مرحله چسبناک می شود.

  • خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده منتقل کرده و ورز دهید. به مدت 4-5 دقیقه یا تا زمانی که دیگر به دستتان نچسبد. در صورت نیاز می توانید از کمی آرد اضافه استفاده کنید. در آن مرحله باید احساس نرمی و ارتجاعی داشته باشد.

  • خمیر را به صورت گلوله در آورده و در ظرف برگردانید. روی آن را با یک فیلم یا پارچه آشپزخانه تمیز بپوشانید و بگذارید یک ساعت دم بکشد تا حجم آن دو برابر شود.

  • در حالی که خمیر در حال بالا آمدن است، شروع به تهیه فیلینگ قارچ و پنیر کنید.

تهیه فیلینگ قارچ و پنیر

  • کره را در تابه ذوب کرده و پیازها را روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا نرم شوند.

  • قارچ ها را اضافه کنید و سپس قبل از اضافه کردن فلفل ها، چند دقیقه تفت دهید.

  • فلفل ها را یک دقیقه تفت دهید و سپس گوجه فرنگی ها، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و تکه های چیلی (در صورت استفاده) را اضافه کنید.

  • چند دقیقه دیگر بپزید و از روی حرارت بردارید و در حین تقسیم و استراحت به مدت 10 دقیقه بگذارید خنک شود. خمیر.

ساخت پید

  • فر را روی 220 درجه سانتیگراد تا 430 درجه فارنهایت (فر فن دار) از قبل گرم کنید.

  • خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید 4 تکه مساوی (هر کدام تقریباً 140 گرم) و روی سطح کمی آردپاشی شده قرار دهید. روی آن را با فیلم یا پارچه مرطوب آشپزخانه بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه دیگر بماند.

  • یکی از گلوله های خمیر را به شکل بیضی به اندازه 15 در 35 سانتی متر (حدود 6 اینچ در 13 اینچ) و ضخامت ½ سانتی متر (0.2 اینچ) بغلتانید.

  • ¼ از فیلینگ قارچ را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید و یک حاشیه 1 ½ سانتی متری در لبه ها بگذارید.

  • روی ¼ پنیر بپاشید، حاشیه را روی فیلینگ تا بزنید و سپس قسمت بالا و پایین را به هم بچسبانید.

  • همین کار را برای 3 گلوله خمیر باقیمانده تکرار کنید.

  • دو سینی فر بزرگ را با کاغذ پخت بپوشانید و به آرامی 2 عدد سینی فر را روی هر کدام قرار دهید. سینی.

  • اگر می‌خواهید روی پیت خود را با یک تخم‌مرغ پر کنید، آن را در 5 عدد آخر اضافه کنید. دقیقه از زمان پخت برای تخم مرغ های متوسط ​​یا 10 دقیقه برای تخم مرغ های خوب پخته شده.

  • وقتی پیدها پخته شدند، روی پوسته را با قلم مو با کره بمالید و قبل از سرو برش بزنید.

یادداشت

  • استفاده از آرد سفید قوی با کیفیت خوب برای داشتن خمیری الاستیک که راحت‌تر باز می‌شود ضروری است. دقت کنید که خمیر را آنقدر ورز دهید که نرم و کشدار شود
  • اگر خمیر شما چسبناک است، کمی آرد به آن اضافه کنید. همانطور که آن را ورز می دهید، مطمئن شوید که دست ها و سطح کار خود را با کمی آرد پاشی کنید. هر بار چند قاشق چایخوری آرد اضافه کنید تا چسبندگی آن از بین برود.
  • هنگام تهیه خمیر پیده از آب گرم ولرم استفاده کنید. آب گرم مخمر را از بین می برد و آب سرد از فعال شدن مخمر جلوگیری می کند.
  • برای گرم کردن مجدد باقیمانده پید، کافی است آن را در فویل حلبی بپوشانید و آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که لوله داغ شود گرم کنید. همچنین در صورت تمایل می توانید آن را برای چند دقیقه در مایکروویو قرار دهید.

تغذیه

کالری: 743کیلو کالری کربوهیدرات ها: 89gپروتئین: 40gچربی: 26g چربی اشباع شده: 14gچربی اشباع نشده چندگانه: 2gMonounsaturated Fat: 7gTrans Fat: 1gCholesterol: 230mg Sodium: 1522mgPotassium: 962mgFiber: 6g Sugar: 8gVitamin A: 1205IU Vitamin C: 34mgCalcium: 499mg Iron: 7mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : مرغ کباب کامل هلندی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا