آشپزی

پرده پیلوی

پرده پیلوی

Perde Pilavi (یا Perdeli Pilav) یک غذای سنتی ترکی است که با مرغ و برنج طعم دار شده با آجیل و ادویه تهیه می شود و سپس با یک شیرینی خوشمزه بسته بندی می شود.

این غذای جشن معمولاً در مراسم عروسی یا مجالس خاص دیگر سرو می‌شود.

perde pilaf fresh out of the oven
پرده پیلوی 23

Perde Pilavi از منطقه جنوب شرقی ترکیه می آید و نمادی از ساخت یک خانه جدید در کنار هم است.

درست مانند زرشک پلو مرغ (زرشک پلو ایرانی با مرغ)، درست کردن این غذای منحصربه‌فرد کمی زمان و دقت می‌گیرد، مانند بسیاری از غذاهای جشن که با خانواده‌ها و دوستان به اشتراک گذاشته می‌شود.

Perde Pilavi
پرده پیلوی 24

تغییرهای Perdeli Pilav

اگرچه Perdeli Pilav از بخش جنوب شرقی ترکیه است، اما در سایر نقاط کشور نیز از آن لذت می برند.

منشا این غذای خوشمزه آسیای مرکزی است و در کشورهای دیگر نیز با نام‌های مختلف محبوب است:

Parda Pulao در اطراف ایران و عراق، Parda Biryani در پاکستان، و Ouziدر چندین کشور عربی.
اصلی تفاوتپرده پیلویبا سایر نسخه ها، خمیری است که برای پیچیدن فیل استفاده می شود.

نسخه‌های دیگر از شیرینی فیلو استفاده می‌کنند، در حالی که Perde Pilavi از خمیر ترد مانند شیرینی شورت استفاده می‌کند.

d9bed8b1d8afd987 d9bedb8cd984d988db8c 6485ffef33a30
پرده پیلوی 25

چرا این دستور غذا جواب می دهد

  • اگر می خواهید مهمانان شام خود را تحت تأثیر قرار دهید پردلی پیلاو غذای عالی برای سرو است.
  • این پای مرغ و برنج به سبک ترکی بسیار خشنود است! این دستور برای غذا دادن به هشت نفر کافی است.
  • اگرچه تهیه پرده پیلوی کمی زمان بر است، اما تهیه آن با تصاویر و دستورالعمل های مرحله به مرحله بسیار آسان است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

پر کردن برنج

Ingredients for the filling for verde Pilavi
پرده پیلوی 26
  • مرغ – یک مرغ جوان، آزاد یا ذرت که وزن آن بین 1 تا 1.2 کیلوگرم است برای این غذا کافی است. آنها بسیار خوش طعم هستند و به سرعت پخته می شوند. همیشه قبل از خرید بهترین تاریخ را بررسی کنید تا از تازگی پرنده مطمئن شوید.
  • برنج – بالدو – برنج چاق و دانه کوتاه کشیده شده در ترکیه بهترین گزینه است. این نوع برنج بسیار نشاسته‌ای است و می‌تواند رطوبت زیادی را جذب کند، که آن را بسیار خامه‌ای و لطیف می‌کند، اما در هنگام پخت نیز شکل خود را به خوبی حفظ می‌کند. می توانید از برنج توسیا یا آربوریو ایتالیایی استفاده کنید.
  • مویز – آنها کشمش خشک کوچکی هستند و یک عنصر محبوب در غذاهای مدیترانه ای هستند.
  • بادام – به طور سنتی برای این غذا استفاده می شود. می توانید از بادام کامل یا پوسته پوسته شده استفاده کنید.

خمیر پرده پیلوی

dough ingredients for perde pilavi
پرده پیلوی 27
  • آرد ساده – به عنوان آرد همه منظوره نیز شناخته می شود و برای شیرینی، کیک و بیسکویت بهترین است.
  • ماست – از ماست ساده بدون شکر یا طعم اضافه استفاده کنید. ماست به شیرینی ها طعمی تند می دهد و همچنین آنها را پف دار و سبک می کند.
  • کره – کره بدون نمک طعم تازه‌تر و خالص‌تری دارد و کنترل مقدار نمکی که وارد شیرینی می‌شود راحت‌تر است. قبل از مخلوط کردن کره با آرد، حتماً کره را به دمای اتاق برسانید.
  • روغن – از روغن نباتی تازه، روغن آفتابگردان یا روغن کلزا استفاده کنید که هیچ طعم بدی ندارد.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه این غذای برنجی خاص “Perdeli Pilav” ممکن است در نگاه اول کمی پیچیده به نظر برسد.

با این حال، دستورالعمل ها بسیار ساده هستند و چند نکته و ترفند وجود دارد که باید برای دستیابی به بهترین نتایج از آنها پیروی کنید:

فیلینگ برنج و مرغ را آماده کنید

مرغ را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید، 1 لیتر آب اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​به مدت یک ساعت یا تا زمانی که دمای هسته مرغ به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد، بپزید.

سبزیجات مانند کرفس، هویج و پیاز و مواد معطر مانند برگ بو و دانه فلفل را اضافه کنید تا طعم بیشتری به آبگوشت اضافه کنید.

the chicken is placed in a pot with water and vegetables
پرده پیلوی 28

مرغ را از قابلمه خارج کرده و در حین آماده کردن برنج اجازه دهید خنک شود.

آب مرغ را برای پختن برنج کنار بگذارید.

the chicken is cooked for an hour
پرده پیلوی 29

کره را در یک ماهیتابه با پایه سنگین ذوب کنید، سپس مغزهای کاج را اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا کمی طلایی شود.

sautéing the pine nuts with olive oil
پرده پیلوی 30

برنج را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید یا تا زمانی که برنج خوب پوشیده شود و کمی تفت داده شود.

Sautéing the rice
پرده پیلوی 31

قبل از اضافه کردن آب مرغ، توت، نمک، فلفل، نعناع خشک و پاپریکا را هم بزنید.

the currants and spices are added to the rice and pine nuts
پرده پیلوی 32

برنج را خوب هم بزنید، درب تابه را بپوشانید و به آرامی بجوشانید تا برنج تمام مایع را جذب کند و حدود دو سوم آن پخته شود.

از روی حرارت بردارید.

the chicken stock is added to the rice
پرده پیلوی 33

برای تهیه مرغ، استخوان ها و پوست آن را جدا کنید و سپس آن را به قطعاتی به اندازه لقمه خرد کنید.

the chicken is shredded before added to the rice
پرده پیلوی 34

مرغ رنده شده را به برنج پخته شده اضافه کنید و در حین تهیه خمیر بگذارید خنک شود.

 the shredded chicken is mixed with rice
پرده پیلوی 35

خمیر را آماده کنید

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید.

ماست، کره، روغن و تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود.

the eggs, yoghurt, oil and butter are whisked in a bowl
پرده پیلوی 36

در یک کاسه جداگانه آرد، نمک و بکینگ پودر را الک کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

the dry ingredients are sifted in a separate bowl
پرده پیلوی 37

مواد خشک را به تدریج به مواد مرطوب اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی داشته باشید.

a soft dough is formed by mixing the dry ingredients with wet ingredients
پرده پیلوی 38

خمیر را به قطر 40 تا 45 سانتی‌متر (16 تا 28 اینچ) روی سطح کمی آردپاشی شده باز کنید.

اندازه خمیر باید به اندازه‌ای بزرگ باشد که روی ظرف فر قرار گیرد و مقدار زیادی شیرینی روی لبه‌های آن آویزان شود تا بتوان داخل آن را محصور کرد.

کنار و ته ظرف فر را سخاوتمندانه با کره بمالید و بادام ها را در یک لایه دور پایه و کناره های ظرف بپاشید و از کره برای چسبیدن آنها استفاده کنید.

the sides and the bottom of an oven dish is buttered and covered with almonds
پرده پیلوی 39

سطح ظرف را با خمیر پهن شده بپوشانید.

the dish is lined with pastry
پرده پیلوی 40

شیرینی را با برنج خنک شده و فیله مرغ پر کنید.

the filling is placed in the pastry
پرده پیلوی 41

روی شیرینی آویزان شده تا کنید تا فیلینگ محصور شود، تکه های اضافی خمیر را برش دهید و ظرف را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

over hanging pastry is folded over the filling
پرده پیلوی 42

به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که خمیر قهوه ای طلایی شود بپزید.

اجازه دهید ظرف به مدت 10 تا 15 دقیقه استراحت کند، آن را در بشقاب سرو زیر و رو کنید و سرو کنید.

Perde Pilavi is baked it until golden and crispy
پرده پیلوی 43

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

پیشنهادات ارائه

ساده ترین راه برای سرو این پردلی پیلاو خوشمزه با مقداری طراوت چاچیک (ماست ترکی با خیار) است. یا یک کاسه سالاد ترکی شپرد (کوبان سالاتاسی) سالم.

اگر پرده پیلوی را برای یک گردهمایی بزرگ سرو می‌کنید، چرا آن را با امام بایلدی (ترکی) سرو نکنید بادمجان شکم پر)، باربونیا (لوبیا بورلوتی به سبک ترکی)، یا Mucver (تخمک های کدو سبز ترد)؟

نکات برتر از سرآشپز

  • سبزیجات مانند کرفس، هویج و پیاز و مواد معطر مانند برگ بو و دانه فلفل را اضافه کنید تا طعم بیشتری به آبگوشت اضافه کنید.
  • همیشه قبل از خرید بهترین تاریخ را بررسی کنید تا از تازگی پرنده مطمئن شوید.
  • استفاده از نوع مناسب برنج برای این دستور غذای پردلی پیلاو بسیار مهم است. برنج بالدو بسیار نشاسته ای است و می تواند رطوبت زیادی را جذب کند که آن را بسیار خامه ای و لطیف می کند اما در هنگام پخت نیز شکل خود را به خوبی حفظ می کند.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

باقی مانده های پرده پلویی تا پنج روز در یخچال نگهداری می شوند. ظرف بدون هوا.

می تواند من پرده پیلوی را فریز می کنم؟

بله، می توانید باقی مانده ها را زمانی که کاملاً در دمای اتاق خنک شدند، فریز کنید. حتما آنها را در ظروف دربسته قرار دهید و تا 3 ماه از آنها لذت ببرید.

آیا می توانم این غذا را با باقی مانده مرغ درست کنم؟

بله، این غذا را می توان با باقی مانده مرغ یا بوقلمون درست کرد؟ گوشت، این یک راه عالی برای استفاده از آنها است!

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل های خوشمزه تر برنج، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم همانقدر که از خوردن آن لذت می برید از طرز تهیه این غذای خوشمزه برنج و مرغ “پرده پیلوی” لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

Perde Pilavi sliced and served

پرده پیلوی

آیلا کلولی

Perde Pilavi (یا Perdeli Pilav) یک غذای سنتی ترکی است که با مرغ و برنج طعم دار شده با آجیل و ادویه تهیه می شود و سپس با یک شیرینی خوشمزه بسته بندی می شود.

زمان آماده سازی 1 ساعت 20 دقیقه

زمان آشپزی 40 دقیقه

زمان کل 2 ساعت

Course Main Course

Cuisine Middle Eastern, Turkish

Servings 8 people

Calories 761 kcal

Ingredients 

 

For the Rice and Chicken Filling

Instructions 

Preparing the Rice and Chicken Filling

  • Place the chicken in a large pot, add 1 liter of water and cook on medium heat for an hour, or until the core temperature of the chicken reaches 74 °C (165 °F). Add vegetables like celery, carrot, and onion, and aromatics like bay leaves and peppercorns to add extra flavor to the broth.

  • Remove the chicken from the pot and let it cool down while preparing the rice. Keep the chicken broth aside for cooking the rice.

  • Melt the butter in a heavy-based frying pan, then add the pine nuts, and sauté over medium heat until lightly golden.

  • Add the rice and sauté for another minute or until the rice is well coated and lightly toasted.

  • Stir in the currants, salt, pepper, dried mint, and paprika before adding the chicken broth.

  • Give the rice a good stir, cover the pan with a lid and gently simmer it until the rice absorbed all the liquid and is about two-thirds cooked through. Remove from the heat.

  • To prepare the chicken, remove the bones and the skin then shred it into bite-sized pieces.

  • Add the shredded chicken to the cooked rice and let it cool down while preparing the dough.

Preparing the Dough and Building the Dish

  • Preheat the oven to 180 °C (360° F).

  • Place the yogurt, butter, oil, and egg in a bowl and whisk until smooth.

  • In a separate bowl, sift the flour, salt, and baking powder and stir to combine well. 

  • Add the dry ingredients gradually to the wet ingredients until you have a soft and smooth dough.

  • Roll the dough out to a size of 40 to 45 cm (16 to 28″) in diameter on a lightly floured surface. The size of the dough should be large enough to line the oven dish, leaving plenty of pastry hanging over the edges to be able to enclose the filling.

  • Generously butter the side and the bottom of the oven dish, and scatter the almonds around the base and sides of the dish in a single layer, using the butter to help them stick. 

  • Line the dish with the pastry, then fill it with the cooled rice filling.

  • Fold over the over-hanging pastry to enclose the filling, trim the excess dough pieces, and place the dish into the preheated oven.

  • Bake for 35 to 40 minutes, or until the dough is golden brown.

  • Let the dish rest for 10 to 15 minutes, turn it upside down on a serving plate, and serve.

یادداشت

  • Perde Pilavi is a great way to use up any leftover chicken, turkey, or rice pilaf.
  • Add vegetables like celery, carrot, and onion, and aromatics like bay leaves and peppercorns to add extra flavor to the broth.
  • Always check the best-by date before buying to ensure the freshness of the bird.
  • Using the right type of rice is extremely crucial for this recipe. Baldo rice is highly starchy and can absorb lots of moisture which makes it very creamy and tender but also keeps its shape well when cooked.

Nutrition

Calories: 761kcalCarbohydrates: 73gProtein: 35gFat: 36gSaturated Fat: 9gPolyunsaturated Fat: 11gMonounsaturated Fat: 13gTrans Fat: 1gCholesterol: 138mgSodium: 1091mgPotassium: 479mgFiber: 4gSugar: 4gVitamin A: 336IUVitamin C: 3mgCalcium: 113mgIron: 6mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا