پرده پیلوی
پرده پیلوی
Perde Pilavi (یا Perdeli Pilav) یک غذای سنتی ترکی است که با مرغ و برنج طعم دار شده با آجیل و ادویه تهیه می شود و سپس با یک شیرینی خوشمزه بسته بندی می شود.
این غذای جشن معمولاً در مراسم عروسی یا مجالس خاص دیگر سرو میشود.
Perde Pilavi از منطقه جنوب شرقی ترکیه می آید و نمادی از ساخت یک خانه جدید در کنار هم است.
درست مانند زرشک پلو مرغ (زرشک پلو ایرانی با مرغ)، درست کردن این غذای منحصربهفرد کمی زمان و دقت میگیرد، مانند بسیاری از غذاهای جشن که با خانوادهها و دوستان به اشتراک گذاشته میشود.
تغییرهای Perdeli Pilav
اگرچه Perdeli Pilav از بخش جنوب شرقی ترکیه است، اما در سایر نقاط کشور نیز از آن لذت می برند.
منشا این غذای خوشمزه آسیای مرکزی است و در کشورهای دیگر نیز با نامهای مختلف محبوب است:
Parda Pulao در اطراف ایران و عراق، Parda Biryani در پاکستان، و Ouziدر چندین کشور عربی.
اصلی تفاوتپرده پیلویبا سایر نسخه ها، خمیری است که برای پیچیدن فیل استفاده می شود.
نسخههای دیگر از شیرینی فیلو استفاده میکنند، در حالی که Perde Pilavi از خمیر ترد مانند شیرینی شورت استفاده میکند.
چرا این دستور غذا جواب می دهد
- اگر می خواهید مهمانان شام خود را تحت تأثیر قرار دهید پردلی پیلاو غذای عالی برای سرو است.
- این پای مرغ و برنج به سبک ترکی بسیار خشنود است! این دستور برای غذا دادن به هشت نفر کافی است.
- اگرچه تهیه پرده پیلوی کمی زمان بر است، اما تهیه آن با تصاویر و دستورالعمل های مرحله به مرحله بسیار آسان است.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
پر کردن برنج
- مرغ – یک مرغ جوان، آزاد یا ذرت که وزن آن بین 1 تا 1.2 کیلوگرم است برای این غذا کافی است. آنها بسیار خوش طعم هستند و به سرعت پخته می شوند. همیشه قبل از خرید بهترین تاریخ را بررسی کنید تا از تازگی پرنده مطمئن شوید.
- برنج – بالدو – برنج چاق و دانه کوتاه کشیده شده در ترکیه بهترین گزینه است. این نوع برنج بسیار نشاستهای است و میتواند رطوبت زیادی را جذب کند، که آن را بسیار خامهای و لطیف میکند، اما در هنگام پخت نیز شکل خود را به خوبی حفظ میکند. می توانید از برنج توسیا یا آربوریو ایتالیایی استفاده کنید.
- مویز – آنها کشمش خشک کوچکی هستند و یک عنصر محبوب در غذاهای مدیترانه ای هستند.
- بادام – به طور سنتی برای این غذا استفاده می شود. می توانید از بادام کامل یا پوسته پوسته شده استفاده کنید.
خمیر پرده پیلوی
- آرد ساده – به عنوان آرد همه منظوره نیز شناخته می شود و برای شیرینی، کیک و بیسکویت بهترین است.
- ماست – از ماست ساده بدون شکر یا طعم اضافه استفاده کنید. ماست به شیرینی ها طعمی تند می دهد و همچنین آنها را پف دار و سبک می کند.
- کره – کره بدون نمک طعم تازهتر و خالصتری دارد و کنترل مقدار نمکی که وارد شیرینی میشود راحتتر است. قبل از مخلوط کردن کره با آرد، حتماً کره را به دمای اتاق برسانید.
- روغن – از روغن نباتی تازه، روغن آفتابگردان یا روغن کلزا استفاده کنید که هیچ طعم بدی ندارد.
دستورالعمل های گام به گام
تهیه این غذای برنجی خاص “Perdeli Pilav” ممکن است در نگاه اول کمی پیچیده به نظر برسد.
با این حال، دستورالعمل ها بسیار ساده هستند و چند نکته و ترفند وجود دارد که باید برای دستیابی به بهترین نتایج از آنها پیروی کنید:
فیلینگ برنج و مرغ را آماده کنید
مرغ را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید، 1 لیتر آب اضافه کنید و روی حرارت متوسط به مدت یک ساعت یا تا زمانی که دمای هسته مرغ به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد، بپزید.
سبزیجات مانند کرفس، هویج و پیاز و مواد معطر مانند برگ بو و دانه فلفل را اضافه کنید تا طعم بیشتری به آبگوشت اضافه کنید.
مرغ را از قابلمه خارج کرده و در حین آماده کردن برنج اجازه دهید خنک شود.
آب مرغ را برای پختن برنج کنار بگذارید.
کره را در یک ماهیتابه با پایه سنگین ذوب کنید، سپس مغزهای کاج را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت دهید تا کمی طلایی شود.
برنج را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید یا تا زمانی که برنج خوب پوشیده شود و کمی تفت داده شود.
قبل از اضافه کردن آب مرغ، توت، نمک، فلفل، نعناع خشک و پاپریکا را هم بزنید.
برنج را خوب هم بزنید، درب تابه را بپوشانید و به آرامی بجوشانید تا برنج تمام مایع را جذب کند و حدود دو سوم آن پخته شود.
از روی حرارت بردارید.
برای تهیه مرغ، استخوان ها و پوست آن را جدا کنید و سپس آن را به قطعاتی به اندازه لقمه خرد کنید.
مرغ رنده شده را به برنج پخته شده اضافه کنید و در حین تهیه خمیر بگذارید خنک شود.
خمیر را آماده کنید
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید.
ماست، کره، روغن و تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود.
در یک کاسه جداگانه آرد، نمک و بکینگ پودر را الک کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
مواد خشک را به تدریج به مواد مرطوب اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی داشته باشید.
خمیر را به قطر 40 تا 45 سانتیمتر (16 تا 28 اینچ) روی سطح کمی آردپاشی شده باز کنید.
اندازه خمیر باید به اندازهای بزرگ باشد که روی ظرف فر قرار گیرد و مقدار زیادی شیرینی روی لبههای آن آویزان شود تا بتوان داخل آن را محصور کرد.
کنار و ته ظرف فر را سخاوتمندانه با کره بمالید و بادام ها را در یک لایه دور پایه و کناره های ظرف بپاشید و از کره برای چسبیدن آنها استفاده کنید.
سطح ظرف را با خمیر پهن شده بپوشانید.
شیرینی را با برنج خنک شده و فیله مرغ پر کنید.
روی شیرینی آویزان شده تا کنید تا فیلینگ محصور شود، تکه های اضافی خمیر را برش دهید و ظرف را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که خمیر قهوه ای طلایی شود بپزید.
اجازه دهید ظرف به مدت 10 تا 15 دقیقه استراحت کند، آن را در بشقاب سرو زیر و رو کنید و سرو کنید.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
پیشنهادات ارائه
ساده ترین راه برای سرو این پردلی پیلاو خوشمزه با مقداری طراوت چاچیک (ماست ترکی با خیار) است. یا یک کاسه سالاد ترکی شپرد (کوبان سالاتاسی) سالم.
اگر پرده پیلوی را برای یک گردهمایی بزرگ سرو میکنید، چرا آن را با امام بایلدی (ترکی) سرو نکنید بادمجان شکم پر)، باربونیا (لوبیا بورلوتی به سبک ترکی)، یا Mucver (تخمک های کدو سبز ترد)؟
نکات برتر از سرآشپز
- سبزیجات مانند کرفس، هویج و پیاز و مواد معطر مانند برگ بو و دانه فلفل را اضافه کنید تا طعم بیشتری به آبگوشت اضافه کنید.
- همیشه قبل از خرید بهترین تاریخ را بررسی کنید تا از تازگی پرنده مطمئن شوید.
- استفاده از نوع مناسب برنج برای این دستور غذای پردلی پیلاو بسیار مهم است. برنج بالدو بسیار نشاسته ای است و می تواند رطوبت زیادی را جذب کند که آن را بسیار خامه ای و لطیف می کند اما در هنگام پخت نیز شکل خود را به خوبی حفظ می کند.
سؤالات متداول دستور غذا
باقی مانده های پرده پلویی تا پنج روز در یخچال نگهداری می شوند. ظرف بدون هوا.
بله، می توانید باقی مانده ها را زمانی که کاملاً در دمای اتاق خنک شدند، فریز کنید. حتما آنها را در ظروف دربسته قرار دهید و تا 3 ماه از آنها لذت ببرید.
بله، این غذا را می توان با باقی مانده مرغ یا بوقلمون درست کرد؟ گوشت، این یک راه عالی برای استفاده از آنها است!
دستور پخت های مرتبط
برای دستور العمل های خوشمزه تر برنج، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم همانقدر که از خوردن آن لذت می برید از طرز تهیه این غذای خوشمزه برنج و مرغ “پرده پیلوی” لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
پرده پیلوی
Perde Pilavi (یا Perdeli Pilav) یک غذای سنتی ترکی است که با مرغ و برنج طعم دار شده با آجیل و ادویه تهیه می شود و سپس با یک شیرینی خوشمزه بسته بندی می شود.
Ingredients
For the Rice and Chicken Filling
Instructions
Preparing the Rice and Chicken Filling
-
Place the chicken in a large pot, add 1 liter of water and cook on medium heat for an hour, or until the core temperature of the chicken reaches 74 °C (165 °F). Add vegetables like celery, carrot, and onion, and aromatics like bay leaves and peppercorns to add extra flavor to the broth.
-
Remove the chicken from the pot and let it cool down while preparing the rice. Keep the chicken broth aside for cooking the rice.
-
Melt the butter in a heavy-based frying pan, then add the pine nuts, and sauté over medium heat until lightly golden.
-
Add the rice and sauté for another minute or until the rice is well coated and lightly toasted.
-
Stir in the currants, salt, pepper, dried mint, and paprika before adding the chicken broth.
-
Give the rice a good stir, cover the pan with a lid and gently simmer it until the rice absorbed all the liquid and is about two-thirds cooked through. Remove from the heat.
-
To prepare the chicken, remove the bones and the skin then shred it into bite-sized pieces.
-
Add the shredded chicken to the cooked rice and let it cool down while preparing the dough.
Preparing the Dough and Building the Dish
-
Preheat the oven to 180 °C (360° F).
-
Place the yogurt, butter, oil, and egg in a bowl and whisk until smooth.
-
In a separate bowl, sift the flour, salt, and baking powder and stir to combine well.
-
Add the dry ingredients gradually to the wet ingredients until you have a soft and smooth dough.
-
Roll the dough out to a size of 40 to 45 cm (16 to 28″) in diameter on a lightly floured surface. The size of the dough should be large enough to line the oven dish, leaving plenty of pastry hanging over the edges to be able to enclose the filling.
-
Generously butter the side and the bottom of the oven dish, and scatter the almonds around the base and sides of the dish in a single layer, using the butter to help them stick.
-
Line the dish with the pastry, then fill it with the cooled rice filling.
-
Fold over the over-hanging pastry to enclose the filling, trim the excess dough pieces, and place the dish into the preheated oven.
-
Bake for 35 to 40 minutes, or until the dough is golden brown.
-
Let the dish rest for 10 to 15 minutes, turn it upside down on a serving plate, and serve.
یادداشت
- Perde Pilavi is a great way to use up any leftover chicken, turkey, or rice pilaf.
- Add vegetables like celery, carrot, and onion, and aromatics like bay leaves and peppercorns to add extra flavor to the broth.
- Always check the best-by date before buying to ensure the freshness of the bird.
- Using the right type of rice is extremely crucial for this recipe. Baldo rice is highly starchy and can absorb lots of moisture which makes it very creamy and tender but also keeps its shape well when cooked.
Nutrition
Calories: 761kcalCarbohydrates: 73gProtein: 35gFat: 36gSaturated Fat: 9gPolyunsaturated Fat: 11gMonounsaturated Fat: 13gTrans Fat: 1gCholesterol: 138mgSodium: 1091mgPotassium: 479mgFiber: 4gSugar: 4gVitamin A: 336IUVitamin C: 3mgCalcium: 113mgIron: 6mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.