آشپزی

Kuzu Tandır Kebab – بره سوخاری ترکی

Kuzu Tandır Kebab – بره سوخاری ترکی

Kuzu Tandır Kebab یک غذای آهسته پز بره بریان ترکی است که به طور سنتی در “فر تندر” سفالی برای ساعات طولانی پخته می شود. تا زمانی که چنگال نرم شود.

با این دستور ساده می توانید این غذای مخصوص بره را به راحتی در خانه و تنها با چند ماده اولیه و 10 دقیقه آماده سازی درست کنید.

lamb shoulder cooked until fork tender شکل>

پرش به:

روش سنتی پخت گوشت بره در تنور این است که آن را از یک قلاب آویزان روی زغال‌ها آویزان کنید، روی آن را بپوشانید و بگذارید ساعت‌ها بپزد یا تا زمانی که به راحتی از هم جدا شود.

این روش باستانی کباب کردن بره توسط ترک‌های سلجوقی در قرن سیزدهم در آشپزخانه‌های کاخ‌ها استفاده می‌شد.

در ترکیه، بسیاری از رستوران‌ها هنوز از این اجاق‌های سفالی برای تفت دادن بره با همان تکنیک‌ها استفاده می‌کنند.

kuzu takdir is traditionally served with onions, peppers and tomato wedges
Kuzu Tandır Kebab بره سوخاری ترکی 13

روش سنتی برای سرو کوزو تاندیر روی یک تکه نان تخت مانند سیر نان یا نان لواش خاورمیانه همراه با گوجه فرنگی و پیاز.

یک غذای برنده قطعی برای مجالس خانوادگی یا مناسبت‌های خاص.

اگر عاشق گوشت بره هستید، دیگر غذاهای خوشمزه ترکی بره من مانند Sac Kavurma (ترکی تفت بره)، کباب بره بیتی، پای بره بدون استخوان و علی نازیک.

از چه قسمتی از بره برای کوزو تاندیر استفاده شود؟

شانه بره به دلیل بافت پیوندی غنی و مقدار زیادی چربی مرمری، برشی عالی برای برشته کردن آهسته است.

چربی در حالی که گوشت به آرامی در دمای پایین پخته می‌شود ذوب می‌شود و گوشت لطیف و آبدار ایجاد می‌کند که می‌توان آن را از استخوان جدا کرد.

همچنین، شانه بره معمولاً ارزان‌تر از پای بره است، زیرا آنقدرها هم محبوب نیست.

بنابراین، زمانی که نیاز به غذا دادن به جمعیت دارید، برای مجالس بزرگ مناسب است.

شانه بره قطعه گوشت مورد علاقه من است و من از آن برای دستور العمل های دیگر بره ام مانند تاو کوسی استفاده می کنم. (الباسان تاوا)، Guvec (کاسرول بره ترکی)، و Sac Kavurma (سوسه بره ترکی).

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • تهیه این کباب خوشمزه کوزو تندیر – بره سوخاری ترکی بسیار آسان و سریع است. تنها چیزی که نیاز دارید 10 دقیقه آماده سازی دستی است و بقیه در فر انجام می شود.
  • این دستور غذا 8 قسمت سخاوتمندانه گوشت بره را در اختیار شما قرار می دهد، که راهی عالی برای غذا دادن به جمعیت برای گردهمایی ها است.
  • می‌توانید باقیمانده‌ها را تا 3 ماه در فریزر یا تا پنج روز در یخچال در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.
  • با این روش پخت ساده، بره به‌طور نرم و لطیف بیرون می‌آید، از هم می‌پاشد و با آب‌میوه‌های برشته‌شده زیبایی می‌چکد.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for kuzu tandoor kebab
Kuzu Tandır Kebab بره سوخاری ترکی 14
  • شانه بره – من از شانه استخوانی استفاده می کنم که بین 2.2 تا 2.5 کیلوگرم (4.8 – 5.5 پوند) وزن دارد. اگر به یک خانواده کوچک غذا می دهید، نیم شانه بخرید.
  • سیر – طعم دهنده عالی برای غذاهای بره است و کاملا ضروری است. می‌توانید آن را با یک خمیر به خمیر تبدیل کنید و آن را با یک میکروپلان، ریز کنید یا رنده کنید..
  • روغن زیتون – روغن زیتون با کیفیت خوب برای مالیدن به گوشت بره.
  • آویشن – آویشن خشک یا تازه کاملاً با گوشت بره جفت می شود. می توانید آن را با رزماری یا پونه کوهی جایگزین کنید.
  • نمک و فلفل – مقدار زیادی چاشنی برای آن اندازه شانه بره ضروری است.

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

چگونه کوزو تاندیر خانگی درست کنیم؟

این کباب کوزو تاندیر – دستور تهیه گوشت بره سوخاری ترکی بسیار ساده است.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

فر خود را از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد (430 درجه فارنهایت) گرم کنید.

در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سیر، نمک، فلفل و آویشن خشک (یا پونه کوهی) را با هم مخلوط کنید.

the spice mixture for rubbing the lamb shoulder
Kuzu Tandır Kebab بره سوخاری ترکی 15

روی قسمت چرب مفصل شانه بره را با یک چاقوی تیز کوچک برش دهید تا ماریناد از گوشت عبور کند.

the spice mixture is placed on lamb shoulder
Kuzu Tandır Kebab بره سوخاری ترکی 16

و سپس مخلوط را روی تمام گوشت بره بمالید و چند دقیقه به آرامی روی گوشت ماساژ دهید.

lamb shoulder is rubbed with spiced mixture
Kuzu Tandır Kebab بره سوخاری ترکی 17

شانه بره را روی یک کاغذ روغنی بزرگ، سمت پوست به سمت پایین قرار دهید، سپس آن را محکم بپیچید تا کاملاً روی بره را بپوشاند.

lamb shoulder is placed on a large parchment paper
Kuzu Tandır Kebab بره سوخاری ترکی 18

از یک تکه کاغذ روغنی بزرگ دیگر برای ایجاد لایه دوم استفاده کنید، سعی کنید رطوبت بیشتری برای پختن گوشت بره حفظ کنید.

lamb shoulder is wrapped in 2 layers of parchment papers
Kuzu Tandır Kebab بره سوخاری ترکی 19

همین کار را با 2 لایه فویل حلبی بزرگ تکرار کنید، و سپس شانه بره پیچیده شده را روی سینی پخت قرار دهید.

lamb shoulder wrapped in tin foil is placed on a rack
Kuzu Tandır Kebab بره سوخاری ترکی 20

گوسفند را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

آن را به مدت 2 ساعت و نیم بپزید و سپس حرارت را تا 140 درجه سانتیگراد (285 درجه فارنهایت) کاهش دهید.

اجازه دهید بره 2 تا 3 ساعت دیگر بپزد تا کاملاً نرم شود.

گوسفند را از فر خارج کنید، آن را در یک کاسه یا بشقاب بزرگ قرار دهید و سپس بسته بندی ها را با دقت باز کنید.

slow cooked kuzu tandir
Kuzu Tandır Kebab بره سوخاری ترکی 21

گوشت را با استفاده از یک بند یا چنگال از استخوان جدا کرده، آن را ریز ریز کنید و سپس آن را به همراه آب پخت به یک ظرف پخت منتقل کنید.

دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) تنظیم کنید و سپس گوشت بره را دوباره به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا گوشت کمی قهوه ای شود.

نان نان یا نان پیتا را قبل از سرو با کوزو تندر کباب خود به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا گرم شوند.

shredded lamb is served with pita bread
Kuzu Tandır Kebab بره سوخاری ترکی 22

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • برای دستیابی به بهترین طعم، یک قطعه گوشت با کیفیت خوب را از کشاورزان و قصابان محلی خود خریداری کنید. هنگام خرید گوشت بره، از قصاب خود بخواهید تا حد امکان چربی اضافی را پاک کند.
  • گوشت را 1 ساعت قبل از شروع پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد. این مرحله برای کاهش زمان پخت و اطمینان از آبدارتر شدن گوشت ضروری است.
  • شانه بره را محکم با 2 لایه کاغذ روغنی بزرگ و سپس 2 لایه فویل حلبی بپیچید تا بخار ایجاد شود و گوشت مرطوب بماند.
  • قبل از قرار دادن شانه بره در فر، مطمئن شوید که آنها را روی سینی پخت قرار داده اید.

سؤالات متداول دستور غذا

چه مدت باید شانه بره بپزد؟

پخت بیش از حد شانه بره تقریباً غیرممکن است و زمانی که آماده است گوشت با تماس با چنگال از هم می پاشد. زمان پخت بستگی به اندازه شانه بره دارد.
برای مفصل شانه با استخوان در:
1 کیلوگرم -1.5 کیلوگرم (2.2 پوند – 3.4 پوند)، باید آن را به مدت 3 ساعت – 3 ساعت و 30 دقیقه بپزید.
1.6 کیلوگرم – 1.9 کیلوگرم (3.5 پوند – 4.1 پوند)، به مدت 3 ساعت 30 دقیقه – 4 ساعت بپزید.
2 کیلوگرم – 2.5 کیلوگرم (4.4 پوند – 5.5 پوند)، آن را به مدت 4 ساعت بپزید. 30 دقیقه – 5 ساعت.

چگونه باقیمانده کوزو تاندیر را نگهداری کنیم؟

می‌توانید باقیمانده‌ها را تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید. اگر می‌خواهید آنها را بیشتر نگه دارید، می‌توانید آنها را تا 3 ماه منجمد کنید.

یک شانه بره چند نفر را سرو می کند؟

نیم شانه بره معمولاً تا 4 نفر را سرو می کند؟ و یک شانه کامل برای بره تا 8 نفر سرو می شود.

برای دستور العمل های خوشمزه تر گوشت بره، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این کباب خوشمزه کوزو تندیر – غذای بره سوخاری ترکی به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

kuzu tandir kebab d8a8d8b1d987 d8b3d988d8aed8a7d8b1db8c d8aad8b1daa9db8c 6485f7624f79a

کباب کوزو تندیر – بره سوخاری ترکی

آیلا کلولی

Kuzu Tandır Kebab یک غذای آهسته پز بره سوخاری ترکی  است که به‌طور سنتی در فر تندیر برای ساعت‌های طولانی پخته می‌شود. ، تا زمانی که چنگال نرم شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 4 ساعت 30 دقیقه

زمان کل 4 ساعت 40 دقیقه

دوره دوره اصلی

آشپزی ترکی

سرویس ها 8 افراد

کالری 652 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر خود را از قبل روی 220 درجه سانتیگراد (430 درجه فارنهایت) گرم کنید.

  • در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سیر، نمک، فلفل و آویشن خشک (یا پونه کوهی) را با هم مخلوط کنید.

  • بالای چربی را برش دهید کنار مفصل شانه بره با یک چاقوی تیز کوچک برای کمک به ماریناد در گوشت.

  • مخلوط را روی تمام گوشت بره بمالید و چند دقیقه به آرامی روی گوشت ماساژ دهید.

  • شانه بره را با 2 لایه بزرگ محکم بپیچید. تکه های کاغذ روغنی و به دنبال آن 2 لایه فویل حلبی.

  • کته بره پیچیده شده را روی سینی پخت و پز روی سینی فر قرار دهید، سپس آن را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

  • بره را به مدت 2 ساعت و نیم بپزید و سپس حرارت را تا 140 کم کنید. درجه سانتیگراد (285 درجه فارنهایت).

  • گوسفند را از فر خارج کرده و در یک کاسه یا بشقاب بزرگ قرار دهید و با دقت بسته بندی ها را باز کنید.

  • گوشت را با یک بند انگشت یا چنگال از استخوان جدا کرده و آن را ریز ریز کرده و همراه با شیره های پخت در ظرف مخصوص فر قرار دهید.

  • دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) تنظیم کنید و گوشت بره را دوباره در آن قرار دهید. به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا گوشت کمی قهوه ای شود.

  • نان نان یا نان پیتا را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا گرم شوند و سپس با کوزو تندر کباب خود سرو کنید.

یادداشت

  • برای دستیابی به بهترین طعم، یک قطعه گوشت با کیفیت خوب را از کشاورزان و قصابان محلی خود خریداری کنید. هنگام خرید گوشت بره، از قصاب خود بخواهید تا حد امکان چربی اضافی را پاک کند.
  • گوشت را 1 ساعت قبل از شروع پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد. این مرحله برای کاهش زمان پخت و اطمینان از آبدارتر شدن گوشت ضروری است.
  • شانه بره را محکم با 2 لایه کاغذ روغنی بزرگ و سپس 2 لایه فویل حلبی بپیچید تا بخار ایجاد شود و گوشت مرطوب بماند.
  • قبل از قرار دادن شانه بره در فر، مطمئن شوید که آنها را روی سینی پخت قرار داده اید.
  • می‌توانید باقیمانده‌ها را تا پنج روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. اگر می خواهید آنها را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید، می توانید آنها را تا 3 ماه منجمد کنید

تغذیه

Calories: 652kcal Carbohydrates: 60gProtein: 49gFat: 22g Saturated Fat: 6gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 5gCholesterol: 136mgSodium: 1564mgPotassium: 573mg Fiber: 2 gSugar: 4gVitamin A: 6IUVitamin C: 0.3mg Calcium: 108 mgIron: 4mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : ربع پای مرغ پخته

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا