آشپزی

مرغ تنوری

مرغ تنوری

اگر می خواهید بدانید که چگونه مرغ تنوری فوق العاده خوشمزه، لطیف و آبدار را در خانه درست کنید، این دستور العمل آسان کلیدی است. سالم است، پختن آن بسیار آسان است، و برای جمعیت کاملاً خوشایند است.

این غذای کلاسیک هندی را به‌عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی با برنج قارچ (قارچ پیلاو) سرو کنید. > و یک کاسه پیاز رایتا در کناره.

tandoori chicken is served on a bed of oil rice
مرغ تنوری 8
پرش به:

مرغ تنوری به طور سنتی در تنور (یا تنور) طبخ می‌شود. فر سفالی که برای تهیه نان کیما نان یا روغنی-نعان پاکستانی. خبر خوب این است که می‌توانید آن را روی گریل (ترجیحاً با زغال چوب) یا فقط در فر با جوجه‌های گوشتی بپزید.

مرغ تنوری چیست؟

مرغ تنوری یک غذای هندی شناخته شده در سراسر جهان است که با تکه‌های مرغ ترشی پخته شده در اجاق سفالی استوانه‌ای تنور درست می‌شود. ماریناد با ماست، ادویه جات ترشی جات، خمیر زنجبیل سیر و آب لیمو درست می شود و به نرم کردن، ادویه و طعم دادن به مرغ کمک می کند.

رنگ قرمز غیرمعمول از رنگ قرمز غذایی ناشی می شود. با این حال، من از آن در دستور غذا استفاده نمی کنم زیرا فکر می کنم رنگ حاصل از ادویه ها برای این غذای مرغ کافی است.

قدمت این غذای مرغ آبدار، سالم و خوشمزه به دوره مغول برمی‌گردد. برخی منابع دیگر می گویند این در موتی محل، پیشاور توسط کوندان لال گوجرال، قبل از تجزیه هند اختراع شد.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این غذای کلاسیک مرغ هندی را می‌توان در خانه و بدون نیاز به فر تنور در 35 دقیقه درست کرد.
  • باقیمانده ها تا 5 روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری می شوند.
  • مرغ تنوری را می توانید به عنوان پیش غذا یا به عنوان غذای اصلی سرو کنید. از طرف دیگر، می توانید از تکه های مرغ پخته شده به عنوان پایه یک غذای کاری خامه ای استفاده کنید!
  • این دستور غذا به لیست طولانی مواد نیاز ندارد. تنها چیزی که نیاز دارید قسمت مورد علاقه تان از مرغ، مخلوط تنوری ماسالا، ماست، آب لیمو و خمیر سیر و زنجبیل است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Ingredients needed for making tandoori chicken
مرغ تنوری 9
  • مرغ – ران مرغ بدون استخوان و پوست برای این دستور غذا بهترین کار را دارد. با این حال، در صورت تمایل، می توانید از چوب طبل یا سینه نیز استفاده کنید. زمان پخت بسته به اندازه و برش مرغ متفاوت است.
  • Tandoori Masala – Tandoori Masala یک ترکیب ادویه هندی است که از انواع ادویه ها تشکیل شده است. معمولاً شامل پاپریکا، زیره، گشنیز و زردچوبه می‌شود، اما می‌تواند از دستور غذا به دستور غذا کمی متفاوت باشد. می‌توانید آن را از اکثر سوپرمارکت‌های بزرگ یا آنلاین از آمازون.
  • ماست – ماست طبیعی یا یونانی ساده و شیرین نشده برای این دستور غذا جواب می دهد.
  • خمیر زنجبیل سیر – این یک ماده عالی برای دستور العمل های آسیایی است. طعم تند و رنگ شگفت انگیزی به ماریناد اضافه می کند. همچنین می توانید از سیر و زنجبیل رنده شده استفاده کنید.

دستورالعمل های گام به گام

این یک دستور العمل بسیار ساده و سرراست برای تنوری مرغ خانگی است و برای دستیابی به بهترین نتیجه، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

مرغ را مرینیت کنید

ماست، روغن زیتون، آب لیمو، تنوری ماسالا، خمیر سیر و زنجبیل، نمک و فلفل را در یک کاسه با اندازه متوسط ​​ترکیب کنید.

Ingredients for the marinate to make tandoori chicken are in a glass bowl
مرغ تنوری 10

ران مرغ را در کاسه ای با ماریناد قرار دهید و خوب مخلوط کنید، مطمئن شوید که تمام تکه های مرغ کاملا پوشیده شده اند.

chicken thighs are covered with marinade
مرغ تنوری 11

کاسه را با فیلم غذا بپوشانید و آن را برای حداقل چند ساعت در یخچال قرار دهید، ایده آل آن یک شب است.

هنگامی که آماده پخت هستید، فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. مرغ ترشی شده را از یخچال خارج کرده و در حالی که فر در حال گرم شدن است به دمای اتاق برسانید.

marinated tandoori chicken thighs are placed in an oven dish
مرغ تنوری 12

تکه های مرغ را در یک ظرف فر قرار دهید و آنها را به مدت 25 دقیقه بپزید تا مرکز ضخیم ترین قسمت آن به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد.

chicken pieces are cooked in the oven
مرغ تنوری 13

اگر ظاهر زغالی را ترجیح می‌دهید، آن را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که علامت زغال‌شده ظاهر شود، روی قفسه بالایی کباب کنید.

بیش از تاوا نان با سیر یا برنج پلو یا هر دو سرو کنید!

نکته برتر از سرآشپز

همچنین می‌توانید این غذای لذیذمرغ تنوری هندی را به‌جای فر، روی اجاق‌پز درست کنید.

به سادگی تابه گریل یا تابه چدنی خود را روی اجاق گاز گرم کنید و به آرامی روی آن را با برس روغن بمالید.

تکه های مرغ را بچینید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید. برگردانید، با قلم مو کره ذوب شده بمالید و 15 دقیقه دیگر بپزید، یا تا زمانی که مرکز ضخیم ترین قسمت به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد.

سؤالات متداول دستور غذا

می‌توانید باقیمانده‌ها را فریز کنید؟

بله، باقی‌مانده‌ها تا سه ماه در فریزر نگهداری می‌شوند. مطمئن شوید که آنها را کاملاً خنک کرده اید و قبل از انجماد آنها را در یک ظرف دربسته قرار دهید.

از چه قطعه مرغی برای مرغ تنوری استفاده کنیم؟

اگرچه من ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست را برای این کار ترجیح می دهم. در صورت تمایل می توانید از سینه، پاها یا حتی مرغ کامل استفاده کنید. مطمئن شوید که زمان پخت را با برش دلخواه خود تنظیم کرده اید!

برای دستور پخت مرغ خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این مرغ تنوری خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

2 pieces of tandoori chicken thighs served on rice

مرغ تنوری

آیلا کلولی

اگر می‌خواهید بدانید چگونه مرغ تنوری بسیار خوشمزه، لطیف و آبدار درست کنید، این دستور ساده کلیدی است. در خانه.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 30 دقیقه

زمان کل 35 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی

آشپزی هندی

سرویس ها 4 افراد

کالری 412 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • ماست، روغن زیتون، آب لیمو، تنوری ماسالا، خمیر سیر و زنجبیل، نمک و فلفل را در یک کاسه با اندازه متوسط ​​ترکیب کنید.

  • ران‌های مرغ را داخل کاسه با ماریناد قرار دهید و خوب مخلوط کنید، مطمئن شوید که همه تکه های مرغ کاملا پوشیده شده اند.

  • روی کاسه را با فیلم غذا بپوشانید و آن را برای حداقل چند ساعت در یخچال بگذارید، ایده‌آل یک شب است.

  • زمانی که برای پخت آماده شدید، فر را از قبل روی 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.

  • مارینه شده را بردارید مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و در حالی که فر در حال گرم شدن است به دمای اتاق برسانید.

  • تکه های مرغ را در یک ظرف فر قرار دهید و آنها را به مدت 25 دقیقه بپزید تا مرکز ضخیم ترین قسمت به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد.

  • اگر ترجیح می‌دهید ظاهری زغالی داشته باشید، آن را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که علامت زغالی ظاهر شود، روی قفسه بالایی بپزید.

یادداشت

  • ماریناد با ماست، ادویه جات ترشی جات، خمیر زنجبیل سیر و آب لیمو درست می شود. /em>، و به نرم کردن، ادویه و طعم دادن به مرغ کمک می کند.
  • اگر در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود، باقیمانده آن تا 5 روز باقی می ماند.
  • همچنین می توانید این غذای لذیذمرغ تنوری هندی را به جای در فر روی اجاق گاز درست کنید.
  • مرغ تنوری را می توانید به عنوان پیش غذا یا به عنوان غذای اصلی سرو کنید. از طرف دیگر، می توانید از تکه های مرغ پخته شده به عنوان پایه یک غذای کاری خامه ای استفاده کنید!
  • در صورت تمایل به جای ران مرغ، می توانید از سینه، پاها یا حتی مرغ کامل استفاده کنید

تغذیه

کالری: 412کیلو کالری کربوهیدرات ها: 3gپروتئین: 26gچربی: 32g چربی اشباع شده: 8gچربی غیراشباع چندگانه: 6gچربی تک غیراشباع: 15gچربی ترانس: 0.1gکلسترول: 154میلی گرم سدیم: 723میلی گرمپتاسیم: 392میلی گرمفیبر: 0.1g شکر: 2گرمویتامین A: 168IU ویتامین C: 2میلی گرمکلسیم: 74میلی گرم آهن: 1میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : سوپ پیاز سنتی فرانسوی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا