ضرورت رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات ماه محرم
![ضرورت رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات ماه محرم_6691f91928d3bjpeg - مجله آموزشی تفریحی خالق ضرورت رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات ماه محرم](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d8b6d8b1d988d8b1d8aa-d8b1d8b9d8a7db8cd8aa-d986daa9d8a7d8aa-d8a8d987d8afd8a7d8b4d8aadb8c-d8afd8b1-d8aad987db8cd987-d988-d8aad988d8b2db8c_6691f918e6d3a-780x470.jpeg)
ضرورت رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات ماه محرم
۰۶:۴۵ – ۲۳ تير ۱۴۰۳
علی ضامن صالحی فرد اظهار داشت: به منظور جلوگیری از بروز بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا و مسمومیتهای غذایی، باید پخت و پز مواد غذایی در مکانهای دارای شرایط بهداشتی انجام شود.
وی افزود: تمام افراد مرتبط با فرایند تهیه و توزیع غذا، نوشیدنی و چای باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند.
صالحی فرد اضافه کرد: از مواد خام مصرفی سالم و بهداشتی، مواد غذایی بستهبندی شده مورد تایید وزارت بهداشت، نمکهای بستهبندی یددار تصفیه شده و از روغنهای با ترانس پایین دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو استفاده شود.
وی بیان داشت: مواد غذایی پخته شده را نباید به مدت طولانی (بیش از دو ساعت) در دمای محیط نگهداری کرد.
بیشتر بخوانید
صالحی فرد گفت: کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای دانشگاه در ایام سوگواری ماه محرم با همکاری سایر سازمانهای مرتبط از مساجد، تکایا و حسینیهها بازدید میکنند و ضمن آموزش متولیان مساجد و روسای هیئتها بر رعایت بهداشت فردی و عمومی نظارت دارند.
وی ادامه داد: از مردم خواسته شده درصورت مشاهده هرگونه شکایت بهداشتی موارد را با شماره ۱۹۰ گزارش دهند.
منبع : خبرنگاران جوان