آشپزی

کباب بیتی بره

کباب بیتی بره

کباب بره بیتی یک کباب سنتی ترکی است که با گوشت بره چاشنی شده در یک شیرینی یوفکا یا فیلو درست می شود.

همانند شیش کباب بره، کوکرتمه کبابی، و شیش تاووک (کباب مرغ ترکی)، یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین کباب هایی است که می توانید در خانه درست کنید.

beyti kebab served with yoghurt and grilled chilies

ترکیه انواع مختلفی از کباب های آبدار و خوش طعم دارد و کباب بره بیتی قطعا یکی از محبوب ترین آنهاست.

می‌توانید آنها را تقریباً در منوی هر رستوران در سراسر کشور پیدا کنید، که معمولاً با مقداری %D8%A8%D9%84%D8%BA%D9%88%D8%B1%20%D9%BE%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%88%DB%8C%20(%D8%A8%D9%84%D8%BA%D9%88%D8%B1%20%D9%BE%D9%84%D9%88%20%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%20%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC)%20%D8%B3%D8%B1%D9%88%20%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF%20%D8%AF%D8%B1%20%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1.%20%0A%0A%0A%0A

%D8%A8%D8%A7%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%20%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D9%85%DB%8C%20%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF%20%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87%20%D8%AF%D9%84%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%20%D8%AE%D9%88%D8%AF%20%D8%A7%D8%B2%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8%20%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%20%D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B2%D9%87%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87%20%D9%88%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D9%88%20%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%20%D8%AE%D9%88%D8%AF%20%D8%B3%D8%B1%D9%88%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.%20

%0A%0A%0A%0A

Lamb sarma beyti kebab

بیتی کباب چیست؟

بیتی کباب نوعی کباب ترکی است که با گوشت بره آسیاب شده که با ادویه، سبزی و پیاز چاشنی می شود درست می شود.

سپس گوشت را دور سیخ می‌پیچند و کباب می‌کنند تا کاملاً بپزند.

پس از پختن گوشت، آن را از سیخ خارج می کنیم و در یوفکا می پیچیم، لواش، یا نان پیتا همراه با مقداری سبزیجات و یک سس ماست.

این غذا معمولاً همراه با سبزیجات برشته و سالاد سرو می‌شود.

بیتی کباب به خاطر گوشت آبدار و خوش طعمش معروف است و یک غذای محبوب در غذاهای ترکی است.

lamb beyti kebab dish

کباب بیتی از کجا می آید؟

بیتی کباب نوعی کباب است که منشا آن ترکیه و به طور خاص شهر استانبول است.

این رستوران توسط صاحب رستوران معروف استانبولی به نام «بیتی گولر» در دهه 1960 ایجاد شد.

این غذا به نام سرآشپز نامگذاری شد و به سرعت در بین مردم محلی و گردشگران محبوب شد.

این کباب بیتی خوشمزه اکنون در سراسر کشور با همان نام این رستوران دار محبوب است.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • بره بیتی بسیار آسان تهیه می شود و به همان اندازه خوشمزه است که می توانید در رستوران ترکی محلی خود داشته باشید.
  • می توانید مخلوط کوفته را از یکی دو روز قبل تهیه کنید، وقتی استراحت کنید طعم بهتری پیدا می کند!
  • بیتی کباب یکی از بهترین و لذت بخش ترین کباب هاست که هر کباب دوستی باید آن را امتحان کند.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for beyti kebab
  • قیمه بره– ماده اصلی کوفته گوشت چرخ کرده است و چربی آن به اندازه کیفیت گوشت اهمیت دارد. در حالت ایده آل باید 20 درصد چربی داشته باشد تا کوفته های نرم و خوشمزه ای داشته باشد. استفاده از گوشت چرخ کرده بدون چربی آنها را خشک و سفت می کند. می توانید از گوشت چرخ کرده یا مرغ نیز استفاده کنید. با این حال، ممکن است لازم باشد مقداری چربی اضافی به مخلوط خود اضافه کنید تا به یک کوفتای آبدار و نرم برسید.
  • سیر – یک طعم دهنده عالی دیگر برای غذاهای کوفته است و کاملا ضروری است. می‌توانید با هاون و هاون یا آن را با Microplane. می توانید سیر تازه را با پودر سیر جایگزین کنید.
  • رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می‌توانید آن را به‌صورت آنلاین از آمازون.
  • رب فلفل قرمز – رب فلفل قرمز ترکی یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن در دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می توانید آن را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه یا به صورت آنلاین از آمازون .
  • شیرینی فیلو – فیلو خمیر بدون مایه نازکی است که برای تهیه شیرینی هایی مانند باقلوا و بورک در آشپزی ترکی استفاده می شود. می توانید با 2 عدد ورقه یوفکای ترکی جایگزین کنید.
  • ماست – برای این دستور می توان از ماست ترکی غلیظ صاف شده یا ماست یونانی استفاده کرد.

دستورالعمل های گام به گام

این یک دستور العمل بسیار ساده و سرراست است و برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

کوفته بره را آماده کنید

فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید.

چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر، نمک، پاپریکا، زیره سبز و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را در یک کاسه همزن متوسط ​​قرار دهید.

kofte ingredients are placed in a bowl

همه چیز را مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود.

Ingredients are mixed well until all combined

مخلوط را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و سپس آنها را به شکل سوسیس‌های بلند صاف درآورید.

یک ورقه پخت بزرگ را با کاغذ پخت بپوشانید و سپس کوفته های بره را روی آن قرار دهید.

kofte mixture is shaped into long sausages

کوفت ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید و سپس بگذارید چند دقیقه خنک شوند.

قبل از شروع به ساختن کباب‌ها، دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد (360 درجه فارنهایت) کاهش دهید.

koftas are cooked for 12 minutes

کباب بیتی را بسازید

روغن زیتون را با آب سودا در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. یک سینی ورق بزرگ را با کاغذ سیلیکونی بپوشانید.

یک ورق فیلو را روی یک سطح کار تمیز بگذارید و سپس 1-1 ½ قاشق غذاخوری از سس را بریزید و با استفاده از یک برس آن را به طور یکنواخت پخش کنید.

یک ورق دیگر فیلو را روی آن قرار دهید و سپس مقداری سس دیگر بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید.

همان مراحل را تکرار کنید تا سه برگه فیلو داشته باشید.

a piece of kofte is placed on filo pastry

یک تکه کوفته را در سمت کوتاه ورقه های فیلو قرار دهید و سپس شروع به غلتاندن آنها به شکل کنده کنید.

kofte is tightly rolled with yufka into a log

کنده را به صورت مورب به هشت قسمت مساوی برش دهید و سپس آنها را در سینی کاغذی خود قرار دهید.

همین مراحل را با برگه های فیلو و کوفت های باقی مانده تکرار کنید.

the rolled yufka is cut it into 8

شیرینی ها را با برس کره آب شده بمالید تا به خوبی قهوه ای شوند.

آنها را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که شیرینی ها قهوه ای طلایی شوند، بپزید.

در حین پختن کباب ها سس گوجه فرنگی را آماده کنید.

the kofte pieces are placed on a tray

سس گوجه فرنگی را آماده کنید

یک قابلمه کوچک را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و سپس کره را آب کنید.

رب گوجه فرنگی، رب فلفل، نمک، پاپریکا و آب را اضافه کنید و سپس هم بزنید تا همه حل شوند.

اگر سس خیلی غلیظ است، ممکن است لازم باشد آب بیشتری اضافه کنید زیرا قوام رب گوجه فرنگی و فلفل بسته به مارک متفاوت است.

Tomato sauce for beyti kebab

کباب بیتی را سرو کنید

ماست را در وسط بشقاب قرار دهید و رول های بره پخته شده را دور آن بچینید.

مقداری از سس گوجه فرنگی داغ را روی ماست و کباب بریزید و سپس روی بشقاب را با فلفل سوخاری و برش های گوجه فرنگی تزئین کنید.

serve beyti kebab with yoghurt and tomato sauce

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • ماده اصلی کوفته گوشت چرخ کرده است و چربی آن به اندازه کیفیت گوشت اهمیت دارد. در حالت ایده آل، برای کوفت های نرم و خوشمزه باید 20 درصد چربی داشته باشد.
  • شیرینی‌های فیلو را با پارچه‌ای پوشانده تا خشک نشوند.
  • بیتی کباب خود را با پر کردن مقداری پنیر کسار رنده شده و کباب کردن آن برای چند دقیقه قبل از سرو، هیجان انگیزتر کنید.
  • می توانید مخلوط کوفته را از 3 روز قبل تهیه کنید. طعم آن حتی بهتر است زیرا یک شبه طعم آن را ایجاد می کند.

با بیتی کباب چه سرو کنیم؟

این غذای کباب اصیل برای سرو با سالاد با طراوت مانند سالاد خیار یونانی، سالاد موشک با پارمسان و Gavurdagi Salatasi (سالاد گوجه فرنگی و گردو).
یا چرا آن را با برخی Saksuka (مز سبزیجات ترکی)، لوبیا سبز مدیترانه ای (Zeytinyagli Taze Fasulye)، یا Mucver – Crispy Zucchini Fritters در کناره؟

سؤالات متداول دستور العمل

کباب بیتی چند کالری دارد؟

یک قسمت از کباب بیتی خانگی 840 کیلو کالری دارد، اما هنوز یک عدد گزینه سالم تر از رستوران ها!

آیا درست کردن کباب بیتی سخت است؟

کباب بیتی غذای سختی نیست، اما تهیه آن به زمان و تلاش نیاز دارد.
نکته کلیدی این است که مطمئن شوید که گوشت چرخ کرده به خوبی مزه دار شده و به میزان مناسب پخته شده است.

چگونه ذخیره کنم باقی مانده کباب بیتی؟

اگر باقی مانده کباب بیتی (بدون سس و ماست) دارید، می توانید آنها را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. 3-4 روز.
قبل از نگهداری، مطمئن شوید باقیمانده‌ها تا دمای اتاق خنک شده‌اند، سپس در ظرف را محکم بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

برای دستور العمل های سنتی ترکی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از طرز تهیه این کباب بیتی بره به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

beyti kebab futured picture

کباب بره بیتی

آیلا کلولی

خیلی آسان است که با این دستور ساده کباب بیتی بره آبدار خوشمزه خود را در خانه درست کنید.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان آشپزی 35 دقیقه

زمان کل 50 دقیقه

دوره دوره اصلی

آشپزی ترکی

سرویس ها 4 بخش‌ها

کالری 840 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

ساخت مخلوط کوفته

  • فر را از قبل روی 200 گرم کنید. درجه سانتی گراد (390 درجه فارنهایت).

  • همه چیز را با هم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.

  • مخلوط را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها را به شکل سوسیس های دراز صاف درآورید.

  • یک ورقه پخت بزرگ را با کاغذ پخت بپوشانید و کوفته های بره را روی آن قرار دهید.

  • کوفت ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید و بگذارید چند دقیقه خنک شوند. .

ساخت کباب بیتی

  • روغن زیتون را با آب سودا در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

  •  یک سینی ورق بزرگ را با کاغذ سیلیکونی بپوشانید.

  • یک ورق فیلو را روی یک سطح کار تمیز بگذارید و سپس 1-1 ½ قاشق غذاخوری از سس را بریزید و با استفاده از برس آن را به طور یکنواخت پخش کنید. .

  • یک ورق دیگر فیلو را روی آن قرار دهید و مقداری سس دیگر بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید. همین مراحل را تکرار کنید تا سه برگ فیلو داشته باشید.

  • یک تکه کوفته را در سمت کوتاه ورقه‌های فیلو قرار دهید و شروع به غلتاندن آنها به شکل کنده کنید.

  • قطعه چوب را به صورت مورب به هشت قسمت مساوی برش دهید و آنها را روی کاغذ خود قرار دهید. سینی خط دار.

  • همین مراحل را با برگه های فیلو و کوفته های باقیمانده تکرار کنید.
  • روی شیرینی ها را با برس کره ذوب شده بمالید تا به خوبی قهوه ای شوند.

  • آنها را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که شیرینی ها قهوه ای طلایی شوند، بپزید./

  • سس گوجه فرنگی را آماده کنید کباب ها در حال پخت هستند.

در حال آماده کردن سس گوجه فرنگی

  • Put a small saucepan over medium heat and melt the butter.

  • Add tomato paste, pepper paste, salt, paprika, and water and stir until all are dissolved.

  • You may need to add more water if the sauce is too thick as the consistency of the tomato & pepper paste varies depending on the brand.

Serving the Beyti Kebab

  • Place the yogurt in the middle of the plate and arrange the baked lamb rolls around it.

  • Drizzle some of the hot tomato sauce over the yogurt and kebabs.

  • Garnish the plate with roasted peppers and tomato slices.

یادداشت

  • The main ingredient for kofte is minced lamb and its fat content is as important as the quality of the meat. Ideally, it should have %20 fat for soft and delicious koftes.

  • Keep the filo pastries covered with a dump cloth to avoid them drying out.

  • Make your Beyti Kebab even more exciting by topping it up with some grated Kasar cheese and grilling it for a few minutes before serving.

  • You can prepare the kofte mixture up to 3 days in advance. It tastes even better as it develops flavor overnight.

Nutrition

Calories: 840kcalCarbohydrates: 36gProtein: 38gFat: 60gSaturated Fat: 24gPolyunsaturated Fat: 5gMonounsaturated Fat: 26gTrans Fat: 1gCholesterol: 155mgSodium: 1231mgPotassium: 699mgFiber: 2gSugar: 6gVitamin A: 277IUVitamin C: 6mgCalcium: 154mgIron: 5mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا