چگونه یک کاپوچینوی سالم و سبک تهیه کنیم؟
چگونه یک کاپوچینوی سالم و سبک تهیه کنیم؟
چگونه یک کاپوچینوی سالم و سبک تهیه کنیم؟
کاپوچینو یک نوشیدنی بر پایه قهوه که از مخلوطی از اسپرسو و شیر داغ تهیه میشود و روی همگی کف شیر خامهای پوشانده شده است.
بر خلاف تصور، کاپوچینوی سنتی با کاکائو پاشیده نمیشود. این نماد فرهنگ غذای ایتالیایی که بارها مورد سوء استفاده قرار می گیرد، اغلب در کافه ها یا رستوران ها با شکلات سرو می شود، گاهی اوقات حتی با خامه فرم گرفته.
نتیجه: نوشیدنی کم کالری که بیشتر شبیه دسر است تا دسر. کافه.
چگونه یک کاپوچینوی خانگی درست کنیم؟ در اینجا توصیه های متخصص تغذیه ما برای تهیه یک کاپوچینوی سنتی سالم و خوشمزه است.
کاپوچینو چیست؟
کاپوچینو نوشیدنی است که از قهوه اسپرسو تهیه می شود، با شیر داغ مخلوط می شود و روی آن کف شیر خامه ای می پوشانند.
در بنابراین، کاپوچینو در سنت غذای ایتالیایی تنها از دو ماده تشکیل شده است: قهوه و شیر. بدون شکلات، بدون خامه فرم گرفته، نه لزوما شکر. کاپوچینویی که با خامه و پودر کاکائو در برخی از کافهها و رستورانها سرو میشود، در واقع یک قهوه وینی است.
برای تهیه کاپوچینو، پس به آن پایبند باشید. دستور اولیه:
- قهوه (به صورت اسپرسو یا با قهوه ساز ایتالیایی تهیه می شود)؛
- شیر داغ.
- شیر کف کرده.
اگر می خواهید طعم لذیذی به کاپوچینوی خود اضافه کنید، می توانید به صورت اختیاری:
چه تجهیزاتی برای تهیه کاپوچینو؟
کاپوچینوی خانگی لزوماً نیازی به سرمایه گذاری در تجهیزات گران قیمت یا داشتن دستگاه قهوه ساز ندارد. در خانه با یک نازل بخار.
مخلوط کننده شیر دستی
مخلوط کن های کوچک دستی وجود دارد که برای خامه سازی بسیار موثر هستند. کف (سرمایه گذاری کمتر از 5 یورو کافی است).
فرکننده برقی شیر
برای فوم سفت تر و در مقادیر بیشتر. ، حدود سی یورو در یک دستگاه کف ساز شیر برقی سرمایه گذاری کنید: کاپوچینوی شما در یک دقیقه آماده می شود!
قهوه ساز پرس فرانسوی
اگر قهوه ساز فرنچ پرس دارید، می توانید از آن برای کف کردن شیرتان نیز استفاده کنید: شیر داغ را داخل آن بریزید و پیستون را سریع از پایین به بالا فشار دهید تا بافت دلخواه به دست آید.
دستور تهیه کاپوچینوی خانگی توسط متخصص تغذیه ما
- با تهیه یک اسپرسوی قوی شروع کنید. قهوه تایپ کنید اگر به کافئین حساس هستید و نمی خواهید در خواب مزاحم شوید، می توانید قهوه بدون کافئین را انتخاب کنید؛
- قهوه یا بخشی از قهوه را مطابق با ذائقه خود در یک فنجان بزرگ بریزید یا یک لیوان بزرگ: در حالت ایده آل، شیشه، شفاف برای زیباترین نتیجه.
- شیر خود را در دمای بین ۶۵ تا ۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس بسته به وسایلی که دارید (میکسر، فرنچ پرس، نازل و…)، شیرتان را بزنید تا بافت خامه ای به دست آید.
- شیر فرم گرفته خود را همراه با قهوه داخل فنجان بریزید. در حین ریختن شیر دایره هایی ایجاد کنید تا به خوبی با قهوه مخلوط شود؛
- شیر داغ را دوباره پاک کنید، این بار سعی کنید کف غلیظی به دست آورید. برای انجام این کار، شیر خود را تا حد امکان به سطح آن بزنید؛
- کف شیر را روی مخلوط خود اضافه کنید. برای انجام این کار، کف را به آرامی با قاشق بیرون بیاورید و به همان آرامی روی مخلوط شیر و قهوه قرار دهید؛
- در محیطی دلپذیر بنشینید و کاپوچینوی خود را با قاشق میل کنید. قدردان باشید و قطره ای را از دست نخواهید داد!
نوع: کاپوچینوی بدون لاکتوز
برای گیاهخواران یا افرادی که می خواهند از مصرف لاکتوز خودداری کنند، توجه داشته باشید که می توانید به راحتی شیر گاو را با شیر جو جایگزین کنید. این شیر گیاهی مناسب ترین است زیرا بافت آن خامه ای و طعم آن خنثی است. با این حال، مطمئن شوید که کیفیت خوب را برای یک نتیجه رضایت بخش انتخاب کنید. همچنین باید کمی کمتر از شیر گاو گرم شود.
100% خوانندگان این مقاله را مفید یافتند و شما؟
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
توجه این مطلب نمی تواند جایگزین نشخه پزشکی شود و رسانه هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد