پخت نان پیتکا بلغاری (Koledna Pitka) یک سنت در بلغارستان در طول دوره جشن کریسمس است.
درست مانند رولتهای شامی خانگی با خمیر ترش و نان شیر هوکایدو ژاپنی، یک نوع نان است که جدا می شود و پاره می شود و برای هر غذای خاصی یک خوراک عالی است. مناسبت.
هر خانواده ای دستور پخت نان پیتکا و روش شکل دادن به آن را دارد.
برای مواد و دستورالعملهای کامل دستور غذا که در کارت دستور غذا در پایین پست موجود است، به پایین بروید.
اما، این پست وبلاگ حاوی اطلاعات دقیق و نکات و ترفندهای مهم است!
اولین باری که این نان پنیری، کره ای و کرکی را امتحان کردم چند سال پیش بود که دوست بلغاری من ما را برای شام دعوت کرد.
این زمان کریسمس نبود، بلکه یک موقعیت خاص بود تا او این نان بلغاری را برای ما بپزد.
داخلش نرم و از بیرون ترد بود. شمارش را از دست دادم که چه تعداد از آنها را در آن شب خورده بودم، اما مطمئن شدم که دستور غذا را در پایان شام از او گرفتم.
ما عاشق دستور العمل های نان خانگی تازه پخته شده هستیم، از نان ساندویچی خانگی تا نان ترتیلا گندمی خانگی، نان خمیر مایه هلندی فری، و نان موز.
و هیچ چیز رضایتبخشتر از عطر نان پیتکا بلغاری تازه تهیهشده، کاملاً اعتیادآور نیست!
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
نان کریسمس پیتکا یک دستور العمل بسیار ساده است که باید با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام دنبال کنید.
میتوانید باقیماندهها را فریز کرده و تا سه ماه نگهداری کنید.
نان پیتکا همه کاره است، می توانید آنها را برای صبحانه سرو کنید یا می توانید آنها را با سوپ سرو کنید. خورش یا پاستا به عنوان غذای جانبی. آنها همچنین یک میان وعده عالی درست می کنند وقتی که احساس تنبلی می کنید!
می توانید آنها را به نان سیر تبدیل کنید. به سادگی مقداری خمیر سیر یا پستو سیر وحشی را قبل از پخش کردن روی خمیر به کره اضافه کنید. برای جزئیات نحوه تبدیل نان پیتکا به نان سیر خوشمزه به پایین بروید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
آرد ساده – به عنوان آرد همه منظوره نیز شناخته می شود و برای تهیه کیک، کلوچه، شیرینی و سس های غلیظ کننده مناسب است.
شیر –من در این دستور غذا از شیر نیمه چرب استفاده می کنم اما شیر پرچرب نیز موثر است. به نان پیتکا بافت نرمی می دهد.
تخم مرغ – آنها رنگ، ساختار و طعم را به خمیر اضافه می کنند. یک زرده تخم مرغ را برای شستن نان ها قبل از پختن نگه دارید.
مخمر– من از مخمر خشک سریع برای این دستور استفاده می کنم. این دستور همچنین با مخمر فعال/خشک استاندارد یا مخمر تازه کار می کند. اگرچه معمولاً نیازی نیست که مخمر سریع الاثر را در آب گرم حل کنید و سپس بگذارید تا کف کند، اما نان پیتکا اگر ابتدا در آب گرم حل شود، نرم تر می شود.
شکر – من از شکر کاستور یا شکر گرانول استفاده می کنم. مخمر را تغذیه می کند و به بلند شدن خمیر کمک می کند.
نمک – باعث افزایش استحکام خمیر و همچنین طعم آن می شود.
پنیر فتا – من برای این دستور از پنیر فتا خامه ای استفاده می کنم. می توانید آن را با موزارلا، هالومی یا چدار جایگزین کنید و همچنین از مخلوطی از چند نوع پنیر استفاده کنید.
پنیر کاسار– پنیر زرد نیمه سختی است شبیه چدار اما بسیار ملایم تر و از شیر گوسفند تهیه می شود. این به طور گسترده در ترکیه و کشورهای بالکان برای شیرینی و پخت و پز عمومی استفاده می شود. می توانید کسار را با موزارلا، گودا، چدار یا هر پنیر نیمه سفت دیگری که دوست دارید جایگزین کنید. پنیر کاسار را میتوانید از فروشگاههای ترکیه یا خاورمیانه و همچنین از آمازون.
کره – مطمئن شوید که کره به اندازه کافی نرم باشد تا روی خمیر پخش شود. کره از تعامل لایه های خمیر با یکدیگر جلوگیری می کند. وقتی شیرینی را در فر قرار می دهید، کره بین لایه ها آب می شود و حفره های هوا ایجاد می کند. می توانید به جای کره از مارگارین سفت استفاده کنید.
دانه های
کنجد یاسیاه دانه –آنها به بورک و شیرینی ها ترد بیشتری می دهند.
چگونه نان پیتکا درست کنیم؟
اگرچه این دستور العمل بسیار ساده است، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
آماده کردن خمیر
قبل از شروع خمیر، تخم مرغ ها و کره را به دمای اتاق برسانید.
شیر را به آرامی در تابه گرم کنید سپس شکر و مایه را اضافه کنید.
آنها را خوب مخلوط کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا مخمر جادویی خود را به نمایش بگذارد.
تخم مرغ، نمک و آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرم و کمی چسبنده به دست آید.