6 غذای غنی از ویتامین E

6 غذای غنی از ویتامین E

6 غذای غنی از ویتامین E

تأیید شده در 13/12/2022 توسط PasseportSanté

ویتامین E به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود مشهور است: از بدن محافظت و تقویت می کند، به ویژه با تحریک سیستم ایمنی. عمدتاً در مواد چرب با منشا گیاهی یافت می شود. با 6 غذای غنی از ویتامین E آشنا شوید.

آووکادو

آووکادو هر دو سرشار از ویتامین B است. (B3، B5، B6، B9) و همچنین در ویتامین E. برای افزایش مصرف ویتامین E، می توانید آن را به نصف با مقداری روغن زیتون و/یا همراه با ساردین بخورید.

ساردین

ساردین، مانند شاه ماهی، حاوی ویتامین D، امگا 3 و ویتامین E است. آنها 10٪ را تشکیل می دهند. از میزان مصرف روزانه ویتامین E. می توان آن را به صورت تازه یا کنسرو شده مصرف کرد.

روغن کلزا

روغن کلزا به ویژه سرشار از ویتامین E است. حاوی مقدار بسیار بیشتری از روغن زیتون است که با این وجود از نظر سلامتی روغنی مشهور است. حتما آن را ارگانیک و در بطری مات انتخاب کنید زیرا به راحتی در نور اکسید می شود.

اسفناج

اسفناج دارای مواد مغذی زیادی است، از جمله ویتامین E (3.98 میلی گرم در 100 گرم). همچنین یکی از کم کالری ترین سبزیجات است. می توان آن را در سالاد با شاخه های جوان طبخ کرد یا مثلاً به عنوان همراه با گوشت پخت.

مارگارین

بادام

اشتراک شوید!

*آدرس ایمیل شما توسط خدمات دیجیتال M6 برای ارسال استفاده خواهد شد. شما خبرنامه خود را حاوی پیشنهادات تجاری شخصی سازی شده است. همچنین ممکن است به برخی از شرکای ما به شکل مستعار منتقل شود، اگر شما در بنر کوکی ما پذیرفته‌ایم که داده‌های شخصی شما از طریق ردیاب‌ها جمع‌آوری شده و برای اهداف تبلیغاتی شخصی‌سازی شده استفاده می‌شود. در هر زمان، می‌توانید با استفاده از پیوند لغو اشتراک موجود در خبرنامه لغو اشتراک کنید و/یا از استفاده از ردیاب‌ها از طریق پیوند «اولویت‌های کوکی» در سرویس ما خودداری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از حقوق خود، منشور رازداری ما را بخوانید.

توجه این مطلب نمی تواند جایگزین نشخه پزشکی شود و رسانه هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد 

خروج از نسخه موبایل