سلامت

8 رفلکس برای داشتن یک آشپزخانه سالم تر

8 رفلکس برای داشتن یک آشپزخانه سالم تر

8 رفلکس برای داشتن یک آشپزخانه سالم تر

تأیید شده در 13/12/2022 توسط PasseportSanté

چگونه سالم بپزیم و رژیم غذایی متعادلی داشته باشیم؟ برای سالم ماندن، ارزش غذایی غذا بسیار مهم است، اما کافی نیست. نحوه مصرف این غذاها نیز ضروری است (حفظ مواد مغذی، خطر باکتریولوژیک و غیره). اینها رفلکس های خوب ما برای داشتن در آشپزخانه هستند!

بخار بخارپز را انتخاب کنید

8 d8b1d981d984daa9d8b3 d8a8d8b1d8a7db8c d8afd8a7d8b4d8aad986 db8cdaa9 d8a2d8b4d9bed8b2d8aed8a7d986d987 d8b3d8a7d984d985 d8aad8b1 64439726c0e4f

آشپزی با بخارپز سالم ترین و در عین حال کم کالری ترین است زیرا نیازی به چربی ندارد و ویتامین های غذا را حفظ می کند. انواع مختلفی از بخارشوی برقی وجود دارد، از مینیمالیستی ترین تا پیشرفته ترین. در صورت عدم وجود بخارپز، می توان از یک قابلمه پر از آب و یک سبد سوراخ دار در بالای آن استفاده کرد.

از تاریخ انقضا تجاوز نکنید

8 d8b1d981d984daa9d8b3 d8a8d8b1d8a7db8c d8afd8a7d8b4d8aad986 db8cdaa9 d8a2d8b4d9bed8b2d8aed8a7d986d987 d8b3d8a7d984d985 d8aad8b1 644397287a745

شما باید از مصرف غذاهایی که تاریخ انقضا آنها گذشته است خودداری کنید زیرا احتمال ایجاد باکتری های خطرناک برای سلامتی مانند سالمونلوز، لیستریوز، استافیلوکوک یا حتی گاستروانتریت وجود دارد.

غذا را به خوبی ذخیره کنید

8 d8b1d981d984daa9d8b3 d8a8d8b1d8a7db8c d8afd8a7d8b4d8aad986 db8cdaa9 d8a2d8b4d9bed8b2d8aed8a7d986d987 d8b3d8a7d984d985 d8aad8b1 64439729a1f04

هرچه غذای بیشتری وارد شود در تماس با هوا، خطر آلودگی بیشتر می شود، به همین دلیل است که غذاهایی که به قطعات کوچک بریده شده اند (مثلاً گوشت چرخ کرده) به اصطلاح غذاهای “در خطر” هستند. حتما غذای خود را در ظروف درب دار نگهداری کنید.

پاپیلوت ها را انتخاب کنید

8 d8b1d981d984daa9d8b3 d8a8d8b1d8a7db8c d8afd8a7d8b4d8aad986 db8cdaa9 d8a2d8b4d9bed8b2d8aed8a7d986d987 d8b3d8a7d984d985 d8aad8b1 6443972b9a5c8

پخت و پز با پاپیلوت سالم است زیرا امکان پخت ملایم را فراهم می کند که ویتامین ها و مواد معدنی را حفظ می کند. همچنین تهیه آن به صورت روزانه آسان و سریع است. می توان آن را با فویل آلومینیومی یا کاغذ روغنی درست کرد. پاپیلوت های سیلیکونی نیز وجود دارد: آنها کاربردی هستند و ضایعات آنها صفر است.

یخ زدایی در یک روش پیشرو

8 d8b1d981d984daa9d8b3 d8a8d8b1d8a7db8c d8afd8a7d8b4d8aad986 db8cdaa9 d8a2d8b4d9bed8b2d8aed8a7d986d987 d8b3d8a7d984d985 d8aad8b1 6443972d8865e منبع

غذایی که خیلی سریع ذوب می شوند خطر باکتریولوژیک را افزایش می دهد. برای جلوگیری از رشد باکتری های ناشی از تغییرات ناگهانی دما، غذا باید در یخچال (نه روی پیشخوان) ذوب شود.

Clean-well-storage-and-cooking-elements

8 d8b1d981d984daa9d8b3 d8a8d8b1d8a7db8c d8afd8a7d8b4d8aad986 db8cdaa9 d8a2d8b4d9bed8b2d8aed8a7d986d987 d8b3d8a7d984d985 d8aad8b1 6443972f56729

فر، اجاق‌ها، یخچال و فریزر باید مرتباً تمیز و ضدعفونی شوند تا از آن جلوگیری شود. آلودگی. شستن و ضدعفونی کردن سینک ظرفشویی یک بار در روز، یخچال و مواد پخت و پز یک بار در هفته یک رفلکس خوب است.

8 d8b1d981d984daa9d8b3 d8a8d8b1d8a7db8c d8afd8a7d8b4d8aad986 db8cdaa9 d8a2d8b4d9bed8b2d8aed8a7d986d987 d8b3d8a7d984d985 d8aad8b1 644397314eb6c

خوردن میوه ها و سبزیجات برای سلامتی شما بسیار عالی است، اما مصرف آنها به شکل آب میوه بسیار بیشتر است زیرا آنها تمام مواد مغذی و ویتامین ها را حفظ می کنند، به خصوص آنهایی که در برابر گرما خیلی مقاوم نیستند.

استخراج کننده می تواند بین 10 تا 30 درصد بیشتر آب میوه را در مقایسه با سانتریفیوژ بازیابی کند. در مورد سانتریفیوژ، نیروی گریز از مرکز گرما تولید می کند که باعث از بین رفتن برخی از ویتامین ها می شود. استفاده از دستگاه استخراج به آبمیوه اجازه می دهد تا با سرعت کمتری اکسید شود و بنابراین تا 24 ساعت نگه داشته شود.

یک اسپری برای روغن

8 d8b1d981d984daa9d8b3 d8a8d8b1d8a7db8c d8afd8a7d8b4d8aad986 db8cdaa9 d8a2d8b4d9bed8b2d8aed8a7d986d987 d8b3d8a7d984d985 d8aad8b1 6443973289724

برای جلوگیری از اضافه کردن چربی غیر ضروری، یک اسپری روغن برای چرب کردن ظرف استفاده کنید، غذای قهوه ای یا حتی چاشنی سالاد رفلکس خوبی است. در حالی که یک قاشق غذاخوری روغن 90 کالری به بدن می رساند، اما یک قطره اسپری نیمی از این کالری است. یک راه خوب برای کاهش مصرف چربی روزانه بدون اینکه متوجه شوید.

توجه این مطلب نمی تواند جایگزین نشخه پزشکی شود و رسانه هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد 

مدیر مجله

یه پسر آبان ماهی با افکار پیچیده و تنیده از خشم علاقه زیادی به گسترش وب و وبسایت نویسی داره ،یه پسر از دل سنگ های آبی کهکشانی که هیچکس نمیتونه دستش رو بخونه و از 1399 تا حالا تو دنیای وب سرگردان و آموزش دیدن است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا