سلامت

5 راه برای شیرین کردن دسرهای خود بدون شکر!

5 راه برای شیرین کردن دسرهای خود بدون شکر!

5 راه برای شیرین کردن دسرهای خود بدون شکر!

5 façons de sucrer vos desserts sans sucre !

دشمن قسم خورده سلامت ما، شکر باعث چاقی، بیماری های قلبی عروقی، حفره ها و … ظهور برخی سرطان ها خوشبختانه، جایگزین های سالم تری وجود دارد. با این حال، به خاطر داشته باشید که شکر به هر شکلی که باشد نباید بیش از حد مصرف شود.

بر اساس WHO، مصرف روزانه شکر باید کمتر از 25 گرم یا معادل 6 قاشق چایخوری. با این حال، ما تا حد زیادی از این توصیه ها فراتر رفته ایم. در حالی که قند انرژی را تامین می کند، فقط حاوی کالری خالی است، بنابراین هیچ ماده مغذی برای بدن فراهم نمی کند. انتخاب جایگزین های طبیعی ما برای شکر را کشف کنید.

عسل

C است ستاره جایگزین های طبیعی شکر. عسل که به دلیل خواص ضد قارچی، ضد عفونی کننده و ضد التهابی خود مشهور است، حاوی ویتامین ها و عناصر کمیاب بسیار جالبی است. عسل آویشن، عسل شاه بلوط، عسل اقاقیا… تعداد زیادی عسل مختلف وجود دارد. با این حال، در حالی که عسل دارای شاخص گلیسمی پایین تری است، محتوای قند آن تقریباً مشابه قند تصفیه شده است. به عبارت دیگر، نباید از آن سوء استفاده کرد زیرا با همان خطرات قند سفید، یعنی افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی، اضافه وزن یا مقاومت به انسولین همراه است.

شربت آگاو

شربت آگاو که با فشار دادن قلب یک کاکتوس آمریکای جنوبی به دست می آید، دارای شاخص گلیسمی بسیار پایین تری نسبت به شکر تصفیه شده است. 15 است در حالی که شکر سفید 60 است). به عبارت دیگر، شربت آگاوه از افزایش قند خون جلوگیری می کند. با این حال، فروکتوز بالایی دارد، بنابراین اگر به مقدار زیاد مصرف شود، می تواند باعث افزایش وزن شود. شربت آگاو با طعمی خنثی و قدرت شیرین کنندگی قوی، برای کسانی که طعم خاص عسل را دوست ندارند ایده آل است.

استویا

استویا از استویوزید تشکیل شده است، ماده ای که قدرت شیرین کنندگی آن 200 برابر بیشتر از شکر است، استویا کالری ندارد. مشکل این است که محصولاتی که با این نام در سوپرمارکت ها فروخته می شوند در واقع حاوی مقدار کمی استویا هستند که با شیرین کننده های دیگر مخلوط شده است. علاوه بر این، طعم شیرین بیان آن لزوما مورد قدردانی همه نیست.

شکر نارگیل

محتوای کالری شکر نارگیل به شکر تصفیه شده نزدیک می شود. همچنین قدرت شیرین کنندگی کمتری دارد که ممکن است ما را تشویق کند تا مقدار بیشتری از آن را به آماده سازی خود اضافه کنیم. بنابراین باید مراقب مقدار آن باشید. در مقابل، شکر نارگیل دارای کیفیت غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی با ارزش غذایی است.

شربت افرا

وقتی در مورد شربت افرا با شما صحبت می کنیم، آیا بلافاصله به پنکیک صبح یکشنبه فکر می کنید؟ آمریکا هم! نه تنها یکی از شیرین‌کننده‌هایی است که یکی از پایین‌ترین شاخص‌های گلیسمی را دارد، بلکه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی ضروری برای عملکرد صحیح بدن است. اثر ضد التهابی آن می تواند تأثیر مثبتی بر بسیاری از آسیب شناسی ها داشته باشد. تنها جنبه منفی آن، طعم خاص آن است که ممکن است برخی افراد را ناراضی کند.

توجه این مطلب نمی تواند جایگزین نشخه پزشکی شود و رسانه هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا