اخبار روز

۳ اکیپ نظارت بهداشتی بر ذبح قربانی در دزفول تشکیل شد

۳ اکیپ نظارت بهداشتی بر ذبح قربانی در دزفول تشکیل شد

۳ اکیپ نظارت بهداشتی بر ذبح قربانی در دزفول تشکیل شد

محسن ورجاوند در گفت‌وگو با خبرنگار خالق اظهار کرد: نظارت کارشناسان بهداشتی و روحانی ناظر ذبح شرعی بر نذرهای مردم در روز عید سعید قربان در سطح شهرستان دزفول انجام می‌شود.

وی از شهروندان خواست قبل از خرید با مراجعه به این اکیپ‌ها به‌صورت رایگان از خدمات دامپزشکی بهره‌مند و از سلامت دام مطمئن شوند.

رئیس اداره دامپزشکی دزفول عنوان کرد: به‌منظور جلوگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام به‌خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو باید لاشه‌های دام تا ۲۴ ساعت پس از ذبح و آلایشات آن مانند دل، جگر و قلوه دست‌کم تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری شوند تا ویروس از بین برود.

ورجاوند با بیان اینکه اداره دامپزشکی شهرستان دزفول در روز عید قربان از ساعت ۶ تا ۱۴ آماده ارائه خدمات رایگان دامپزشکی است، گفت: شهروندان می‌توانند با تماس با شماره ۴۲۴۲۰۹۱۱ خواستار حضور بازرسان بهداشتی و شرعی در محل ذبح باشند.

منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا