Zeytinyagli Enginar Dolmasi – کنگر شکم پر
Zeytinyagli Enginar Dolmasi – کنگر شکم پر
کشف طعم های دلپذیر Zeytinyagli Enginar Dolmasi – کنگر شکم پر
Zeytinyagli Enginar Dolmasi – کنگر شکم پر یک غذای خوشمزه و مغذی است که مملو از طعم های مدیترانه ای است.
این دستور پخت سنتی ترکی دارای کنگر پر شده با سبزیجات و مواد معطر و پخته شده در روغن زیتون و آب لیمو است.
پرش به:
Zeytinyagli Enginar Dolmasi – کنگر شکم پر یک دستور پخت آسان با مواد ساده است.
آنها یک پیش غذای چشمگیر برای مجالس بهاری یا تابستانی درست می کنند و همچنین به عنوان بخشی از به خوبی کار می کنند. انتخاب مزه یا یک سرویس غذای خوش طعم.
این نه تنها یک وعده غذایی خوشمزه است، بلکه سالم است و آن را به یک مکمل عالی برای هر رژیم غذایی تبدیل می کند.
کنگر فرنگی منبع عالی ویتامین K، فولات و منیزیم است. آنها سرشار از فیبر هستند و سرشار از آنتی اکسیدان هستند.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- این یک وعده غذایی خوشمزه و رضایت بخش است که برای هر مناسبتی، از یک شام خانوادگی گرفته تا یک موقعیت خاص، مناسب است.
- این غذای کنگر شکم پر (به ترکی Zeytinyağlı Enginar Yemeği) در ترکیه و سایر کشورهای حوزه مدیترانه بسیار محبوب است.
- ترکیب عالی از سبزیجات، سبزیها و کنگر فرنگی طعمی غنی و پیچیده ایجاد میکند که مطمئناً در هر مهمانی شامی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
- می توانید زیتینیاگلی انگینار را زودتر درست کنید، این غذای عالی برای سرگرمی است.
- اگر در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود، باقیمانده آن تا 5 روز باقی می ماند.
زیتینیاگلی انگینار دولماسی چیست؟
Zeytinyagli Enginar Dolmasi یک غذای سنتی ترکی است که از کنگر تازه پر شده با مخلوطی از سبزیجات و گیاهان پخته شده در روغن زیتون و آب لیمو تشکیل شده است.
نام این غذا، “zeytinyağlı” در زبان ترکی به معنی “با روغن زیتون” است که نقش مهم این ماده سالم و خوش طعم را در دستور پخت نشان می دهد.
غذاهای
“Zeytinyağlı” (پخته شده در روغن زیتون) در ترکیه بسیار محبوب هستند و اغلب سرد یا در دمای اتاق سرو می شوند.
تنها با استفاده از چند ماده ساده و سبزیجات فصلی بسیار آسان درست می شوند.
روغن زیتون با کیفیت خوب لازم است زیرا طعم غذاهای زیتینیاغلی را برجسته می کند و تفاوت زیادی در طعم ایجاد می کند.
برخی از غذاهای مورد علاقه من زیتینیاغلی Zeytinyağlı Pırasa Yemeği (تره کبابی ترکی)است. >، امام بایلدی (بادمجان شکم پر ترکی)، و لوبیا سبز مدیترانه ای (Zeytinyagli Taze Fasulye).
مزایای سلامتی کنگر فرنگی شکم پر
کنگر فرنگی یک سبزی سالم و خوشمزه است که فواید زیادی برای بدن شما دارد.
آنها مملو از آنتی اکسیدان هستند که به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب و ارتقای سلامتی کمک می کند.
کنگر فرنگی همچنین منبع خوبی از فیبر است که برای سالم نگه داشتن سیستم گوارش شما و ایجاد حس سیری مهم است.
خوردن کنگر می تواند مزایای بیشتری مانند حمایت از کبد و کمک به کاهش وزن داشته باشد.
بهعلاوه، آنها منبع خوبی از ویتامینها و مواد معدنی مهمی هستند که بدن شما برای عملکرد صحیح به آنها نیاز دارد، مانند ویتامین C، پتاسیم، و منیزیم.
خرید کنگر فرنگی مناسب
عنصر ستاره در Zeytinyagli Enginar Dolmasi کنگر فرنگی است، یک سبزی همه کاره و مغذی که سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها است.
انتخاب کنگر فرنگی مناسب برای اطمینان از دریافت بهترین طعم و بافت از این سبزی خوشمزه مهم است.
کنگر فرنگیهایی را انتخاب کنید که سفت، نسبت به اندازهشان سنگین باشند و برگهایشان کاملا بسته باشد.
از آنهایی که دارای لکههای قهوهای، ترک یا برگهای خشک هستند اجتناب کنید، زیرا اینها نشانههایی هستند که نشان میدهد کنگر فرنگی از دوران اولیه خود گذشته است.
به دنبال کنگر با ساقه سبز و تازه باشید که خشک یا پژمرده نشده باشد.
ساقه باید محکم و محکم به کنگر چسبیده باشد، زیرا این نشانه طراوت است.
کنگر فرنگی در اندازه های مختلف وجود دارد، اما به طور کلی، کنگر فرنگی کوچکتر از انواع بزرگتر لطیف تر و خوش طعم تر است.
کنگر فرنگی یک سبزی فصلی است و بسته به محل زندگی شما ممکن است در دسترس بودن آنها متفاوت باشد.
در بهار و اوایل تابستان برای بهترین کیفیت و طعم به دنبال کنگر باشید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
- کنگر فرنگی – این دستور غذا با آرتیشوهای کوچک و متوسط بهتر جواب می دهد. اگر کنگر بزرگ دارید، پیشنهاد می کنم تمام برگ های بیرونی آن را بردارید و فقط از قلب (یا پایین) استفاده کنید.
- سبزیجات – من از هویج، سیب زمینی و نخودفرنگی (منجمد یا تازه) برای پر کردن کنگر استفاده میکنم، زیرا به غذای کنگر شکم پر رنگ و همچنین طعم و مواد مغذی میدهند.
- لیمو – برای این غذا، توصیه میکنم از آب لیموی تازه فشرده استفاده کنید تا طعم آن بهتر شود. برای درخشندگی Zeytinyagli Enginar Dolmasi به آب یک لیموترش کامل و برای آماده کردن مخلوط آب برای کنگر آماده شده به آب نیم لیموی اضافی نیاز دارید.
- پیازچه– اگر پیاز بهاره ندارید، می توانید از پیاز معمولی به عنوان جایگزین استفاده کنید. به سادگی پیازها را ریز خرد کرده و قبل از افزودن آنها به مخلوط سبزیجات، آنها را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.
چگونه کنگر فرنگی شکم پر درست کنیم؟
اگرچه ساختن Zeytinyağlı Enginar Yemeği – کنگر شکم پر بسیار آسان است، برای دستیابی به بهترین نتیجه باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
پر کردن را آماده کنید
هویج ها را پوست گرفته و به اندازه 1 سانتی متر یا ½ اینچ خرد کنید، آنها را در قابلمه ای پر از آب سرد قرار دهید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد.
در حین آماده کردن سیب زمینی، اجازه دهید هویج به مدت 10 دقیقه بپزد.
سیب زمینی ها را به اندازه هویج پوست گرفته و خرد کنید و سپس آنها را با هویج های نیمه پخته به تابه اضافه کنید.
پیش از افزودن نخودفرنگی منجمد، 10 دقیقه دیگر به پختن سیب زمینی و هویج با هم ادامه دهید. چند دقیقه دیگر آنها را با هم بپزید.
اگر از نخود فرنگی تازه استفاده می کنید، آن را همزمان با سیب زمینی اضافه کنید. میتوانید پخت بودن سبزیجات را با یک چاقوی کوچک بررسی کنید.
سبزیجات را آبکش کنید، در آبکش بریزید و در حین تهیه کنگر فرنگی، اجازه دهید خنک شوند.
کنگر فرنگی
را آماده کنید
یک کاسه بزرگ را با آب، آرد و آب لیمو پر کنید و سپس کاسه را کنار بگذارید.
لیموها را بعد از آبگیری نگه دارید زیرا برای مالیدن آنها روی کنگر لازم داریم.
ساقه را از پایه کنگر زیر برگها جدا کنید. می توانید از ساقه های کنگر فرنگی استفاده کنید زیرا طعم آن بسیار خوشمزه است.
به سادگی قسمتهای بیرونی سخت را با چاقو جدا کنید و فقط مرکز نرم آن را باقی بگذارید. می توانید آنها را به صورت خام میل کنید یا همراه با کنگر شکم پر شده بپزید.
برای جلوگیری از قهوه ای شدن، قسمت های بریده شده را با باقی مانده لیمو بمالید.
بعد، با استفاده از یک چاقوی تیز، حدود 4-5 سانتیمتر (2 اینچ) از بالای کنگر کوتاه کنید.
برگ های بیرونی سخت را بردارید و سپس آنها را دور بریزید.
بهآرامی برگها را از مرکز کنگر دور کنید، مراقب باشید آسیبی به آنها وارد نشود، تا زمانی که فقط برگهای زرد داخلی باقی بمانند و بتوانید چوک را ببینید.
با استفاده از یک قاشق، چوک فازی را به آرامی از مرکز کنگر جدا کنید تا زمانی که پایه تمیز و قلبی شکل ظاهر شود.
چوک فازی و سایر قطعات سخت یا غیرقابل خوردن را دور بیندازید.
بعد از تمیز کردن کنگر، فوراً آنها را به یک کاسه حاوی آب لیمو منتقل کنید تا از اکسید شدن و تیره شدن آنها در حین ادامه کار جلوگیری کنید.
کنگر فرنگی را پر کرده و بپزید
برای تکمیل قیمه، شوید خرد شده و پیازچه را به سبزیجات خنک شده اضافه کنید. آنها را هم بزنید.
برای تهیه مایع پخت و پز، آب یک لیموترش تازه، روغن زیتون، ½ فنجان آب، نمک و شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
کنگر فرنگی را از آب خارج کرده و مرکز آن را با سخاوت پر کنید.
کنگر فرنگی را در یک قابلمه بریزید و سپس مخلوط آب، لیمو و روغن زیتون را اضافه کنید.
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد، حرارت را کم کنید و سپس به آرامی به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بجوشانید.
بعد از پخت، کنگرها را در بشقاب بریزید و بگذارید کاملا خنک شوند.
کنگر فرنگی را با روغن زیتون بپاشید و با شوید تازه تزئین کنید.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- از روغن زیتون با کیفیت خوب استفاده کنید – روغن زیتون با کیفیت خوب لازم است زیرا طعم غذاهای زیتینیاغلی را برجسته می کند و تفاوت زیادی در طعم ایجاد می کند.
- کنگر فرنگی مناسب را انتخاب کنید – به دنبال کنگر فرنگی باشید که نسبت به اندازه آنها تازه، سفت و سنگین هستند. از کنگر با لکههای قهوهای یا برگهای خشک خودداری کنید، زیرا ممکن است نشاندهنده سپری شدن آنها باشد.
- کنگر فرنگی را به درستی آماده کنید – قسمت بالای کنگر فرنگی را کوتاه کنید و ساقه و برگ های خارجی سفت را جدا کنید. از یک قاشق برای برداشتن چوک استفاده کنید و سپس کنگر فرنگی را برای پر کردن آماده کنید.
- کنگر فرنگی را در آب لیمو خیس کنید – کنگر فرنگی را با آب لیمو و آرد اضافه شده در آب خیس کنید تا از قهوه ای شدن آن ها جلوگیری کنید. همچنین سطوح بریده شده کنگر را با لیمو بمالید و کنگر را در آب با آبلیمو بپزید تا رنگ آن حفظ شود.
- کنگر پر شده را در دمای اتاق سرو کنید – آرتیشوهای شکم پر زمانی بهترین هستند که در دمای اتاق یا کمی گرم سرو شوند. با سبزی های تازه یا/و تکه های لیمو تزیین کنید تا رنگ و طعمی پیدا کنید.
با زیتینیاگلی انگینار دولماسی – کنگر شکم پر چه سرو کنیم؟
می توانید زیتینیاقلی انگینار دولماسی (کنگر شکم پر) را به عنوان غذای اصلی همراه با مقداری تازه پخته یا برشته شده خمیر مایه سرو کنید. نان و یک کاسه سالاد ایرانی شیرازی.
از طرف دیگر، میتوانید آن را به عنوان بخشی از گزینه مزه در کنار با Cerkez Tavugu – مرغ چرکس، آرناووت سیگری، و Fasulye Piyaz (سالاد باقلا ترکی).
Zeytinyagli Enginar Dolmasi همچنین با یک روی برنج مانند برنج ترکی پلو یا برنج زرد.
سؤالات متداول دستور غذا
The leftovers would keep fresh for up to a week when refrigerated in an airtight container .
You don’t need to reheat them, they taste amazing at room temperature or even straight out of the fridge!
The leaves of an artichoke should be a vibrant green color and tightly packed together. If the leaves are wilted, discolored, or beginning to open up, it may not be fresh.
Also the leaves should feel firm and tightly packed together. If they feel soft or mushy, the artichoke may be past its prime.
For Zeytinyagli Enginar Dolmasi (Stuffed Artichokes), it is best to use small to medium sized globe artichokes.
These are the most common variety of artichokes, and they have a tender heart and meaty leaves that are ideal for stuffing.
For more delicious olive oil based “Zeytinyagli” dihes why not try:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
I hope you enjoy the process of making these Turkish-style vegan Stuffed Artichokes recipe – Zeytinyagli Enginar Dolmasi as much as you enjoy eating them! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
Zeytinyagli Enginar Dolmasi – Stuffed Artichokes
Explore this delicious and healthy Zeytinyagli Enginar Dolmasi – Stuffed Artichokes, a traditional Turkish dish made of artichokes, lemon, aromatics, and olive oil.
Ingredients
Instructions
Preparing the Stuffing
-
Peel and dice the carrots to a size of 1 cm or ½ inch, place them in a saucepan filled with cold water, and bring them to a boil over medium heat.
-
Let the carrots cook for 10 minutes while preparing the potatoes.
-
Peel and dice the potatoes to the same size as the carrots, and then add them to the pan with the partially cooked carrots.
-
Continue cooking the potatoes and carrots together for an additional 10 minutes before adding the frozen peas. Cook them together for a few more minutes.
-
If using fresh peas, add them at the same time as the potatoes. You can check the doneness of the vegetables with a small knife.
-
Drain the vegetables, place them in a colander, and let them cool down while preparing the artichokes.
Preparing the Artichokes
-
Fill a large bowl with water, flour, and lemon juice and set the bowl aside. Keep the lemons after juicing them as we will need them to rub on the artichokes.
-
Using a sharp knife, trim about 4-5 cm (2 inches) off the top of the artichoke.
-
Next, remove the stem from the base of the artichoke under the leaves. To prevent browning, rub the cut areas with the leftover lemon.
-
Remove any tough outer leaves and discard them.
-
Gently pull the leaves away from the center of the artichoke, being careful not to damage them, until only the inner yellow leaves remain and you can see the choke.
-
Using a spoon, gently scrape away the fuzzy choke from the center of the artichoke until you reveal the clean, heart-shaped base. Discard the fuzzy choke and any other tough or inedible parts.
-
After cleaning the artichokes, transfer them to a bowl with lemon juice right away to prevent them from oxidizing and turning dark as you continue working.
Stuffing and Cooking the Artichokes
-
To finish the stuffing, add the chopped dill and spring onions to the cooled vegetables. Give them a stir.
-
To prepare the cooking liquid, mix together the juice of one freshly squeezed lemon, olive oil, ½ cup water, salt, and sugar in a bowl.
-
Remove the artichokes from the water and stuff the centers generously with the filling.
-
Place the artichokes in a saucepan and add the water, lemon, and olive oil mixture.
-
Bring the pan to a boil over medium heat, lower the heat, and then gently simmer for 30-35 minutes or until they become tender.
-
After cooking, transfer the artichokes to a plate and let them cool completely. Drizzle the artichokes with olive oil and garnish with fresh dill.
یادداشت
- Use good quality olive oil – A good quality olive oil is necessary as it highlights the flavor of zeytinyağlı dishes and it will make a huge difference in flavor.
- Choose the right artichokes – Look for artichokes that are fresh, firm, and heavy for their size. Avoid artichokes with brown spots or dry leaves, as these may indicate that they are past their prime.
- Prepare the artichokes properly – Trim the top of the artichoke and remove the stem and tough outer leaves. Use a spoon to scoop out the choke and then prepare the artichoke for stuffing.
- Soak the artichokes in lemon water – Soak the artichokes in water with added lemon juice and flour to prevent them from turning brown. Also, rub the cut surfaces of the artichokes with lemon and cook the artichokes in water with lemon juice to preserve their color.
- Serve the stuffed artichokes at room temperature – Stuffed artichokes are best when served at room temperature or slightly warm. Garnish with fresh herbs or/and lemon wedges for a pop of color and flavor.
Nutrition
Calories: 184kcalCarbohydrates: 27gProtein: 6gFat: 7gSaturated Fat: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 5gSodium: 574mgPotassium: 803mgFiber: 10gSugar: 4gVitamin A: 2637IUVitamin C: 41mgCalcium: 87mgIron: 3mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.