آشپزی

ران مرغ بدون استخوان پخته

ران مرغ بدون استخوان پخته

این ران مرغ بدون استخوان پخته شده ساده و خوشمزه در داخل نرم و مرطوب و از بیرون ترد هستند.

آنها بسیار خوشمزه تر و ارزان تر از گوشت سینه مرغ هستند و پختن آنها بسیار آسان است.

آنها را با بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی بلغور پلو) و یک کاسه Cacik (ماست ترکی با خیار) یا سالاد پاستا Orzo برای یک وعده غذایی که همه دوستش خواهند داشت.

baked boneless chicken thighs served with bulgur Pilavi
<em><strong>ران مرغ سوخاری بدون استخوان با بلغور پلویی سرو می شود<strong><em>

ران مرغ آبدار و کاملا پخته شده و سبزیجات مدیترانه ای خوشمزه در این غذای برشته یک تابه هر بار رضایت بخش است!

این غذای مرغ پخته شده در فر برای تهیه یک وعده غذایی مناسب است که خودتان به طور مرتب آن را درست می کنید.

oven roasted chicken thigh fillets

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • می توانید ران های بدون استخوان پخته شده را چند روز قبل آماده کنید و درست قبل از سرو بپزید.
  • این غذای مرغ پخته شده در فر با سبزیجات با تصاویر و دستورالعمل های مرحله به مرحله بسیار آسان است.
  • ران مرغ پخته شده در فر، یک غذای کامل است که در یک غذا قرار دارد، مرغی که به طرز خوشمزه ای روی بستری از سبزیجات مدیترانه ای ترشی شده است.
  • بقایای آن تا پنج روز در یخچال یا تا سه ماه در صورت یخ زدن نگهداری می شود.
  • شما می توانید از هر قسمتی از مرغ برای این دستور ران مرغ پخته استفاده کنید، همه آنها طعم خوشمزه ای خواهند داشت!
  • از سرخ کن بادی خود برای پختن سبزیجات خود استفاده کنید تا سریعتر و سالم تر شوند.
  • ران مرغ آب تابه طبیعی خوشمزه ای تولید می کند که در حین پخت با سس مخلوط می شود.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for chicken thighs
  • ران مرغ –  من برای این دستور از ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان استفاده می‌کنم. آنها را با دستمال کاغذی خشک کنید، آبکشی نکنید. می توانید آنها را با چوب طبل جایگزین کنید یا حتی مخلوطی از هر دو درست کنید، هر دو به طور همزمان پخته می شوند.اگر می خواهید از ران مرغ استخوانی استفاده کنید، 10-15 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید.
  • رب گوجه فرنگی اصلی آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می‌توانید آن را در فروشگاه‌های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید یا به صورت آنلاین از آمازون .
  • ماست – به مرغ کمک می کند تا نرم شود و در دهان آب شود.
  • بادمجان ها بادمجان های کمی سفت اما نه سفت با پوست براق و صاف انتخاب کنید و پوست آنها را به صورت راه راه مانند الگوی گورخری جدا کنید. کوچک‌ترها بهتر هستند زیرا دانه‌های کمتری دارند، پوست نازک‌تری دارند و شیرین‌تر، لطیف‌تر و کمتر تلخ هستند.
  • سیب زمینی – می توانید از هر نوع سیب زمینی (از جمله سیب زمینی شیرین) که در دست دارید استفاده کنید.
  • فلفل– من معمولاً از فلفل قرمز برای این غذا استفاده می کنم اما شما می توانید از هر کدام از موارد دلخواه خود استفاده کنید.
  • گوجه فرنگی – از بهترین گوجه فرنگی هایی که می توانید پیدا کنید (مانند گوجه فرنگی آلویی) استفاده کنید.

دستورالعمل های گام به گام

درست کردن این ران مرغ بدون استخوان خوشمزه در فر بسیار ساده و ساده است.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند نکته و مراحل ساده را دنبال کنید:

ران مرغ را مرینیت کنید

مثل هنگام پخت ربع پای مرغ، ران مرغ را با یک حوله کاغذی خشک کنید. وسوسه نشوید که مرغ خود را بشویید!

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، ماست، فلفل چیلی، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

marinade ingredients are placed in a bowl

ران مرغ را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام تکه های مرغ با ماریناد پوشانده شود.

روی کاسه را بپوشانید و در حین تهیه سبزیجات اجازه دهید ران مرغ به مدت نیم ساعت مارینت شود.

اگر وقت دارید آنها را یک شبه مرین کنید.

The chicken thighs are covered with marinade

سبزیجات را آماده کنید

بادمجان های خود را بشویید و با حوله خشک کنید.

آنها را به شکل گورخری پوست بگیرید و به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید. آنها را کنار بگذارید.

peeled and sliced aubergines

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و کمی نازک تر از بادمجان ها خرد کنید.

peeled and sliced potatoes

فلفل‌های خود را دانه‌ریز کنید و به قطعات خرد کنید.

diced peppers for baked boneless chicken thighs

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید.

روغن نباتی را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و بادمجان ها را تفت دهید تا دو طرف کمی قهوه ای شوند و تا نیمه پخته شوند.

آنها را روی یک آبکش یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

در صورت نیاز مقداری روغن به تابه اضافه کنید و همین کار را با سیب زمینی و فلفل تکرار کنید.

استفاده از سرخ کن هوا برای پختن سبزیجات

از طرف دیگر، می توانید از سرخ کن بادی خود برای پختن سبزیجات استفاده کنید.

سرخ کن بادی خود را روی حالت سرخ کردن هوا روی 190 درجه سانتی گراد (375 درجه) قرار دهید و بادمجان ها، سیب زمینی ها و فلفل ها را سرخ کنید تا کمی قهوه ای شوند و تا نیمه پخته شوند.

ظرف را بسازید

بادمجان ها را کف ظرف خود بچینید و کمی با نمک و فلفل مزه دار کنید.

the fried aubergines are arranged in an oven dish

سیب زمینی ها را روی بادمجان ها پخش کنید و مقداری چاشنی دیگر بپاشید.

the potatoes are layered on top of the aubergines

گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و همراه با فلفل قرمز روی سیب‌زمینی‌ها بچینید.

Sliced tomatoes and peppers are arranged on top of the potatoes

ران‌های مرغ را از ماریناد خارج کنید (ماریناد را رزرو کنید) و آنها را روی گوجه‌ها در یک لایه بچینید.

the marinated chicken pieces are scattered on top of the vegetables

150 میلی لیتر آب را با ماریناد رزرو شده در کاسه مخلوط کنید و آن را روی ران مرغ پخش کنید.

ظرف را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و آن را به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا مرغ به خوبی ذغالی شود و سبزیجات نرم شوند.

The dish is baked until the chicken thighs are charred

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • می توانید از سایر برش های مرغ از جمله چوب طبل، بال یا سینه استفاده کنید. با این حال، برش های مختلف مرغ به زمان پخت متفاوتی نیاز دارد.
  • اگر می خواهید از ران مرغ استخوانی استفاده کنید، 10 تا 15 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید.
  • از دما سنج گوشت برای اطمینان از اینکه تکه های مرغ کاملاً پخته شده اند تا دمای هسته به 74 درجه سانتیگراد (165) برسد. °F) درجه.
  • از طرف دیگر، می توانید از سرخ کن بادی خود برای سبزیجات استفاده کنید. سرخ کن بادی خود را روی حالت سرخ کردن هوا روی 190 درجه سانتی گراد (375 درجه) قرار دهید و بادمجان ها، سیب زمینی ها و فلفل ها را سرخ کنید تا کمی قهوه ای شوند و تا نیمه پخته شوند.

پیشنهادات ارائه

ران مرغ بدون استخوان پخته یک غذای همه کاره است و می توانید آن را به روش های مختلفی سرو کنید.

در اینجا چند پیشنهاد خدمت مورد علاقه من وجود دارد:

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقی مانده فیله های ران مرغ سوخاری را نگهداری کنیم؟

می توانید باقیمانده ها را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. تا پنج روز
همچنین می‌توانید آن‌ها را در یک ظرف مخصوص فریزر یا کیسه Ziploc قرار دهید و تا سه ماه در فریزر قرار دهید.

پخت ران مرغ چقدر طول می کشد؟

بسته به اندازه، ممکن است بین 20 دقیقه تا 40 دقیقه پخت ران مرغ طول بکشد.
مطمئن‌ترین راه برای فهمیدن پختن آنها استفاده از دماسنج گوشت است و مطمئن شوید که آنها را تا زمانی که دمای داخلی آنها به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد، بپزید.

آیا می توانم این غذا را بدون سرخ کردن سبزیجات درست کنم؟

بله، این غذا را می توان با سبزیجات خام در صورتی که وقت ندارید آنها را از قبل سرخ کنید، تهیه کنید.
با این حال، سرخ کردن سبزیجات قبل از تفت دادن طعم آنها را تشدید می کند.

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل‌های مرغ خوشمزه‌تر و آسان‌تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این ران مرغ بدون استخوان در فر به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

Baked Boneless Chicken Thighs

ران مرغ بدون استخوان پخته

آیلا کلولی

این ران‌های مرغ بدون استخوان پخته شده ساده و خوشمزه در داخل نرم و مرطوب و از بیرون ترد هستند.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان آشپزی 40 دقیقه

زمان کل 1 hr

دوره دوره اصلی

آشپزی مدیترانه

سرویس ها 4 افراد

کالری 835 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

برای ترشی کردن ران مرغ

دستورالعمل ها 

ران مرغ را ترشی کنید

  • ران مرغ را با دست خشک کنید یک دستمال کاغذی، وسوسه نشوید مرغ خود را آبکشی کنید!

  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، ماست، تکه های چیلی، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

    /li>

  • ران مرغ را داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید آنها را خوب تا زمانی که تمام قطعات مرغ با ماریناد پوشانده شود.

  • در ظرف را بپوشانید و اجازه دهید ران مرغ به مدت نیم ساعت در حین آماده کردن سبزیجات، مارینت شود.

سبزیجات را آماده کنید

  • بادمجان های خود را بشویید و آنها را با حوله خشک کنید.

  • سیب زمینی ها را پوست بگیرید و کمی نازک تر از بادمجان ها خرد کنید.
  • فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید.

  • روغن نباتی را در ماهیتابه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و بادمجان ها را کمی تفت دهید. دو طرف قهوه ای شده و تا نیمه پخته شود.

  • آنها را روی آبکش بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

  • در صورت نیاز مقداری روغن به تابه اضافه کنید و همین کار را با سیب زمینی و فلفل تکرار کنید.

  • از طرف دیگر، می‌توانید از سرخ‌کن هوا برای سبزیجات استفاده کنید. سرخ کن بادی خود را روی حالت سرخ کردن هوا روی 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید و بادمجان ها، سیب زمینی ها و فلفل ها را سرخ کنید تا کمی قهوه ای شوند و تا نیمه پخته شوند.

Build The Dish

  • بادمجان ها را کف ظرف خود بچینید و کمی نمک و فلفل بزنید.

  • Spread the potatoes on top of the aubergines and sprinkle on some more seasoning.

  • Slice the tomatoes and arrange them along with the red peppers on top of the potatoes.

  • Remove the chicken thighs from the marinade (reserve the marinade) and nicely arrange them on top of the tomatoes in a single layer.

  • Mix 150 ml of water with the reserved marinade in the bowl, and spread it on top of the chicken thighs.

  • Place the dish in preheated oven and bake it for 40 to 45 minutes, until the chicken is nicely charred and the vegetables are softened.

یادداشت

  • You can use other cuts of chicken including, drumsticks, wings, or breasts. However, different cuts of chicken will require different cook times.

  • If you want to use bone-in chicken thighs, add extra 10-15 minutes to the cooking time.

  • Use a meat thermometer to make sure the chicken pieces are cooked thoroughly until the core temperature reaches 74 °C (165 °F) degrees.

  • Alternatively, you can use your air fryer for the vegetables. Set your air fryer to “air fry” mode to 190° C (375°) and fry the aubergines, potatoes, and peppers until slightly browned and cooked halfway through.
  • You can keep the leftovers in an airtight container refrigerated for up to five days. Alternatively, you can place them in a freezer-safe container or Ziploc bag and freeze them for up to three months.

Nutrition

Calories: 835kcalCarbohydrates: 50gProtein: 44gFat: 53gSaturated Fat: 12gPolyunsaturated Fat: 10gMonounsaturated Fat: 26gTrans Fat: 1gCholesterol: 222mgSodium: 966mgPotassium: 2020mgFiber: 13gSugar: 14gVitamin A: 2566IUVitamin C: 102mgCalcium: 78mgIron: 4mg

This post uses affiliate links. This means that if you click on them and then buy something, we get a small amount of commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.

حتما بخوانید : سالاد فتوش لبنانی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا