آشپزی

Onion Bhaji (Onion Pakora)

Onion Bhaji (Onion Pakora)

پیاز باجی (همچنین به‌عنوان پیاز پاکورا یا کاندا باجی شناخته می‌شود) یک میان‌وعده هندی خوشمزه است که از سرخ کردن پیازهای ریز خرد شده آغشته به آن درست می‌شود. در خمیر آرد با ادویه کم. آنها بسیار اعتیاد آور، وگان، بدون گلوتن هستند و در 30 دقیقه آماده می شوند!

9 pieces of onion bhaji - onion pakora on a plate

این سرخ‌کرده‌های پیاز ترد و تند برای سرو با غذاهای هندی مانند بریانی گوشت گوسفند حیدرآبادی، اسکواش و نخود کاری، مرغ تنوری، یا دال پالک (دال اسفناج) به عنوان یک ظرف جانبی همچنین، می‌توانید آن‌ها را به‌عنوان میان‌وعده آغشته به خنک‌کننده پیاز رایتا یا سس کچاپ تند میل کنید.

پرش به:

پیاز باجی (با نام مستعار پیاز پاکورا) با تعداد انگشت شماری مواد تشکیل دهنده آشپزی ترکیب می شود و طعم بهتری نسبت به مواد خریداری شده در مغازه دارد. این تنقلات مضحک خانگی هندی ترد هستند، پر از ادویه جات هستند و به راحتی درست می شوند.

onion bhaji served on a plate with fresh coriander

پیاز بهاجیس چیست؟

پیاز باجی‌ها سرخ‌کرده‌های ترد به سبک هندی هستند که با پیازهای نازک برش‌شده در خمیر آرد بیزان ساخته شده با ادویه‌های معطر، فلفل قرمز و گشنیز ساخته می‌شوند، سپس سرخ می‌شوند تا قهوه‌ای طلایی و ترد شوند.

این پیازهای سرخ‌شده هندی وگان که به‌عنوان پیاز پاکورا/ پاکودا یا کاندا باجی نیز شناخته می‌شوند، به‌طور سنتی به‌عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده سرو می‌شوند. محبوب ترین همراهی ها چاتنی، چای هندی یا مقداری رایتا خنک کننده هستند.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • تهیه این پاکوراهای پیاز با چند ماده غذایی که ممکن است در دست داشته باشید بسیار آسان است.
  • این سرخ کردنی های خوشمزه پیاز هندی وگان، بدون گلوتن و لبنیات هستند.
  • همانند دستور غذای سرخ کردنی خوشمزه دیگر من موکور (کدو سرخ کردنی)، آنها عالی هستند تنقلات برای روزهای سرد/بارانی که با یک فنجان چای یا قهوه میل کنید،
  • می توانید باقیمانده ها را تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

labeled picture of ingredients for onion bhaji - pakora
  • پیاز – به طور سنتی از پیاز قرمز بزرگ برای دستور پاکورا استفاده می شود، اما من صورتی، زرد یا سفید را ترجیح می دهم زیرا طعم ملایم تری دارند. آنها را با ماندولین، غذاساز یا چاقوی تیز برش دهید.
  • آرد گرم (بزان/نخود) – این آرد بدون گلوتن به پیاز باجی (پیاز پاکورا) طعم ملایم و آجیلی و ترد زیبایی می بخشد. بسته به مارک آرد، ممکن است لازم باشد مقدار آب ذکر شده در دستور غذا را تنظیم کنید تا یک قوام کامل برای خمیر حاصل شود.
  • ادویه جات ترشی جات – مقدار کمی نمک، دانه رازیانه و پودر زردچوبه تمام آن چیزی است که در مورد ادویه های خشک نیاز دارید. با خیال راحت خمیر را با گیاهان و ادویه جات اضافی مانند زیره سبز، گارام ماسالا، پودر کاری، برگ کاری، پودر فلفل قرمز و پودر سیر تند کنید.
  • گشنیز برگ (Cilantro) – آنها طراوت گیاهی خوبی به پاکورا می‌دهند. هنگام درست کردن خمیر پاکورا، عطر خوش آن را استشمام خواهید کرد.
  • بی کربنات نوشابه – خمیر را سبک می کند و به ترد شدن بهاجی ها کمک می کند. می توانید آن را با بکینگ پودر جایگزین کنید.

چگونه باجی درست کنیم؟

این دستور پخت پیاز باجی بسیار آسان است و به زمان زیادی نیاز ندارد. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

پیازها را نازک برش دهید

مهمترین چیز برای درست کردن این است که پیازها را ریز خرد کنید. یا خام می مانند و تا زمانی که خمیر پخته شود ترد نمی شوند. می‌توانید از یک چاقوی تیز، یک برش ماندولین یا یک غذاساز برای خلال کردن پیازها.

thinly sliced onions for bhaji

خمیر را آماده کنید

پس از خلال کردن پیازها، مخلوط خمیر را برای پیاز باجی آماده کنید. در ظرفی آرد گرم، بی کربنات نوشابه، زردچوبه، تخم رازیانه، نمک و آب بریزید. آب را به آرامی اضافه کنید تا زمانی که قوام قطراتی شبیه خامه غلیظ/خامه دوبل داشته باشد.

the batter for Bhajis in a large bowl

گشنیز خرد شده، فلفل قرمز و پیاز خلال شده را اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا خمیر روی پیازها را بپوشاند.

sliced onions are stirred in the batter

یک تابه عمیق یا یک ووک را با روغن به عمق 5-6 سانتی متر پر کنید و روغن را تا 180 درجه سانتی گراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید. دمای روغن را با ریختن مقدار کمی از مخلوط بررسی کنید. وقتی به اندازه کافی داغ است باید صدای هیس کند و شناور شود.

در روغن داغ، قسمت کوچکی از مخلوط را با قاشق بریزید و آنها را به شکل کتلت درآورید. ظرف را بیش از حد شلوغ نکنید زیرا پاکوراها چرب می شوند.

Bhajis Arte frying in hot oil

سرخ کنید تا هر دو طرف قهوه ای طلایی و ترد شوند. آنها را به یک توری خنک کننده که روی یک ماهیتابه قرار داده اید منتقل کنید. گرم را با رایتا یا هر دیپ/چاتنی دلخواه دیگری سرو کنید.

pakoras are served with raita

نکته برتر از سرآشپز

دمای ایده آل برای سرخ کردن پاکودا بین 177 تا 185 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت تا 365 درجه فارنهایت) است.

اگر روغن خیلی داغ باشد، پاکوراها خیلی زود میسوزند و اگر روغن به اندازه کافی داغ نباشد، روغن را جذب میکنند و سرخ کردنی ها خیس میشوند. با دماسنج آشپزی برای خواندن دقیق ترین دما.

اگر دماسنج پخت و پز ندارید، می توانید دمای روغن را با ریختن مقدار کمی از مخلوط بررسی کنید. هنگامی که به اندازه کافی داغ است باید صدای هیس کند و شناور شود.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانید پیاز بهاجی را منجمد کنید؟

اگر مقدار زیادی بهاجی درست می کنید و باقی مانده است، می توانید آنها را فریز کرده و نگهداری کنید. آنها تا پنج ماه. به سادگی آنها را در یک کیسه فریزر زیپ دار یا یک ظرف دربسته قرار دهید. آنها را کاملاً یخ زده و دوباره در فر گرم کنید تا دوباره ترد شوند.

یک پیاز باجی چند کالری دارد؟

در هنگام درست کردن یک تکه پیاز پاکودا فقط 78 کیلو کالری وجود دارد. آنها دقیقاً با همان موادی که در کارت دستور پخت زیر آمده است.

چگونه باقیمانده ها را نگهداری و دوباره گرم کنیم؟

می توانید باقیمانده پاکوراها را تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید؟ در ظرف دربسته از هوا آنها روز بعد در جعبه های ناهار یا سبدهای پیک نیک سرد هستند. با این حال، اگر می‌خواهید آن‌ها را گرم و ترد بخورید، به‌سادگی آن‌ها را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه در سرخ‌کننده هوا یا در فر از قبل گرم‌شده به‌مدت ۷ تا ۸ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. از طرف دیگر، می‌توانید از مایکروویو برای گرم کردن دوباره باجی‌ها استفاده کنید، اما به این ترتیب ترد نمی‌شوند.

برای دستور العمل های خوشمزه تر در سراسر جهان، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این پیاز ترد بهاجی به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

onion bhaji (kanda bhaji) served with raita

پیاز باجی (پیاز پاکورا)

آیلا کلولی

پیاز باجی (همچنین به عنوان پیاز پاکورا یا کاندا باجی شناخته می‌شود) یک میان‌وعده هندی خوشمزه است که با سرخ کردن ریز تهیه می‌شود. پیاز خلال شده در خمیر آرد گرمی با ادویه کم آغشته شده است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 20 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

کورس پیش غذا، مخلفات، میان وعده

آشپزی آسیایی، هندی

سرویس ها 16 تکه ها

کالری 78 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • خمیر را با آرد گرم، بی کربنات نوشابه، زردچوبه، دانه رازیانه، نمک و آب آماده کنید. خمیر باید قوام قطراتی شبیه خامه غلیظ/خامه دوبل داشته باشد.

  • گشنیز خرد شده، فلفل قرمز و پیازهای نازک خلال شده را اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا خمیر روی پیازها را بپوشاند.

  • یک تابه عمیق یا یک ووک را با روغن تا عمق 5-6 سانتی متر پر کنید و روغن را تا 180 درجه سانتی گراد گرم کنید ( 356 درجه فارنهایت). دمای روغن را با ریختن مقدار کمی از مخلوط بررسی کنید. وقتی به اندازه کافی داغ است باید صدای هیس کند و شناور شود.

  • در روغن داغ، قسمت کوچکی از مخلوط را با قاشق بریزید و آنها را به شکل نبات درآورید.

  • سرد کنید تا هر دو طرف قهوه ای طلایی و ترد شوند.

  • آنها را به یک قفسه خنک کننده قرار دهید روی یک تابه پخت با رایتا یا هر دیپ مورد علاقه تان گرم سرو کنید.

یادداشت

  • دمای روغنی که باجیس خود را در آن سرخ می کنید بسیار مهم است. اگر روغن خیلی داغ باشد، پاکوراها خیلی زود می سوزند و اگر روغن به اندازه کافی داغ نباشد، روغن را جذب می کنند و سرخ کردنی ها خیس می شوند.
  • وقتی یک تکه پاکودای پیاز را دقیقاً با همان موادی که در برگه دستور غذا ذکر شده درست کنید، فقط 78 کیلوکالری وجود دارد.
  • مهمترین چیز برای درست کردن این است که پیازها را ریز خرد کنید. یا خام می مانند و تا زمانی که خمیر پخته شود ترد نمی شوند.
  • این سرخ کردنی های خوشمزه پیاز هندی گیاهی، بدون گلوتن و لبنیات هستند.
  • می‌توانید باقیمانده‌ها را تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید.

تغذیه

کالری: 78کیلو کالری کربوهیدرات: 6gپروتئین: 2gچربی: 5g چربی اشباع شده: 1gچربی اشباع نشده چندگانه: 3gچربی تک غیراشباع: 1gچربی ترانس: 1gسدیم: 97میلی گرم پتاسیم: 99میلی گرمفیبر: 1gقند: 2g ویتامین A: 43IUویتامین C: 5میلی گرمکلسیم: 9میلی گرمآهن: 1میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا