آشپزی

Arnavut Cigeri – جگر ترکی

Arnavut Cigeri – جگر ترکی

ArnavutCigeri (یا جگر آلبانیایی) یک غذای جگر ترکیه ای است که از مکعب های جگر گوسفند یا گوشت گوساله در تابه سرخ شده با فلفل دلمه ای و با سماق، پیاز سرو می شود. و سالاد جعفری

خواب دیدی تعبیرش رو نمی دونی کلیک کن

تهیه این دستور ساده بسیار آسان است و طعم عالی دارد.

اخبار روز فناوری رو اینجا ببین
arnavut cigeri served with cubed potatoes and onion salad

همانند بابا گانوش بدون تاهین، Cerkez Tavugu، Melitzanosalata (دیپ بادمجان برشته یونانی )، و کیسیر – سالاد بلغور ترکی، معمولاً به عنوان بخشی از خوراک مزه یا پیش غذا.

اما، می‌توانید بخش‌های بزرگ‌تری از Arnavut Ciğeri را نیز به عنوان غذای اصلی بخورید.

پرش به:

اگر تا به حال جگر را امتحان نکرده اید، این دستور تهیه جگر و پیاز سرخ شده شما را عاشق این غذای مغذی می کند!

وقتی با جگر گوساله یا بره جوان و بسیار تازه تهیه شود، لطیف است و طعم عالی دارد.

آیا کبد برای شما مفید است؟

بله، کبد، به طور کلی، بسیار مغذی است و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.

کالری آن کم است و قطعاً یکی از غلیظ ترین غذاهای موجود در بازار است.

arnavut cigeri served with red onion salad and potato cubes

یک قسمت از کبد دارای چربی اشباع شده بسیار کم است و بیش از مقدار توصیه شده روزانه برای بزرگسالان ویتامین A، ویتامین B، ویتامین C، فولات و آهن را تامین می کند.

علاوه بر این، کبد حاوی پتاسیم، مس، منیزیم، فسفر و سلنیوم است.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • Arnavut Ciğeri طعم فوق العاده ای دارد و یک غذای لذیذ ارزان و مغذی است که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.
  • تهیه آن بسیار آسان است و اگر به دنبال روشی متفاوت برای خدمت به این اندام مغذی داخلی هستید، عالی است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for arnavut cigeri
    جگر

  • جگر – جگر گوساله یا جگر گوساله با این دستور کاملاً کار می کند. شما می توانید جگر را در اکثر سوپرمارکت ها، در بازارهای محلی کشاورز یا قصابی ها خریداری کنید.
  • سیب زمینی – من از سیب زمینی های آردی مانند King Edward، Maris Piper، Russet یا Rooster استفاده می کنم زیرا دوست دارم داخل آنها پوسته پوسته با لبه های ترد باشد. اگر می خواهید به سیب زمینی ترد جامد خوبی برسید، از سیب زمینی مومی مانند شارلوت، آنیا، سیب زمینی انگشتی یا هر نوع سیب زمینی قرمز استفاده کنید.
  • فلفل – من ترجیح می دهم از فلفل سبز ترکی برای این غذا استفاده کنم. آنها یکی از محبوب ترین فلفل هایی هستند که در آشپزی ترکیه استفاده می شود. آنها معمولاً خفیف هستند اما برخی از آنها می توانند کاملاً گرم باشند. می توانید آنها را با فلفل دلمه ای یا فلفل پادرون اسپانیایی جایگزین کنید.
  • آرد – من از آرد ساده/همه منظوره برای غلیظ شدن سس استفاده می کنم. آن را با آرد ذرت جایگزین یک گزینه بدون گلوتن کنید.
  • سرکه– اسیدیته سرکه کبد را از بین می برد و آن را خوش طعم تر می کند. می توانید از هر نوع سرکه سفید استفاده کنید.
  • روغن – من معمولاً از روغن نباتی، روغن کانولا، روغن کلزا یا روغن آفتابگردان به دلیل طعم خنثی آنها برای سرخ کردن استفاده می کنم.
  • بی کربنات سودا– کبد را نرم می کند.
  • پیاز قرمز– من ترجیح می دهم از پیاز قرمز نازک به دلیل رنگ و طعم قوی استفاده کنم.
  • سماق – یک ادویه محبوب در آشپزی خاورمیانه و ترکی است. این یک چاشنی همه کاره است که رنگ قرمز روشن و ترشی را به ظرف اضافه می کند.

چگونه Arnavut Cigeri درست کنیم؟

اگرچه این دستور پخت بسیار آسان است، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند نکته ساده را دنبال کنید:

سالاد پیاز را آماده کنید

پیاز قرمز را خلال کنید و با 1 قاشق چایخوری نمک بمالید تا نرم شود و خوش طعم تر شود.

آنها را در یک کاسه بریزید، جعفری خرد شده، سماق آسیاب شده و فلفل دلمه ای (پل بیبر) را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سالاد را کنار بگذارید و به تهیه سبزیجات ادامه دهید.

onion, sumac and parsley salad for arnavut cigeri

سبزیجات را آماده کنید

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به مکعب های 1 تا 1 ½ سانتی متری برش دهید. روغن را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و سیب زمینی ها را اضافه کنید.

potatoes are cut in cubes and sliced peppers are in a bowl

آنها را سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند و با قاشق سوراخ دار در بشقاب بریزید.

این کار را به صورت دسته‌ای انجام دهید تا از شلوغی تابه جلوگیری کنید.

fried cubed potatoes on a plate

فلفل ها را به همان ماهیتابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.

فلفل ها را در همان بشقاب سیب زمینی ها با قاشق سوراخ برداشته و شروع به تهیه جگر کنید.

fried peppers are added to the potatoes

جگر را آماده کنید

کبد را تمیز کنید، غشاء و هر گونه لقمه‌های ریز را جدا کنید.

آنها را مکعبی برش دهید، روی یک حوله کاغذی پهن کنید و سپس روی سرکه بپاشید.

spread the liver cubes on a paper towel

آرد، بی کربنات نوشابه و نمک را با هم ترکیب کرده و روی یک بشقاب بریزید.

mix flour, salt and bicarbonate of soda in a bowl

تکه‌های جگر مکعبی را در مخلوط آرد بریزید، مطمئن شوید که همه آنها یک پوشش سبک از مخلوط آرد دارند.

liver pieces are dusted with flour

روغن را در تابه ای روی حرارت زیاد گرم کنید و مکعب های جگر آردپاشی شده را اضافه کنید.

به آرامی با قاشق چوبی بچینید تا همه به طور یکنواخت با روغن در تماس باشند.

این کار را به صورت دسته‌ای انجام دهید تا از شلوغی تابه جلوگیری کنید.

frying the liver pieces in a wok with oil

هر طرف را چند دقیقه بپزید، تا زمانی که از بیرون ترد و قهوه ای شوند، اما داخل آن نرم و مرطوب شود.

آنها را با یک قاشق سوراخ دار بردارید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه آبکش کنید.

بلافاصله روی تختی حاوی مکعب های سیب زمینی سرخ شده و فلفل سرو کنید و با پیاز قرمز و سالاد سماق تزئین کنید.

arnavut cigeri is served with red onion salad and potato cubes

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • وسوسه نشوید که جگرهای خود را قبل از پختن بشویید. برای خلاص شدن از شر خون در صورت وجود از دستمال کاغذی استفاده کنید.
  • مطمئن شوید که پوست بیرونی جگر را جدا کرده اید و قبل از پختن آن از شر تکه های رگبردار/وزن خلاص شوید.
  • برای آرناووت سیگری نرم و لذیذ پخته شده، باید آن ها را به مدت چند دقیقه از هر طرف روی حرارت زیاد هم بزنید. این مرحله برای اطمینان از اینکه قطعات جگر کمی قهوه‌ای می‌شوند و بیرون ترد می‌شوند، اما داخل آن مرطوب و نرم باقی می‌مانند، ضروری است.
  • قبل از پختن جگر، مطمئن شوید که سالاد پیاز قرمز، جعفری و سماق را همراه با سیب زمینی مکعبی سرخ شده و فلفل آماده کرده باشید.

چگونه Arnavut Cigeri را سرو کنیم؟

این غذای سرخ شده با جگر و پیاز “Arnavut Cigeri” به طور سنتی به عنوان بخشی از سرو می شود. مزه پهن همراه با سیب زمینی مکعبی و سالاد پیاز در کنار.

اگر می خواهید آن را به عنوان غذای اصلی سرو کنید، می توانید آن را با یک کاسه بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی) سرو کنید. ، سیب زمینی ترد را با سیر تفت دهید، یا برنج ترکی (Serhriyeli Pilav).

سؤالات متداول دستور غذا

جگر گوساله ها چه مزه ای دارد؟

هنگامی که به درستی با مواد اولیه خوب، گوساله ها آماده و درست پخته شوند. جگر دارای طعمی تقریباً شیرین و به طور طبیعی خاکی و بافتی نرم و صاف است. خیلی خوشمزه است و برای خودش طعم بی نظیری دارد.

جگر را از کجا بخریم؟

می‌توانید از قصابی‌ها، بخش‌های بزرگ گوشت سوپرمارکت‌ها یا بازارهای کشاورزان جگر بخرید.

چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنیم؟

برای نگهداری باقیمانده آرناووت سیگری، اجازه دهید تا دمای اتاق خنک شود، سپس آن را در ظرف دربسته قرار دهید و تا 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.
هنگام گرم کردن مجدد، بهتر است آن را به آرامی در تابه روی حرارت ملایم گرم کنید، مراقب باشید که جگر بیش از حد پخته نشود، زیرا ممکن است سفت و لاستیکی شود.
گرم کردن مجدد آن در مایکروویو توصیه نمی شود، زیرا ممکن است باعث خشک شدن کبد و از دست دادن بافت خود شود.

برای دستور العمل‌های خوشمزه‌تر، آسان‌تر و سالم‌تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این غذای جگر سرخ شده به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

arnavut cigeri

آرناووت سیگری

آیلا کلولی

Arnavut Cigeri (یا جگر آلبانیایی) یک غذای جگر ترکی است که از مکعب های جگر گوسفند یا گوشت گوساله در تابه سرخ شده با فلفل دلمه ای و سالاد سماق، پیاز و جعفری سرو می شود.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 25 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی

آشپزی ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 364 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

تهیه سالاد پیاز

  • پیاز قرمز را خلال کرده و بمالید آن ها را با 1 قاشق چای خوری نمک برای نرم شدن و خوش طعم شدن آن ها به همراه داشته باشید. آن را در یک کاسه قرار دهید.

  • جعفری خرد شده، سماق آسیاب شده و فلفل دلمه ای (پل بیبر) را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • سالاد را کنار بگذارید و به تهیه سبزیجات ادامه دهید.

آماده کردن سبزیجات

  • سیب زمینی ها را پوست گرفته و به مکعب های ۱ تا ۱ و نیم سانتی متری خرد کنید .

  • روغن را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و سیب زمینی ها را اضافه کنید.

  • آنها را سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند و با قاشق سوراخ دار در بشقاب بریزید. این کار را به صورت دسته‌ای انجام دهید تا از شلوغی بیش از حد ظرف جلوگیری کنید.

  • فلفل ها را به همان ماهیتابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.

  • فلفل ها را در همان بشقاب سیب زمینی ها با قاشق سوراخ کرده برداشته و شروع به تهیه جگر کنید.

آماده کردن کبد

  • کبد را تمیز کنید، برداشتن غشاء و هر تکه‌های تلخ.

  • آرد، بی کربنات نوشابه و نمک را با هم ترکیب کرده و روی یک بشقاب بریزید.

  • تکه های مکعبی جگر را داخل آرد بریزید. مخلوط، مطمئن شوید که همه آنها یک پوشش سبک از مخلوط آرد دارند.

  • روغن را در تابه ای روی حرارت زیاد گرم کنید و مکعب های جگر آردپاشی شده را اضافه کنید.

  • به آرامی با قاشق چوبی بچینید تا همه به طور یکنواخت با روغن در تماس باشند. برای جلوگیری از شلوغی بیش از حد ظرف، این کار را به صورت دسته‌ای انجام دهید.

  • برای چند دقیقه از هر طرف بپزید، تا زمانی که از بیرون ترد و قهوه ای شوند، اما داخل نرم و مرطوب شوند.

  • آنها را با قاشق سوراخ دار بردارید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه آبکش کنید.

  • فوراً روی تختی حاوی مکعب های سیب زمینی سرخ شده و فلفل سرو کنید و با پیاز قرمز و سالاد سماق تزئین کنید.

یادداشت

  • این دستور 4 قسمت وقتی به عنوان پیش غذا/مز سرو می شود و 2 قسمت به عنوان غذای اصلی تهیه می شود.
  • وسوسه نشوید که جگرهای خود را قبل از پختن بشویید. برای خلاص شدن از شر خون در صورت وجود از دستمال کاغذی استفاده کنید.
  • قبل از پختن، پوست بیرونی جگر را جدا کنید و از شر تکه‌های رگبردار/خاص آن خلاص شوید.
  • تکه‌های جگر را به‌سرعت به مدت چند دقیقه از هر طرف روی حرارت زیاد سرخ کنید. این مرحله برای اطمینان از اینکه کمی قهوه‌ای می‌شوند و بیرون ترد می‌شوند، اما در داخل مرطوب و نرم می‌مانند، ضروری است.
  • قبل از پختن جگر، مطمئن شوید که سالاد پیاز قرمز، جعفری و سماق را همراه با سیب زمینی مکعبی سرخ شده و فلفل آماده کرده باشید.
  • سیب زمینی ها را به صورت دسته ای سرخ کنید تا از شلوغی تابه جلوگیری شود.
  • قطعات جگر مکعبی را به خوبی با مخلوط آرد بپوشانید و قبل از سرخ کردن آرد اضافی آنها را از بین ببرید.

تغذیه

کالری: 364کیلو کالری کربوهیدرات: 45gپروتئین: 31gFat: 7g Saturated Fat: 2gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 1gTrans Fat: 1gCholesterol: 418mg Sodium: 978mgPotassium: 1192mgFiber: 6g Sugar: 5gVitamin A: 49506IU Vitamin C: 126mgCalcium: 46mg Iron: 10mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. This means that if you click on them and then buy something, we get a small commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا