آشپزی

تانتونی

تانتونی

تانتونی یک غذای خیابانی ترکی نمادین است که با مکعب‌های کوچک گوشت گاو که کمی طعم‌دار شده و روی یک تابه مخصوص سرخ می‌شوند، درست می‌شود. این غذای سنتی معمولا با نان لواش پیچیده شده همراه با پیاز خرد شده، گوجه فرنگی، سماق و جعفری سرو می شود. این روکش کباب خوشمزه تانتونی که منشا آن شهر مرسین ترکیه است، مملو از طعم های مدیترانه ای است که دوست خواهید داشت!

tantuni wrap cut in half and served on a plate with side of chopped tomatoes and onion salad

پرش به:

به‌طور سنتی، تانتونی روی یک  تابه تانتونی با یک گودال بزرگ در مرکز آن، جایی که گوشت گاو است، درست می‌شود. پخته شده است. از کناره های تابه برای ارائه گوشت از قبل پخته شده به مشتری استفاده می شود. اما اگر یکی از این تابه ها را ندارید نگران نباشید! می‌توانید از یک ووک یا یک ماهیتابه بزرگ برای تهیه این غذای خیابانی خوش طعم در خانه استفاده کنید.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • برای تهیه این کباب تانتونی بسیار خوشمزه فقط به چند ماده ساده نیاز دارید.
  • برای درست کردن این غذای معروف یک حداقل آماده سازی لازم است، تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقداری پیاز را خلال کنید و مقداری گوشت گاو و گوجه فرنگی را خرد کنید!
  • اگرچه این دستور غذا فقط پاپریکا، فلفل سیاه و نمک را به عنوان ادویه به یاد می آورد، اما می توانید هر طعمی را که دوست دارید مانند زیره، آویشن خشک یا فلفل به آن اضافه کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Ingredients you need for making tantuni
  • گوشت گاو – من از استیک سرخ کردنی یا استیک فیله برای تانتونی استفاده می کنم. مطمئن شوید که تمام پوست چرب و نقره ای یا قسمت های سخت را تمیز کنید تا به بهترین طعم و بافت برسید.
  • چربی – به طور سنتی، تانتونی را با روغن پنبه سرخ می‌کنند. با این حال، یافتن آن چندان آسان یا ارزان نیست. می توانید آن را با کره، روغن زیتون یا چربی گوسفند جایگزین کنید.
  • پیاز قرمز– من ترجیح می دهم از پیاز قرمز برای رنگ و طعم قوی استفاده کنم. در صورت تمایل می توانید از پیاز سفید یا قهوه ای استفاده کنید. آنها را نازک برش دهید تا کمی ترد به سالاد اضافه شود.
  • گوجه فرنگی– از خوشمزه ترین گوجه فرنگی هایی که می توانید پیدا کنید استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. من گوجه‌فرنگی بیفتیک یا روما را ترجیح می‌دهم، اما هر نوع آن تا زمانی که خوشمزه و آبدار باشد، خوب عمل می‌کند.
  • طعم دهنده ها– طعم های ساده مدیترانه ای مانند پاپریکا، نمک، سماق و فلفل سیاه. مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید.

چگونه تانتونی درست کنیم؟

این دستور غذای خوشمزه تانتونی با آماده سازی بسیار آسان بسیار آسان است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید: 

اشتباه خود را انجام دهید

استیک را خرد کنید و آنها را به مکعب های کوچک به اندازه ½ سانتی متر (⅕ “) برش دهید. آنها را کنار بگذارید. می توانید استیک را بزرگتر برش دهید اما زمان پخت طولانی تر است. چربی بره را ریز خرد کرده و کنار بگذارید. (در صورت استفاده).

سالاد پیاز را آماده کنید: پیازها را ریز خرد کرده و در یک کاسه متوسط ​​با نمک جعفری خرد شده و سماق مخلوط کنید. همچنین می توانید فلفل قرمز (فلفل قرمز) را اضافه کنید. آن را کنار بگذارید تا زمانی که برای ساختن روکش ها آماده شوید.

onion, parsley and sumac salad in a bowl

گوجه‌فرنگی‌ها را ورقه‌ای برش دهید یا نگینی کنید و همراه با سالاد پیاز کنار بگذارید.

گوشت گاو را بپزید

ووک یا ماهیتابه بزرگ خود را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و سپس چربی بره را (در صورت استفاده) اضافه کنید تا له شود. اگر از چربی بره استفاده نمی کنید، روغن زیتون یا کره را به وک اضافه کنید و قبل از اضافه کردن گوشت گاو آن را گرم کنید.

Lamb fat being rendered in a wok

گوشت را به مدت 10 دقیقه بپزید تا آب آن آزاد شود و دوباره جذب شود. نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید و گوشت گاو را یک دقیقه دیگر تفت دهید.

finely chopped beef added to the rendered fat

در آب بریزید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا نیمی از مایع تبخیر شود.

water added to the pan to cook the beef

برای ساختن روکش‌هایتان، یک تکه لواشک یا روکش نان گندم را روی گوشت قرار دهید تا سس جذب شود. لواش را به مدت 20 ثانیه بگذارید تا با آبگوشت آغشته شود و آن را در بشقاب قرار دهید، سمت تمیز آن پایین باشد.

A piece of wrap placed on tantuni to soak the juices from the meat

لواش را با گوجه فرنگی خرد شده، سالاد پیاز و دو قاشق غذاخوری گوشت گاو تزیین کنید.

meat, tomatoes and onion salad is placed on one side of lavas

آن را محکم بپیچید و دو طرف آن را محکم ببندید تا مواد پر شود.

Lavash is tightly wrapped to form the tantuni wrap

همین کار را با بسته بندی های باقیمانده و گوشت تکرار کنید. آنها را از وسط نصف کنید و بلافاصله با سالاد پیاز اضافی، گوجه فرنگی خرد شده و ترشی فلفل قرمز در کناره سرو کنید.

Tantuni is served with chopped tomatoes, onion salad and pickled chillies

نکته برتر از سرآشپز

گوشت گاو مورد استفاده شما باید به خوبی از هرگونه پوست نقره، رگه و چربی تمیز شود تا تانتونی پخته شده ای لطیف داشته باشید.

سؤالات متداول دستور غذا

تنتونی را چگونه سرو کنیم؟

به طور سنتی، این غذا به صورت رول شده در بسته بندی گندم دوروم همراه با سماق آسیاب شده سرو می شود. سالاد جعفری و پیاز، گوجه فرنگی ورقه شده یا خرد شده و مقداری فلفل دلمه ای ترشی کنار آن. برخی از افراد ترجیح می دهند برای متعادل کردن گوشت چرب، کمی لیمو اضافه کنند، اما سماق به نظر من به اندازه کافی طراوت و اسیدی می دهد.

تانتونی چه گوشتی است درست شده با؟

تانتونی به طور سنتی با گوشت گاو بدون چربی درست می شود، اما در برخی دستور العمل ها از گوشت بره، گوشت چرخ کرده یا حتی مرغ استفاده می شود.

چند کالری دارد یک بسته بندی تانتونی دارید؟

یک بسته بندی تهیه شده با سالاد پیاز، گوجه فرنگی و گوشت گاو تنها حاوی 395 کیلو کالری است.

برای دستور پخت‌های ترکی خوشمزه‌تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این کباب تانتونی غذاهای خیابانی خوش طعم و مزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

این دستور غذا در Twinkl’sروز مادر و دیگران: از جمله دیگران در این وبلاگ روز مادر.

tantuni wrap served with onions, pickled chillies and tomatoes

تانتونی

آیلا کلولی

تانتونی یک غذای خیابانی نمادین ترکی است که با مکعب‌های کوچک گوشت گاو که کمی طعم‌دار شده و روی یک تابه مخصوص سرخ می‌شوند، درست می‌شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان آشپزی 20 دقیقه

زمان کل 35 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 6 wraps

کالری 395 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • استیک را برش دهید و آنها را به مکعب های کوچک به اندازه ½ سانتی متر (⅕ “) برش دهید. آنها را کنار بگذارید. می توانید استیک را بزرگتر برش دهید اما زمان پخت طولانی تر است.

  • چربی بره را ریز خرد کنید و آن را کنار بگذارید (در صورت استفاده).

  • سالاد پیاز را آماده کنید: پیازها را ریز خرد کرده و در یک کاسه متوسط ​​با نمک جعفری خرد شده و سماق مخلوط کنید. همچنین می توانید فلفل قرمز (فلفل قرمز) را اضافه کنید. آن را کنار بگذارید تا زمانی که برای ساختن روکش ها آماده شوید.

  • گوجه‌فرنگی‌ها را ورقه‌ای یا حلقه‌ای خرد کنید و همراه با سالاد پیاز کنار بگذارید.

  • ووک یا ماهیتابه بزرگ خود را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و سپس چربی گوسفند را (در صورت استفاده) اضافه کنید تا رندر شود. . یا روغن زیتون یا کره را به ووک اضافه کنید و قبل از افزودن گوشت گاو تابه را گرم کنید.

  • گوشت را بپزید تا آب آن آزاد شود و دوباره جذب شود، حدود 10 دقیقه.

  • نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید و گوشت گاو را یک دقیقه دیگر تفت دهید.

  • در آب بریزید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا نیمی از مایع تبخیر شود.

  • برای ساختن روکش‌های خود، یک تکه لواشک یا روکش نان گندمی قرار دهید. روی گوشت قرار دهید تا سس را جذب کند.

  • لواش را به مدت 20 ثانیه بگذارید تا با آب سیر آغشته شود و آن را در بشقاب قرار دهید، سمت تمیز آن پایین است.

  • روی لواش را با گوجه فرنگی خرد شده، سالاد پیاز و دو قاشق غذاخوری گوشت گاو تزیین کنید. آن را محکم بپیچید و دو طرف آن را محکم ببندید تا پر شود.

  • همین کار را با بسته بندی های باقی مانده و گوشت تکرار کنید.

  • آنها را از وسط نصف کنید و بلافاصله با سالاد اضافی، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ترشی سرو کنید.

یادداشت

  • اگرچه این دستور غذا فقط پاپریکا، فلفل سیاه و نمک را به عنوان ادویه به یاد می آورد، اما می توانید هر طعمی را که دوست دارید مانند زیره، آویشن خشک یا فلفل به آن اضافه کنید.
  • اگر استیک را به قطعات بزرگ‌تر برش دهید، زمان پخت طولانی‌تر می‌شود.
  • این دستور غذا 6 بسته را می‌سازد و یک بسته با سالاد پیاز، گوجه‌فرنگی و گوشت گاو فقط 395 کیلو کالری دارد.
  • تانتونی به طور سنتی با گوشت گاو بدون چربی درست می‌شود، اما در برخی دستور العمل‌ها از گوشت بره، گوشت چرخ کرده یا حتی مرغ استفاده می‌شود.
  • گوشت گاو مورد استفاده شما باید به خوبی از هرگونه پوست نقره، رگه و چربی تمیز شود تا تانتونی پخته شده ای لطیف داشته باشید.

تغذیه

کالری: 395کیلو کالری کربوهیدرات: 26gپروتئین: 22gچربی: 23g چربی اشباع شده: 11gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 8gچربی ترانس: 0.3gکلسترول: 72میلی گرم سدیم: 790میلی گرمپتاسیم: 375میلی گرمفیبر: 4g شکر: 4گرمویتامین A: 961IU ویتامین C: 12میلی گرمکلسیم: 105میلی گرم آهن: 3میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا