مرغ و پاستا چوریزو
مرغ و پاستا چوریزو
مرغ و پاستا چوریزو یک غذای آرامش بخش است که با تکه های مرغ آبدار و سوسیس های دودی چوریزو پخته شده در سس گوجه فرنگی خامه ای درست می شود.
این ماکارونی فوقالعاده طعمدار فقط در 20 دقیقه آماده میشود، یک وعده غذایی عالی برای خانواده بعد از یک روز پرمشغله در محل کار!
این غذای مرغ و پاستا چوریزو با طعم عالی وقتی با یک کاسه سالاد سرو میشود، یک غذای خانوادگی عالی میسازد ( سالاد راکت و پارمزان یا سالاد خیار یونانی) و مقداری نان سیر پنیری.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- این غذای ماکارونی خامه ای بسیار سریع و فوق العاده آسان است، در عرض 20 دقیقه آماده می شود!
- ماکارونی مرغ و چوریزو دلچسب، خوشمزه و با مواد تازه درست شده است.
- می توانید باقیمانده ها را تا 3 ماه منجمد کنید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
از چه نوع Chorizo استفاده کنم؟
Chorizo یک گوشت پخته شده است که می توانید آن را بدون پختن میل کنید یا از آن به عنوان یک ماده برای طعم دادن به غذاهای دیگر استفاده کنید.
انواع لاغرتر را می توان در دمای اتاق به عنوان پیش غذا یا تاپاس سرو کرد، در حالی که انواع چرب تر معمولاً برای پخت و پز استفاده می شود.
Chorizo طعم دهنده اصلی این غذای ماکارونی است، بنابراین من سوسیس چوریزو اسپانیایی با کیفیت خوب و تازه را از اغذیه فروشی محلی خود ترجیح می دهم.
از طرف دیگر، میتوانید آن را از بخش مواد غذایی سوپرمارکت خود خریداری کنید. سوچوک (سوسیس تند ترکی) یک جایگزین عالی برای افرادی است که گوشت خوک نمی خورند. .
از چه نوع پاستا استفاده کنم؟
پاستای لولهای شکل مانند پنه، ریگاتونی یا زیتی با این سس دلچسب مبتنی بر گوجهفرنگی عالی عمل میکند.
با این حال، می توانید از هر نوع پاستا که در دسترس شماست استفاده کنید!
همچنین میتوانید از ماکارونی تازه برای این دستور غذا استفاده کنید، به سادگی زمان پخت را کاهش دهید زیرا ماکارونی تازه خیلی سریعتر از نسخههای خشک پخته میشود.
مواد دیگری که برای تهیه غذای مرغ و پاستا چوریزو نیاز دارید عبارتند از:
- مرغ – من در این دستور غذا از ران مرغ بدون پوست استفاده می کنم. در صورت تمایل می توانید از سینه مرغ استفاده کنید. اگر مرغ شما یخ زده است، قبل از استفاده حتما آن را یخ زدایی یا آب کنید. باقیماندههای ربع پای مرغ پخته نیز با این دستور غذا کاملاً کار میکند.
- پیاز قرمز – من دوست دارم از پیاز قرمز در این غذا برای شیرینی آنها استفاده کنم، اما می توانید آنها را با موسیر یا پیاز معمولی جایگزین کنید.
- فلفل قرمز – می توانید از فلفل دلمه ای یا فلفل رومانو و همچنین فلفل زرد یا نارنجی استفاده کنید.
- سیر– سیر تازه یک طعم دهنده عالی است که به غذاها شیرینی و آجیل می بخشد. آن را با یک هاون و هاون یا آن را با استفاده از Microplane Zester Grater اگر سیر تازه ندارید می توانید از پوره یا پودر سیر استفاده کنید.
- گوجه فرنگی – من دوست دارم از گوجه فرنگی های تابستانی قرمز و آبدار زمانی که در دسترس هستند استفاده کنم. گوجه گیلاسی نیز برای این سس عالی است. چشم گوجه ها را جدا کرده و قبل از اضافه کردن به سس آن ها را به مکعب های کوچک برش دهید.
- کرم دوبل – به عنوان کرم غلیظ نیز شناخته می شود. میتوانید از خامه تکی برای گزینهای سبکتر استفاده کنید، فقط مطمئن شوید که برای یک سس مخملی، آن را به قوام غلیظ کاهش دهید.
- پنیر ماسکارپونه – به سس خامهای اضافه میکند، اما در صورت تمایل میتوانید از آن صرف نظر کنید و به جای آن خامه اضافی اضافه کنید.
- پنیر پارمزان – پنیر پارمزان را دقیقاً قبل از استفاده رنده کنید و از پارمزان رنده شده دوری کنید زیرا به آرامی ذوب نمی شود. می توانید از پنیر پکورینو نیز استفاده کنید.
- ادویه جات ترشی جات – مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید. میتوانید از پاپریکا دودی برای طعم دودیتر استفاده کنید یا برای حرارت بیشتر فلفل فلفل قرمز را اضافه کنید.
- جعفری – برای این غذای ماکارونی مناسب است. همچنین می توانید از ریحان، کرفس یا مرزنجوش استفاده کنید.
چگونه پاستا مرغ و چوریزو درست کنیم؟
تهیه این غذای ماکارونی خوشمزه بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتیجه، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
با پیروی از دستورالعمل های روی بسته بندی، با پختن پاستا در آب نمک جوش شروع کنید.
بسته به نوع ماکارونی که استفاده می کنید، معمولاً 8 تا 12 دقیقه طول می کشد.
یک ووک یا یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و سپس سوسیس های چوریزو را اضافه کنید.
چوریزوها را برای چند دقیقه بپزید تا ترد شوند و چربی خود را آزاد کنند، و آنها را در یک بشقاب کنار بگذارید.
تکه های مرغ را در دو دسته روی همان واک با چربی چوریزو سرخ کنید.
اگر چربی کافی نداشت مقداری کره اضافه کنید یا اگر زیاد بود مقداری از آن را با قاشق بردارید.
آنها را در بشقاب کنار بگذارید.
پیازهای خلال شده را در همان واک تفت دهید و در صورت لزوم مقداری کره دیگر اضافه کنید.
فلفل ها را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن سیر، یک دقیقه دیگر تفت دهید.
سیر را به مدت 30 ثانیه بپزید و سپس گوجه فرنگی را به همراه ادویه جات، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید.
خوب هم بزنید و چند دقیقه بپزید و سپس پنیر ماسکارپونه را هم بزنید.
خامه دوبل را اضافه کنید و سس را چند دقیقه بجوشانید.
تکه های مرغ و کوریزو را به ووک برگردانید، چند دقیقه دیگر بپزید و سپس پنیر پارمزان را اضافه کنید.
پاستا را آبکش کرده و به سس اضافه کنید، پاستا را چند دقیقه دیگر در سس بپزید.
جعفری خرد شده را به پاستا اضافه کنید و خوب هم بزنید.
قبل از سرو با مقداری پنیر پارمزان و جعفری دیگر تزئین کنید.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- مطمئن شوید که مقدار زیادی نمک در آب ماکارونی بریزید و یک فنجان کوچک از آن را هنگام آبکش کردن پاستا نگه دارید. اگر سس ماکارونی شما خیلی غلیظ است، کمی آب را هم بزنید تا دوباره صاف و مخملی شود.
- هنگام پختن ماکارونی، حتما از نمک فراوان برای آب پاستا استفاده کنید. همچنین قبل از اضافه کردن پاستا به آن، از جوشیدن آب مطمئن شوید.
- مقدار چاشنی را که به سس خود اضافه می کنید بسته به شوری سوسیس کوریزو که استفاده می کنید، تنظیم کنید.
با مرغ و پاستا چوریزو چه سرو کنیم؟
پاستای خود را قبل از سرو با جعفری خرد شده، پنیر پارمزان رنده شده و/یا فلفل سیاه تازه آسیاب شده تزئین کنید.
حتما یک کاسه سالاد خوب مانند سالاد چغندر و فتا، سالاد ازمه (Acili Ezme) و سالاد موشک با پارمزان.
سؤالات متداول دستور غذا
بله، این ظرف ماکارونی به زیبایی یخ می زند و تا 3 ماه نگهداری می شود. در فریزر مطمئن شوید که آن را یک شبه قبل از گرم کردن مجدد در یخچال کاملاً ذوب کرده اید.
می توانید این ظرف ماکارونی را تا 5 روز در یخچال و در ظرف در بسته نگهداری کنید. . همچنین، میتوانید آن را تا 3 ماه منجمد کنید.
می توانید هر ظرف ماکارونی باقیمانده را در مایکروویو گرم کنید. پاستا را در یک ظرف قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید و آن را به مدت 1½ تا 2 دقیقه دوباره گرم کنید و هر 30 ثانیه آن را بررسی کنید و به آرامی هم بزنید.
دستور پخت های مرتبط
برای سایر دستور العمل های ماکارونی عالی، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این غذای مرغوب و پاستا چوریزو به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
مرغ و پاستا چوریزو
مرغ و پاستا چوریزو یک غذای دلپذیر است که با تکه های مرغ آبدار و سوسیس های دودی چوریزو پخته شده در سس گوجه فرنگی خامه ای درست می شود.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
با پیروی از دستورالعملهای روی بستهبندی، با پختن پاستا در آب نمک در حال جوش شروع کنید. بسته به نوع ماکارونی که استفاده می کنید، معمولاً 8-12 دقیقه طول می کشد.
-
یک ووک یا یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و سپس سوسیس های چوریزو را اضافه کنید.
-
چوریزوها را چند دقیقه بپزید تا ترد شوند و چربیشان آزاد شود و در بشقاب بگذارید کنار.
-
تکه های مرغ را در دو دسته سرخ کنید. در همان واک با چربی از chorizo. اگر چربی کافی نداشت مقداری کره اضافه کنید یا اگر زیاد بود با قاشق مقداری از آن را بردارید. آنها را در یک بشقاب کنار بگذارید.
-
پیازهای خلال شده را در همان واک تفت دهید، در صورت لزوم مقداری کره دیگر اضافه کنید.
-
فلفل ها را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن سیر یک دقیقه دیگر تفت دهید.
-
خوب هم بزنید و چند دقیقه بپزید و سپس پنیر ماسکارپونه را هم بزنید.
-
خامه دوبل را اضافه کنید و سس را چند دقیقه بجوشانید.
-
تکه های مرغ و چوریزو را به چند دقیقه دیگر بپزید و سپس پنیر پارمزان را اضافه کنید.
-
پاستا را آبکش کرده و به سس اضافه کنید، پاستا را چند دقیقه دیگر در سس بپزید.
-
جعفری خرد شده را به پاستا اضافه کنید و خوب هم بزنید .
-
قبل از سرو با مقداری پنیر پارمزان و جعفری تزیین کنید.
سیر را به مدت 30 ثانیه بپزید و سپس گوجه فرنگی ها را به همراه ادویه جات، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک.
یادداشت
- مطمئن شوید که مقدار زیادی نمک در آب ماکارونی بریزید و یک فنجان کوچک از آن را هنگام آبکش کردن پاستا نگه دارید. اگر سس ماکارونی شما خیلی غلیظ است، کمی آب را هم بزنید تا دوباره صاف و مخملی شود.
- همچنین میتوانید از ماکارونی تازه برای این دستور غذا استفاده کنید، به سادگی زمان پخت را کاهش دهید زیرا ماکارونی تازه خیلی سریعتر از نسخههای خشک پخته میشود.
- هنگام پختن ماکارونی، حتما از نمک فراوان برای آب پاستا استفاده کنید. همچنین قبل از اضافه کردن پاستا به آن، از جوشیدن آب مطمئن شوید.
- مقدار چاشنی را که به سس خود اضافه می کنید بسته به شوری سوسیس کوریزو که استفاده می کنید، تنظیم کنید.
- می توانید این ظرف ماکارونی را تا 5 روز در یخچال در ظرف در بسته نگهداری کنید. از طرف دیگر، می توانید آن را تا 3 ماه منجمد کنید.
تغذیه
کالری: 808کیلو کالری کربوهیدرات ها: 84gپروتئین: 47gچربی: 30g Saturated Fat: 17gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 7gTrans Fat: 1gCholesterol: 151mg Sodium: 1355mgPotassium: 920mgFiber: 5g Sugar: 7gVitamin A: 2580IU Vitamin C: 56mgCalcium: 387mg Iron: 3mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.