آشپزی

چگونه باقلوای خشک با تاهین درست کنیم؟ طرز تهیه دسر عملی که می توانید با خمیر باقلوا درست کنید

چگونه باقلوای خشک با تاهین درست کنیم؟ طرز تهیه دسر عملی که می توانید با خمیر باقلوا درست کنید

Tahinli kuru baklava nasıl yapılır? Baklavalık yufkayla yapabileceğiniz pratik tatlı tarifi

باقلوای خشک شده با تاهینی یکی از محبوب ترین دسرهای اخیر است. اگر به این فکر می کنید که با خمیر باقلوا چه کاری می توانید انجام دهید، پیشنهاد می کنیم این دستور پخت را ببینید.

دوست دارید با خمیر آماده فیلو یک دسر بسیار کاربردی و خوشمزه درست کنید؟ این دسر که به نظر آماده است و با طعم تردش طعمی فراموش نشدنی را در کام می گذارد جای خود را در بین بهترین تنقلات برای همراهی با چای شما خواهد گرفت. دستور پخت لوبیا خشک با تاهین، که بسیار حاصلخیز است و در حین خوردن غذا می خورد، مورد علاقه اخیر است. اگر به این فکر می کنید که از باقلوای آماده چه چیزی درست کنید، باید به این دستور غذا نگاهی بیندازید.

Pastane usulü en güzel tahinli kurabiye nasıl yapılır? En kolay tahinli kurabiye tarifi class news- content”>اخبار مرتبطچگونه بهترین کوکی ها را به سبک شیرینی پزی درست کنیم؟ ساده ترین دستور کوکی تاهینی

Tahin

تاهینی

دستور پخت باقلوا خشک با تاهینی:

مواد

15 خمیر فیلو برای باقلوا
1 لیوان گردو
1 لیوان روغن آفتابگردان
1 لیوان تاهینی
1 لیوان شکر
پودر شکر

Hazır baklavalık yufkadan tatlı tarifi

دستور دسر از خمیر آماده فیلو

ساختمان

تاهینی، روغن و شکر گرانول را در یک کاسه مخلوط کنید.

یک ورقه از خمیر را روی پیشخوان پهن کنید، 2 قاشق غذاخوری از این مخلوط را روی آن بریزید و با یک برس آن را همه جا پخش کنید.

این روند را سه بار پشت سر هم تکرار کنید.

پس از لایه سوم گردو بپاشید.

بپیچید، از لبه کوتاه شروع کنید.

hazır baklavalık yufka

فیلو باقلوای آماده

خیلی تنگ یا گشاد نباشید.

این روند را تا زمانی که تمام مواد تمام شود تکرار کنید.

پس از اتمام فرآیند، هر رول را با چاقو به عرض 3 انگشت برش دهید.

روی سینی فر پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.

می توانید قبل از سرو، پودر قند را روی آن بپاشید.

اشتهاتون مبارک…

Yumurta haşlamada büyük hata! Gizli tehlikeyi uzmanlar açıkladı

اخبار مرتبط

اشتباه بزرگ در جوشاندن تخم مرغ! کارشناسان خطر پنهان را توضیح دادند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا