بیوگرافی حدیث میرامینی و نگاهی بر زندگی حرفه ای او

بیوگرافی حدیث میرامینی و نگاهی بر زندگی حرفه ای او

حدیث میرامینی یکی از بازیگران زن ایرانی محسوب می‌شود که با ایفای نقش‌های خود خصوصا در تلویزیون به شهرت رسیده است. در ادامه مقاله پیش رو پلازا با بیوگرافی حدیث میرامینی همراه شما می‌شویم.

حدیث میرامینی در سال 1367 متولد شد. سپس از سنین نوجوانی به بازیگری علاقه نشان داد و در کلاس‌های حمید سمندریان شرکت کرد. او سرانجام در سال 1384 و سن 17 سالگی با سریال هویت نخستین بار تجربه‌ای جلوی دوربین داشت. دو سال بعد حدیث میرامینی با فیلم حورا تجربه سینمایی داشت و سرانجام با ایفای نقش روشنک در سریال دلنوازان به شهرت رسید. این هنرپیشه در آثار مختلف تلویزیونی ایفای نقش داشته که مشهورترین آنها خداحافظ بچه، یه تیکه زمین، فصل دوم ستایش، همه چیز آنجاست و سال‌های دور از خانه هستند. در ادامه مقاله پیش رو پلازا با زندگینامه حدیث میرامینی همراه شما می‌شویم.

فهرست مطالب:

اطلاعات شخصی حدیث میرامینی

  • نام و نام خانوادگی: حدیث میرامینی
  • تاریخ تولد: 19 بهمن 1367
  • محل تولد: تهران
  • پیشه: بازیگر
  • شروع فعالیت: 1386 سریال هویت
  • تحصیلات: کارشناسی نمایش
  • دوره بازیگری: دوره دو ساله بازیگری زیر نظر مرحوم استاد حمید سمندریان
  • قد حدیث میرامینی: 167 سانتی‌متر
  • وضعیت تاهل: متاهل
  • نام همسر حدیث میرامینی: مجتبی رجبی (ازدواج از سال 1395 تا کنون)
  • تعداد فرزند: یک پسر به نام برنا
  • صفحه اینستاگرام حدیث میرامینی: @hadismiramini

زندگی خصوصی حدیث میرامینی

در این بخش از مقاله با بیوگرافی حدیث میرامینی بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر ایران از زمان تولد تا ازدواج و تحصیلات وی همراه شما مخاطبان محترم وب‌سایت پلازا هستیم‌.

از تولد تا جوانی

زندگی خصوصی حدیث میرامینی

خانم میرامینی در نوزدهمین روز از ماه بهمن سال 1366 و در دل زمستان این سال در تهران به دنیا آمد. پدر حدیث کارمند بازنشسته بانک و مادرش خانه‌دار است. وی فرزند چهارم خانواده به‌شمار می‌رود و سه برادر بزرگتر از خودش دارد. او در  دوران به بازی فوتبال، دوچرخه‌سواری و اسکیت بسیار علاقه‌مند بود. حدیث به‌واسطه حمایت پدرش در کلاس‌های مرحوم استاد حمید سمندریان حضور یافت و دوره دوساله بازیگری را گذراند.

همچنین بخوانید :

ازدواج خانم میرامینی

حدیث میرامینی در سال 1395 با مجتبی رجبی، بازیگر سینما ازدواج کرد و با انتشار عکسی درباره همسرش چنین نوشت:

به مژگان سیه کردی هزاران رخنه در دینم بیا کز چشم بیمارت هزاران درد برچینم.

حدیث میر امینی و همسرش پس از ازدواجشان در مرداد ماه سال 1399 صاحب یک فرزند پسر به‌نام برنا شدند. در ادامه مقاله بیوگرافی حدیث میرامینی به زندگی شغلی این بازیگر می‌پردازیم. پس در ادامه همچنان با ما در پلازا همراه باشید.

همچنین بخوانید :

زندگی شغلی حدیث میرامینی

همان‌طور که در مطالب بالا اشاره شد، حدیث میرامینی بازیگری در سن 17 سالگی با سریال هویت کاری از مهدی ودادی آغاز نمود. او در ادامه با بازی در نقش روشنک رادمهر در سریال دلنوازان به کارگردانی حسین سهیلی زاده به شهرت رسید. در این سریال علاوه بر حدیث بازیگرانی چون شاهرخ استخری، فریبا کوثری، سیاوش خیرابی، پرویز فلاحی‌پور، فریده صابری، سحر قریشی، سمانه پاکدل، مهدی ماهانی، شهین تسلیمی، سمیرا حسن‌پور، محمد حاتمی و زنده‌یاد زهره فکورصبور حضور داشتند. سریال دلنوازان پس از بخش یا استقبال بالایی از سوی مخاطبان تلویزیونی روبرو شد.

در ادامه بیوگرافی حدیث میرامینی می‌خوانیم، وی در عرصه سینما هم در سال 1386 با بازی در فیلم شب حورا به کارگردانی شهاب ملت خواه فعالیتش را شروع کرد. حدیث در سال 1390 با نقش ژینا در فیلم ورود آقایان ممنوع کاری از رامبد جوان مقابل دوربین ظاهر شد. در این اثر پرمخاطب علاوه بر وی بازیگرانی مثل رضا عطاران، ویشکا آسایش، پگاه آهنگرانی، بهاره رهنما، زهره حمیدی، فلامک جنیدی، علی صادقی، ستاره پسیانی، مهرناز بیات، سیاوش چراغی‌پور، کتایون امیرابراهیمی، پریناز ایزدیار و مانی حقیقی به ایفای نقش پرداختند.

همچنین بخوانید :

سریال های حدیث میرامینی

همان‌طور که اشاره شد حدیث بازیگری در قاب تلویزیون با سریال هویت تجربه نمود. وی در ادامه برای سریال‌های زیادی به عنوان بازیگر مقابل دوربین ظاهر شد. از دیگر آثار تلویزیونی که شهرت این بازیگر نقش به سزایی داشت، می‌توان به سریال همه‌چیز آنجاست کاری از شهرام شاه‌حسینی اشاره کرد. حدیث در این مجموعه تلویزیونی نقش مهرنوش فرهمند را برعهده داشت و بازی درخشانی از خود ارائه داد. از دیگر بازیگران سریال همه‌چیز آنجاست می‌توان به الهام حمیدی، محمد عمرانی، مهرانه مهین‌ترابی، امین زندگانی، آشا محرابی، حسین مهری، بهرام ابراهیمی، بهناز جعفری، ناهید مسلمی و سام درخشانی اشاره کرد.

 

سال نام سریال کارگردان
1386 هویت مهدی ودادی
1387 گیلعاد حسین سهیلی‌زاده
1387 گل‌های گرمسیری محمد مهدی عسگرپور
1387 شب می‌گذرد راما قویدل
1388 دلنوازان حسین سهیلی‌زاده
1389 زن‌بابا سعید آقاخانی
1390 سراب حسین سهیلی‌زاده
1390 ساختمان پزشکان (حضور افتخاری در دو قسمت پایانی) سروش صحت
1390 شاید برای شما هم اتفاق بیفتد (حضور در دو اپیزود) راما قویدل
1391 خداحافظ بچه منوچهر هادی
1391 یه تیکه زمین مهدی کریم پور
1392 ستایش (فصل دوم) سعید سلطانی
1393 همه چیز آنجاست شهرام شاه‌حسینی
1394 نیاز حسین سهیلی‌زاده
1395 زعفرانی حامد محمدی
1396 در جستجوی آرامش سعید سلطانی
1397 هیئت مدیره مازیار میری
1398 پناه آخر داریوش یاری
1399-1401 ارثیه پدری میلاد بنایی و مهدی نقویان
همچنین بخوانید :

حدیث میرامینی در شبکه نمایش خانگی

حدیث در حوزه نمایش خانگی با سریال طنز و پرمخاطب عشق تعطیل نیست و سال‌های دور از خانه جلوی دوربین ظاهر شد. وی در مجموعه تلویزیونی سال‌های دور از خانه کاری از مجید صالحی نقش فرنگیس را برعده داشت. از دیگر بازیگران این سریال می توان به احمد مهرانفر، هادی کاظمی، آزیتا حاجیان، علیرضا استادی، گیتی قاسمی، علی اوجی، امیر نوری، میرطاهر مظلومی، خسرو احمدی، مرحوم حسین محب اهری، دکتر امید روحانی، سیاوش چراغی‌پور، سیاوش مفیدی، اشکان اشتیاق اشاره کرد.

مجموعه نمایش خانگی هفت جدیدترین اثر شبکه نمایش خانگی او بود. این بازیگر همچنین در برنامه اسکار مهران مدیری نیز حضور پیدا کرد.

سال نام اثر کارگردان
1393 مجموعه نمایش خانگی عشق تعطیل نیست بیژن بیرنگ
1398 مجموعه نمایش خانگی سال‌های دور از خانه مجید صالحی
1401 رئالیتی شو شب‌های مافیا فصل چهارم – گروه 2 و فینال سعید ابوطالب
1402  رئالیتی شو ضد سعید ابوطالب
1402 مجموعه نمایش خانگی هفت کیارش اسدی زاده
1403 اسکار مهران مدیری

فیلم های حدیث میرامینی

حدیث میرامینی در حوزه سینما هم در آثار زیادی نقش آفرینی داشته است. از بارزترین آثار سینمایی این بازیگر می‌توان به فیلم من و زیبا کاری از فریدون حسن‌پور اشاره کرد. در این اثر سینمایی علاوه بر حدیث بازیگرانی چون پرویز پرستویی، شهاب حسینی، مرحوم صادق صفایی، پرویز سیرتی، رضا ناجی، نیکی نصیریان،  محمد قربانی به ایفای نقش پرداختند.

همچنین بخوانید :
سال نام فیلم کارگردان
1386 شب حورا شهاب ملت‌خواه
1390 ورود آقایان ممنوع رامبد جوان
1390 من و زیبا فریدون حسن‌پور
1392 مورچه‌ها مسعود محمدی
1392 این یک رویاست محمود غفاری
1394 آااادت نمی‌کنیم ابراهیم ابراهیمیان
1395 زار نیما فراهی
همچنین بخوانید :

فیلم‌های تلویزیونی حدیث میرامینی

اولین فیلم تلویزیونی حدیث میرامینی قصیده شب بارانی کاری از علیرضا سبزواری محصول سال 1387 بود. وی تاکنون در  فیلم‌های تلویزیونی زیادی نقش‌آفرینی داشته که در ادامه معرفی این آثار می‌پردازیم.

سال نام فیلم کارگردان
1387  قصیدهٔ شب بارانی علی سبزواری
1387 گزارش یک اعدام ابراهیم شیبانی
1387  مرد سیروس الوند
1388 اتوبوس نیما اقلیما‌
1388 دژ شوق  سید مجید پرهیز
1389 چشم خدا احسان صادقی حمزه
1390 قصه داوود و قمری آیدا پناهنده
1390 پاپوش منوچهر هادی‌
1390 آوازهای مادرانه اصغر هاشمی
1390 نگین   احمد معظمی
1391 داستان ما، قصه تو رضا بهشتی
1391 مدیون محمدجواد کاسه‌ساز
1392 سرانجام   احمد معظمی
1393 شیوا اشکان شاپوری
1395 میان بر احمد معظمی
1395 شهر هزار رنگ جواد مزدآبادی
1395 1398  فیلم کوتاه امتحان سونیا حداد
1396 مورچه‌ها مسعود محمدی

تئاترهای حدیث میرامینی

حدیث میرامینی در حوزه نمایش نخستین کارش را با تئاتر با جانی دپ در فتوشاپ کاری از سید علی هاشمی آغاز نمود. وی در سال 1392 برای تئاتر نمایشنامه‌خوانی آمدم…نبودی به کارگردانی بهادر ‌آذری در کنار بازیگرنی چون خسرو ‌شهراز، ناهید ‌مسلمی، بهرنگ ‌علوی و شاهرخ استخری حضور یافت.

همچنین بخوانید :

سال نام نمایش کاگردان محل اجرا
1391 با جانی دپ در فتوشاپ سید علی هاشمی تئاترشهر ‌- ‌تئاتر ‌محیطی
1392 در پروازهای خروجی گم شد، ریحانه مهدی مشهور تئاترشهر – سالن سایه
1392 نمایشنامه‌خوانی آمدم…نبودی بهادر ‌آذری فرهنگسرای اندیشه
1395 دور از دسترس اطفال نگهداری شود مهدی ‌پاشایی تئاترشهر ‌- ‌سالن ‌سایه
1401 بی چرا زندگان الهام ‌شعبانی تئاترشهر ‌- ‌سالن ‌قشقایی
1401 زندگی کارگری زنان الهام ‌شعبانی پردیس تئاتر شهرزاد-سالن 2

جوایز و افتخارات حدیث میرامینی

حدیث میرامینی تاکنون برنده جایزه‌ای در بازیگری نشده که چیزی از ارزش‌های این هنرمند کم نمی‌کند. وی در دوازدهمین جشنواره بین‌المللی مقاوت کاندید جایزه بهترین بازیگر زن برای بازی در فیلم تلویزیونی مدیون شد.

سال عنوان جشنواره
1391 کاندید بهترین بازیگر زن دوازدهمین جشنواره بین‌المللی مقاوت برای فیلم مدیون

شایعات و حواشی حدیث میرامینی

در این بخش از مقاله بیوگرافی حویث میرامینی در پلازا به شایعات و حواشی این بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر می‌پردازیم.

استوری اینستاگرام و ازدواج

از داغ‌ترین مطالب درباره حدیث میرامینی به کل‌کل این بازیگر با دوستش تحت قالب یک استوری اینستاگرام اشاره کرد، که کار به بی احترامی کشیده شد و برای این بازیگر حواشی زیادی را ایجاد کرد. پیش‌تر قبل از ازدواجش با مجتبی رجبی، شایعات زیادی درباره ازدواج این بازیگر در فضای مجازی و رسانه های زرد مطرح می شد که جملگی اخباری کذب بودند.

همچنین بخوانید :

عدم حضور در فصل سوم ستایش

در فصل دوم ستایش، خانم میرامینی را در نقش نازگل فردوس دیدیم. ایشان نقشی مکمل داشتند و عملا مناسب نقش خود نبودند. این مناسب نبودن نه به تکنیک بازیگری او ربط داشت و نه خود بازیگر، بلکه قضیه انتخاب غلط بود. زیرا خانم میرامینی متولد 1367 و نرگس محمدی که نقش ستایش مادر او در فیلم را داشت، متولد 1364 بودند که تقریبا همسن محسوب می‌شوند. اگرچه این اختلاف سنی در چنین مقوله‌ای در بازیگری وقتی گریم خوب در کار باشد، اصلا به چشم نمی‌آید. اما مشکل آنجا بود که گریم خانم محمدی اصلا چهره او را مسن نکرده بود و در نتیجه کاراکتر اصلا به عنوان مادر و دختر برای مخاطب قابل پذیش نبودند.

پس از پخش فصل سوم ستایش، نقش نازگل به لاله مرزبان محول شد و مخاطبان دوست داشتند بدانند چرا خانم میرامینی در پروژه نیست. عده‌ای این نبودن را اختلاف بازیگر و کارگردان فیلم می‌دانستند. بنابراین خانم میرامینی به این شایعه واکنش نشان داد و آن را صلاح‌دید شخصی و نخوردن برنامه کاری او به روند ساخت سریال دانست. او تاکید کرد با کارگردان ستایش به تازگی همکاری‌ای مشترک داشته و شایعات پیش آمده کذب هستند.

همکاری نکردن با تلویزیون

یکی از متداول‌ترین سوال‌ها از این بازیگر عدم حضور او در تلویزیون بوده است. او در این باره توضیح داد که پس از مدتی در تلویزیون دیگر کارهای خوب به او پیشنهاد نمی‌شد و گاهی احساس می‌کرد وقتی به سر صحنه سریالی می‌رود، نه تنها به او چیزی اضافه نمی‌شود، بلکه از او کم نیز می‌شود. این بازیگر تاکید کرد که دیدگاه‌ها به تلویزیون عوض شده، مثلا برخی از همکارانش از حضور او در سریالی تلویزیونی تعجب می‌‌کردند یا وقتی پسرش را به مهد می‌برد، مادرهای دیگر به او می‌گفتند در تلویزیون بازی نکند. او ناراحتی خود را از این موضوع ابراز کرد و در بین سخنانش مدیریت ناصحیح تلویزیونی را این عامل خواند.

منتخب کاربران

منبع : پلاژا

خروج از نسخه موبایل