سوپ مرغ تند و ترش چینی
![سوپ مرغ تند و ترش چینی_6486021a68d6f.jpeg - مجله آموزشی تفریحی خالق سوپ مرغ تند و ترش چینی](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b3d988d9be-d985d8b1d8ba-d8aad986d8af-d988-d8aad8b1d8b4-da86db8cd986db8c_6486021a09bf0-780x470.jpeg)
سوپ مرغ تند و ترش چینی
سوپ مرغ تند و ترش چینی یکی از محبوب ترین غذاهای آماده است که تقریباً در منوی هر رستوران چینی وجود دارد.
این غذا با مواد معمولی آسیایی مانند قارچ خشک، سس سویا، سرکه و نوارهای تخم مرغ ابریشمی درست میشود.
این سوپ تند، تند و گرم کننده بسیار آسان درست می شود و می توان آن را به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سبک سرو کرد.
![سوپ مرغ تند و ترش چینی 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق a bowl of Chinese Hot and Sour Soup](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b3d988d9be-d985d8b1d8ba-d8aad986d8af-d988-d8aad8b1d8b4-da86db8cd986db8c_6486021b004dc.jpeg)
اگر می خواهید نسخه خانگی خود را درست کنید، این دستور سوپ داغ و ترش عالی است.
وقتی همه مواد لازم را جمع آوری کردید، درست کردن آن بسیار آسان است. و بهترین بخش این است که می توانید آن را به سلیقه خود سفارشی کنید.
![سوپ مرغ تند و ترش چینی 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق Restaurant style hot and sour Chicken soup](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b3d988d9be-d985d8b1d8ba-d8aad986d8af-d988-d8aad8b1d8b4-da86db8cd986db8c_6486021bce374.jpeg)
سوپ تند و ترش چیست؟
سوپ داغ و ترش یک سوپ چینی خوش طعم و تند است که از چند نوع مختلف سبزیجات، آبگوشت سوپ تند با طعم مواد آسیایی و نوعی پروتئین تشکیل شده است.
سپس کمی با آرد ذرت و نوارهای تخم مرغ ابریشمی غلیظ می شود.
ادویه از فلفل قرمز و فلفل سفید، و ترشی آن از میرین، شراب پخت و پز Shaoxing و سرکه سفید می آید.
شما به راحتی می توانید آن را سفارشی کرده و مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- این سوپ تند و تند برای گرم کردن کاکل های شما در یک روز سرد زمستانی عالی است.
- یک قسمت از سوپ مرغ تند و ترش فقط 334 کیلو کالری دارد که احتمالاً یکی از سالم ترین سوپ هاست!
- میتوانید آب مرغ را با آب سبزیجات و مرغ را با توفو برای یک گزینه گیاهی جایگزین کنید.
- زمانی که همه مواد را با هم جمع کردید، پخت این سوپ تند و ترش چینی خوشمزه و دلچسب سریع و بسیار آسان است.
- مواد باقیمانده تا 5 روز در یخچال نگهداری می شود.
- این سوپ مرغ تند و ترش چینی به زیبایی یخ می زند! میتوانید دستور غذا را دوبرابر کنید و تا 3 ماه آن را فریز کنید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
![سوپ مرغ تند و ترش چینی 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for Chinese hot and sour chicken soup](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b3d988d9be-d985d8b1d8ba-d8aad986d8af-d988-d8aad8b1d8b4-da86db8cd986db8c_6486021caceac.jpeg)
مرغ
من دوست دارم از پای مرغ برای سوپ مرغ تند و ترش استفاده کنم.
آنها برای شکار کردن آهسته در آبگوشت عالی هستند و طعم بیشتری به آن اضافه می کنند. در صورت تمایل می توانید از سایر قسمت های مرغ استفاده کنید.
درست مانند دستور پخت آسان مرغ و سوپ پیراشکی، میتوانید از باقیمانده آن استفاده کنید. بوقلمون کباب، قطع مرغ پخته شده، یا مرغ کباب برای این سوپ همه کاره
لاشه باقیمانده مرغ سوخاری یا بوقلمون آبگوشت خوبی برای سوپ تند و ترش است.
میتوانید مرغ را نادیده بگیرید و مقداری توفو یا سبزیجات اضافی اضافه کنید تا این سوپ خوشمزه گیاهی شود.
قارچ خشک شیتاکه
آنها عطر و طعم شگفت انگیزی به سوپ اضافه می کنند.
آنها در اکثر سوپرمارکت ها یا فروشگاه های آسیایی موجود هستند. یا میتوانید آنها را از آمازون خریداری کنید.
میتوانید از قارچهای تازه شیتاکه نیز استفاده کنید، اما به همان عطر و بافت قارچهای خشک شده نخواهید رسید.
قارچ گوش چوبیs
قارچ های چوبی بر روی تنه درختان رشد می کنند و از نظر ظاهری شبیه گوش هستند. آنها یک بافت ترد شگفت انگیز دارند.
آنها به تنهایی طعم زیادی ندارند اما در جذب طعم ها خوب هستند.
من معمولاً آنها را در ماههای زمستان روی تنه درختان پیدا میکنم، اما میتوانید آنها را به صورت خشک شده از فروشگاههای آسیایی یا آنلاین از Amazon خریداری کنید.
در روش دیگر، میتوانید از قارچ صدفی اضافی یا قارچ شیتاکه تازه استفاده کنید.
اگر از گوش های چوبی خشک شده استفاده می کنید، آنها را همراه با قارچ های خشک شده شیتاکه خیس کنید.
![سوپ مرغ تند و ترش چینی 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق fresh wood ear mushrooms](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b3d988d9be-d985d8b1d8ba-d8aad986d8af-d988-d8aad8b1d8b4-da86db8cd986db8c_6486021dad678.jpeg)
- تخم مرغ– من در صورت امکان از تخم مرغ های آزاد تازه استفاده می کنم. قبل از اینکه به آرامی داخل سوپ بریزید آنها را به آرامی هم بزنید تا نوارهای تخم مرغ ابریشمی درست شود.
- نشاسته ذرت – سوپ را غلیظ می کند و بافتی ابریشمی به آن می دهد. آن را به آرامی اضافه کنید تا به قوام دلخواه برسید و مقدار آن را به دلخواه تنظیم کنید.
- سس سویا – من از کیکومان سس سویا همه منظوره برای این دستور پخت.
- Mirin – این یک شراب برنج است که به عنوان طعم دهنده در آشپزی آسیایی استفاده می شود. شما می توانید میرین را با شری خشک یا شراب شیرین مارسالا جایگزین کنید. میتوانید آنها را از فروشگاههای آسیایی یا سوپرمارکتهای بزرگ و همچنین از آمازون.
- شراب شائوکسینگ – به شراب زرد نیز معروف است. شراب Shaoxing یک شراب سنتی چینی است که از تخمیر برنج چسبناک، آب و مخمر بر پایه گندم تهیه می شود. می توانید آن را با شراب برنج یا ساکی جایگزین کنید.
- هویج– من عاشق رنگ و بافتی هستم که به سوپ اضافه می کند. میتوانید آن را با شاخههای بامبو، مولی، جوانههای لوبیا، یا بوک چوی جایگزین کنید.
- سرکه– به سوپ ترشی می دهد. سرکه سفید با این دستور غذا بهتر عمل می کند. مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید. بعد از برداشتن سوپ از روی حرارت، در آخرین لحظه به همراه فلفل سفید و روغن کنجد اضافه کنید.
- فلفل سفید – تندی آن عمدتاً از فلفل سفید میآید، بنابراین اکیداً توصیه میکنم از آن همراه با فلفلهای خشک استفاده کنید. می توانید آن را به سلیقه خود تنظیم کنید. در پایان فرآیند پخت آن را اضافه کنید زیرا با حرارت زیاد تلخ می شوند.
- ورمیشل– نوعی ماکارونی نازک و کوتاه است که برای غذاهای برنجی یا سوپ در غذاهای ترکی استفاده می شود. دوست دارم وقتی می خواهیم به عنوان غذای اصلی آن را به سوپ تند و ترش اضافه کنیم. اگر دوست دارید می توانید آن را حذف کنید یا اگر دوست دارید رشته فرنگی سوپ اضافه کنید. میتوانید %20%D8%A7%D8%B2%20%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%88%D9%86%20%D9%88%20%D9%87%D9%85%DA%86%D9%86%DB%8C%D9%86%20%D8%A7%D8%B2%20%D8%B3%D9%88%D9%BE%D8%B1%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.%20
%0A
%0A%0A%0A%0A
- %0A
- %D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86%20%DA%A9%D9%86%D8%AC%D8%AF%20%D8%AA%D8%B3%D8%AA%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20-%20%D8%B7%D8%B9%D9%85%20%D8%A2%D8%AC%DB%8C%D9%84%DB%8C%20%D8%A8%D9%87%20%D8%B3%D9%88%D9%BE%20%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87%20%D9%85%DB%8C%20%DA%A9%D9%86%D8%AF.%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%20%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87%20%D9%BE%D8%AE%D8%AA%20%D8%A2%D9%86%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.
%0A
%0A%0A%0A%0A
%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87%20%D8%B3%D9%88%D9%BE%20%D9%85%D8%B1%D8%BA%20%D8%AF%D8%A7%D8%BA%20%D9%88%20%D8%AA%D8%B1%D8%B4%20%D8%A8%D9%BE%D8%B2%DB%8C%D9%85%D8%9F
%0A%0A%0A%0A
%20%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%20%D8%B3%D9%88%D9%BE%20%D8%AA%D9%86%D8%AF%20%D9%88%20%D8%AA%D8%B1%D8%B4%20%D8%A8%D9%87%20%D8%B3%D8%A8%DA%A9%20%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1%20%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%20%D8%A8%D9%87%20%D8%B4%D8%B1%D8%B7%DB%8C%20%DA%A9%D9%87%20%D9%87%D9%85%D9%87%20%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%D8%A7%20%D9%87%D9%85%20%D8%AC%D9%85%D8%B9%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.%20
%0A%0A%0A%0A
%D8%A8%D8%A7%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%8C%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C%20%D8%A8%D9%87%20%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%20%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%8C%20%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF%20%DA%86%D9%86%D8%AF%20%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87%20%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF:
%0A%0A%0A%0A
%D8%B3%D9%88%D9%BE%20%D8%A2%D8%A8%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%AF%20
%0A%0A%0A%0A
%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DA%A9%D8%8C%20%D9%81%D9%84%DA%A9%D8%B3%20%D9%81%D9%84%D9%81%D9%84%20%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2%D8%8C%20%D9%86%D9%85%DA%A9%D8%8C%20%D8%B3%D8%B3%20%D8%B3%D9%88%DB%8C%D8%A7%20%D9%87%D9%85%D9%87%20%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%8C%20%D9%85%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%8C%20%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D8%A8%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C%20Shaoxing%D8%8C%20%D8%B2%D9%86%D8%AC%D8%A8%DB%8C%D9%84%20%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D9%88%20%D8%B4%DA%A9%D8%B1%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%AF%D8%B1%20%DB%8C%DA%A9%20%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D9%82%20%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF%DB%8C%20%DB%8C%D8%A7%20%DB%8C%DA%A9%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.%20
%0A%0A%0A%0A
![سوپ مرغ تند و ترش چینی 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق chicken stock, chili, ginger, mirin, salt, sugar and soy sauce are added in a dutch oven](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b3d988d9be-d985d8b1d8ba-d8aad986d8af-d988-d8aad8b1d8b4-da86db8cd986db8c_6486021ea499c.jpeg)
آبگوشت را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و سپس چوبهای طبل را اضافه کنید.
![سوپ مرغ تند و ترش چینی 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق Simmering the chicken in stock](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b3d988d9be-d985d8b1d8ba-d8aad986d8af-d988-d8aad8b1d8b4-da86db8cd986db8c_6486021fa60dd.jpeg)
مرغ را بپزید
حرارت را کم کنید، روی آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که مرغ به راحتی از استخوان بیفتد، بجوشانید.
زمان پخت ممکن است برای برش ها و اندازه های مختلف متفاوت باشد.
![سوپ مرغ تند و ترش چینی 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق cooked chicken is remover to a plate for cooling down](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b3d988d9be-d985d8b1d8ba-d8aad986d8af-d988-d8aad8b1d8b4-da86db8cd986db8c_64860220e73fa.jpeg)
وقتی مرغ پخت، آن را از ماهیتابه بردارید، در بشقاب بگذارید و به اندازه لقمه خرد کنید.
![سوپ مرغ تند و ترش چینی 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق shredded chicken into bite size](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b3d988d9be-d985d8b1d8ba-d8aad986d8af-d988-d8aad8b1d8b4-da86db8cd986db8c_648602224961a.jpeg)
Soup
را ضخیم کنید
مرغ را به تابه برگردانید و سپس قارچ های ورقه شده، هویج، پیازچه، مایع خیسانده شده از قارچ شیتاکه خشک و پاستا ورمیشل را اضافه کنید.
قابلمه را به جوش آورده و به آرامی 10 دقیقه دیگر بجوشانید. دوغاب آرد ذرت را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
![سوپ مرغ تند و ترش چینی 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق mushrooms, chicken, vermicelli and carrots are added to the broth](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b3d988d9be-d985d8b1d8ba-d8aad986d8af-d988-d8aad8b1d8b4-da86db8cd986db8c_64860223693d0.jpeg)
آن را به جوش آورده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مخلوط تخم مرغ را به آرامی در جریان نازکی بریزید در حالی که سوپ را به طور مداوم هم می زنید تا نوارهای تخم مرغ ایجاد شود.
تابه را از روی حرارت بردارید.
روغن کنجد، فلفل سفید و سرکه را اضافه کنید، چاشنی آن را بررسی کنید و در صورت لزوم نمک، سرکه یا فلفل قرمز بیشتری اضافه کنید.
![سوپ مرغ تند و ترش چینی 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق the slurry and eggs are added to the soup for thickening it](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b3d988d9be-d985d8b1d8ba-d8aad986d8af-d988-d8aad8b1d8b4-da86db8cd986db8c_6486022479f67.jpeg)
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- قبل از افزودن نوارهای تخم مرغ، نشاسته ذرت را اضافه کنید.
- تخم مرغ هم زده را به آرامی با قاشق چوبی داخل سوپ بچرخانید، از استفاده از همزن خودداری کنید!
- فلفل سفید، سرکه و روغن کنجد را در انتهای فرآیند پخت اضافه کنید.
- استاک خانگی برای این سوپ بهترین است. با این حال، اگر برای شما راحتتر است، میتوانید از یک سهام با کیفیت بسیار خوب استفاده کنید. در صورت استفاده از مواد موجود در فروشگاه، مقدار نمک را کاهش دهید زیرا ممکن است قبلاً مقداری نمک داشته باشند.
- مقدار چیلی، فلفل سفید، سرکه و سس سویا را به سلیقه خود تنظیم کنید. مقادیر ذکر شده در کارت دستور غذا برای جوانه های چشایی ما عالی است، با این حال، ممکن است آن را خیلی قوی یا خیلی ضعیف بیابید!
سؤالات متداول دستور غذا
بله، این سوپ خانگی مملو از سبزیجات تازه و کم مصرف است؟ بدون نشاسته
این سوپ مقوی، سیر کننده و سالم است و غذای یک دیگ عالی است. برای سرما هم خوبه!
آبگوشت شفاف، سرکه و تند برای رفع گرفتگی قفسه سینه و بینی ایده آل هستند. این یک سوپ نسبتا سبک است بنابراین هضم آن آسان است.
بهتر است که تازه مصرف شود، اما می توان آن را تا 3 ماه منجمد نگه داشت. این سوپ تا 5 روز در ظرف
در یخچال تازه می ماند.
اگر این سوپ را سرو کنید به عنوان یک وعده غذایی اصلی، 4 وعده بزرگ و هر وعده فقط 334 کیلو کالری دارد. اگر آن را به عنوان پیش غذا سرو کنید، 6 وعده دریافت می کنید و هر کدام از آنها فقط 222 کیلو کالری دارد!
دوغاب ترکیبی از نشاسته است مانند نشاسته ذرت، آرد، نشاسته سیب زمینی یا پیکان و آب سرد.
مخلوط کردن نشاسته با آب سرد به غلیظ شدن سوپ یا سس کمک می کند.
اگر نشاسته مستقیماً بدون مخلوط شدن با آب سرد به مایع داغ اضافه شود، دانه های نشاسته نمی توانند به راحتی حل شوند و توده ها تشکیل می شوند.
مخلفات سوپ مرغ داغ و ترش
این سوپ اصیل چینی را می توان به عنوان یک وعده غذایی اصلی به تنهایی یا به عنوان پیش غذا همراه با سایر غذاهای آسیایی مورد علاقه مانند:
سرو کرد.
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این سوپ مرغ تند و ترش چینی سالم و خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![سوپ مرغ تند و ترش چینی 11 a spoonful of hot and sour chicken soup](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b3d988d9be-d985d8b1d8ba-d8aad986d8af-d988-d8aad8b1d8b4-da86db8cd986db8c_648602258b60a.jpeg)
سوپ مرغ تند و ترش چینی
سوپ مرغ تند و ترش چینی یکی از محبوب ترین غذاهای آماده است که تقریباً در منوی هر رستوران چینی وجود دارد.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
در یک قابلمه، آب مرغ، فلفل چیلی یا پودر فلفل قرمز، نمک، سس سویا همه منظوره، میرین، شراب آشپزی Shaoxing، زنجبیل رنده شده و شکر را با هم ترکیب کنید.
<.>
-
کاسه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بیاورید تا به جوش بیاید سپس کتلت مرغ را اضافه کنید.
-
حرارت را کم کنید، درب آن را بگذارید و به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته شود و به راحتی از استخوان بیفتد، بجوشانید.
-
وقتی مرغ پخته شد آن را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب قرار دهید و به اندازه لقمه خرد کنید.
-
مرغ را به ماهیتابه برگردانید سپس قارچ های ورقه شده، پیازچه، هویج، مایع خیسانده شده از قارچ شیتاکه خشک را اضافه کنید. و پاستا ورمیشل.
-
قابلمه را به جوش بیاورید و 10 دقیقه دیگر به آرامی بجوشانید.
-
دوغاب آرد ذرت را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
-
به آرامی مخلوط تخم مرغ را در جریان نازکی بریزید در حالی که سوپ را مدام هم می زنید تا تخم مرغ درست شود. روبان ها تابه را از روی حرارت بردارید.
-
روغن کنجد، سرکه و فلفل سفید تازه آسیاب شده را اضافه کنید، چاشنی آن را بررسی کنید و در صورت نیاز نمک، سرکه یا فلفل قرمز بیشتری اضافه کنید.
یادداشت
- قبل از افزودن نوارهای تخم مرغ، نشاسته ذرت را اضافه کنید.
- تخم مرغ هم زده را به آرامی با قاشق چوبی داخل سوپ بچرخانید، از استفاده از همزن خودداری کنید!
- Add the white pepper, vinegar, and sesame oil at the very end of the cooking process.
- Homemade stock is the best for this soup. However, you can use a very good quality shop-bought stock if that’s more convenient for you. Reduce the amount of salt if using shop-bought stock as they might contain some already.
- Adjust the amount of chili, white pepper, vinegar, and soy sauce to your taste. The amounts stated in the recipe card are perfect for our taste buds, however, you might find it too strong or too weak!
Nutrition
Calories: 334kcalCarbohydrates: 30gProtein: 23gFat: 13gSaturated Fat: 3gPolyunsaturated Fat: 4gMonounsaturated Fat: 5gTrans Fat: 1gCholesterol: 152mgSodium: 1755mgPotassium: 601mgFiber: 3gSugar: 4gVitamin A: 2454IUVitamin C: 3mgCalcium: 45mgIron: 3mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.