آشپزی

علی نازیک

علی نازیک

کباب علی نازیک (یا آلینازیک) یک غذای خوشمزه ترکی است که از استان “غازیانتاب” ترکیه سرچشمه می گیرد.

این کباب خوشمزه معمولاً با پوره بادمجان دودی (بادمجان) که روی آن تکه‌های گوشت گوسفند تند است درست می‌شود.

یکی از بهترین غذاهای کباب است و می توانید به راحتی آن را در خانه درست کنید.

Ali Nazik Kebab
علی نازیک 11

غازیانتاب، جایی که این کباب دودی، کره‌ای و خامه‌ای از آنجا می‌آید، یک شهر غذاشناسی است که توسط یونسکو نیز به رسمیت شناخته شده است.

این شهر تاریخی به خاطر شیرینی هایی مانند باقلوا، کاتمر، و کونیفه و همچنین خوراکی هایی مانند علی نازیک، گاورداگی سالاتسی، و Lahmacun.

تاریخ پشت علی نازیک

درباره اینکه نام علی نازیک از کجا آمده، چند داستان متفاوت وجود دارد.

اولین داستان مربوط به قرن شانزدهم است. یاووز سلطان سلیم، سلطان قدرتمند عثمانی، این غذا را در هنگام بازدید از آنتپ (که اکنون غازیانتپ نامیده می شود) امتحان کرد.

آنقدر از این غذا لذت برد که پرسید این غذا را “دست مهربان” (یعنی الی نازیک) کی برای او پخته است. «الی نازیک» در طول قرن ها به علی نازیک روی آورد.

داستانی دیگر می‌گوید که نام آن تکامل «آلا نازیک» است که در ترکی عثمانی به معنای «غذای زیبا» است.

ما نمی دانیم کدام داستان درست است اما می دانیم که علی نازیک اهل غازیانتپ است و در سراسر ترکیه بسیار معروف است.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • همه کاره است، اگرچه گوشت بره معمولاً برای علی نازیک استفاده می شود، در صورت تمایل می توانید از گوشت گاو یا مرغ استفاده کنید.
  • اگر این کباب علی نازیک خوشمزه را بدون برنج یا نان پیتا میل کنید یک غذای کم کربوهیدرات است.
  • ساختن آن با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام بسیار آسان است.
  • می‌توانید بادمجان‌ها را از چند روز قبل بپزید و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. بادمجان ها را پوره کنید و با مقداری آبلیمو مخلوط کنید تا رنگشان حفظ شود.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

labelled picture of ingredients for Ali Nazik kebab
علی نازیک 12
  • گوسفند چرخ کرده– میزان چربی گوشت چرخ کرده به اندازه کیفیت گوشت اهمیت دارد. در حالت ایده آل، باید حداقل 20٪ چربی برای بهترین طعم داشته باشد. همچنین می توانید از گوشت چرخ کرده گوشت گاو یا مرغ و همچنین گوشت گوسفند، گوشت گاو یا مرغ خرد شده استفاده کنید.
  • ماست – می توانید از ماست ترکی غلیظ صاف شده یا ماست یونانی استفاده کنید. با بادمجان پوره شده مخلوط کنید تا پایه قیمه بره پخته شده ایجاد شود.
  • سیر – طعم دهنده عالی برای غذاهای کباب است و کاملا ضروری است. می‌توانید با هاون و هاون یا آن را با Microplane.
  • بادمجان ها – بادمجان های کوچک بهتر هستند زیرا دانه های کمتری دارند، پوست نازک تری دارند و تمایل دارند شیرین تر، لطیف تر و کمتر تلخ باشند. بادمجان های کمی سفت اما نه سفت با پوست براق و صاف انتخاب کنید. اگر دانه‌ها وجود داشت بعد از پختن دور بریزید.
  • رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می‌توانید آن را به‌صورت آنلاین از آمازون.
  • رب فلفل قرمز – رب فلفل قرمز ترکی یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن در دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می توانید آن را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه یا به صورت آنلاین از آمازون .

دستورالعمل های گام به گام

درست کردن این کباب خوشمزه در خانه بسیار آسان است.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

پایه بادمجان را آماده کنید

برای جلوگیری از ترکیدن بادمجان ها، هر کدام را با خلال دندان چند بار خار کنید و روی گاز سوز یا باربیکیو قرار دهید.

آنها را بپزید تا زمانی که نرم شوند و پوست آن ذغالی شود در حالی که مرتب آنها را می چرخانید.

به طور متناوب، فر خود را از قبل روی 200 درجه سانتی گراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید و بادمجان ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید تا پوست آن ذغالی شده و گوشت آن نرم شود.

The aubergines are cooked on BBQ
علی نازیک 13

آنها را در ظرفی بریزید و سپس بگذارید خنک شوند.

بادمجان ها را پوست بگیرید و در صورت وجود دانه ها را دور بریزید.

بادمجان ها را نگینی خرد کرده و در صافی قرار دهید تا آب تلخ آنها گرفته شود.

the aubergines are finely chopped
علی نازیک 14

بادمجان ها را به همراه ½ قاشق چایخوری نمک در ماست بریزید و کنار بگذارید.

در حین پختن رویه بره، پایه را گرم نگه دارید.

yoghurt is mixed with chopped aubergines
علی نازیک 15

تزئین را آماده کنید

فر خود را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید.

می توانید سبزیجات خود را در حین پختن بادمجان ها تفت دهید.

فلفل، پیاز و گوجه فرنگی را در ظرف فر قرار دهید.

مقداری روغن زیتون روی سبزیجات بپاشید و مقداری نمک و فلفل بپاشید.

ظرف را در فر قرار دهید و سبزیجات را به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا کمی قهوه ای و نرم شوند.

the onions and peppers are placed in an oven dish
علی نازیک 16

روی بره را آماده کنید

یک ووک یا یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

وقتی تابه داغ شد، گوشت چرخ کرده بره را اضافه کنید.

آن را بپزید تا قهوه ای شود و با قاشق چوبی آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

Browning the mince in a wok
علی نازیک 17

در صورت نیاز روغن زیتون را اضافه کنید و سپس پیازها را اضافه کنید.

بدون قهوه ای شدن آنها را تا زمانی که نرم و شفاف شوند، تفت دهید.

سیر را هم بزنید و سپس یک دقیقه دیگر تفت دهید و مدام هم بزنید بدون اینکه سیر بسوزد.

رب گوجه فرنگی، رب فلفل قرمز، فلفل چیلی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و ½ قاشق چایخوری نمک دیگر را اضافه کنید.

Seasoning and tomato paste are added to sautéed onions and minced lamb
علی نازیک 18

چند دقیقه بپزید و سپس آب را اضافه کنید، آن را بجوشانید و چند دقیقه دیگر بپزید.

تابه را از روی حرارت بردارید و ظرف کباب خود را بسازید.

بشقاب، تزئین و سرو کنید

¼ قاشق از پایه بادمجان را در یک بشقاب بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید.

¼ از رویه بره را روی پوره بادمجان قرار دهید و آب باقی مانده را روی گوشت بپاشید.

بشقاب را با سبزیجات بوداده تزئین کنید و روی مقداری جعفری خرد شده بپاشید.

Ali Nazik is served with grilled vegetables
علی نازیک 19

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • برای جلوگیری از ترکیدن بادمجان ها در حین کباب کردن، هر کدام را با یک خلال دندان چند بار سوراخ کنید.
  • نکته قابل توجه این غذا، پوره بادمجان دودی است. با این حال، اگر نمی توانید بادمجان ها را روی آتش بپزید، می توانید آن ها را در فر تفت دهید. برای اطلاع از نحوه پخت بادمجان ها در فر، کارت دستور غذا را بررسی کنید.
  • برای تهیه کباب علی نازیک می توانید از گوشت چرخ کرده گوساله یا مرغ و همچنین گوشت گوسفند، گوساله یا مرغ خرد شده استفاده کنید.

چگونه کباب آلینازیک سرو کنیم؟

کباب آلینازیک معمولاً در کنار برنج ترکی (سهریلی پیلاو) یا نان پیتا.

انواع دیگر نان مانند بزلما (نان تخت ترکی) یا تاوا نان با سیر نیز برای ست کردن با این کباب خوری عالی است.

همچنین می‌توان آن را با سالاد جانبی یا سایر مزه‌های مزه مانند موکور (فریتر کدو سبز ترکی) سرو کرد. یا Saksuka (مز سبزیجات ترکی).

سؤالات متداول دستور العمل

«علی نازیک» به چه معناست؟

نام «علی نازیک» تقریباً به «دست آرام» ترجمه می‌شود. ترکی.
گفته می شود این غذای مورد علاقه یکی از نجیب زادگان به نام علی بیگ بوده است که به علاقه اش به غذای خوب معروف بود.

چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنیم؟

شما می توانید باقیمانده را در ظرف دربسته در یخچال تا پنج روز نگهداری کنید. می توانید آنها را چند دقیقه در مایکروویو روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

آیا علی نازیک غذای سالمی است؟

علی نازیک بسته به مواد اولیه می تواند یک غذای سالم و مقوی باشد. استفاده شده. بادمجان یک سبزی کم کالری است که سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان است و این غذا را می توان با گوشت بدون چربی و ماست کم چرب برای یک نسخه سالم تر درست کرد.

دستور پخت های مرتبط

برای غذاهای خوشمزه تر بادمجان-بادمجان، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از طرز تهیه این کباب علی نازیک خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

Ali Nazik Kebab

علی نازیک

آیلا کلولی

کباب علی نازیک (یا آلینازیک) یک غذای خوشمزه ترکی است که از استان “غازیانتپ” ترکیه سرچشمه می گیرد.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 20 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

دوره دوره اصلی

آشپزی ترکی

سرویس ها 4 بخش‌ها

کالری 640 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

پایه بادمجان را آماده کنید

  • برای جلوگیری از ترکیدن بادمجان ها هر کدام را با خلال دندان چند بار سوراخ کرده و روی گاز سوز یا باربیکیو قرار دهید.

  • آنها را بپزید تا نرم شوند و پوست آن ذغالی شود در حالی که مرتب آنها را می چرخانید.

  • یا فر خود را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید و بادمجان ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید تا پوست آن ذغالی شود و گوشت آن نرم شود.

  • آنها را در ظرفی بریزید و سپس بگذارید خنک شوند.

  • بادمجان ها را پوست بگیرید و در صورت وجود دانه ها را دور بریزید.

  • بادمجان ها را نگینی خرد کرده و در صافی قرار دهید تا آب تلخ آنها گرفته شود.

  • بادمجان ها را به همراه ½ قاشق چایخوری نمک در ماست بریزید و کنار بگذارید.

تزئین را آماده کنید

    فر را از قبل روی 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید . هنگام پختن بادمجان ها می توانید سبزیجات خود را تفت دهید.

  • فلفل، پیاز و گوجه فرنگی را در ظرف فر بچینید.

  • روی سبزیجات کمی روغن زیتون بپاشید و کمی نمک بپاشید.

  • ظروف را در فر قرار دهید و سبزیجات را به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا کمی قهوه ای و نرم شوند.

روی بره را آماده کنید

  • یک ووک یا یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

  • <. li id="wprm-recipe-13709-step-2-1" class="wprm-recipe-instruction" readability="2">

    وقتی تابه داغ شد، گوشت چرخ کرده بره را اضافه کنید. آن را بپزید تا قهوه ای شود و با قاشق چوبی آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

  • در صورت نیاز روغن زیتون را اضافه کنید و سپس پیازها را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند بدون اینکه سرخ شوند.

  • سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید و مدام هم بزنید بدون اینکه سیر بسوزد.

  • رب گوجه فرنگی، رب فلفل قرمز، فلفل چیلی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و ½ قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید.

  • چند دقیقه بپزید و سپس آب را اضافه کنید و آن را بجوشانید و چند دقیقه دیگر بپزید.

  • تابه را از روی حرارت بردارید و ظرف کباب خود را درست کنید.

علی نازیک کباب را بشقاب، تزیین و سرو کنید

  • ¼ قاشق بادمجان قالب را در یک بشقاب قرار دهید و به طور یکنواخت پهن کنید.

  • ¼ از رویه بره را روی پوره بادمجان قرار دهید و آب باقیمانده را روی گوشت بپاشید.

  • روی بشقاب را با سبزیجات تفت داده تزیین کنید و روی آن مقداری جعفری خرد شده بپاشید.

    /p>

یادداشت

  • برای جلوگیری از ترکیدن بادمجان ها در حین کباب کردن، هر کدام را با یک خلال دندان چند بار سوراخ کنید.

  • نکته قابل توجه این غذا، پوره بادمجان دودی است. با این حال، اگر نمی توانید بادمجان ها را روی آتش بپزید، می توانید آن ها را در فر تفت دهید. برای اطلاع از نحوه پخت بادمجان ها در فر، کارت دستور غذا را بررسی کنید.

  • برای تهیه کباب علی نازیک می توانید از گوشت چرخ کرده گوساله یا مرغ و همچنین گوشت گوسفند، گوساله یا مرغ خرد شده استفاده کنید.

تغذیه

کالری: 640کیلو کالری کربوهیدرات: 42gپروتئین: 36gچربی: 38g چربی اشباع شده: 16gچربی اشباع نشده چندگانه: 3gچربی تک غیراشباع: 16gچربی ترانس: 1gکلسترول: 112میلی گرم سدیم: 742میلی گرمپتاسیم: 1782میلی گرمفیبر: 17g شکر: 24گرمویتامین A: 1606IU Vitamin C: 63mgCalcium: 155mg Iron: 4mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : کارادنیز پیدیسی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا