آشپزی

Mercimek Kofte (کوفته عدس وگان)

Mercimek Kofte (کوفته عدس وگان)

Mercimek Kofte (کوفته عدس گیاهی ترکی) یک غذای ترکی سالم و خوش طعم است که با بلغور خوب، عدس قرمز، پیاز، رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز و ادویه تهیه می شود.

mercimek kofte- lentil balls are served with lemon slices
Mercimek Kofte کوفته عدس وگان 15

این کوفته های گیاهی معطر ارزان هستند و تهیه آنها بسیار آسان است. معمولاً به عنوان پیش غذا، یک میان وعده سالم یا بخشی از سینی مزه سرو می شوند.

پرش به:
mercimek kofte or vegan lentil meatballs served on a glass plate
Mercimek Kofte کوفته عدس وگان 16

Mercimek Köftesi چیست؟

Mercimek Kofte (کوفته وگان ترکی) یک غذای محبوب ترکی است که از عدس قرمز، بلغور، پیاز، گیاهان معطر و ترکیبی از ادویه ها تهیه می شود.

مواد با هم مخلوط می‌شوند و به شکل گلوله‌های کوچک یا پتی در می‌آیند.

همانند یاپرک سرما – دلمه (برگ انگور پر شده) و باقلوای ترکی خانگی، این غذای خوشمزه در ترکیه بسیار محبوب است و برای هر مناسبتی مناسب هستند.

به دلیل شکلشان به آنها کوفته می گویند، اگرچه گوشتی ندارند.

آنها معمولاً سرد یا در دمای اتاق به عنوان پیش غذا یا مزه سرد همراه با مقدار زیادی کاهو و برش های لیمو سرو می شوند.

mercimek Kofte - vegan lentil meatballs are served with lemon wedges and lettuce
Mercimek Kofte کوفته عدس وگان 17

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • آنها سالم، خوشمزه و وگان/گیاهخوار هستند. غذای مهمانی عالی برای پذیرایی از جمعیت.
  • Mercimek Koftesi ارزان است و با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام ساخت آن بسیار آسان است.
  • می‌توانید این کوفته‌های عدس گیاهی را از قبل می‌توانید، تا یک هفته در یخچال یا تا 3 روز در دمای اتاق تازه نگه‌دارید.
  • Mercimek Kofte (کوفته عدس وگان ترکی) برای پیک نیک یا هوس های نیمه شب عالی است!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for mermen Koftesi vegan lentil meatballs
Mercimek Kofte کوفته عدس وگان 18

عدس قرمز

این حبوبات خوراکی جزء اصلی آشپزخانه در ترکیه هستند و برای تهیه سوپ استفاده می شوند (Mercimek Corbasi (سوپ عدس ترکی) و Ezogelin Corbasi (سوپ ازوژلین)، خورش ها، یا حتی سوپاپ برای بورکی. به راحتی می توانید پیدا کنید آنها را در سوپرمارکت های بزرگ یا مغازه های خاورمیانه.

بلغور

بلغور یکی از دو ماده اصلی است و در طیف وسیعی از آسیاب‌ها، معمولاً ریز، متوسط، درشت و بسیار درشت موجود است.
Mercimek Kofte به بلغور مرغوب نیاز دارد که معمولاً برای دستور العمل های خاورمیانه مانند دستور پخت تبوله (سالاد تبولی لبنانی) استفاده می شود. یا ایکلی کوفته (کیبه ترکی). می توانید انواع بلغور را به راحتی در فروشگاه های ترکیه و خاورمیانه یا به صورت آنلاین از آمازون.

  • پیاز –  پیاز ماده ضروری برای کوفته عدس است. پیاز قهوه ای را با روغن زیتون مرغوب به آرامی تفت می دهم تا نرم شود و پیازهای خلال شده را نیز اضافه می کنم. می توانید مقداری پیاز قرمز تازه را به عنوان طعم و بافت اضافه کنید.
  • رب گوجه فرنگی اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می توانید آن را از آمازون .
  • رب فلفل قرمز – رب فلفل قرمز ترکی یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن در دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می‌توانید آن را از فروشگاه‌های ترکیه یا خاورمیانه یا آنلاین از Amazon خریداری کنید.
  • ادویه جات ترشی جات – مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید. اگرچه زردچوبه یک ادویه سنتی برای استفاده برای این توپ های عدس قرمز نیست، من عاشق رنگی هستم که به آنها اضافه می کند. اگر دوست دارید می توانید آن را رد کنید! همچنین اگر فلفل چیلی ندارید، می توانید از فلفل قرمز ریز خرد شده یا پاپریکا داغ برای کمی حرارت استفاده کنید.
  • لیمو – مقدار زیادی آب لیموی تازه فشرده، کوفت ها را درخشان می کند و طعمی تازه می بخشد.

لطفاً برای مقادیر دقیق، کارت دستور غذا را در زیر مشاهده کنید.

mercimek kofte daa9d988d981d8aad987 d8b9d8afd8b3 d988daafd8a7d986 647b41f1013cb
Mercimek Kofte کوفته عدس وگان 19

نحوه درست کردن مرسیمک کوفته (کوفته عدس گیاهی)

این یک دستور العمل بسیار ساده با چند مرحله آسان برای دستیابی به بهترین نتایج است:

عدس را بپزید

عدس قرمز را بشویید و در قابلمه ای با 500 میلی لیتر آب قرار دهید.

تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد و حدود 20 دقیقه بپزید تا عدس ها نرم شوند.

هنوز باید مقداری آب در تابه باقی بماند.

Lentils cooked with water in a pan
Mercimek Kofte کوفته عدس وگان 20

بلغور را بپزید

تابه را از روی حرارت بردارید و بلغور ریز را اضافه کنید.

درپوش را بگذارید و اجازه دهید بلغور بقیه آب را جذب کند.

بلغور در حدود 20 دقیقه پخته و پف می کند.

the bulgur is added to the lentils and to cook together for 15 minutes
Mercimek Kofte کوفته عدس وگان 21

پیازها را تفت دهید

در حالی که بلغور در حال پختن و پف کردن است، پیازهای خرد شده را در ماهیتابه با روغن زیتون بریزید.

آنها را به آرامی روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

onions are sautéed in a pan with olive oil
Mercimek Kofte کوفته عدس وگان 22

وقتی پیازها نرم شدند، رب گوجه فرنگی و رب فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.

The spices and tomato&pepper paste added to onions
Mercimek Kofte کوفته عدس وگان 23

اگر ندارید می‌توانید رب فلفل را با رب گوجه‌فرنگی جایگزین کنید، اما پیشنهاد می‌کنم مقداری را در یخچال نگهداری کنید.

فلفل سیاه تازه آسیاب شده، پاپریکا، فلفل قرمز (اختیاری)، زیره، زردچوبه و نمک را اضافه کنید و سپس قبل از برداشتن از حرارت به مدت 30 ثانیه تفت دهید.

مخلوط و شکل

پیازهای تفت داده شده را به مخلوط عدس و بلغور اضافه کنید و سپس آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید.

Sautéed onions are added to lentil and bulgur mixture
Mercimek Kofte کوفته عدس وگان 24

اجازه دهید تا زمانی که به راحتی قابل کنترل باشد خنک شود.

وقتی مخلوط به اندازه کافی سرد شد، جعفری و پیازچه را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

Chopped parsley and spring onions are added to bulgur mixture
Mercimek Kofte کوفته عدس وگان 25

مخلوط را به شکل کوفته‌های بلند دراز درآورید.

دست خود را در کمی آب فرو کنید تا نچسبد.

آنها را با برش های لیمو و کاهو سرو کنید.

serving mercimek Koftesi with lettuce leaves and sliced lemons
Mercimek Kofte کوفته عدس وگان 26

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • نسبت آب به عدس بسیار مهم است و برای بافت مناسب کوفت ها باید رعایت شود.
  • برای طعم و بافت بهتر، پیاز و جعفری را حتما ریز خرد کنید.
  • قبل از اینکه مخلوط را به شکل گلوله های کوفته در آورید، بگذارید خنک شود. این کار کار با آن را آسان‌تر می‌کند و از تجزیه مخلوط جلوگیری می‌کند.
  • هنگام شکل دادن به گلوله های عدس، دست خود را در کمی آب فرو کنید تا نچسبد.
  • Mercimek Köftesi را حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید. این به طعم ها اجازه می دهد تا با هم ترکیب شوند و کار با آنها را آسان تر کند.
mercimek kofte daa9d988d981d8aad987 d8b9d8afd8b3 d988daafd8a7d986 647b41fdd34a3
Mercimek Kofte کوفته عدس وگان 27

نحوه سرویس Mercimek Köftesi

Mercimek Köftesi معمولاً به عنوان میان وعده یا غذای جانبی همراه با برگ‌های سالاد تازه، گوجه‌فرنگی، خیار و برش‌های لیمو سرو می‌شود.

همچنین می‌توان آن‌ها را به عنوان بخشی از مز انتخابی همراه با Arnavut Cigeriسرو کرد. >، Saksuka (مز سبزیجات ترکی)، و حیدری (دیپ ماست ترکی).

این کوفته‌های گیاهی به نام “Mercimek Köfte” برای پیک‌نیک، میان وعده‌های سالم بین وعده‌های غذایی یا جعبه‌های ناهار نیز عالی هستند.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه مرسیمک کوفته را نگهداری کنیم؟

این کوفته های گیاهی را می توان تا 3 روز در دمای اتاق نگهداری کرد. ظرف بدون هوا اگر می خواهید آنها را طولانی تر نگه دارید، می توانید آنها را در یخچال نگهداری کنید و تا یک هفته نگه دارید یا آنها را در فریزر قرار دهید و تا 3 ماه نگه دارید.

آیا مرسیمک کوفتسی گیاهخوار است؟

بله، مرسیمک کوفتسی یک غذای گیاهی است زیرا حاوی هیچ گونه فرآورده حیوانی نیست. این غذا با عدس قرمز، بلغور و انواع سبزیجات و گیاهان درست می شود که آن را به یک گزینه گیاهی سالم و مغذی تبدیل می کند.

برای دستور العمل های ترکی معتبرتر و خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم همانقدر که از خوردن آن لذت می برید، از مراحل تهیه این غذای وگان خوشمزه “Mercimek Koftesi” لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

mercimek kofte daa9d988d981d8aad987 d8b9d8afd8b3 d988daafd8a7d986 647b41ff19b0e

مرسیمک کوفته (کوفته عدس وگان)

آیلا کلولی

Mercimek Kofte (کوفته عدس وگان) یک غذای ترکی سالم و خوش طعم است که با بلغور خوب، عدس قرمز، پیاز، رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز و ادویه تهیه می شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 40 دقیقه

زمان کل 50 دقیقه

کورس پیش غذا، مخلفات، میان وعده

آشپزی مدیترانه، خاورمیانه، ترکی

سرویس ها 16 تکه ها

کالری 83 kcal

مواد تشکیل دهنده

دستورالعمل ها

  • عدس قرمز را بشویید و در قابلمه ای با 500 میلی لیتر آب بریزید.
  • تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد و حدود 20 دقیقه بپزید تا عدس ها نرم شوند. وقتی عدس پخته شد باید مقداری آب در تابه باقی بماند.
  • تابه را از روی حرارت بردارید و بلغور را اضافه کنید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید بلغور بقیه آب را جذب کند. بلغور در حدود 20 دقیقه پخته و پف می کند.
  • در حالی که بلغور در حال پختن و پف کردن است، پیازهای خرد شده را در ماهیتابه با روغن زیتون بریزید. آنها را به آرامی روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
  • وقتی پیازها نرم شدند، رب گوجه فرنگی و رب فلفل را اضافه کنید (اگر نداشتید می توانید رب فلفل را با رب گوجه فرنگی جایگزین کنید، اما من پیشنهاد می کنم مقداری را در آن نگه دارید. یخچال!)، و یک دقیقه بپزید.
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده، پاپریکا، چیلی (اختیاری)، زیره، زردچوبه و نمک را اضافه کنید و قبل از برداشتن از حرارت 30 ثانیه تفت دهید.
  • پیازهای تفت داده شده را به مخلوط عدس و بلغور اضافه کنید سپس به خوبی با هم مخلوط کنید. اجازه دهید تا خنک شود تا به راحتی با آن کار کنید.
  • وقتی مخلوط به اندازه کافی سرد شد، جعفری و پیازچه را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
  • مخلوط را به شکل کوفته های بلند و مستطیلی شکل دهید. دست خود را در کمی آب فرو کنید تا نچسبد.
  • آنها را با برگ های کاهو و برش ها/قاچ های لیمو سرو کنید.

یادداشت

  • این توپ های عدس وگان معمولاً سرد یا در دمای اتاق همراه با مقدار زیادی کاهو و برش های لیمو سرو می شوند. مناسب برای پیک نیک یا هوس های نیمه شب!
  • به دلیل شکلشان به آنها کوفته می گویند، اگرچه گوشتی ندارند.
  • این کوفته های گیاهی را می توان تا 3 روز در دمای اتاق در ظرف دربسته نگهداری کرد. اگر می خواهید آنها را بیشتر نگه دارید، می توانید آنها را در یخچال بگذارید و تا یک هفته نگه دارید یا آنها را در فریزر قرار دهید و تا 3 ماه نگهداری کنید.
  • هنگام شکل دادن به گلوله های عدس، دست خود را در کمی آب فرو کنید تا نچسبد.
  • نسبت آب به عدس بسیار مهم است و برای بافت مناسب کوفت ها باید رعایت شود.
  • برای طعم و بافت بهتر، پیاز و جعفری را حتما ریز خرد کنید.
  • قبل از اینکه مخلوط را به شکل گلوله های کوفته در آورید، بگذارید خنک شود. این کار کار با آن را آسان‌تر می‌کند و از تجزیه مخلوط جلوگیری می‌کند.
  • Mercimek Köftesi را حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید. این به طعم ها اجازه می دهد تا با هم ترکیب شوند و کار با آنها را آسان تر کند.

تغذیه

کالری: 83کیلو کالری کربوهیدرات: 12gپروتئین: 3gچربی: 3g Saturated Fat: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 2gSodium: 160mgPotassium: 149mgFiber: 4g Sugar: 1 gVitamin A: 240IU Vitamin C: 5mgCalcium: 17mg Iron: 1 mg

This post uses affiliate links. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا