ایکلی کوفته (کیبه ترکی)

ایکلی کوفته (کیبه ترکی)

Icli Kofte (برخی آن را Bulgur Kofte می نامند) نسخه ترکی غذای معروف خاورمیانه به نام “کیبه” است.

آنها با ترکیبی از گوشت چرخ کرده، گندم بلغور خوب و ادویه های خاورمیانه تهیه می شوند.

این خوراکی‌های خوش طعم معمولاً به شکل توپ فوتبال هستند و می‌توانند سرخ، آب پز یا پخته شوند.

ایکلی کوفته کیبه ترکی 19
پرش به:

می‌توانید Icli Köfte (یا کیبه) را به‌عنوان پیش‌غذا، پیش‌غذا یا به‌عنوان بخشی از مزه‌های انتخابی همراه با مقداری حموس اصیل، حیدری (دیپ ماست ترکی)، Melitzanosalata (دیپ بادمجان برشته یونانی) و یپرک سرما – دلمه (برگ های انگور پر شده).

ایکلی کوفته کیبه ترکی 20

ایکلی کوفته (کیبه) چیست؟

Icli Köfte (با نام مستعار کیبه، کیبی، یا کبه) یک کوفته شکم پر توپی است که از بلغور، گوشت چرخ کرده، گردو و ادویه تهیه می شود.

این توپ‌های کیبه شکم‌شده خوشمزه مربوط به بخش جنوب شرقی ترکیه هستند که در آن نفوذ خاورمیانه وجود دارد.

با این حال، آنها همچنین در شمال آفریقا و شرق مدیترانه و همچنین برخی از کشورهای آمریکای لاتین که جمعیت زیادی در خاورمیانه دارند بسیار محبوب هستند.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این پوسته حاوی گوشت چرخ کرده نیست که آن را سبک تر و در عین حال خوشمزه تر می کند.
  • می توانید icli kofte را در فر بپزید، در هوا سرخ کنید یا بجوشانید تا یک گزینه سالم تر داشته باشید.
  • İçli Köfte به زیبایی منجمد می شود و می توانید آنها را نیز جلوتر بسازید. می توانید آن ها را تا 3 ماه در فریزر نگه دارید و به میزان لازم بیرون بیاورید و سرخ کنید.
  • این غذای فوق العاده آسان برای تهیه نیست و به زمان زیادی برای جمع آوری آن نیاز دارد. اگر قبلاً سعی نکرده‌اید آن‌ها را بسازید، جزئیات گام به گام تصاویر و آموزش ویدیویی برای شما مناسب است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

ایکلی کوفته کیبه ترکی 21
  • بلغور – از مرغوب ترین گندم بلغور برای این دستور غذا استفاده کنید. می توانید آن را در بازارهای خاورمیانه / ترکیه و به صورت آنلاین از آمازون.
  • قیمه – برای این دستور، توصیه می‌کنم از گوشت چرخ کرده یا گوشت گوسفند بدون چربی استفاده کنید.
  • سمولینا – یکی از مواد اصلی است و به عنوان عامل اتصال دهنده در خمیر پوسته بلغور عمل می کند. من از سمولینا درشت استفاده می کنم که در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه یافت می شود. همچنین می‌توانید آن را به صورت آنلاین از آمازون.
  • گردو – آنها بافت و همچنین طعم عالی می دهند. آنها را به آرامی برشته کنید تا طعم بهتری داشته باشند. از مغز کاج نیز معمولاً برای تهیه کیبه استفاده می شود.
  • ادویه جات ترشی جات – مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید. می توانید از ادویه های مختلفی مانند فلفل دلمه ای، دارچین و زردچوبه استفاده کنید.
  • رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می توانید آن را از آمازون .
  • رب فلفل قرمز – رب فلفل قرمز ترکی یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن در دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می توانید آن را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه یا به صورت آنلاین از آمازون .

چگونه Icli Kofte درست کنیم؟

مطمئناً ساختن İçli Köfte یک کار سخت است.

با این حال، وقتی دستورالعمل‌های گام به گام من، تصاویر و ویدیوی روی کارت دستور غذا را دنبال می‌کنید، درست کردن آنها دشوار نیست.

Casing را آماده کنید

بلغور خوب، بلغور و آب داغ را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

خوب مخلوط کنید، روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند.

می توانید فیلینگ گوشت را در حالی که در حال استراحت است آماده کنید.

ایکلی کوفته کیبه ترکی 22

تخم مرغ، آرد، رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز، فلفل چیلی، نمک و روغن زیتون را به مخلوط بلغور اضافه کنید.

ایکلی کوفته کیبه ترکی 23

با دست خوب مخلوط کنید و آن را به مدت 5 تا 6 دقیقه ورز دهید، تا زمانی که مخلوط به خوبی جمع شود وقتی آن را در مشت خود فشار دهید.

اگر محفظه خیلی خشک است، کمی آب اضافه کنید تا به خوبی در کنار هم قرار گیرد.

ایکلی کوفته کیبه ترکی 24

پر کردن را آماده کنید

یک تابه بزرگ یا یک ووک را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.

آن را بپزید تا قهوه ای شود و با قاشق چوبی آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

ایکلی کوفته کیبه ترکی 25

کره را به همراه پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند بدون اینکه سرخ شوند.

ایکلی کوفته کیبه ترکی 26

نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و پودر زیره را با هم مخلوط کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

تابه را از روی حرارت بردارید و جعفری و گردو را هم بزنید.

قبل از پر کردن محفظه‌ها، بگذارید خنک شود.

ایکلی کوفته کیبه ترکی 27

Icli Kofte را شکل دهید

بسته به اندازه‌ای که می‌خواهید، محفظه را به 12 یا 16 تکه مساوی تقسیم کنید و به شکل توپ درآورید.

ایکلی کوفته کیبه ترکی 28

برای پر کردن Icli Kofte، باید دستان خود را مرطوب کنید.

یک کاسه کوچک آب در کنار خود قرار دهید.

دست های خود را با مقداری آب خیس کنید، یک توپ بلغور بردارید و با انگشت خود در وسط یک فرورفتگی ایجاد کنید.

ایکلی کوفته کیبه ترکی 29

داخل را با انگشت خود در یک فنجان خالی کنید.

به کار با آن ادامه دهید تا دیواره های فنجان را تا حد امکان بدون پاره شدن یا شکستن آن نازک کنید.

ایکلی کوفته کیبه ترکی 30

یک قاشق غذاخوری گوشت اضافه کنید و درب آن را ببندید.

مقدار پر کردن ممکن است به اندازه فنجان بستگی داشته باشد.

ایکلی کوفته کیبه ترکی 31

روی آن را با فشار دادن در محفظه و با استفاده از هر دو دست ببندید، به خوبی فشرده کنید تا شبیه توپ فوتبال شود.

در صورت نیاز به خیس کردن دستان خود ادامه دهید.

در حالی که کوفته را در کف دست خود می چرخانید، به آرامی لفاف را ببندید.

برای دستورالعمل‌های دقیق‌تر، ویدیو روی کارت دستور غذا را بررسی کنید.

ایکلی کوفته کیبه ترکی 32

آن را در یک بشقاب کنار بگذارید و با بقیه توپ ها ادامه دهید.

قبل از سرخ کردن توپ های کیبه را در یخچال استراحت دهید.

ایکلی کوفته کیبه ترکی 33

برای سرخ کردن کروکت‌های کیبه، روغن را در یک ماهیتابه عمیق با دمای 175 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

آنها را در روغن داغ سرخ کنید، به طور دسته جمعی مراقب باشید تا زمانی که پوسته کیبه قهوه ای نشود (حدود 5 دقیقه یا بیشتر) آنها را شلوغ نکنید.

ایکلی کوفته کیبه ترکی 34

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

پیشنهادات ارائه

بهتر است با سالاد ترکی شپرد (کوبان سالاتاسی) سرو شود، Cacik (ماست ترکی با خیار)، سالاد فتوش لبنان و سالاد خیار یونانی.

می‌توانید کیبه ترکی را در کنار سبزیجات خام خلال‌شده مانند پیاز قرمز، خیار و گوجه فرنگی سرو کنید.

نکات برتر از سرآشپز

  • حتما از یک تابه به اندازه کافی بزرگ برای سرخ کردن کیبه استفاده کنید زیرا روغن باید کل توپ ها را بپوشاند اما باز هم بیشتر از آن نباشد.
  • هنگام شکل دادن به کوفته های ایکلی، یک کاسه آب در کنار خود داشته باشید تا دستانتان خیس شود. آب از چسبیدن بلغور به دست‌ها جلوگیری می‌کند و همچنین به شما کمک می‌کند تا در صورت وجود ترک‌های بیرونی پوسته را ترمیم کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

Icli Köfte چند کالری دارد؟

1 قطعه بزرگ Icli Kofte-Kibbeh حاوی 517 کیلو کالری است.

چه مدت نگهداری می شوند؟

باقی مانده غذا را می توان در ظرف دربسته قرار داد و تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد. اگر می خواهید آنها را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید، می توانید آنها را تا 3 ماه منجمد کنید. یا می توانید آنها را زودتر درست کنید و کیبه نپخته را فریز کنید تا بعدا استفاده کنید. می‌توانید بدون نیاز به یخ‌زدایی آنها را مستقیماً از حالت یخ زده سرخ کنید.

آیا می توانم ایکلی کوفته را به جای سرخ کردن بپزم؟

اگرچه بهترین راه برای لذت بردن از این خوراکی های خوشمزه این است. سرخ کردن آنها سالم ترین نیست. برای یک گزینه سالم‌تر، کوفته‌های ایکلی را کمی روغن بزنید و در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد (400 درجه فارنهایت) حدود 30 دقیقه بپزید تا ترد و قهوه‌ای طلایی شوند و تا نیمه برگردانید.

برای دستور پخت‌های خاورمیانه خوشمزه‌تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این دستور غذای خوشمزه Icli Kofte به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

ایکلی کوفته (کیبه ترکی)

آیلا کلولی

İçli Köfte (برخی آن را Bulgur Kofte می نامند) نسخه ترکی غذای معروف خاورمیانه به نام “کیبه” است.

زمان آماده سازی 1 hr

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 15 دقیقه

کورس پیش غذا، مخلفات، میان وعده

آشپزی مدیترانه، خاورمیانه، ترکی

سرویس ها 4 افراد

Calories 517 kcal

Ingredients 

 

Instructions 

Preparing the Casing

  • Combine the fine bulgur, semolina and hot water in a large bowl.

  • Mix well, cover and let it rest for 30 minutes. You can prepare the meat filling while it is resting.

  • Add the egg, flour, tomato&red pepper pastes, chilli flakes, salt and olive oil to the bulgur mixture.

  • Mix well with your hands and knead it for 5 to 6 minutes, until the mixture nicely clump together when you squeeze it into your fist.

  • If the casing is too dry add a little bit of water so it holds together nicely.

Preparing the Filling

  • Place a large pan or a wok on medium heat and then add the mince.

  • Cook it until brown, breaking it down into small pieces with a wooden spoon.

  • Add the butter along with the onions and sauté until soft and translucent without browning them. 

  • Mix in the salt, freshly ground black pepper, cumin powder and saute for another minute.

  • Remove the pan from the heat and stir in the parsley and walnuts.

  • Let it cool down before filling the casings.

Shaping the Icli Koftes

  • Divide the casing into 12 or 16 equal pieces, depending on how big you want them and shape them into balls.

  • To stuff the Icli Kofte, you need to dampen your hands. Place a small bowl of water next to you.

  • Dampen your hands with some water, take a bulgur ball and make an indent in it with your finger in the middle.

  • Hollow out the inside using your finger into a cup. Keep working with it to thin out the walls of the cup as much as possible without ripping or breaking it.

  • Add a spoon of meat filling and close up the casing. The amount of filling may depend on the size of the cup.

  • Seal the top by pinching in the casing and using both hands, compress well to resemble the shape of a football. Continue wetting your hands as needed. Gently work the wrapper closed as you turn the kofte in the palm of your hand. Check out the video below.

  • Set it aside on a plate and continue with the rest of the balls.

  • Let the Kibbeh Balls rest in the fridge before frying them.

  • To fry, heat the oil in a deep frying pan to 175 °C (350 °F).

  • Deep-fry the kibbeh balls in the hot oil, in batches being careful not to crowd them until the kibbeh shells are brown (about 5 minutes or so).

یادداشت

  • Make sure to use a large enough pan for frying the kibbeh as the oil should cover the whole balls but still does not exceed.
  • You can keep them in the freezer for up to 3 months, take them out and fry as much as you need.
  • While shaping the icli koftes, have a bowl of water next to you to wet your hands. Water prevents the bulgur from sticking to your hands and also helps you to mend any cracks on the outside of the shell if any.
  • You can bake icli kofte in the oven, air fry or boil them for a healthier option.
  • The leftovers will keep for up to 3 days in the fridge and 3 months in the freezer.
  • You can fry frozen kibbeh balls without needing to defrost them. Simply add extra few minutes to the cooking time.

Nutrition

Calories: 517kcalCarbohydrates: 64gProtein: 25gFat: 19gSaturated Fat: 7gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 8gTrans Fat: 1gCholesterol: 90mgSodium: 1276mgPotassium: 615mgFiber: 11gSugar: 4gVitamin A: 432IUVitamin C: 8mgCalcium: 76mgIron: 4mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : مرغ تنوری
خروج از نسخه موبایل