چگونه پیرپیریم کاجیک درست کنیم؟ پیرپیریم cacık سبک آدییامان چیست؟

چگونه پیرپیریم کاجیک درست کنیم؟ پیرپیریم cacık سبک آدییامان چیست؟

این طعم که اغلب به‌عنوان پیرپیریم چاکیک در منطقه آدییامان مصرف می‌شود، به خرفه معروف است. امروز با ترکیب پیرپیری که در وعده های غذایی و سالاد ترجیح داده می شود با ماست دستور پخت خوشمزه ای را به شما ارائه می دهیم. بیایید نحوه درست کردن پیرپیریم cacık به سبک Adiyaman را ببینیم.

خرفه یا پیرپیریم که گیاهی گونه است به دلیل طعم ترش و شور آن را دوست دارند و مصرف می کنند. این سوپ که در منطقه آدییامان به عنوان پیرپیریم چاچیک سرو می‌شود، به‌ویژه در ماه‌های گرم تابستان به صورت سرد مصرف می‌شود. پیرپیریم که از شاخه های آن جدا می شود با سیر و ادویه دلخواه تهیه می شود. این گیاه ارزشمند که قدمت آن به سال های قدیم باز می گردد با پختن یا افزودن به سالاد نیز مصرف می شود. در 100 گرم پیرپیریمین کربوهیدرات، پروتئین، ویتامین C و کلسیم وجود دارد که به داشتن امگا 3 معروف است.

classcon-text> =”title”>اخبار مرتبطچاغلا چیست و چگونه خورده می شود؟ چگونه سوپ کاگلا درست کنیم؟

Pruno یا pirpirim

نحوه درست کردن مرغ پیرپیریم:

مواد

1 دسته خرفه خرد شده
1 لیوان ماست
2 حبه سیر له شده
نمک کافی

دستور پخت پیرپیریم کاچیک منطقه آدیامان

ساخت و ساز

pirpiri من را بر اساس شاخه بندی مرتب کنید.

بعد از چند بار شستن آن با آب فراوان، آن را داخل صافی ببرید.

بعد از اینکه برنج را ریز خرد کردید، آن را با آب کمی به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید.

ماست و سیر را در یک کاسه مخلوط کنید، نمک را تنظیم کنید.

بعد از سرد شدن پیرپیریم، آن را با ماست سیر مخلوط کرده و سرو کنید.

اشتهاتون مبارک…


اخبار مرتبط

در عرض 3 هفته سوزن را به نخ تبدیل می کند! مخلوطی از دانه چیا و زردچوبه که متابولیسم را تسریع می کند!

حتما بخوانید : طرز تهیه نخود پلو
خروج از نسخه موبایل