نان موز مرمری پرش به دستور غذا
![نان موز مرمری پرش به دستور غذا_66a20288f2836jpeg - مجله آموزشی تفریحی خالق نان موز مرمری
پرش به دستور غذا](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a2028842e86-780x470.jpeg)
نان موز مرمری
پرش به دستور غذا
این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای کامل من را بخوانید.
این نان موزی مرمری با روبانی از شکلات زیبا به همان اندازه که لذیذ است چشمگیر است.
کلاس
من از ارائه دستور العمل های %D9%86%D8%A7%D9%86%20%D9%85%D9%88%D8%B2%DB%8C%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%20%D8%AE%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C%20%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85%20(%D8%B7%D8%B9%D9%85%20%D8%AE%D9%88%D8%AF%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%20:%20نان موزی با ادویه چای، نان موز شکلاتی، یا نان موز نارگیلی) اما این نان آنقدر زیباست که نمیتوانستم یکی دیگر را اضافه نکنم. نان موز مرمری لطیف و شیرین با روبانی زیبا از شکلات ذوب شده روی آن میچرخد. بعلاوه، درست کردن آن سرگرم کننده است: خمیرهای موز و شکلات را به طور متناوب در قالب نان بریزید، سپس به طرز هنرمندانه ای این دو را با یک چاقو به هم بچرخانید.
فهرست محتوا
«من کاملاً مطمئن هستم که بچههایم از من التماس میکنند که از خواربارفروشی موز بخرم، فقط اجازه میدهم قهوهای شوند تا من مجبور شوم این نان موزی را درست کنم. خیلی خوشمزه است!»
آنچه برای تهیه نان موز مرمری نیاز دارید
![مردمان خشمگین ۹۶ میلیونی شد ۳ هزار نفر تماشاگر مکبث زار_6456110a661a2jpeg - مجله آموزشی تفریحی خالق ingredients for marbled banana bread](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a2028a8b378.jpeg)
هم بزنید تا ترکیب شود.
![رفع مشکلات جامعه کارگری از اولویتهای دولت است - مجله آموزشی تفریحی خالق whisked dry ingredients](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a2028d023ec.jpeg)
کنار بگذارید، سپس کره و شکر را خامه بزنید تا سبک و پفکی شود.
![- مجله آموزشی تفریحی خالق creaming butter and sugar](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a2028e5b8fe.jpeg)
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
![لزوم رفع دغدغه تامین زمین اهالی روستاها برای احداث خانه - مجله آموزشی تفریحی خالق adding the eggs](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a2029005e0a.jpeg)
بعد از هر افزودن خوب می زند.
![- مجله آموزشی تفریحی خالق eggs beaten into creamed butter mixture](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a20291a702f.jpeg)
مواد خشک را اضافه کنید.
![لزوم رفع دغدغه تامین زمین اهالی روستاها برای احداث خانه_64561117e2250jpeg - مجله آموزشی تفریحی خالق adding the dry ingredients](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a202929c04c.jpeg)
برای ترکیب با سرعت کم ضرب کنید.
![- مجله آموزشی تفریحی خالق dry ingredients incorporated into batter](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a20293f01c7.jpeg)
موز له شده، خامه ترش و عصاره وانیل را اضافه کنید.
![آمار بالای کلاهبرداری مجازی در چهارمحال و بختیاری - مجله آموزشی تفریحی خالق adding bananas, vanilla, and sour cream](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a2029510f8c.jpeg)
مخلوط کنید تا ترکیب شوند. خمیر غلیظ خواهد بود.
![- مجله آموزشی تفریحی خالق Bowl of batter.](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a202965919f.jpeg)
شکلات خرد شده را در یک کاسه کوچک قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید.
![- مجله آموزشی تفریحی خالق chocolate pieces in bowl](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a2029773a7f.jpeg)
در فواصل زمانی کوتاهی در مایکروویو قرار دهید، در این بین هم بزنید تا شکلات نسوزد، تا زمانی که شکلات تقریباً آب شود. هم بزنید، بگذارید حرارت باقیمانده شکلات را کاملا ذوب کند، سپس پودر کاکائو را هم بزنید.
![رفع مشکلات جامعه کارگری از اولویتهای دولت است_6456111193111jpeg - مجله آموزشی تفریحی خالق adding cocoa powder to melted chocolate](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a20298ce622.jpeg)
یک فنجان از خمیر را به شکلات ذوب شده اضافه کنید.
![آمار بالای کلاهبرداری مجازی در چهارمحال و بختیاری_6456111e7e3a8jpeg - مجله آموزشی تفریحی خالق adding banana batter to chocolate](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a2029a7d181.jpeg)
هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
![- مجله آموزشی تفریحی خالق finished chocolate batter](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a2029b6ad6d.jpeg)
دو خمیر را به طور متناوب در قالب نان چرب شده بریزید.
![وزارت صمت نباید فقط روی یک یا دو صنعت خاص تمرکز کند - مجله آموزشی تفریحی خالق spooned batters in loaf pan](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a2029d31f07.jpeg)
سپس با یک چاقو بچرخانید. بیش از حد نچرخید وگرنه رنگها درهم میشوند—چهار یا پنج بار بالا و عقب باید این کار را انجام دهید.
![- مجله آموزشی تفریحی خالق swirled batters in loaf pan](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a2029f0458c.jpeg)
حدود یک ساعت و ده دقیقه بپزید.
![وزارت صمت نباید فقط روی یک یا دو صنعت خاص تمرکز کند_6456112582b61jpeg - مجله آموزشی تفریحی خالق baked marbled banana bread](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a202a01135a.jpeg)
نان را در تابه روی توری حدود ده دقیقه خنک کنید، سپس آن را بردارید و کاملا خنک کنید.
![- مجله آموزشی تفریحی خالق Marbled Banana Bread](http://khalg.ir/wp-content/uploads/2024/07/d986d8a7d986-d985d988d8b2-d985d8b1d985d8b1db8cd9bed8b1d8b4-d8a8d987-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8bad8b0d8a7_66a202a1252ff.jpeg)
شما هم ممکن است دوست داشته باشید
نان موز مرمری
این نان موزی مرمری با روبانی از شکلات بسیار زیبا به همان اندازه که لذیذ است چشمگیر است.
مواد تشکیل دهنده
- 1¾ فنجان آرد همه منظوره، قاشق شده در پیمانه اندازه گیری و صاف شده
- ¾ قاشق چایخوری جوش شیرین
- ¾ قاشق چایخوری نمک
- 1 فنجان شکر
- 1 چوب (½ فنجان) کره بدون نمک، نرم شده
- 2 تخم مرغ بزرگ
- 1 فنجان موز بسیار رسیده له شده، از 2 تا 3 عدد موز
- ½ فنجان خامه ترش
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 3 اونس شکلات نیمه شیرین، خرد شده (یک ½ فنجان انبوه)
- 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو طبیعی شیرین نشده، مانند هرشی
دستورالعمل ها
- فر را از قبل روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب نان 9 × 5 اینچی را با کره یا اسپری پخت نچسب سخاوتمندانه چرب کنید.
- در یک کاسه متوسط، آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
- در کاسه همزن برقی، کره و شکر را حدود 2 دقیقه با همزن بزنید تا سبک و پف کند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا کاملا یکدست شود. موز له شده، خامه ترش و عصاره وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا ترکیب شوند. بیش از حد مخلوط نکنید.
- شکلات را در یک کاسه مخصوص مایکروویو قرار دهید. در فواصل 20 ثانیه ای با قدرت بالا بپزید و در فاصله بین آن را متوقف کنید تا حدود 80 درصد ذوب شود. هم بزنید تا یکدست شود، اجازه دهید حرارت باقیمانده در کاسه ذوب شود. پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. یک فنجان از خمیر نان موز را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
- خمیر ساده و خمیر شکلاتی را به طور متناوب در قالب نان آماده شده بریزید. خمیرها را با چاقو به هم بچرخانید (در این کار زیاده روی نکنید وگرنه رنگ ها درهم می شوند – 4 تا 5 بار بالا و پایین کافی است). حدود 1 ساعت و 10 دقیقه یا تا زمانی که تستر کیک تمیز بیرون بیاید بپزید. در تابه را روی توری سیمی حدود 10 دقیقه خنک کنید، سپس نان را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
- دستورالعملهای مناسب برای فریزر: نان را میتوان تا 3 ماه منجمد کرد. پس از خنک شدن کامل، آن را در فویل آلومینیومی، بسته بندی فریزر بپیچید یا در کیسه فریزر قرار دهید. قبل از سرو یک شب در یخچال ذوب کنید.
اطلاعات تغذیه
طراحی شده توسط
- در هر وعده (12 وعده)
- اندازه خدمت: 1 تکه
- کالری: 276 گرم
- چربی: 13 گرم
- چربی اشباع شده: ۸ گرم
- کربوهیدرات: 39 گرم
- شکر: 22 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 4 گرم
- سدیم: 246 میلی گرم
- کلسترول: 56 میلی گرم
این وب سایت فقط برای مقاصد اطلاعاتی نوشته و تولید شده است. من یک متخصص تغذیه معتبر نیستم و اطلاعات تغذیه ای موجود در این سایت توسط یک متخصص تغذیه یا سازمان غذا و دارو ارزیابی یا تایید نشده است. اطلاعات تغذیه ای به عنوان یک حسن نیت ارائه می شود و نباید به عنوان تضمین تلقی شود. داده ها از طریق یک ماشین حساب تغذیه آنلاین، Edamam.com محاسبه می شود. اگرچه من تمام تلاش خود را برای ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای انجام می دهم، اما این ارقام فقط باید به عنوان تخمین در نظر گرفته شوند. عوامل مختلفی مانند انواع محصول یا برندهای خریداری شده، نوسانات طبیعی در محصولات تازه، و نحوه پردازش مواد تشکیل دهنده، اطلاعات موثر تغذیه ای را در هر دستور غذایی تغییر می دهد. علاوه بر این، ماشینحسابهای آنلاین مختلف بسته به منابع و الگوریتمهای مربوط به تغذیه خود، نتایج متفاوتی را ارائه میدهند. برای به دست آوردن دقیق ترین اطلاعات تغذیه ای در یک دستور غذا، باید با استفاده از ماشین حساب تغذیه دلخواه خود، اطلاعات تغذیه ای را با مواد اصلی استفاده شده در دستور غذای خود محاسبه کنید.
مشاهده دستور العمل های بیشتر:
پرش به دستور غذا