آشپزی

نان موز مرمری پرش به دستور غذا

نان موز مرمری
پرش به دستور غذا

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای کامل من را بخوانید.

این نان موزی مرمری با روبانی از شکلات زیبا به همان اندازه که لذیذ است چشمگیر است.

کلاس

Marbled Banana Breadمن از ارائه دستور العمل های %D9%86%D8%A7%D9%86%20%D9%85%D9%88%D8%B2%DB%8C%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%20%D8%AE%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C%20%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85%20(%D8%B7%D8%B9%D9%85%20%D8%AE%D9%88%D8%AF%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%20:%20نان موزی با ادویه چای، نان موز شکلاتی، یا نان موز نارگیلی) اما این نان آنقدر زیباست که نمی‌توانستم یکی دیگر را اضافه نکنم. نان موز مرمری لطیف و شیرین با روبانی زیبا از شکلات ذوب شده روی آن می‌چرخد. بعلاوه، درست کردن آن سرگرم کننده است: خمیرهای موز و شکلات را به طور متناوب در قالب نان بریزید، سپس به طرز هنرمندانه ای این دو را با یک چاقو به هم بچرخانید.

فهرست محتوا

«من کاملاً مطمئن هستم که بچه‌هایم از من التماس می‌کنند که از خواربارفروشی موز بخرم، فقط اجازه می‌دهم قهوه‌ای شوند تا من مجبور شوم این نان موزی را درست کنم. خیلی خوشمزه است!»

کانی

آنچه برای تهیه نان موز مرمری نیاز دارید

ingredients for marbled banana bread

dry ingredients in mixing bowl

هم بزنید تا ترکیب شود.

whisked dry ingredients

کنار بگذارید، سپس کره و شکر را خامه بزنید تا سبک و پفکی شود.

creaming butter and sugar

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

adding the eggs

بعد از هر افزودن خوب می زند.

eggs beaten into creamed butter mixture

مواد خشک را اضافه کنید.

adding the dry ingredients

برای ترکیب با سرعت کم ضرب کنید.

dry ingredients incorporated into batter

موز له شده، خامه ترش و عصاره وانیل را اضافه کنید.

adding bananas, vanilla, and sour cream

مخلوط کنید تا ترکیب شوند. خمیر غلیظ خواهد بود.

Bowl of batter.

شکلات خرد شده را در یک کاسه کوچک قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید.

chocolate pieces in bowl

در فواصل زمانی کوتاهی در مایکروویو قرار دهید، در این بین هم بزنید تا شکلات نسوزد، تا زمانی که شکلات تقریباً آب شود. هم بزنید، بگذارید حرارت باقیمانده شکلات را کاملا ذوب کند، سپس پودر کاکائو را هم بزنید.

adding cocoa powder to melted chocolate

یک فنجان از خمیر را به شکلات ذوب شده اضافه کنید.

adding banana batter to chocolate

هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

finished chocolate batter

دو خمیر را به طور متناوب در قالب نان چرب شده بریزید.

spooned batters in loaf pan

سپس با یک چاقو بچرخانید. بیش از حد نچرخید وگرنه رنگ‌ها درهم می‌شوند—چهار یا پنج بار بالا و عقب باید این کار را انجام دهید.

swirled batters in loaf pan

حدود یک ساعت و ده دقیقه بپزید.

baked marbled banana bread

نان را در تابه روی توری حدود ده دقیقه خنک کنید، سپس آن را بردارید و کاملا خنک کنید.

Marbled Banana Bread

شما هم ممکن است دوست داشته باشید

نان موز مرمری

این نان موزی مرمری با روبانی از شکلات بسیار زیبا به همان اندازه که لذیذ است چشمگیر است.

مواد تشکیل دهنده

  • 1¾ فنجان آرد همه منظوره، قاشق شده در پیمانه اندازه گیری و صاف شده
  • ¾ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ¾ قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان شکر
  • 1 چوب (½ فنجان) کره بدون نمک، نرم شده
  • 2 تخم مرغ بزرگ
  • 1 فنجان موز بسیار رسیده له شده، از 2 تا 3 عدد موز
  • ½ فنجان خامه ترش
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 3 اونس شکلات نیمه شیرین، خرد شده (یک ½ فنجان انبوه)
  • 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو طبیعی شیرین نشده، مانند هرشی

دستورالعمل ها

  1. فر را از قبل روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب نان 9 × 5 اینچی را با کره یا اسپری پخت نچسب سخاوتمندانه چرب کنید.
  2. در یک کاسه متوسط، آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
  3. در کاسه همزن برقی، کره و شکر را حدود 2 دقیقه با همزن بزنید تا سبک و پف کند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا کاملا یکدست شود. موز له شده، خامه ترش و عصاره وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا ترکیب شوند. بیش از حد مخلوط نکنید.
  4. شکلات را در یک کاسه مخصوص مایکروویو قرار دهید. در فواصل 20 ثانیه ای با قدرت بالا بپزید و در فاصله بین آن را متوقف کنید تا حدود 80 درصد ذوب شود. هم بزنید تا یکدست شود، اجازه دهید حرارت باقیمانده در کاسه ذوب شود. پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. یک فنجان از خمیر نان موز را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
  5. خمیر ساده و خمیر شکلاتی را به طور متناوب در قالب نان آماده شده بریزید. خمیرها را با چاقو به هم بچرخانید (در این کار زیاده روی نکنید وگرنه رنگ ها درهم می شوند – 4 تا 5 بار بالا و پایین کافی است). حدود 1 ساعت و 10 دقیقه یا تا زمانی که تستر کیک تمیز بیرون بیاید بپزید. در تابه را روی توری سیمی حدود 10 دقیقه خنک کنید، سپس نان را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
  6. دستورالعمل‌های مناسب برای فریزر: نان را می‌توان تا 3 ماه منجمد کرد. پس از خنک شدن کامل، آن را در فویل آلومینیومی، بسته بندی فریزر بپیچید یا در کیسه فریزر قرار دهید. قبل از سرو یک شب در یخچال ذوب کنید.

اطلاعات تغذیه

طراحی شده توسط Edamam

  • در هر وعده (12 وعده)
  • اندازه خدمت: 1 تکه
  • کالری: 276 گرم
  • چربی: 13 گرم
  • چربی اشباع شده: ۸ گرم
  • کربوهیدرات: 39 گرم
  • شکر: 22 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • سدیم: 246 میلی گرم
  • کلسترول: 56 میلی گرم

این وب سایت فقط برای مقاصد اطلاعاتی نوشته و تولید شده است. من یک متخصص تغذیه معتبر نیستم و اطلاعات تغذیه ای موجود در این سایت توسط یک متخصص تغذیه یا سازمان غذا و دارو ارزیابی یا تایید نشده است. اطلاعات تغذیه ای به عنوان یک حسن نیت ارائه می شود و نباید به عنوان تضمین تلقی شود. داده ها از طریق یک ماشین حساب تغذیه آنلاین، Edamam.com محاسبه می شود. اگرچه من تمام تلاش خود را برای ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای انجام می دهم، اما این ارقام فقط باید به عنوان تخمین در نظر گرفته شوند. عوامل مختلفی مانند انواع محصول یا برندهای خریداری شده، نوسانات طبیعی در محصولات تازه، و نحوه پردازش مواد تشکیل دهنده، اطلاعات موثر تغذیه ای را در هر دستور غذایی تغییر می دهد. علاوه بر این، ماشین‌حساب‌های آنلاین مختلف بسته به منابع و الگوریتم‌های مربوط به تغذیه خود، نتایج متفاوتی را ارائه می‌دهند. برای به دست آوردن دقیق ترین اطلاعات تغذیه ای در یک دستور غذا، باید با استفاده از ماشین حساب تغذیه دلخواه خود، اطلاعات تغذیه ای را با مواد اصلی استفاده شده در دستور غذای خود محاسبه کنید.

مشاهده دستور العمل های بیشتر:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا