آشپزی

نان موز سبوس دار Ovenly’s پرش به دستور غذا

نان موز سبوس دار Ovenly’s
پرش به دستور غذا

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای کامل من را بخوانید.

این نان موز سبوس دار که با آرد کتان و شربت افرا تهیه شده است، خاکی و آرامش بخش است.

Slices of whole wheat banana bread on a cutting board.

روز پیش هنگام نوشیدن قهوه صبحگاهی، با یک مقاله ای در نیویورک تایمز درباره بسته شدن Ovenly، یک نانوایی محبوب بروکلین به‌خاطر خوراکی‌های خوش طعم و شیرین و عقیده تجاری آگاهانه اجتماعی‌اش معروف است. این باعث شد که من در یک حفره اینترنتی خرگوش قرار بگیرم، ابتدا به وب سایت و صفحه اینستاگرام، سپس به آمازون برای خرید rerel” کتاب آشپزی Ovenly روی کیندل من. قبل از اینکه بفهمم، داشتم مواد را از یخچال بیرون می آوردم تا نان موز سبوس دار Ovenly را بپزم و نمکی بپزم. کوکی‌های کره بادام‌زمینی، لعنت به فهرست کارها.

خوش شانس برای من، این نوع «پخت به تعویق انداختن» هنوز هم به عنوان کار به حساب می آید، و من برای به اشتراک گذاشتن دستور العمل ها با شما هیجان زده هستم. این نان موزی که با پودر کتان و آرد گندم کامل تهیه شده است، خاکی و خوش طعم است – و راهی عالی برای افزایش مصرف فیبر سالم خانواده شما است. استفاده از شربت افرا به عنوان برخی از شیرین کننده ها طعم دلپذیری را اضافه می کند. بهتر است کمی گرم از فر سرو شود، زمانی که نان ترد است و نان نرم است، اما برای چند روز به خوبی روی میز می ماند.

آنچه برای تهیه نان موز سبوس دار نیاز دارید

whole wheat banana bread ingredients

دستورالعمل های گام به گام

در یک کاسه متوسط، آرد همه منظوره، آرد گندم کامل، کنجاله بذر کتان، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.

dry ingredients in bowlدر یک کاسه بزرگ، شربت افرا، تخم مرغ، روغن، شکر قهوه ای و عصاره وانیل را با هم ترکیب کنید.

whisked dry ingredients in bowl

خوب هم بزنید.

wet ingredients in mixing bowl

خامه ترش و موز له شده را اضافه کنید.

whisked wet ingredients in mixing bowl

هم بزنید تا یکدست شود.
adding sour cream and bananas to wet ingredients

مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید.

banana and sour cream whisked into wet ingredients

با یک کاردک لاستیکی تا بزنید تا کاملا ترکیب شوند. بیش از حد مخلوط نکنید.

adding dry ingredient mixture to wet ingredient mixture

خمیر را در قالب آماده شده بریزید.
mixed whole wheat banana bread batter in bowl

به مدت 50 تا 55 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز نان قرار داده شده تمیز بیرون بیاید، بپزید. اجازه دهید حدود ده دقیقه در تابه خنک شود، سپس روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شود.

whole wheat banana bread ready to bake

این بهتر است کمی گرم از فر سرو شود، زمانی که پوسته ترد است و نان نرم است، اما برای چند روز در فویل پیچیده می شود.

whole wheat banana bread fresh out of the oven

این پست حاوی یک پیوند وابسته است، به این معنی که من یک کمیسیون کوچک بدون هزینه اضافی برای شما دریافت می کنم. از اینکه روزی روزگاری آشپز را حمایت کردید متشکریم!

شما هم می توانید لایک کنید

نان موز سبوس دار

این نان موز سبوس دار که با آرد کتان و شربت افرا تهیه شده است، خاکی و آرامش بخش است.

مواد تشکیل دهنده

  • ¾ فنجان آرد همه منظوره، قاشق شده در پیمانه اندازه گیری و صاف شده
  • ¾ فنجان آرد سبوس دار، قاشق در پیمانه اندازه گیری و صاف شده
  • ¼ فنجان کنجاله بذر کتان
  • 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • 1½ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ⅔ فنجان شربت افرا (به یادداشت مراجعه کنید)
  • 2 تخم مرغ بزرگ
  • ⅓ فنجان کانولا یا روغن گیاهی
  • ¼ فنجان شکر قهوه ای روشن (بسته بندی شده)
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ⅓ فنجان خامه ترش (ترجیحاً پرچرب)
  • 1 فنجان موز پوره شده از 2 تا 3 عدد موز قهوه ای خالدار

دستورالعمل ها

  1. فر را روی 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید و یک قفسه فر را در موقعیت وسط قرار دهید. قالب نان 9×5 اینچی را با اسپری پخت نچسب چرب کنید.
  2. در یک کاسه متوسط، آرد همه منظوره، آرد گندم کامل، کنجاله بذر کتان، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه بزرگ، شربت افرا، تخم مرغ، روغن، شکر قهوه ای و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. خامه ترش و موز له شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  4. با استفاده از یک کاردک لاستیکی، مواد خشک را در مواد خیس بریزید تا کاملا ترکیب شوند. بیش از حد مخلوط نکنید. خمیر را در قالب نان آماده شده بریزید.
  5. به مدت 50 تا 55 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز نان فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، بپزید. اجازه دهید حدود ده دقیقه در تابه خنک شود، سپس روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شود.
  6. این بهتر است کمی گرم از فر سرو شود، زمانی که پوسته ترد و نان نرم است، اما برای چند روز در فویل پیچیده می شود.
    دستورالعمل مناسب برای فریزر: نان را می توان تا 3 ماه منجمد کرد. پس از خنک شدن کامل، آن را در فویل آلومینیومی، بسته بندی فریزر بپیچید یا در کیسه فریزر قرار دهید. قبل از سرو، یک شب در یخچال ذوب کنید.
  7. توجه: دستور اصلی ½ فنجان شربت افرا است. خانواده من آن را کمی شیرین تر ترجیح می دهند، اما برای یک نان موزی کمتر شیرین، از مقدار اصلی استفاده کنید.

اطلاعات تغذیه

طراحی شده توسط @onceuponachef

  • در هر وعده (12 وعده)
  • اندازه سرو: 1 تکه
  • کالری: 216
  • چربی: ۹ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲ گرم
  • کربوهیدرات: 32 گرم
  • شکر: 16 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • سدیم: 266 میلی گرم
  • کلسترول: 34 میلی گرم

این وب سایت فقط برای مقاصد اطلاعاتی نوشته و تولید شده است. من یک متخصص تغذیه معتبر نیستم و اطلاعات تغذیه ای موجود در این سایت توسط یک متخصص تغذیه یا سازمان غذا و دارو ارزیابی یا تایید نشده است. اطلاعات تغذیه ای به عنوان یک حسن نیت ارائه می شود و نباید به عنوان تضمین تلقی شود. داده ها از طریق یک ماشین حساب تغذیه آنلاین، Edamam.com محاسبه می شود. اگرچه من تمام تلاش خود را برای ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای انجام می دهم، اما این ارقام فقط باید به عنوان تخمین در نظر گرفته شوند. عوامل مختلفی مانند انواع محصول یا برندهای خریداری شده، نوسانات طبیعی در محصولات تازه، و نحوه پردازش مواد تشکیل دهنده، اطلاعات موثر تغذیه ای را در هر دستور غذایی تغییر می دهد. علاوه بر این، ماشین‌حساب‌های آنلاین مختلف بسته به منابع و الگوریتم‌های مربوط به تغذیه خود، نتایج متفاوتی را ارائه می‌دهند. برای به دست آوردن دقیق ترین اطلاعات تغذیه ای در یک دستور غذا، باید با استفاده از ماشین حساب تغذیه دلخواه خود، اطلاعات تغذیه ای را با مواد اصلی استفاده شده در دستور غذای خود محاسبه کنید.

مشاهده دستور العمل های بیشتر:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا