آشپزی

1-کاسه کیک قهوه کدو حلوایی (وگان + جی اف)

1-کاسه کیک قهوه کدو حلوایی (وگان + جی اف)

Stack of slices of our vegan gluten-free pumpkin coffee cake

Stack of sliced of pumpkin coffee cake pieces
1 کاسه کیک قهوه کدو حلوایی وگان + جی اف 9

وقتی برگ‌ها شروع به چرخیدن می‌کنند، می‌دانید که رسماً فصل پخت است! معرفی غذای ایده آل برای ماجراهای پخت پاییزی شما: کیک قهوه کدو حلوایی. این خوراکی لطیف، کرکی،ادویه‌دار کدو تنبل گیاهی، بدون گلوتن و بسیار خوشمزه است! جایزه؟ این فقط با 10 ماده در 1 کاسه برای تمیز کردن آسان ساخته شده است.

شما، این کیک، و فنجان مورد علاقه شما از قهوه یا چای…این اتفاق می افتد! دوستان، کتری خود را روشن کنید و بیایید بپزیم!

Pumpkin pie spice, baking powder, salt, vanilla, pumpkin purée, brown sugar, almond flour, cane sugar, gluten-free flour, and vegan butter
1 کاسه کیک قهوه کدو حلوایی وگان + جی اف 10

این کیک قهوه 1 کاسه ای PUMPKIN با استفاده از میکسر برقی برای ترکیب شکر نیشکر و کره گیاهی، تضمینی سبک و پف دار نتیجه قوی> (یک کار دشوار با خوراکی های مبتنی بر کدو تنبل!). در مرحله بعد، پوره کدو تنبل و وانیل را اضافه می کنیم و به آن < قوی>طعم پاییزو رنگ.

Using an electric mixer to beat cane sugar, vegan butter, pumpkin purée, and vanilla extract
1 کاسه کیک قهوه کدو حلوایی وگان + جی اف 11

این مخلوط با افزودن آرد همه منظوره شبیه خمیر کیک مانند می شود (ما از ترکیب بدون گلوتن 1:1) و آرد بادام (برای بافتی لطیف). بیکینگ پودر مایه خمیر را فراهم می کند، ادویه پای کدو حلوایی ضروری است برای خوراکی های کدو تنبل، و نمک دریا همه چیز را تقویت می کند!

Fluffy pumpkin coffee cake batter in a bowl
1 کاسه کیک قهوه کدو حلوایی وگان + جی اف 12

خمیر در دو لایه داخل ظرف پخت قرار می‌گیرد که با شکر قهوه‌ای + مخلوط ادویه پای کدو تنبل از هم جدا می‌شوند تا در نتیجه‌ی نهایی یک چرخ دارچینی شیرین، با ادویه‌ی ظریف ایجاد شود!

Sprinkling a brown sugar and pumpkin pie spice mixture over pumpkin cake batter
1 کاسه کیک قهوه کدو حلوایی وگان + جی اف 13

آخرین کیک قهوه یک تاپینگ کلاسیک streusel با ادویه پای کدو حلوایی به جای دارچین. ادویه پای کدو تنبل در هر لایه؟ التماس است که این پاییز ساخته شود!

P.S. در صورتی که منتظر قهوه در کیک هستید، قهوه ای وجود ندارد! می‌توانید در مورد منشاء کیک قهوه و نحوه نامگذاری آن اطلاعات کسب کنید اینجا.

Slice of pumpkin streusel coffee cake on a plate شکل>

ما امیدواریم که این کیک قهوه کدو تنبل را دوست داشته باشید! این است:

کرکی
لطیف
ادویه‌دار کدو تنبل
غیر مقاومت‌ناپذیر
وگان + بدون گلوتن
و مناسب برای پاییز!

این غذای ایده آل برای پخت آخر هفته، اشتراک گذاری با دوستان و خانواده، و جشن گرفتن فصل کدو تنبل است! با فنجان قهوه یا چای و لذت ببرید!

ادویه های بیشتر کدو تنبل برای پاییز

اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس را تگ کنید @minimalistbaker در اینستاگرام. به سلامتی، دوستان!

Close up shot of a slice of pumpkin coffee cake with a bite removed
1 کاسه کیک قهوه کدو حلوایی وگان + جی اف 14
<زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان آشپزی 40 دقیقه

زمان کل 55 دقیقه

سرویس ها 16 ( برش ها)

<دوره دسر

آشپزی بدون گلوتن، وگان

فریزر دوستانه 1 ماه

آیا نگه می دارد؟ 2-3 روز

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

کیک

  • 3/4 فنجان شکر نیشکر* (در صورت گیاهخواری مطمئن شوید که ارگانیک است)
  • 1/2 فنجان کره گیاهی نرم شده (ما مانند میوکو // کره لبنی اگر گیاهخوار نباشد/بدون لبنیات کار می کند)
  • 1 فنجان پوره کدو تنبل
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 ½ فنجان MB 1:1 GF Blend (یا آرد GF DIY* // یا آرد همه منظوره اگر فاقد گلوتن نیست)
  • < li class="wprm-recipe-ingredient" data-uid="6">3/4 فنجان آرد بادام (ما ولبی را دوست داریم)< /span>

  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 2 قاشق چایخوری پای کدو حلوایی ادویه
  • 3/4< /span> قاشق چایخوری نمک دریا

SWIRL< /h4>

  • 1 ½ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای (از ارگانیک بودن اگر گیاهی // یا شکر زیر نارگیل اطمینان حاصل کنید)
  • 1 ½ قاشق چایخوری ادویه پای کدو حلوایی

بالا

  • 1/2 فنجان MB 1:1 GF مخلوط (یا آرد GF DIY* // یا آرد همه منظوره اگر فاقد گلوتن نیست)
  • 1/4 فنجان< /span> کره گیاهی نرم شده (ما دوست داریم میوکو< /a> // کره لبنی کار می کند اگر گیاهی/بدون لبنیات نباشد)
  • 1/4 پیمانه بسته بندی شده شکر قهوه ای (در صورت گیاهخواری // یا شکر زیر نارگیل ارگانیک باشد)
  • 2 قاشق چایخوری pumpkin pie spice
  • 1/4 tsp sea salt
  • Preheat your oven to 350 degrees F (176 C) and line an 8 x 8-inch baking pan with parchment paper. Set aside.
  • CAKE: To a medium mixing bowl, add the cane sugar and softened vegan butter. Using an electric mixer, beat on medium/high speed until light and fluffy. Next, add the pumpkin purée and vanilla extract and beat until pale orange and fluffy.
  • Add the gluten-free (or all-purpose) flour, almond flour, baking powder, pumpkin pie spice, and sea salt and mix until fully incorporated. The batter will be very thick — somewhere between cake batter and cookie dough. Spread half the batter on the bottom of your parchment-lined baking pan and sprinkle the top with brown sugar and pumpkin pie spice (to make the SWIRL). Spread the remaining batter on top of the pumpkin pie spice and sugar, scraping the bowl clean.

  • TOPPING: To the same (now empty) mixing bowl, add the gluten-free (or all-purpose) flour blend, vegan butter, brown sugar, pumpkin pie spice, and salt and mix on low speed until fully combined. It should look crumbly.

  • Sprinkle the crumble topping evenly over the top of the coffee cake. Bake for 38-42 minutes, until a toothpick inserted comes out clean // with only a few crumbs remaining. Let cool in the pan for 15 minutes before removing and cooling on a cooling rack for another 15 minutes. Enjoy warm or at room temperature.

  • Store leftover coffee cake in an airtight container at room temperature for up to 2-3 days. To freeze, place cake slices in an airtight container and freeze for up to 1 month. Allow to come to room temperature before enjoying.

*Cane sugar is important for structure in the cake portion of this recipe. Coconut sugar makes it very dense.
*We preferred our MB 1:1 GF Flour Blend in this recipe for a fluffier, lighter result, but our DIY GF Flour Blend also works. Results will vary with store-bought blends.
*Nutrition information is a rough estimate.

Serving: 1 slice Calories: 232 Carbohydrates: 33.2 g Protein: 2.2 g Fat: 10.6 g Saturated Fat: 6.3 g Polyunsaturated Fat: 0.8 g Monounsaturated Fat: 1.8 g Trans Fat: 0 g Cholesterol: 0 mg Sodium: 260 mg Potassium: 131 mg Fiber: 1.9 g Sugar: 15 g Vitamin A: 396 IU Vitamin C: 0.3 mg Calcium: 62 mg Iron: 0.7 mg

چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا