صادرات ۴ هزار تن مرغ طی سه ماه
صادرات ۴ هزار تن مرغ طی سه ماه
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه ظرفیت صادراتی کالاهای اساسی قدرت چانه زنی ایران را در ارتباطات بین المللی تحکیم می بخشد، اظهار داشت: باید سیاست ها در جهت حمایت از تداوم صادرات باشد که طعم و قیمت مناسب مرغ ایرانی یک مزیت برای صادرکنندگان محسوب می شود و ظرفیت صادرات سالانه یک میلیون تن در کشور وجود.
وی افزود: در حالی که سال گذشته کشور مجبور به واردات مرغ بود امسال با رفع مشکلات تولید جوجه یک روزه و نیاز نهاده مرغداران، تولید افزایش یافت و امسال به مرحله صادرات مرغ رسیدیم.
وی ادامه داد: اکنون ظرفیت تولید ۳میلیون و ۵۰۰ هزار تن مرغ در کشور ایجاد شده است.
به گفته ابراهیمی واگذاری امور به تشکل ها و تسهیل واردات نهاده و پیگیری وزارت جهاد کشاورزی برای رفع موانع تولید در افزایش تولید مرغ بسیار موثر بود.
وی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ میانگین ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می شود که مفهوم آن مازاد تولید است این در حالی است که جوجه ریزی فروردین سال گذشته حدود ۱۰۵ میلیون قطعه بود در عین حال قیمت مرغ زنده نسبت به سال گذشته حتی روند کاهشی داشته است.
ابراهیمی تصریح کرد: در ۸ ماه گذشته بازار مرغ روند با ثباتی داشته است و میانگین مرغ زنده ۵۶ تا ۵۷ هزار تومان است اما تلاش خواهیم کرد که از ضرر و زیان مرغداران جلوگیری کنیم.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: از اسفند پارسال تا ۱۷ خرداد ماه سال جاری، اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی موفق به صادرات ۳ هزار و ۷۵۰ تن مرغ شده است.
وی ادامه داد: ۲۰۰ تن قطعات مثل ران و شنیسل نیز به کشورهای خارجی صادر شدند.
ابراهیمی افزود: با جمعبندی این اطلاعات، میتوان گفت که جمعیتی بالغ بر ۳۹۵۰ تن مرغ ایرانی به بازارهای جهانی صادر شده است. این دستاورد نشان دهنده توانایی و کیفیت محصولات مرغداران ایرانی در بازار جهانی است.
انتهای پیام/
منبع: برنا