سرگرمی

شوربای قیمه ریزه

شوربای قیمه ریزه

خوراک شوربای قیمه ریزه یکی از غذاهای لذیذ استان چهار محال و بختیاری است که طرفداران زیادی دارد .

مواد مورد نیاز  شوربای قیمه ریزه

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

برنج: یک پیمانه

سبزی آش ( تره ، اسفناج،جعفری و خیلی کم ترخون ) : ۳۵۰ گرم

پیاز: ۲ عدد متوسط

نعنا خشک: یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا یکی از پیازها را خلال کرده و با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید و کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنید. سپس برنج را نیز به آن اضافه کرده و با مقدار کافی آب بگذارید بپزد تا برنج کاملا لعاب بیندازد.

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه در آورید و همراه با سبزی به آش اضافه نمایید.

پس از آن که آش کاملا جا افتاد آماده است. آن را در ظرف کشیده با نعنا داغ آن را تزیین کنید. به عنوان چاشنی از آبلیمو یا ماست می توان استفاده کرد.

شوربا شوربای قیمه ریزه

فواید شوربای قیمه ریزه

شوربای قیمه ریزه یکی ازغذا‌های سنتی چهارمحال و بختیاری و حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، آهن، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، کولین، سلنیوم، روی (زینک)، گوگرد، سولفور، فیبر، اسیدچرب امگا ۳ و … است.

شوربای قیمه ریزه برای مبتلایان به سرماخوردگی و افرادی که دوران نقاهت بیماری را می‌گذرانند بسیار تاثیرگذار و مفید است؛ همچنین برای کودکان در حال رشد و سالمندان فوایدی بسیار دارد.

این غذای سنتی با تقویت بینایی از بروز آب مروارید و تباهی لکه زرد پیشگیری می‌کند.

ویتامین B۱۲ و امگا ۳ موجود در شوربای قیمه ریزه ایجاد نشاط کرده و از استرس، اضطراب و افسردگی پیشگیری می‌کند.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟

[امتیاز: 3 میانگین: 5]

حتما بخوانید : خانه امین الضرب تهران

منبع : سیری در ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا