سرگرمی

روش پخت کاچی اصفهان

روش پخت کاچی اصفهان

روش پخت کاچی اصفهان، که در اصل یکی از حلواهای سنتی و محلی این استان می باشد را در این مطلب آموزش خواهیم داد. در گذشته بیشتر از این دسر بسیار مقوی و خوشمزه برای زنان باردار یا مادرانی که به تازگی فارغ شده‌اند تهیه می‌کردند. اما این دسر معروف و پرطرفدار با توجه به طعم جذاب و متفاوتی که دارد طرفداران بیشماری پیدا کرده است. کاچی در بیشتر مناطق محلی دسری شناخته شده است که با توجه به ذائقه و آداب و رسوم اقوام مختلف با چاشنی های متفاوت تهیه و سرو می‌شود.

%name روش پخت کاچی اصفهان

مواد لازم

آرد گندم: ۲ پیمانه
شکر: ۶ پیمانه
روغن: ۱/۲ پیمانه
گلاب:۱/۴ پیمانه
آب: ۶ پیمانه
پودر نارگیل: به مقدار لازم
خلال بادام و پسته: به مقدار لازم
زعفران آب کرده: ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه

برای داشتن یک کاچی اصفهانی خوشمزه ابتداآردگندم راالک کرده وداخل قابلمه ریخته وشروع به تفت دادن کرده تارنگش تغییر کند ولی تیره نشود. بعد روغن رااضافه کرده ودوباره تفت دهید درحدی که بوی خامی آردازبین برود. سپس حرارت راخاموش کرده تا آردسرد شود. وقتی سرد  شد آب را به آن اضافه کرده وخوب مخلوط کنید. جوری که کاملایکدست شود وهیچ گلوله ای از آرد وجود نداشته باشد ودوباره روی حرارت گذاشته و با شعله ی کم آرد را بپزید .

دائم مخلوط آب وآرد را هم زده تاته نگیرد. تا وقتی که کاملا بوی خامی آرد از بین برود. دراین مرحله شکر را به آن اضافه کرده  وخوب هم بزنید و بعد از آن زعفران آب زده رااضافه کنید .
وقتی مواد کاملا با هم مخلوط شد و کاچی خوب پخته شد لحظه ی آخرگلاب رابه آن اضافه کنید .مخلوط کرده وازروی حرارت بر دارید( غلظت کاچی باید مثل فرنی باشد چون وقتی سرد می شود غلیظ تر می شود) وقتی تقریباخنک شد، داخل ظرف کشیده وتزیین کنید .

 

%name روش پخت کاچی اصفهان

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟

[امتیاز: 0 میانگین: 0]

           

منبع : سیری در ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا