اخبار روز

ایجاد جریان اقتصادی در فناوری‌ نرم برنامه پارک علوم و فناوری است

ایجاد جریان اقتصادی در فناوری‌ نرم برنامه پارک علوم و فناوری است

ایجاد جریان اقتصادی در فناوری‌ نرم برنامه پارک علوم و فناوری است

به گزارش خبرگزاری خالق، مسعود ابراهیمی معاون و رئیس سازمان تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی در بازدید خود از پارک ملی علوم و فناوری نرم و صنایع فرهنگی گفت: ما در حال راه اندازی و احیای دفتر بین‌الملل در سازمان تجاری سازی هستیم. این دفتر قرار است از دو مسیر فعالیت‌های بین‌المللی ما را تأمین کند.

وی ادامه داد: مسیر ابتدایی به توانمندسازی خود شرکت‌ها مربوط می‌شود تا آنها طریقه ورود به بازارهای بین‌المللی را فرا گیرند. مسیر بعد به استفاده از کارگزاران برمی‌گردد.

ابراهیمی در توضیح بهره گیری از کارگزاران برای ایجاد بازار فروش برای محصولات خلاقه و فناورانه گفت: مسیر استفاده از کارگزاران یعنی شرکت‌هایی که دارای محصول هستند، محصول خود را در اختیار کارگزاری‌ها قرار می‌دهند تا آنها محصول شرکت‌ها را صادر کنند و به عنوان دستمزد هم حق‌الزحمه دریافت کنند. این امر در حال شکل‌گیری است و این نوید را می‌دهم اولین دستاوردهایش را در اواخر امسال یا اوایل سال آینده ارائه کند.

وی در مورد ایجاد رویان فرهنگی هنری با تکیه بر پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی گفت: رویان در سطح کشور و در حوزه کاری تخصصی خود، یک برند محسوب می‌شود؛ به‌نحوی‌که هر جایی از رویان نام برده شود شناخته شده است. این ویژگی هم در داخل و هم در خارج از کشور دیده می‌شود. پارک علم و فرهنگ شاید امروز در جایگاه رویان نباشد و با آن فاصله داشته باشد اما به واسطه ظرفیت‌هایی که در آن موجود است امیدواریم پتانسیل‌های بالقوه به پتانسیل‌های بالفعل تبدیل شود تا همانند رویان به عنوان برند در سطح کشور فعالیت کند و به یک برند بین المللی تبدیل شود.

وی در پایان پیرامون ظرفیت‌های اقتصادی فعالیت‌های نرم نیز گفت: همانگونه که گفتم یک سری برنامه‌های عمومی در این رابطه وجود دارد که همه حوزه‌ها را در بر می‌گیرد. در حوزه فرهنگ و هنر نیز ظرفیت‌های ملی بودن پارک فناوری‌های نرم و بازارهای روبه رشد فرهنگ و هنر می‌تواند یک مزیت نسبی برای ما باشد تا به صورت جدی تر به این حوزه ورود کنیم.

در ادامه ایمانی خوشخو رئیس پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی نیز در ادامه این بازدید گفت: ما تمرکز خود را بر این مهم گذاشته ایم که بتوانیم حوزه فناوری‌های نرم و صنایع فناورانه جریان اقتصادی ایجاد کنیم و حوزه فرهنگ و هنر علاوه بر درآمدزایی بتواند در شاخص سرانه اقتصادی کشور نیز مؤثر واقع شود.

وی ادامه داد: ما در پارک تنها به شرکت‌های پایتخت بسنده نکردیم بلکه با ایجاد نمایندگی‌هایی در سطح کشور شرکت‌های توانمند را شناسایی کرده و با برنامه‌ریزی و برگزاری برنامه‌هایی از قبیل جایزه‌ها و جشنواره‌های مختلف سعی کردیم تا حوزه فرهنگ و هنر را به حوزه‌های اقتصادی متصل کنیم.

خوشخو پیرامون این بحث افزود: به عنوان مثال جشنواره طلا و جواهر استعدادها را در زمینه طراحی طلا و جواهر در سطح کشور شناسایی کرد و با توجه به حضور رئیس صنف بسیاری از آنها در بازار حرفه‌ای طلا و جواهر مشغول به فعالیت شدند.

رئیس پارک علم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی ادامه داد: ظرفیت‌سازی برای اشتغال دانش‌بنیان فارغ‌التحصیلان رشته‌های علوم انسانی، گردشگری، هنر و فناوری اطلاعات، توسعه زیرساخت‌های ارتقای توسعه، کارآفرینی فرهنگی و حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان و خلاق در حوزه‌های مختلف از برنامه‌های اصلی پارک علم و فرهنگ است.

وی در پایان گفت: یکی از برنامه‌های چهارساله دوم ما در پارک این است که تسهیلات را فراهم و موانع را برطرف کنیم تا شرکت‌های دانش بنیان حوزه فرهنگ و هنر بتوانند با بازارهای خارجی ارتباط بگیرند؛ این امر جزو برنامه‌ها و شاخص تولید ما در ۴۰ سال دوم انقلاب نیز هست.

منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا