آیا هنگام ابتلا به دیابت باید کمتر میوه بخورید؟
آیا هنگام ابتلا به دیابت باید کمتر میوه بخورید؟
آیا هنگام ابتلا به دیابت باید کمتر میوه بخورید؟
هشیاری در مورد: محصولات فرآوری شده “مبتنی بر میوه” که وجدان خوبی به صنعت می بخشد. محصولاتی که حاوی قند بیشتری نسبت به میوه هستند! در مورد میوه های خام، برای جلوگیری از هیپرگلیسمی، عمدتاً به زمان مصرف آنها توجه کنید.
رفلکس های خوب
1. به خاطر داشته باشید که وقتی صحبت از دیابت به میان می آید، کیفیت بر کمیت اولویت دارد! علاوه بر این، اکثریت قریب به اتفاق میوهها – حتی آنهایی که شیرینترین طعمها را دارند – سطح قند خون (گلیسمی) را بسیار متوسط افزایش میدهند. تقریباً همه میوه ها دارای شاخص گلیسمی (GI) پایینی هستند. بنابراین غیرممکن است که تابستان امسال خود را از گیلاس، شلیل یا توت فرنگی محروم کنید! اگر به استدلال بیشتری نیاز دارید، توجه داشته باشید که به ندرت هیچ میوه ای قند خون را بیشتر از نان سفید یا سیب زمینی افزایش می دهد!
2. فقط از پاپایا، گواوا و موز خیلی رسیده که GI بالایی دارند پرهیز کنید
3. برای موز، یک ترفند ساده این است که آن را به رنگ زرد بخورید: از خوردن موزهایی که روی پوست لکههایی دارند خودداری کنید.
5. در مورد مقدار: روزانه روی دو میوه (GI پایین!) بمانید!
در نهایت، دیابت یا نه، مصرف نکنید. خود را از میوه های خوشمزه تابستانی محروم نکنید:
- زردآلو
- بروگنون
- کاسیس
- گیلاس
- لیمو
- توت فرنگی
- تمشک
- پاسشن میوه
- مویز
- زغال اخته
- شلیل
- هلو
اشتراک شوید!
و بهترین توصیه ما را در صندوق پستی خود دریافت کنید تا از سلامتی خود مراقبت کنید!
* آدرس ایمیل شما توسط خدمات دیجیتال M6 برای ارسال خبرنامه شما حاوی پیشنهادات تجاری شخصی استفاده می شود. همچنین ممکن است به برخی از شرکای ما به شکل مستعار منتقل شود، اگر شما در بنر کوکی ما پذیرفتهایم که دادههای شخصی شما از طریق ردیابها جمعآوری شده و برای اهداف تبلیغاتی شخصیسازی شده استفاده میشود. در هر زمان، میتوانید با استفاده از پیوند لغو اشتراک موجود در خبرنامه لغو اشتراک کنید و/یا از استفاده از ردیابها از طریق پیوند «اولویتهای کوکی» در سرویس ما خودداری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از حقوق خود، منشور رازداری ما را بخوانید.
توجه این مطلب نمی تواند جایگزین نشخه پزشکی شود و رسانه هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد