آشپزی

سو بورگی – آب بورک

سو بورگی – آب بورک

Su Boregi که به معنی “بورک آبی” یکی از محبوب ترین بورک ها در ترکیه است و با اختلاف بهترین شیرینی ترکی است.

ما ترک‌ها عاشق این خوراکی‌های خوش طعم هستیم و آن‌ها را در هر زمانی از روز برای صبحانه، ناهار، شام یا میان‌وعده می‌خوریم.

a slice of su boregi - water borek
پرش به:

سو بورگی به چالش‌برانگیزترین بورک‌ها برای ساختن شهرت دارد.

من چندین راه مختلف را در طول سال‌ها امتحان کرده‌ام و در نهایت بهترین و سریع‌تر را یافته‌ام.

اگرچه چیدن آن زمان می برد، اما ساختن این بورک بی نظیر و تحت تاثیر قرار دادن مهمانان بسیار آسان است.

من همچنین یک ویدیو ساختم تا به شما نشان دهم چگونه این بورک دلپذیر را به راحتی در خانه درست کنید.

freshly baked and portioned su Boregi

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • می توانید به راحتی سو بورگی خانگی خود را با تصاویر گام به گام، دستورالعمل ها و یک آموزش ویدیویی دقیق بدون نیاز به کمک شخص دوم بسازید.
  • این بورک ها به زیبایی منجمد می شوند، می توانید آنها را تا پنج ماه در فریزر نگهداری کنید.
  • این دستور غذای بورک حدود 22 تکه بورک را می دهد، از جمعیت خوشایندتر است!

مواد مورد نیاز

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

Labelled picture of ingredients for su boregi
  • آرد سفید قوی – به آن آرد نان قوی نیز می‌گویند. از انواع گندم سخت تهیه شده و حاوی گلوتن بیشتری نسبت به سایر انواع آرد است. مقداری خاصیت ارتجاعی به خمیر می دهد که باز شدن آن را راحت تر می کند. مقدار آرد را تنظیم کنید تا به بافتی صاف اما سفت مانند خمیر ماکارونی برسید.
  • تخم مرغ – من برای این دستور از 6 تخم مرغ بزرگ استفاده کردم. اندازه تخم مرغ ها بر میزان آرد استفاده شده تاثیر می گذارد.
  • پنیر فتا – من ترجیح می دهم پنیر فتا با شیر گوسفند با محتوای چربی بالا و بافت خامه ای تهیه شود.
  • کره – از نمک یا بدون نمک استفاده کنید. طعم و تردی عالی به بورک می بخشد. در صورت تمایل آن را با روغن زیتون یا روغن گیاهی جایگزین کنید.

چگونه سو بورگی درست کنیم؟

ساخت سو بورگی – واتر بورک مطمئناً کار سختی است.

با این حال، وقتی دستورالعمل‌های گام به گام من، تصاویر و ویدیوی روی کارت دستور غذا را دنبال می‌کنید، درست کردن آنها دشوار نیست.

پر کردن را آماده کنید

پنیر فتا را در یک کاسه متوسط ​​خرد کنید. جعفری را ریز خرد کرده و به پنیر اضافه کنید.

پنیر و جعفری را به آرامی مخلوط کرده و کنار بگذارید. در یک کاسه جداگانه، کره ذوب شده را با ¼ فنجان روغن مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید.

cheese filling for su boregi

خمیر را آماده کنید

2 قاشق غذاخوری روغن نباتی، نمک و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید تا همه مخلوط شوند. آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل خمیر درآید.

مقدار آرد بستگی به اندازه تخم مرغ دارد.

خمیر را ورز دهید تا خمیری صاف اما سفت با دست یا میکسر درست شود.

prepare the dough with eggs, oil, salt and flour

خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کرده و آنها را به شکل توپ درآورید.

توپ ها را با یک پارچه مرطوب یا فیلم چسبناک بپوشانید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه بماند.

divide the dough into 10 equal pieces

ورقه های یوفکا را باز کنید

یکی از گلوله های خمیر کوچک را روی سطح کمی آردپاشی شده بچرخانید و آن را به اندازه یک بشقاب کوچک به اندازه 12 سانتی متر (5 اینچ) باز کنید.

آن را با مقدار زیادی آرد بپاشید و آن را کنار بگذارید.

یک توپ خمیر کوچک دیگر بردارید و آن را به اندازه اولی باز کنید. آن را روی اولین توپ خمیر قرار دهید و روی آن مقداری آرد بپاشید.

roll out the dough size of a small plate

این کار را تکرار کنید تا زمانی که 3 گلوله خمیر باز کنید و آنها را روی هم قرار دهید، مطمئن شوید که مقدار زیادی آرد بین آنها وجود دارد.

گروه دیگری متشکل از 3 توپ خمیر و 4 توپ خمیر به همین ترتیب بسازید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کنند.

شما باید سه گروه شیرینی با سه + سه + چهار توپ (در مجموع 10) تهیه کنید.

group the dough balls into 3,3, and 4 >

روی آشپزخانه خود را سخاوتمندانه آرد پاشی کنید و شروع کنید به گرد کردن گروه های شیرینی به شکل شیرینی هایی با اندازه بزرگتر، به اندازه 25 سانتی متر (10 اینچ).

مطمئن شوید که آرد کافی بین لایه‌ها وجود داشته باشد تا در حین باز کردن شیرینی‌ها به یکدیگر نچسبند.

roll the circles size of 25 cm

قبل از آخرین مرحله غلتاندن شیرینی ها در یوفکا، 10 دقیقه دیگر استراحت دهید.

یک تابه بزرگ پر از آب را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید و سپس 1 قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید.

در حین اتمام ورقه های یوفکا، تابه را به جوش بیاورید.

ملانوما: 6 نشانه غیرقابل انکار!

برای مرحله آخر باز کردن ورق های یوفکا، روی آشپزخانه خود را با مقداری آرد بپاشید.

به یک وردنه بلند به نام “اکلاوا” در آن مرحله.

یکی از شیرینی ها را روی آشپزخانه خود قرار دهید و آن را به اندازه ظرف پخت خود به قطر 35 سانتی متر (14 اینچ) پهن کنید. از مقدار زیادی آرد برای جلوگیری از چسبیدن آن استفاده کنید.

آن را تا کنید و کنار بگذارید. روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید و همین کار را برای 9 شیرینی باقیمانده تکرار کنید.

yufka sheets ready to be blanched

ورق های یوفکا را سفید کنید

یک حمام آب یخ را در یک کاسه بزرگ آماده کنید و آن را در کنار آب در حال جوش قرار دهید. دو ورقه یوفکا را کنار بگذارید و سپس شروع به سفید کردن 8 یوفکای باقی مانده کنید.

یکی از یوفکاها را انتخاب کنید، آرد اضافی را گردگیری کنید، آن را به آرامی در آب جوش بریزید و فشار دهید تا زیر آب شود.

بسته به اندازه تابه خود، می توانید همزمان دو یا سه ورقه یوفکا را بلانچ کنید.

blanch the pastries in boiling water

آنها را به مدت 30 تا 40 ثانیه بجوشانید، آنها را با احتیاط با یک الک یا قاشق سوراخ دار بردارید و در آب سرد بریزید.

شاید لازم باشد چند بار در طول فرآیند آب سرد را عوض کنید تا مطمئن شوید که برای هر تکه ورقه یوفکا آب بسیار سرد دارید.

submerge the yufka into ice cold water

وقتی ورقه‌های یوفکا خنک شدند، آن‌ها را با دست بلند کنید و روی صافی بگذارید تا آب آن گرفته شود.

وقتی 4 ورقه یوفکا را بلانچ و خنک کردید، شروع به ساختن بورک کنید.

بورک را بسازید

سینی فر خود را با مقدار زیادی کره ذوب شده بمالید.

یکی از ورقه‌های یوفکا نپخته را روی سینی قرار دهید و روی آن را با کره ذوب شده بمالید.

layer an uncooked yufka to the bottom of the tray

روی یوفکای نپخته، یکی از یوفکاهای بلانچ شده را با احتیاط قرار دهید.

یوفکای بلانچ شده بسیار بزرگتر خواهد بود، بنابراین باید آن را به اندازه تابه کوچک کنید.

آن را با مقدار زیادی کره بمالید.

layer the blanched yufka sheet on top شکل>

همین کار را با سه ورقه یوفکای سفید شده باقی مانده تکرار کنید و پنیر را به طور یکنواخت پخش کنید.

spread the cheese filling evenly

فر خود را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) قبل از سفید کردن بقیه ورقه ها گرم کنید.

بقیه 4 ورقه یوفکا را سفید کنید، خنک کنید و آبکش کنید تا ساخت بورک تمام شود.

4 ورقه یوفکای بلانچ شده را روی فیلینگ قرار دهید و به خوبی بین ورق ها برس بزنید.

دومین ورقه یوفکای «نپخته» را که از آن جدا کردید روی آن قرار دهید و آن را با باقیمانده مخلوط کره و روغن ذوب شده بمالید.

borek ready to go into oven

بورک را به مدت 45 تا 50 دقیقه بپزید تا ته و روی هر دو به خوبی قهوه ای و ترد شوند.

قبل از تقسیم کردن و سرو آن را به مدت 15 دقیقه استراحت دهید.

golden and crispy su boregi

نکات برتر سرآشپز

  • قوام خمیر کلید موفقیت در این دستور است. مقدار آرد داده شده در کارت دستور غذا باید به عنوان یک راهنما در نظر گرفته شود. مقدار آرد را تنظیم کنید تا بافت مناسبی به دست آورید، بافتی صاف اما سفت، مانند قوام خمیر ماکارونی.
  • مطمئن شوید که آرد کافی بین لایه ها وجود داشته باشد تا در حین باز کردن شیرینی ها به یکدیگر نچسبند.
  • شاید لازم باشد چند بار در طول فرآیند آب سرد را عوض کنید تا مطمئن شوید که برای هر تکه ورقه یوفکا آب بسیار سرد دارید.

پیشنهادات ارائه

سنتی‌ترین روش برای سرو این شیرینی‌های خوش‌طعم این است که آن‌ها را با یک فنجان چای ترکی یا یک لیوان نوشیدنی باطراوت سرو کنید آیران (نوشیدنی ماست ترکی)!

همچنین می‌توانید سو بورگی را با یک کاسه سالاد با طراوت مانند سالاد ترکی شپرد (Coban Salatasi) سرو کنید. )، سالاد گاوورداگی (سالاد گوجه فرنگی و گردو)، یا سالاد خیار یونانی.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم سو بورگی را از قبل آماده کنم؟

بله، می توانید آن را تا 3 روز قبل آماده کنید و نگه دارید. تا زمانی که بخواهید آن را بپزید در یخچال قرار دهید.

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

می توانید باقیمانده ها را تا یک هفته در یخچال در یک ظرف دربسته نگهداری کنید. یا می توانید آنها را فریز کنید و تا پنج ماه نگه دارید!

برای شیرینی‌های ترکی خوشمزه‌تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این سو بورگی – واتر بورک به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! 🙂 

خوشحالی! / افیه اولسون!

a portion of su borek

سو بورگی – واتر بورک

آیلا کلولی

سو بورگی که به معنی “بورک آب” است یکی از محبوب ترین بورک ها در ترکیه است و با اختلاف بهترین شیرینی ترکی است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 1 ساعت

زمان پخت 50 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 50 دقیقه

کورس صبحانه، غذای اصلی، غذای جانبی، میان وعده

آشپزی ترکی

سرویس ها 22 تکه ها

کالری 199 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

آماده سازی خوانایی پر کردن

  • پنیر فتا را در ظرفی خرد کنید کاسه با اندازه متوسط.

  • جعفری را ریز خرد کرده و به پنیر اضافه کنید.

  • پنیر و جعفری را به آرامی مخلوط کرده و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه جداگانه، کره ذوب شده را با ¼ فنجان روغن مخلوط کرده و کنار بگذارید.

آماده کردن خمیر

  • 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی، نمک و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید تا همه مخلوط شوند.

  • آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل خمیر درآید. مقدار آرد بستگی به اندازه تخم مرغ دارد.

  • خمیر را ورز دهید تا خمیری صاف اما سفت با دست یا همزن درست شود.

  • خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها را به صورت توپ درآورید.

  • روی توپ ها را با یک پارچه مرطوب یا فیلم چسبناک بپوشانید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه بماند.

نورد از یوفکا

  • یکی از گلوله های خمیر کوچک را روی سطح کمی آردپاشی شده بچرخانید و آن را به اندازه یک بشقاب کوچک به اندازه 12 سانتی متر (5″) پهن کنید. روی آن را با سخاوت بپاشید. مقدار آرد و آن را کنار بگذارید. “>

    یک توپ خمیر کوچک دیگر را بگیرید و آن را به اندازه اندازه اول بچرخانید. آن را در بالای اولین توپ خمیر قرار دهید و روی آرد دیگری بپاشید. دستور العمل-دستور “خوانایی =” 1 “>

    تکرار کنید تا 3 توپ خمیر را بچرخانید و آنها را در بالای یکدیگر قرار دهید ، و مطمئن شوید که آرد زیادی بین آنها وجود دارد.

  • ساخت گروه دیگری از 3 توپ های خمیر و 4 توپ خمیر به همان روش ، و به آنها اجازه دهید 10 دقیقه استراحت کنند. شما باید سه گروه از شیرینی های ساخته شده با سه +سه +چهار توپ (10 در کل) داشته باشید. class = “wprm-recipe-Instruction” خوانایی = “2”>

    سخاوتمندانه آشپزخانه خود را آرد کنید و گروه های شیرینی را در شیرینی های اندازه بزرگتر ، اندازه 25 سانتی متر (10 “) شروع کنید. آرد کافی بین لایه ها برای جلوگیری از شیرینی های چسبیده به یکدیگر در حالی که آنها را بیرون می کشد. “WPRM-Recipe-Instruction” خوانایی = “-1″>

    به آنها اجازه دهید 10 دقیقه دیگر قبل از آخرین مرحله چرخش شیرینی ها به یوفکا استراحت کنند.

  • یک تابه بزرگ پر از آب را روی حرارت متوسط ​​بالا قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن را اضافه کنید. خوانایی = “-1″>

    در هنگام اتمام ورق های Yufka ، تابه را به جوش بیاورید. 2-8 “class =” WPRM-Recipe-Instruction “خوانایی =” 1 “>

    برای مرحله نهایی چرخیدن ورق های yufka ، سخاوتمندانه آشپزخانه خود را آرد کنید. در آن مرحله به یک پین نورد طولانی به نام “اوکلاوا” نیاز خواهید داشت. -instruction “خوانایی =” 2 “>

    یکی از شیرینی های موجود در بالای آشپزخانه خود را قرار داده و آن را به اندازه تابه پخت خود ، 35 سانتی متر (14″) دیا بچرخانید. از مقدار زیادی آرد استفاده کنید برای جلوگیری از چسباندن آن ، آن را به چهار وصل کنید و آن را کنار بگذارید. آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید و همان را برای 9 شیرینی باقیمانده تکرار کنید.

    • یک حمام آب یخ را در یک کاسه بزرگ آماده کرده و آن را در کنار آب جوش قرار دهید. مرحله 3-1 “class =” WPRM-Recipe-Instruction “خوانایی =”-1 “>

      دو ورق یوفکا را کنار بگذارید و شروع به کاهش 8 یوفکا باقیمانده کنید.

    • یکی از yufka را انتخاب کنید ، از آرد اضافی گرد و غبار کنید ، آن را به آرامی در آب جوش پایین بیاورید و برای غوطه وری فشار دهید. بسته به اندازه تابه خود ، می توانید همزمان دو یا سه ورق yufka را به هم بزنید. class = “wprm-recipe-Instruction” خوانایی = “2”>

      آنها را به مدت 30 تا 40 ثانیه بجوشانید ، آنها را با استفاده از یک الک یا یک قاشق شکاف دار با دقت بردارید و آنها را درون آب یخ زده رها کنید. ممکن است لازم باشد در طی فرآیند چند بار آب سرد یخ را تغییر دهید تا مطمئن شوید که برای هر قطعه از ورق های یوفکا آب بسیار سرد دارید.

    • وقتی ورق های yufka خنک می شوند ، آنها را با دستان خود بلند کنید و آنها را روی آن قرار دهید صاف کننده برای خلاص شدن از آب.

    • هنگامی که 4 ورق یوفکا دارید و خنک شده و خنک می شوید ، شروع به ساختن Borek کنید.

    ساختمان Borek

    • سینی پخت خود را با مقدار سخاوتمندانه کره ذوب شده مسواک بزنید.

    • یکی از “ بدون پخته ” ورق های yufka را روی سینی قرار دهید و آن را با کره ذوب شده مسواک بزنید. مرحله 4-2 “class =” WPRM-Recipe-Instruction “خوانایی =” 2 “>

      در بالای یوفکا پخته نشده ، یکی از یوفکا براق را با دقت قرار دهید. Yufka براق بسیار بزرگتر خواهد بود ، بنابراین شما باید آن را به اندازه تابه کوچک کنید. آن را با مقدار سخاوتمندانه کره مسواک بزنید. 0 “>

      همان را با سه ورق Yufka باقیمانده تکرار کنید و روی پنیر پر کنید و به طور مساوی پر کنید. مرحله 4-4 “class =” WPRM-Recipe-Instruction “خوانایی =”-1 “>

      قبل از اینکه بقیه برگه ها را بریزید ، فر خود را تا 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید.

    • Blanch ، خنک و بقیه 4 ورق yufka را به همان روش برای پایان دادن به ساخت و ساز. “class =” wprm-recipe-Instruction “خوانایی =” 0 “>

      4 ورق یوفکا را در بالای پر کننده لایه لایه کنید ، و سخاوتمندانه بین ورق ها را مسواک بزنید.

    • دومین “ ناشناخته “ورق yufka که در قسمت بالا آن را ذخیره کرده اید و آن را با مخلوط روغن مایع ذوب شده باقی مانده مسواک می زنید. -8 “class =” WPRM-Recipe-Instruction “خوانایی =” 2 “>

      Borek را به مدت 45 تا 50 دقیقه بپزید ، تا پایین و بالا ، هر دو به زیبایی قهوه ای و ترد هستند. >

    • اجازه دهید به مدت 15 دقیقه قبل از تقسیم و خدمت استراحت کنید.

      یادداشت

      • قوام خمیر کلید موفقیت در این دستور العمل است. مقدار آرد داده شده در کارت دستور العمل باید به عنوان راهنما گرفته شود. مقدار آرد را تنظیم کنید تا به بافت مناسب برسید ، که صاف اما محکم است ، همان قوام خمیر ماکارونی.
      • اطمینان حاصل کنید که بین لایه ها آرد کافی وجود دارد تا از شیرینی های چسبیده به یکدیگر در هنگام بیرون کشیدن آنها جلوگیری کنید.
      • ممکن است شما در طی فرایند چند بار آب سرد را تغییر دهید تا مطمئن شوید که برای هر قطعه از ورق های یوفکا آب بسیار سرد دارید.
      • می توانید باقیمانده های یخچال و فریزر شده را تا یک هفته در یک ظرف هوایی ذخیره کنید. از طرف دیگر ، می توانید آنها را یخ زده و تا پنج ماه آنها را نگه دارید!

      تغذیه

      کالری: 199 kcal کربوهیدرات: nutrition-label-text-nutrition-unit”>gپروتئین: 7gچربی: 11g چربی اشباع شده: 4gچربی اشباع نشده چندگانه: 3gچربی تک غیراشباع: 3gچربی ترانس: 1g کلسترول: 72 mg سدیم: 765 میلی گرمپتاسیم: 75 | nutrition-label-text-nutrition-container-fiber”>فیبر: 1g شکر: 1گرم ویتامین A: 299 IU ویتامین C: 2میلی گرمکلسیم: 135 منیز -nutrition-label-text-nutrition-container wprm-nutrition-label-text-nutrition-container-iron”> آهن: 1میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این به این معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کمیسیون برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا