آشپزی

نان نوتلا بابکا شکلاتی

نان نوتلا بابکا شکلاتی

نان نوتلا بابکا شکلاتی، نان مخمری بسیار غنی، خوشمزه و منحط است که با خمیر بریوش بالشی نرم پر شده با پخش شکلات نوتلا تهیه شده است. مشابه رولت های دارچینی سرخ کن با هوا، این نان بافته شکلاتی دوست داشتنی افزودنی عالی برای صبحانه شماست/ میز برانچ یا یک خوراکی شیرین با قهوه/چای بعد از ظهر خود.

2 loaves of Nutella babka bread
پرش به:

این نوتلا بابکا فوق العاده نرم و بالشی تلاقی بین کیک و نان است و با کمک تصاویر و دستورالعمل های گام به گام من درست می شود. با این حال، مدتی طول می‌کشد زیرا خمیر به دو بلند کردن جداگانه و همچنین خنک شدن یک شبه (یا حداقل 3 ساعت) در یخچال نیاز دارد.

دستور پخت زیر دو قرص نان بابکا نوتلا شکلاتی درست می‌کند، بنابراین می‌توانید یکی را به عنوان هدیه بدهید یا آن را برای بعد فریز کنید.

a piece of babka bread

بابکا چیست؟

بابکا یک شیرینی شیرینی نان دار بین کیک و نان است که از جوامع یهودی اروپای شرقی در اوایل قرن نوزدهم سرچشمه می گیرد.

این با خمیر بریوش نرم با مایه مخمر درست می‌شود که با رول می‌شود و با موادی مانند شکلات (یا نوتلا)، دارچین، یا مربای میوه پخش می‌شود، سپس قبل از پخت آن را گرد کرده و بافته می‌شود.

نان بابکا در ایالات متحده، به ویژه در منطقه نیویورک در سال 2010 رایج شد. یک نانوایی محبوب اسرائیلی به نام “Breads Bakery” شروع به فروش بابکای خوشمزه خود کرد که با پر کردن سنتی مانند دارچین و همچنین مواد غیر سنتی پر شده بود. مواد پرکننده مانند نوتلا، سیب، چیزکیک و زعتر با پنیر فتا.

freshly baked Nutella babka is sliced for serving

اگر عاشق نان و کیک شیرین هستید، ممکن است بخواهید نان موز با چیپس شکلاتی من را ببینید.، دستور پخت کیک هویج آسان، مفین های شکلاتی وگان با چیپس، و کیک قهوه بلوبری لیمو دستور العمل ها.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • در تهیه این نان خوشمزه نوتلا بابکا تلاش و زمان بسیار کمی می شود. بیشتر کار توسط میکسر پایه شما انجام می شود و بقیه مربوط به شکل دادن به آن و انتظار در بین زمان های بلند شدن است.
  • این دستور غذا به شما دو نان با اندازه متوسط ​​می دهد که برای مجالس بزرگ یا هدیه دادن به عنوان هدیه تعطیلات مناسب هستند.
  • می توانید این نان نوتلا بابکا شکلاتی را تنظیم کنید و از مواد پرکننده مختلف مانند مربای میوه، دارچین یا آجیل استفاده کنید.
  • این نان بافته شده شیرین قهوه ای طلایی به زیبایی یخ می زند! می توانید باقیمانده غذا را تا 3 ماه در فریزر بپیچید و نگهداری کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

برای خمیر بریوش

Labelled picture of ingredients for Chocolate Nutella babka
  • کره– یکی از مواد ضروری برای تهیه نان بابکا است. برای بهترین نتیجه از کره بدون نمک نرم شده در دمای اتاق استفاده کنید. مطمئن شوید که کره آنقدر نرم باشد که بتوان به خمیر ورز داد اما ذوب نشده است.
  • آرد – مطمئن شوید که از آرد نان سفید استفاده کنید که دارای پروتئین بالاتری نسبت به آرد معمولی است و برای بافت سبک و پفکی که ما به دنبال آن هستیم عالی است. با این حال، می‌توانید در صورت تمایل آن را با آرد ساده (همه منظوره) جایگزین کنید و همچنان نتایج عالی داشته باشید.
  • تخم مرغ – از تخم‌مرغ‌های تازه و آزاد در اندازه بزرگ در دمای اتاق استفاده کنید.
  • مخمر– می توانید از مخمر خشک سریع، مخمر فوری یا مخمر تازه استفاده کنید. در صورت استفاده از مایه تازه، 15 گرم استفاده کنید و با آب گرم و شکر مخلوط کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا با بقیه مواد مخلوط شود.
  • شیر – من شیر پرچرب را ترجیح می دهم، اما شیر نیمه چرب نیز با این دستور غذا جواب می دهد. از مصرف شیر بدون چربی خودداری کنید و قبل از اضافه کردن آن به خمیر از ولرم بودن آن اطمینان حاصل کنید!
  • شکر – هم شکر دانه‌ریز و هم شکر کرچک با این دستور غذای بابکا عالی عمل می‌کنند.

مواد لازم برای فیلینگ و شربت

Labelled picture of ingredients for syrup for babka
  • نوتلا – می‌توانید از فندق شکلاتی که در فروشگاه خریداری شده یا نسخه خانگی آن استفاده کنید. این دستور به 280 گرم نوتلا نیاز دارد اما می توانید مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.
  • شکر – هم شکر و هم شکر گرانول برای شربت کاملاً کار می کنند.
  • آب لیمو – چند قطره آب لیمو برای جلوگیری از کریستالی شدن شربت لازم است.

چگونه نان نوتلا بابکا شکلاتی درست کنیم؟

تهیه این نان غنی و منحط نوتلا بابکا واقعاً بدون دردسر و آسان است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله و نکات ساده را دنبال کنید:

خمیر را آماده کنید

شیر، شکر، مخمر، نمک و آرد را در یک کاسه از همزن ایستاده خود که با قلاب خمیر نصب شده است قرار دهید.

milk, sugar, yeast, salt, and flour are placed in a bowl of a stand mixer

خوب هم بزنید تا همه با هم ترکیب شوند و به صورت خمیر درآیند.

the flour, milk, sugar and yeast are mixed to form the dough for babka

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر جمع شود.

the eggs and softened butter are added to the dough

کره نرم شده را تکه تکه به قسمت‌های کوچک اضافه کنید و اجازه دهید قبل از اضافه کردن بیشتر به خمیر اضافه شود.

اجازه دهید میکسر خمیر را به مدت 8 تا 10 دقیقه ورز دهد تا خمیر کشدار و کمی چسبنده شود.

خمیر را در یک کاسه کمی روغن‌کاری شده قرار دهید، روی آن را با فیلم یا حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 2 ساعت ور بیاید یا تا زمانی که حجم آن در جای گرم دو برابر شود.

the chocolate Nutella babka bread dough is placed in a glass bowl for first rising

نوتلا بابکا را شکل دهید

وقتی خمیر آماده شد، یک جفت قالب نان را با کاغذ روغنی بپوشانید و با قلم مو روی آنها کمی روغن بزنید.

خمیر را به دو نیم تقسیم کرده و به دو توپ هم اندازه در آورید.

I of the two babka dough balls

با استفاده از یک وردنه، گلوله‌های خمیر را یکی یکی روی یک سطح آردپاشی شده به ابعاد 33 در 25 سانتی‌متر باز کنید ( مستطیل 13 × 10 اینچ.

babka dough is shaped into rectangular

نصف نوتلا را با یک  کاردک افست روی خمیر پخش کنید.

Nutella is spread on the dough

خمیر را از سمت دراز به سمت دراز بغلتانید تا به کنده تبدیل شود.

the rectangular dough is shaped into a log

کنده را در یک فیلم چسبناک بپیچید و به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید در حالی که توپ دیگر خمیر را شکل می دهید. این مرحله برای اینکه اجازه دهید فیل و خمیر سفت شود و کمی سفت شود، لازم است تا در مرحله بعد فرم دادن به آن بسیار راحت تر شود.

وقتی خمیر سفت شد و خنک شد، خمیر را با چاقوی دندانه دار از طول نصف کنید.

the dough log is cut in 2 lengthways

قسمت های برش خورده را به سمت بالا بچرخانید و دو نیمه را با هم به دور یکدیگر بپیچانید و دو طرف برش را رو به بالا نگه دارید.

twisting the two halves together around each other for shaping the babka

خمیر شکل گرفته را به قالب نان آستر شده خود منتقل کنید و همین کار را با توپ خمیر دوم تکرار کنید.

دومین بلند شدن و پختن

طبقه‌های نان را با فیلم بپوشانید و اجازه دهید دو ساعت دیگر در جای گرمی ور بیایند.

shaped babka are placed in two baking pan and let rise for 2 hours

در پایان زمان بالا آمدن، فر را از قبل روی 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.

نان‌های بابکا را در فر قرار دهید و آن‌ها را به مدت 40 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که یک خلال دندان یا تستر کیک که در مرکز نان قرار داده شده است، بدون اینکه خمیر مرطوبی به آن بچسبد بیرون بیاید.

2 loaves of chocolate Nutella babka bread are baked until brown

در حین پخت بابکا شربت را آماده کنید. آب و شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

water and sugar are placed in a pan for making syrup

آن را هم بزنید تا شکر حل شود، آن را به جوش بیاورید و بگذارید به آرامی به مدت 10 دقیقه بجوشد.

چند قطره آب لیمو را اضافه کنید، بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

syrup is cooked until the sugar is dissolved

هنگامی که نان های بابکا پخته شدند، آنها را با برس یا شربت بپاشید تا درعین حال خوبی به نان ببخشید و درعین حال بابکا را مرطوب نگه دارید.

قبل از برش دادن آنها با یک چاقوی دندانه دار بزرگ، اجازه دهید 10-15 دقیقه دیگر خنک شوند.

sliced babka bread loaf

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • هنگام پخت، همیشه از کلاس ترازو الکترونیکی برای اندازه‌گیری مواد شما برای دقت.
  • کره باید آنقدر نرم باشد که بتواند به خمیر ورزیده شود اما ذوب نشود.
  • حتما از آرد نان سفید استفاده کنید که محتوای پروتئین بالاتری نسبت به آرد معمولی داشته باشد و برای بافت مطبوع و دلپذیری که ما دنبال آن هستیم، عالی است. با این حال، در صورت تمایل می توانید آن را با آرد ساده (همه منظوره) جایگزین کنید و همچنان نتایج عالی داشته باشید.
  • از استفاده از شیر بدون چربی خودداری کنید و قبل از اضافه کردن آن به خمیر مطمئن شوید که ولرم است!
  • مطمئن شوید که خمیر به اندازه کافی سرد است اما هنگام شکل دادن به بابکا منجمد نشده است تا از سفت شدن خمیر مطمئن شوید و کمی سفت شود تا فرم دهی آن بسیار آسان شود.
  • از لعاب دادن نان های بابکا با شربت غافل نشوید. بابکا را براق می کند و همچنین آنها را مرطوب نگه می دارد.
  • اگر نمی‌توانید بابکا خود را در عرض 24 ساعت مصرف کنید، آن را تقسیم کنید، آن‌ها را در یک فیلم بپیچید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

نان نوتلا بابکا شکلاتی را چگونه سرو کنیم؟

بهترین راه برای لذت بردن از بابکا، خوردن آن در حالی است که هنوز گرم است. می‌توانید آن را به‌عنوان صبحانه/برانچ، دسر یا میان‌وعده بعد از ظهر با یک فنجان قهوه یا چای سرو کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده بابکا را ذخیره کنیم؟

می‌توانید باقیمانده‌ها را تا 24 ساعت روی پیشخوان نگهداری کنید. بگذارید کاملا خنک شوند و سپس آنها را در یک فیلم چسبناک بپیچید یا در یک ظرف دربسته نگه دارید.

آیا می توانم بابکا را فریز کنم؟

بله! به زیبایی یخ می زنند. به سادگی اجازه دهید کاملا خنک شوند، آنها را در یک فیلم چسبناک بپیچید یا قبل از انجماد در یک ظرف در بسته قرار دهید. وقتی در فریزر نگهداری می شوند تا 3 ماه تازه می مانند.

آیا می توانم به جای آرد نان قوی از آرد ساده استفاده کنم؟

بله، می توانید. با این حال، آرد نان قوی با محتوای پروتئین بالا، بافتی مطبوع و خوش طعم و طعم بهتری را ارائه می دهد.

برای خوراکی های شکلاتی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این نان نوتلا بابکا شکلاتی خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

Chocolate Nutella Babka Bread

آیلا کلولی

Chocolate Nutella Babka Bread is extremely rich, delicious, and decadent yeast bread made with soft pillowy brioche dough filled with Nutella chocolate spread.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

Prep Time 2 hrs 10 mins

Cook Time 40 mins

Total Time 2 hrs 50 mins

Course Breakfast, Dessert, Snack

Cuisine Eastern European

Servings 24 slices

Calories 239 kcal

Ingredients 

 

Instructions 

Preparing the Dough

  • Place the milk, sugar, yeast, salt, and flour in a bowl of your stand mixer fitted with the dough hook, and mix well until all combined.

  • Add the eggs one at a time, and keep whisking until nicely combined.

  • Add the softened butter in very small portions piece by piece, and let it incorporate into the dough before adding more. 

  • Let the mixer knead the dough for 8 to 10 minutes until the dough is elastic and slightly sticky.

  • Place the dough in a lightly oiled bowl, covet it with cling film and let it rise for 2 hours, or until it doubles the size in a warm place.

Shaping the Babka

  • When the dough is ready, line a pair of loaf pans with parchment paper and lightly oil them with a brush. 

  • Divide the dough in half and shape them into two equal-sized balls.

  • Using a rolling pin, roll the dough balls out, one at a time, on a lightly floured surface into a 33cm x 25cm (13″ × 10″) rectangle. 
  • Spread half of the Nutella over the dough with an offset spatula.
  • Tightly roll the dough from the long side to the long side to turn it into a log. 

  • Wrap the log in a cling film and place it into the freezer for 10 minutes while you shape the other dough ball. This step is necessary to let the filling and the dough firm up and set a bit to make it much easier to shape in the next stage.

  • When the dough is firmed up and cooled, cut the dough in half lengthwise with a serrated knife. 

  • Turn the cut sides up and twist the two halves together around each other, keeping the cut sides facing up.

  • Transfer the shaped dough to your lined loaf pan, and repeat the same with the second dough ball.

Second Rise and Baking the Babka

  • Cover the loaf pans with cling film, and let them rise in a warm place for another two hours.

  • Toward the end of the rising time, preheat the oven to 190° C (375° F).

  • Place the babka loaves in the oven and bake them for 40 minutes, or until a toothpick or cake tester inserted into the center of the loaf comes out without any wet dough sticking to it.

  • Prepare the syrup while baking the babka. Place the water and sugar in a pan and put them on medium heat. 

  • Stir it until the sugar dissolves, bring it to a boil, and let it gently boil for 10 minutes. 

  • Add a few drops of lemon juice, let it simmer for a few more minutes, and then remove the pan from heat. 

  • When the babka loaves are baked, brush or drizzle them with the syrup to add a nice sheen to the loaf while also keeping the babka moist.

  • Allow them to cool for another 10-15 minutes before slicing them with a large serrated knife.

یادداشت

  • When baking, always use an electronic scale for measuring your ingredients for accuracy.
  • The butter should be soft enough to be able to knead into the dough but not melted.
  • Make sure to use white bread flour that has a higher protein content than “regular” flour and is perfect for the lovely airy texture we are after. However, you can replace it with plain (all-purpose flour) if you want and still have excellent results.
  • Avoid using skimmed milk and make sure it is lukewarm before adding it to the dough!
  • Make sure the dough is cold enough but not frozen while shaping the babka to ensure the dough firms up and set a bit to make it much easier to shape.
  • Don’t skip glazing the babka loaves with syrup. It makes the babka shiny as well as keeps them moist.
  • If you won’t be able to consume your babka in 24 hours, portion it, wrap them in a cling film, and keep them in the freezer for up to 3 months.
  • You can keep the leftovers on the counter for up to 24 hours. Let them totally cool down and then wrap them in a cling film or keep them in an airtight container.

Nutrition

Calories: 239kcalCarbohydrates: 33gProtein: 4gFat: 10gSaturated Fat: 7gPolyunsaturated Fat: 0.4gMonounsaturated Fat: 2gTrans Fat: 0.2gCholesterol: 45mgSodium: 68mgPotassium: 94mgFiber: 1gSugar: 15gVitamin A: 208IUVitamin C: 0.001mgCalcium: 28mgIron: 2mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا