آشپزی

چگونه گراتن بادمجان درست کنیم؟ این گراتن ساخته شده از بادمجان پخته شده را دوست خواهید داشت.

[

چگونه گراتن بادمجان درست کنیم؟ این گراتن ساخته شده از بادمجان پخته شده را دوست خواهید داشت.

چگونه گراتن بادمجان درست کنیم؟ این گراتن ساخته شده از بادمجان پخته شده را دوست خواهید داشت.

Patlıcanlı graten nasıl yapılır? Fırında patlıcandan yapılan bu gratene bayılacaksınız

یک طعم کامل با بادمجان، گوجه فرنگی و ادویه، گراتن بادمجان با چند پنیر ترد بسیار خوشمزه است. اگر شما هم به طرز تهیه گراتن بادمجان فکر می کنید، سوال طرز تهیه گراتن بادمجان را در این مطلب برای شما به تفصیل قرار داده ایم. در اینجا این دستور گراتن است که از بادمجان پخته شده تهیه شده است…

گراتن بادمجانی که با آماده شدن، پر بودن و بصری بودن بیش از یک وعده غذایی است، با ترکیبات سازگارش در میان دستور پخت های پرطرفدار است. گراتن بادمجان که نسخه سبک غذاهای بادمجان است نیز با تهیه و سهولت خود جلب توجه می کند. به گراتن بادمجان، یکی از بهترین دستور العمل های بادمجان، فرصت دهید و امروز به میزهای خود خوش آمدید. بادمجان بیایید به دستور پخت گراتن.

Sunumu şık kabak sandal nasıl yapılır? Fırında lezzetli kabak sandal tarifiاخبار مرتبطچگونه یک صندل کدو حلوایی شیک درست کنیم؟ طرز تهیه صندل کدو سبز خوشمزه در فر

Patlıcan graten nasıl yapılır

نحوه درست کردن گراتن بادمجان

دستور پخت رنده تخم مرغ:

مواد

4 بادمجان
5 گوجه فرنگی
1 پیاز
1 لیوان چای روغن
1 قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
خلال شده ​پنیر چدار
2 حبه قند

Patlıcan graten

گراتن بادمجان

ساخت و ساز

بادمجان ها را پوست بگیرید و به مدت 20 دقیقه در آب نمک خیس کنید.

بادمجان را به یک آبکش در سینک منتقل کنید و کاملاً زیر آب جاری سرد بشویید.

سپس پیازهای خوراکی را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید.

سپس بادمجان ها، حبه های شکر و فلفل سیاه را اضافه کنید و با آب گوجه فرنگی به مدت 30 دقیقه بپزید.

سپس بادمجان های پخته شده را در ظرفی بریزید و چدار ورقه شده را روی آن اضافه کنید.

آن را در فر با دمای 200 درجه قرار دهید و تا زمانی که طلایی شود بپزید.

اشتهاتون مبارک…

حتما بخوانید : پای استیک

]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا