آشپزی

سالاد انبه تایلندی تند

سالاد انبه تایلندی تند

این سالاد انبه تایلندی تند با طعم تازه دارای انبه سبز نارس، جوانه لوبیا ترد، هویج ترد، و فلفل قرمز شیرین است. سس تند، تند، اومامی و شیرین تایلندی به این سالاد رنگارنگ می افزاید. این یک همراه عالی برای بسیاری از غذاهای دریایی کبابی، مرغ و گوشت است، اما به خصوص برای کیک ماهی تایلندی – Tod Mun Pla و اسپرینگ رول‌های کریسپی داک.

thai mango salad served with a spicy dressing
پرش به:

این سالاد انبه تایلندی تعادل کاملی از طعم ها، بین برش های انبه ترش، هویج ترد، فلفل قرمز ترد، و سس تند تهیه شده با طعم های اصیل تایلندی است. درست کردنش خیلی راحته و فقط در 15 دقیقه آماده میشه. وقتی با مقداری میگو با کره سیر BBQ سرو می شود، می توانید آن را به عنوان پیش غذا، به عنوان غذای جانبی یا حتی به عنوان یک وعده غذایی اصلی سرو کنید. /a>

چرا این دستور غذا جواب می دهد

  • می‌توانید تندی، شیرینی یا خوش‌مزه بودن این سالاد را با تنظیم مقدار مواد به سلیقه خود تنظیم کنید.
  • تنها 15 دقیقه طول می کشد تا این سالاد انبه پر جنب و جوش و لذت بخش را تهیه کنید.

چگونه انبه مناسب را انتخاب کنیم؟

انبه‌های سبز انبه‌های نارس با طعم ترش هستند. آنها برای سالاد عالی هستند زیرا کمی ترش را اضافه می کنند.

وقتی یک انبه برای سالاد می‌خرید، آن‌ها را سریع فشار دهید و آن‌هایی را که سفت هستند انتخاب کنید. نکته کلیدی این است که انبه باید هنگام برش سفت باشد.

چگونه یک انبه برای سالاد ژولین درست کنیم؟

از پوست کن سبزیجات یا چاقوی تیز برای پوست گرفتن هر بخش از انبه. آن را به پهلو بخوابانید و انتهای دم را ببرید. آن را با استفاده از ماندولینبرش دهید تا به سنگ انبه برسید و سپس برش های نازک را به شکل ژولین برش دهید. همین کار را برای طرف دیگر انبه نیز تکرار کنید. اگر هنوز گوشتی روی سنگ است، آن را با چاقوی جفت، سپس سنگ را دور بیندازید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

سس سالاد تایلندی

Labelled picture of ingredients for thai dressing for mango salad
  • فلفل قرمز– من از 1 عدد فلفل قرمز کوچک با حرارت متوسط ​​برای سس استفاده می کنم اما می توانید مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.
  • زنجبیل – برای این دستور از زنجبیل ریشه تازه استفاده کنید، نه خشک یا پودر شده! آنها به طور گسترده در سوپرمارکت ها یا فروشگاه های آسیایی در دسترس هستند.
  • سس ماهی تایلندی– در تایلند به آن “Nam Pla” می گویند و برای طعم دادن در آشپزی تایلندی و همچنین چاشنی برای سرو سر میز استفاده می شود. برای این دستور می توانید آن را با سس سویا جایگزین کنید. آنها به طور گسترده در فروشگاه های آسیایی یا سوپرمارکت های بزرگ و همچنین به صورت آنلاین در آمازون.
  • لیمو – به این سالاد تایلندی اسیدیته و مزه می بخشد و همچنین طعم روشنی دارد. می توانید آن را با آب لیمو یا سرکه سیب جایگزین کنید.
  • شکر خرما– به سس شیرینی می بخشد. مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید. می توانید آن را با شکر قهوه ای جایگزین کنید.

مواد لازم برای سالاد انبه تایلندی

Labelled picture of ingredients for Thai Mango Salad
  • انبه – سفتی انبه ها را هنگام خرید با فشار دادن ملایم تست کنید. آنهایی را بخرید که برای استفاده در سالاد انبه خود احساس سفت شدن دارند.
  • سبزیجات – من از تازه ترین سبزیجاتی که می توانم پیدا کنم هنگام تهیه سالاد استفاده می کنم. من هویج، فلفل قرمز، جوانه لوبیا، پیاز قرمز و کاهوی نگینی را برای این سالاد رنگارنگ و پر جنب و جوش ترجیح می دهم. سبزیجات دیگری که می توانید استفاده کنید خیار، پیازچه، موسیر و کلم هستند.

چگونه سالاد انبه تایلندی درست کنیم؟

تهیه سالاد انبه تایلندی با چند مرحله و نکات ساده بسیار آسان است:

سس تایلندی

را آماده کنید

همه مواد سس را جدا از گشنیز/گشنیز در یک کاسه غذاساز خود بریزید و آن را هم بزنید تا مخلوط شوند.

chili, ginger, garlic, sugar, lime juice and fish sauce are placed in a bowl of a food processor

سس را بچشید، ادویه ها را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید و گشنیز/گشنیز را اضافه کنید.

the coriander leaves are added to the blitzed dressing

دوباره با استفاده از عملکرد پالس برای چند ثانیه ضربه برق بزنید تا زمانی که گشنیز ریز خرد شود اما به رنگ سبز تبدیل نشود.

سس را داخل یک کاسه بریزید و انبه و سبزیجات را برای سالاد آماده کنید.

spicy thai dressing is placed in a bowl

سالاد انبه تایلندی را آماده کنید

انبه را پوست کنده و به شکل ژولین برش دهید، یا اگر راحت‌تر بودید آن را به صورت مکعبی خرد کنید.

mango is cut in julienne

بقیه سبزیجات را آماده کنید، فلفل ها را بشویید و خشک کنید و به صورت نوار برش دهید. پیاز قرمز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. هویج را با استفاده از یک پوست‌کن تایلندی یا یک  بشویید، پوست بگیرید و ژولین کنید. چاقوی تیز. با استفاده از یک ریسنده سالاد بشویید، خشک کنید، و کاهو نگینی را برش دهید.

Labelled picture of ingredients for Thai Mango Salad

همه سبزیجات خود را در یک کاسه سالاد بزرگ بریزید و به آرامی با هم بریزید تا همه با هم ترکیب شوند.

all the vegetables are placed into a bowl

سس را روی آن بریزید و بلافاصله سرو کنید. از طرف دیگر، می توانید سس را بدون مخلوط کردن با سبزیجات سرو کنید.

thai mango salad is served with the dressing on the side

این دستور تهیه سالاد انبه تایلندی 2 سالاد بزرگ یا 4 سالاد جانبی به دست می دهد.

برای دستور پخت کامل و قابل چاپ به کارت دستور غذا بروید!

نکات برتر از سرآشپز

  • همانند هر سالاد تازه، از بهترین و تازه ترین موادی که ممکن است تهیه کنید استفاده کنید.
  • گشنیز/گشنیز را در انتها بریزید، فقط مختصری تا زمانی که ریز خرد شود تا از سس سالاد سبز و نامرتب جلوگیری شود.
  • با افزودن شکر اضافی، آب لیموترش یا سس ماهی، طعم نهایی سس خود را بچشید و آن را مطابق میل خود تنظیم کنید.
  • سس سالاد را درست قبل از سرو سالاد خود در آخرین لحظه اضافه کنید تا طراوت سبزیجات را حفظ کنید.

پیشنهادات ارائه

این سالاد تند انبه تایلندی همه کاره است و با بسیاری از غذاها مانند: ماهی تایلندی تطبیق می کند کیک – Tod Mun Pla، سی باس پخته شده در فویل – Firinda Levrek، میگوهای کره سیر BBQ، کالاماری فریتی – کالاماری سرخ شده، بال‌های مرغ پخته چسبناک و تند، و مرغ نمک و فلفل.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم انبه سبز را با پاپایای سبز جایگزین کنم؟

بله، استفاده از پاپایای سبز برای سالاد بسیار رایج است. تایلند اگر می‌توانید پاپایای سبز تهیه کنید، حتماً پاپایای سفت را انتخاب کنید تا کمی ترد به سالادتان اضافه کنید.

چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنیم؟

می توانید سبزیجات و سس را ذخیره کنید؟ به طور جداگانه در ظروف بدون هوا. سبزیجات تا 48 ساعت تازه می مانند. شما می توانید پانسمان را تا 10 روز نگه دارید!

یک وعده سالاد انبه تایلندی چند کالری دارد؟

یک قسمت از این سالاد پر جنب و جوش و خوشمزه فقط 93 کیلو کالری دارد!

برای دستور العمل های خوشمزه تر با الهام از آسیایی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این سالاد انبه تایلندی پر جنب و جوش و با طراوت به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

سالاد انبه تایلندی تند

آیلا کلولی

این سالاد انبه تایلندی تند با طعم تازه دارای انبه سبز نارس، جوانه لوبیا ترد، هویج ترد و فلفل قرمز شیرین است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان کل 15 دقیقه

کورس پیش غذا، سالاد، مخلفات

آشپزی تایلندی

سرویس ها 4 افراد

کالری 93 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

برای سس تند تایلندی

دستورالعمل ها 

تهیه سس تایلندی

  • همه مواد سس را از هم جدا کنید گشنیز/گشنیز را در یک کاسه غذاساز خود بریزید و آن را هم بزنید تا ترکیب شوند.

  • سس را بچشید، ادویه ها را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید و گشنیز/گشنیز را اضافه کنید.

  • دوباره با استفاده از عملکرد پالس به مدت چند ثانیه برق آسا بزنید تا زمانی که گشنیز ریز خرد شود اما به رنگ سبز تبدیل نشود.

  • سس را داخل یک کاسه بریزید. و اقدام به تهیه انبه و سبزیجات برای سالاد کنید.

تهیه سالاد انبه تایلندی

  • انبه را پوست بگیرید و به شکل ژولین برش دهید، یا اگر راحت تر می بینید آن را تاس کنید.

  • بقیه سبزی ها را آماده کرده و فلفل ها را شسته و خشک کرده و به صورت نواری برش دهید.

  • پیاز قرمز را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

  • هیج را با استفاده از لایه کن تایلندی یا چاقوی تیز.
  • ریسنده سالاد، و کاهوی نگینی را برش دهید.
  • همه سبزیجات خود را در یک کاسه سالاد بزرگ بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه با هم ترکیب شوند.

  • سس را روی آن بریزید و بلافاصله سرو کنید. از طرف دیگر، می توانید سس را بدون مخلوط کردن با سبزیجات سرو کنید.

یادداشت

  • مانند هر سالاد تازه، از بهترین و تازه ترین موادی که ممکن است تهیه کنید استفاده کنید.
  • گشنیز/گشنیز را در انتها بریزید، فقط برای مدت کوتاهی تا زمانی که ریز خرد شود تا از سس سالاد سبز و نامرتب جلوگیری شود.
  • با افزودن شکر اضافی، آب لیموترش یا سس ماهی، طعم نهایی سس خود را بچشید و آن را مطابق میل خود تنظیم کنید.
  • سس سالاد را درست قبل از سرو سالاد خود در آخرین لحظه اضافه کنید تا طراوت سبزیجات را حفظ کنید.
  • سبزیجات و سس را جداگانه در ظروف در بسته نگهداری کنید. سبزیجات تا 48 ساعت تازه می مانند. شما می توانید پانسمان را تا 10 روز نگه دارید!

تغذیه

کالری: 93کیلو کالری کربوهیدرات ها: 22gپروتئین: 3gچربی: 1g چربی اشباع شده: 0.1gPolyunsaturated Fat: 0.2gMonounsaturated Fat: 0.1gSodium: 741mgPotassium: 417mgFiber: 3g Sugar: 15 gVitamin A: 7842IU Vitamin C: 68mgCalcium: 40mg Iron: 1 mg

This post use affiliate links. This means that if you click on them and then buy something, we get a small amount of commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا