اسلام کبابی (کوفته بادمجانی)
اسلام کبابی (کوفته بادمجانی)
کباب بادمجانی (کبابی اسلامی یا کبابی کردان) یکی از غذاهای سنتی ترکی است که عمدتاً توسط خانواده های معمولی در ترکیه شناخته شده و مورد علاقه است.
این غذای شاخصی نیست که به طور گسترده غذاهای ترکی را در خارج از کشور نشان دهد، مانند شیش کباب مرغ ترکی یا شیش کباب بره.
با این حال، این یک غذای شرقی است که ترکیبی فوق العاده خوش طعم و لذیذ از گوشت و سبزیجات است.
پرش به:
به خصوص اگر به طور کلی از غذاهای مدیترانه ای لذت می برید و به دنبال یک غذای اصیل و خوشمزه هستید، باید این روکش های کوفته بادمجانی را امتحان کنید.
کباب اسلامی از ترکیب شگفت انگیزی از بادمجان های سرخ شده نازک، کوفته های آبدار و سس گوجه فرنگی تشکیل شده است.
اگر برای شما خوشمزه به نظر می رسد (یا به نظر می رسد) به خواندن ادامه دهید تا طرز تهیه این غذای سنتی ترکی را بیاموزید!
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- کبابی اسلامی (همچنین به کبابی کردان نیز معروف است) یک غذای عالی برای مناسبت های خاص است. اگرچه سادهترین و سریعترین دستور غذا نیست، اما غذای فوقالعادهای است که شما و خانواده و دوستانتان از آن لذت خواهید برد.
- می توانید این غذای خوشمزه بادمجان را چند روز قبل درست کنید و در صورت نیاز پخت آن را در فر تمام کنید.
- بقایایİslim Kebabıبه زیبایی یخ میزند. می توانید آنها را تا 5 ماه در فریزر نگهداری کنید!
راز کوفته های آبدار خوب چیست؟
برای دستیابی به یک کوفته آبدار و خوش طعم، داشتن حداقل 30 درصد نسبت چربی به گوشت در گوشت چرخ کرده مهم است.
اگر کوفتهها را با گوشت چرخ کرده که نسبت چربی کمتری دارد درست کنید، ممکن است کوفتههای خشک و جویدنی داشته باشید.
اگر این نوع گوشت چرخ کرده را پیدا نکردید، می توانید مقدار روغن زیتونی که در مخلوط کوفته می ریزید را افزایش دهید.
همچنین پیاز و سیر را خیلی ریز خرد کنید.
در غیر این صورت تکه های پیاز و سیر هنگام سرخ کردن کوفته ها می سوزند و طعم نامطبوعی به غذا می دهند.
از غذاساز یا رنده برای خرد کردن پیاز و سیر، مگر اینکه مهارت چاقوی بسیار خوبی داشته باشید!
مطمئن شوید که هنگام تهیه کوفته ها، مواد را به خوبی مخلوط کرده اید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
- گوشت چرخ کرده – نسبت چربی به گوشت 30 درصد برای کوفته های آبدار ایده آل است. استفاده از گوشت چرخ کرده بدون چربی آنها را خشک و سفت می کند. اگر می خواهید از گوشت چرخ کرده بدون چربی استفاده کنید، باید مقداری چربی یا روغن به مخلوط اضافه کنید. همچنین می توانید از گوشت چرخ کرده یا مخلوط هر دو استفاده کنید.
- بادمجان (بادمجان) – بادمجان های کمی سفت اما نه سفت با پوست براق و صاف انتخاب کنید و آنها را به صورت راه راه مانند الگوی گورخری پوست بگیرید. کوچکترها بهتر هستند زیرا دانههای کمتری دارند، پوست نازکتری دارند و شیرینتر، لطیفتر و کمتر تلخ هستند.
- پیاز – طعم و رطوبت بیشتری به کوفته ها می دهد. ترجیح می دهم آن را در مخلوط رنده کنم. در صورت تمایل می توانید آنها را ریز خرد کرده و تفت دهید. می توانید آن را با موسیر جایگزین کنید.
- سیر – یک طعم دهنده عالی دیگر برای غذاهای کوفته است و کاملا ضروری است. میتوانید با هاون و هاون یا آن را با Microplane. می توانید سیر تازه را با پودر سیر جایگزین کنید.
- تخم مرغ – به چسباندن گوشت، آرد سوخاری، ادویه جات و گیاهان کمک می کند. برای حداکثر یک کیلو گوشت، معمولاً به بیش از یک تخم مرغ نیاز ندارید.
- خرد نان – آنها آب گوشت را در حین پختن جذب می کنند و در داخل کوفته به دام می افتند. همچنین، آنها به کوفته ها یک بافت نرم خوب می دهند.
- ادویههای کوفتا – اکثر دستور العملهای کوفته به ترکیب فلفل سیاه، زیره، پاپریکا و/یا چیلی نیاز دارند، اما میتوانید پودر گشنیز، فلفل هندی یا کمی دارچین را نیز اضافه کنید. /li>
- روغن زیتون – اختیاری است. اگر از گوشت چرخ کرده با نسبت چربی به گوشت 30 درصد استفاده می کنید، نیازی به اضافه کردن روغن زیتون ندارید.
- روغن – می توانید از روغن نباتی، روغن کانولا، روغن کلزا یا روغن بادام زمینی برای سرخ کردن بادمجان ها استفاده کنید.
- رب گوجهفرنگی – این غذای اصلی آشپزی ترکی است و طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به غذاها اضافه میکند. می توانید آنها را از فروشگاه های ترکیه/مدیترانه یا به صورت آنلاین از آمازون .
چگونه کوفته بادمجانی (کبابی اسلامی) درست کنیم؟
تهیه این غذا ممکن است در نگاه اول کمی پیچیده به نظر برسد.
با این حال، دستورالعمل ها بسیار ساده هستند و چند نکته و ترفند وجود دارد که باید برای دستیابی به بهترین نتایج از آنها پیروی کنید.
بادمجان ها را آماده کنید
شکل بادمجان های شما مهم است.
سعی کنید بادمجان های بلندتری را انتخاب کنید زیرا به شما امکان می دهد نوارهای بلندتری بسازید.
لازم است نوارهای بلندی درست کنید تا به راحتی دور کوفته ها بپیچید.
بادمجان ها را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید.
آنها را به صورت عمودی به صورت گورخری پوست بگیرید، کاملاً پوست آنها را جدا نکنید.
بادمجان ها را به صورت عمودی برش دهید و مطمئن شوید که هر نوار بادمجان قبل از سرخ کردن خشک است تا روغن پاشیده نشود. آنها را کنار بگذارید.
راه راه بادمجان را سرخ کنید
روغن آفتابگردان را در ماهیتابه گرم کنید.
هر طرف نوارهای بادمجانی را سرخ کنید تا کمی قهوه ای شوند.
بادمجان های سرخ شده را روی دستمال کاغذی یا روی آبکش قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس آنها را کنار بگذارید.
میکس کوفته را آماده کنید
گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاری، روغن زیتون، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، پودر زیره و پاپریکا را در یک کاسه عمیق مخلوط کنید.
از دستان خود استفاده کنید، انگار در حال ورز دادن خمیر هستید.
حدود 4 تا 5 دقیقه طول می کشد تا همه مواد کاملاً ترکیب شوند.
تکه کوچکی از مخلوط را تقسیم کرده و به شکل یک کوفته به اندازه گردو بغلتانید.
این کوفتهها باید در بستهبندیهای بادمجانی قرار بگیرند.
بسته به اندازه راه راه های بادمجانی خود، می توانید کوفته ها را کمی بزرگتر یا کوچکتر کنید.
یک ماهیتابه را با مقداری روغن زیتون گرم کنید.
کوفتهها را در تابه سرخ کنید تا کمی طلایی شوند.
نیازی نیست در این مرحله از پخته شدن کامل کوفتهها مطمئن شوید زیرا بیشتر در فر میپزند.
چند دقیقه در تابه در این مرحله کافی است.
راه راه ها و کوفته های بادمجانی را جمع کنید
گوجه گیلاسی و فلفل سبز را با برش دادن گوجهفرنگیها به دو نیم و فلفلها را آماده کنید.
آنها را در بشقاب کنار بگذارید، زیرا آنها را روی سیخ می گذاریم تا بسته بندی بادمجان محکم شود.
2 نوار بادمجان سرخ شده را روی هم قرار دهید تا به صورت ضربدری شکل بگیرد و یک کوفته را در وسط قرار دهید.
ابتدا یک سر بادمجان را به بالا بیاورید و سپس سه سر دیگر را به نوبه خود به شکل بسته بندی کنید.
یک تکه فلفل سبز و نصف گوجه فرنگی را روی یک خلال دندان قرار دهید و بسته بندی را با آن محکم کنید.
همان فرآیند را تکرار کنید تا همه مواد را تمام کنید.
در یک کاسه یا لیوان، رب گوجه فرنگی و آب را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. بسته های بادمجان را در یک ظرف پخت قرار دهید.
با یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی را به آرامی روی کاغذهای بادمجان بریزید.
سس را مستقیماً روی بسته بندی ها نریزید زیرا باعث می شود آنها در ظرف بیفتند.
ظرف پخت را در فر قرار دهید تا گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل سبز پخته به نظر برسند.
بسته به فر شما حدود 20 دقیقه طول می کشد.
قبل از سرو 5 دقیقه زمان دهید تا خنک شود.
با جعفری خرد شده تزئین کنید و با پلو برنج ترکی کره ای سرو کنید.
اگر تصمیم دارید این غذا را امتحان کنید، حتما آن را با کره خوشمزه سرو کنید برنج ترکی (Sehriyeli Pilav) که بهترین همراه بسیاری از غذاهای ترکی است. و کباب اسلامی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- سعی کنید بادمجان های بلندتری را انتخاب کنید زیرا به شما امکان می دهند نوارهای بلندتری بسازید. لازم است نوارهای بلندی درست کنید تا به راحتی دور کوفته ها بپیچید.
- در سرخ کردن نوارهای بادمجانی باید مراقب باشید. آنها بسیار لطیف هستند و به راحتی پخته می شوند. اگر آنها را بیش از حد سرخ کنید، ممکن است با نوارهای خیس و نرم مواجه شوید که روند مونتاژ را اگر غیرممکن نگوییم بسیار دشوار می کند.
- به خاطر داشته باشید که بادمجان ها بیشتر در فر پخته می شوند، بنابراین اگر بعد از سرخ شدن کاملاً پخته به نظر نمی رسند نگران نباشید. کافی است کمی طلایی شوند. معمولاً سرخ کردن هر طرف نوارهای بادمجانی به مدت 2 تا 3 دقیقه کافی است.
- چربی ایده آل باید حداقل 20 درصد چربی (در حالت ایده آل 30 درصد) داشته باشد تا کوفته های نرم و خوشمزه ای داشته باشد. استفاده از گوشت چرخ کرده بدون چربی باعث خشکی و سفت شدن آنها می شود.
- هنگام شکل دادن به کوفته ها، کف دست خود را با کمی آب خیس کنید تا کوفته ها به دستتان نچسبند.
سؤالات متداول دستور غذا
پس مانده ها تا پنج روز در یخچال و تا پنج روز در یخچال نگهداری می شوند. ماهها در یک ظرف دربسته نگهداری شود.
بادمجان هایی که در این دستور غذا استفاده می کنید تفاوت زیادی ایجاد خواهند کرد. اگر این دستور غذا را در فصل بادمجان ها (معمولا از جولای تا سپتامبر) درست کنید، بهتر است.
در غیر این صورت، باید نوارهای بادمجان را حداقل 30 دقیقه قبل از سرخ کردن در آب نمک خیس کنید.
فراموش نکنید قبل از سرخ کردن آنها را با دستمال کاغذی خوب خشک کنید. خیساندن آن ها در آب نمک به از بین بردن طعم تلخ بادمجان ها کمک می کند.
برای غذاهای خوشمزه تر بادمجان/بادمجان، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این غذای خوشمزه ترکی “اسلیام کبابی – کبابی کردان (پیچ های کوفته بادمجانی)” به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
کبابی اسلامی (کوفته بادمجانی)
این غذای خوشمزه مدیترانه ای بادمجانی پر از طعم و مزه است و برای پذیرایی از مهمانان شام شما عالی است.
Ingredients
Instructions
Aubergine Stripes
-
Wash the aubergines and dry them with a paper towel.
-
Peel the aubergines vertically in a zebra pattern. Do not completely peel them.
-
Slice the aubergines vertically. Make sure each aubergine stripe is dry before frying them to avoid oil splashing. Set them aside.
-
Heat the sunflower oil in a frying pan.
-
Fry each side of the aubergine stripes until they get slightly brown.
-
Place the fried aubergines on paper towels to get rid of the excess oil. Set them aside.
Meatballs
-
Place the minced beef, egg, breadcrumbs, onion, garlic, salt, black pepper, cumin powder, and paprika into a deep mixing bowl.
-
Mix them with your hands until all ingredients are well combined, and knead for about 5 to 6 minutes.
-
Divide a little piece from the mixture and roll them into a meatball the size of a walnut (these meatballs should be able to fit into aubergine wraps. Depending on the size of your aubergine stripes, you can make the meatballs slightly bigger or smaller).
-
Heat a frying pan with a splash of oil.
-
Fry the meatballs in the pan until they turn into slight golden color (you don’t need to make sure the meatballs are completely cooked at this stage as they will cook further in the oven. Few minutes in the pan should be enough at this stage).
Assembling the Aubergine Stripes and Meatballs
-
Prepare the cherry tomatoes and green peppers by cutting the tomatoes in halves and slicing the peppers into chunks. Set them aside on a plate as we will put them on skewers to secure the aubergine wraps.
-
Lay 2 fried aubergine stripes on top of each other to form a cross and place one meatball in the middle.
-
Bring first one end of the aubergine up to the top and then in turn the other three ends to form a wrap.
-
Place a piece of green pepper and half a tomato on a toothpick and secure the wrap with it. Repeat the same process until you finish all ingredients.
-
Preheat the oven to 180° C (350° F).
-
Nicely arrange the aubergine wraps in a baking dish.
-
Gently pour the tomato sauce on the aubergine wraps using a spoon. Do not pour the sauce directly on the wraps as this will cause them to fall over in the dish.
-
Place the baking dish in the oven until cherry tomatoes and green peppers look cooked. It will take around 20 – 25 minutes depending on your oven.
-
Give 5 minutes to cool down before serving. Garnish with chopped parsley and serve with buttery Turkish rice pilaf.
یادداشت
- Try to pick the longer aubergines as they will allow you to make longer stripes. It is necessary to form long strips to wrap around meatballs easily.
- You should be careful when frying your aubergine stripes. They are very delicate and cook quite easily. If you over fry them, you may end up with soggy and soft stripes which will make the process of assembly very difficult, if not impossible.
- Keep in mind that the aubergines will further cook in the oven, so don’t worry if they don’t look fully cooked after frying. It is enough for them to slightly turn golden. Usually frying each side of the aubergine stripes for 2-3 minutes is sufficient.
- The ideal mince should have a minimum of %20 fat (ideally %30) for soft and delicious koftes. Using lean mince will make them dry and tough.
- هنگام شکل دادن به کوفته ها، کف دست خود را با کمی آب خیس کنید تا کوفته ها به دستتان نچسبند.
- The leftovers would keep refrigerated for up to five days and frozen for up to five months when stored in an airtight container.
Nutrition
Calories: 605kcalCarbohydrates: 46gProtein: 31gFat: 35gSaturated Fat: 11gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 17gTrans Fat: 2gCholesterol: 130mgSodium: 1118mgPotassium: 1737mgFiber: 17gSugar: 22gVitamin A: 667IUVitamin C: 90mgCalcium: 121mgIron: 5mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.