آشپزی

کیک خرده سیب آسان

کیک خرده سیب آسان

کیک خرده سیب آسان، دسر پاییزی عالی است که مملو از دارچین، گردو، و سیب های آشپزی خوشمزه است. تهیه آن از ابتدا بسیار آسان است و برای صبحانه، دسر یا میان وعده بعد از ظهر عالی است.

این کیک کره ای را چه گرم با یک پیمانه بستنی سرو کنید و چه در دمای اتاق با یک حبه کاسترد وانیلی، تمام خانواده عاشق آن خواهند شد!

a slice of apple crumble cake served with ice cream
پرش به:

این کیک کرامبل سیب کره ای و گرم با سه لایه مختلف درست می شود. یک پایه اسفنجی مرطوب و نرم، سیب های پخت و پز برش خورده، و رویه کرانچی پر از گردو و دارچین.

این یک جشن برای تمام حواس است و برای لذت بردن در کنار یک فنجان قهوه عالی است.

a slice of apple crumb cake

اگر عاشق دستور العمل های دسر سیب هستید، ممکن است بخواهید دیگر دستور العمل های ساده اما خوشمزه من مانند سیب را بررسی کنید. و بلوبری کرامبل، سیب ترد بدون جو، و Apple and Blackberry Pie.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این کیک کرامبل اپل با دستورالعمل ها و تصاویر گام به گام بسیار آسان است.
  • همه کاره است. اگر سیب در دسترس ندارید می توانید از میوه ها یا انواع توت های دیگر استفاده کنید. یا می توانید گردو را با مغزهای دیگر مانند بادام، پسته، اسپند یا فندق جایگزین کنید.
  • باقی مانده ها به زیبایی یخ می زنند. باقیمانده کیک سیب را برش دهید، آنها را جداگانه بپیچید و تا سه ماه در فریزر نگه دارید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

labelled picture of ingredients for easy apple crumble cake

بهترین سیب برای کیک خرده سیب

اغلب انتخاب مناسب از میان صدها نوع دشوار است. برای این دستور، توصیه می کنم از سیب های کمی ترش مانند Braeburn، Granny Smith، Honeycrisp، Bramley و Cox’s استفاده کنید.

من گاهی اوقات از سیب گالا برای شیرینی بیشتر و کمی بافت استفاده می کنم.

نوع سیبی که می خواهید استفاده کنید بستگی به این دارد که کیک کرامبل سیب خود را چقدر شیرین یا ترش می خواهید. فقط مطمئن شوید که سیب هایی را انتخاب کنید که هنگام پختن از هم نپاشد.

  • شکر – من از شکر کاستور استفاده می کنم اما شکر گرانول یا قهوه ای نیز عالی خواهد بود. مقدار شکر داده شده در دستور غذا برای سیب هایی که من در این دستور استفاده کردم کاملا جواب می دهد. مقدار شکر را به سلیقه خود و سیب هایی که استفاده می کنید تنظیم کنید.
  • تخم مرغ– از تخم مرغ های آزاد تازه در دمای اتاق استفاده کنید.
  • کره بدون نمک– این دستور کیک خرده سیب به کره نرم بدون نمک در دمای اتاق نیاز دارد.
    آرد

  • All Purpose – همچنین به عنوان آرد ساده شناخته می شود. برای تهیه کیک، کلوچه، شیرینی و سس غلیظ کننده مناسب است. می توانید به جای آن از آرد خودکش استفاده کنید و بیکینگ پودر را کنار بگذارید.

مواد لازم برای کرامبل

Labelled picture of ingredients for the crumble
  • گردو – پخت با آجیل راهی عالی برای افزودن طعم و بافت به کرامبل شما است. در صورت تمایل از گردو، فندق یا بادام استفاده کنید. قبل از اینکه آنها را به محصولات پخته شده خود اضافه کنید، به آرامی آنها را برشته کنید تا طعم آنها تندتر شود.
  • دارچین – من عاشق اضافه کردن دارچین به سیب برای تشدید طعم آن هستم. می توانید آن را حذف کنید یا به جای آن از وانیل استفاده کنید.
  • کره – کره ذوب شده برای مخلوط کرامبل با این دستور کیک خرده سیب بهتر عمل می کند.

چگونه کیک خرده سیب درست کنیم؟

تهیه این کیک قهوه مرطوب و کره ای بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتیجه، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

اسفنج را آماده کنید

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و قالب کیک فنری ۲۳ سانتی‌متری (۹ اینچی) را با کره یا اسپری نچسب بپوشانید.

کره نرم شده را با شکر در یک کاسه میکسر با سرعت متوسط ​​به بالا بزنید تا سبک و پفکی شود، حدود 4 تا 5 دقیقه.

sugar and soft butter are beaten until fluffy

سرعت را به متوسط ​​کم کنید، تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا مخلوط شوند.

the eggs are added to beaten butter and sugar

آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به آرامی با کاردک داخل مواد خیس بریزید تا کاملا با هم ترکیب شوند، بدون اینکه زیاد مخلوط شوند.

dry ingredients are gently folded into wet ingredients

خمیر کیک را در قالب کیک آماده شده بریزید.

cake batter is poured into the cake tin

سیب های نازک را به طور مساوی روی خمیر تقسیم کنید. آن را کنار بگذارید و شروع به آماده کردن کرامبل برای روی کیک کنید.

sliced apples are scattered on top of cake batter

کرامبل را آماده کنید

کره را در مایکروویو یا روی اجاق گاز ذوب کنید و بگذارید چند دقیقه خنک شود.

کره ذوب شده را با شکر، دارچین و آرد ترکیب کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوطی خرد شده به دست آید.

butter, sugar, cinnamon and flour are mixed in a bowl to form a crumble

گردوهای خرد شده را به مخلوط کرامبل اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

chopped walnuts are added to the crumble

سیب ها را با کرامبل بپوشانید.

apples are covered with crumble mixture

آن را به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که کرامبل قهوه ای طلایی به نظر برسد و کیک کاملاً پخته شود، بپزید.

apple crumb cake is baked until the crumble is golden brown

قبل از سرو، یک ساعت استراحت دهید تا خنک شود.

a slice of apple crumble cake

پیشنهادات ارائه

درست مانند Easy Puff Pastry Apple Pie و پای سیب و بلک بری، می توانید این کیک خوشمزه و سبک و کره ای را با یک قاشق بستنی وقتی هنوز گرم و تازه است سرو کنید. فر یا اگر میل به شیرینی بیشتری دارید، می توانید شربت کارامل یا افرا بپاشید.

اگر می خواهید این کیک قهوه را به عنوان دسر بعد از شام سرو کنید، کاستارد وانیلی خانگی یا یک حبه خامه / خامه لخته شده عالی هستند.

نکات برتر از سرآشپز

  • قبل از استفاده از آنها برای تهیه کیک، مطمئن شوید که تخم مرغ و کره شما در دمای اتاق هستند.
  • وقتی مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه می‌کنید، از همزن برقی استفاده نکنید زیرا باعث می‌شود کیک غلیظ‌تر و اسفنجی‌تر شود.
  • مطمئن شوید که آرد را به درستی با استفاده از ترازو الکترونیک. با این حال، اگر ترازو ندارید، حتماً آرد خود را با قاشق پف کنید و سپس آن را قبل از صاف کردن با چاقو در فنجان‌هایتان بریزید تا از پر شدن بیش از حد پیمانه اندازه‌گیری جلوگیری کنید.
  • مقدار شکر را به سلیقه خود و نوع سیبی که برای کیک خود استفاده می کنید تنظیم کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده کیک را نگهداری کنیم؟

باقی مانده کیک خرده سیب تا پنج روز در یخچال نگهداری می شود. یک ظرف بدون هوا.

آیا می توانم کیک کرامبل اپل را فریز کنم؟

بله، این کیک به زیبایی یخ می زند. بگذارید کیک کاملا خنک شود و قبل از قرار دادن در فریزر آن ها را به صورت تک تک با یک فیلم چسبناک بپیچید. می توانید آنها را تا 3 ماه منجمد کنید!

آیا می توانم سیب را با میوه های دیگر جایگزین کنم؟

بله، می توانید از میوه ها یا انواع توت ها مانند گلابی، آلو، هلو، زردآلو، تمشک استفاده کنید. ، یا به.

برای دسرهای پاییزی خوش طعم تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از فرآیند تهیه این کیک ساده و خوشمزه Apple Crumble به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

کیک خرده سیب آسان

آیلا کلولی

کیک خرده سیب آسان، دسر پاییزی عالی مملو از دارچین، گردو، و سیب های خوشمزه آشپزی است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان آشپزی 35 دقیقه

زمان کل 50 دقیقه

کورس صبحانه، دسر، میان وعده

آشپزی آمریکایی، بریتانیایی، غربی

سرویس ها 10 بخش‌ها

کالری 536 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

آماده سازی پایه اسفنجی

  • فر را از قبل با دمای 175 درجه گرم کنید. درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) و قالب کیک 23 سانتی متری (9 اینچی) را با کره یا اسپری نچسب بپوشانید.

  • کره نرم شده را با شکر به مدت 4 تا 5 دقیقه بزنید تا سبک و پف کند.

  • تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید با وانیل، به هم زدن ادامه دهید تا کاملاً جا بیفتد.

  • آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به آرامی داخل مواد خیس بریزید، بدون اینکه زیاد مخلوط شوند.

  • مایه کیک را داخل قالب بریزید و سیب های نازک برش را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید. آن را کنار بگذارید و شروع به آماده کردن کرامبل برای روی کیک کنید.

در حال آماده سازی کرامبل

  • کره را در مایکروویو یا روی اجاق گاز ذوب کنید. و بگذارید چند دقیقه خنک شود.

  • کره ذوب شده را با شکر، دارچین و آرد ترکیب کنید و آنقدر هم بزنید تا به شکل مخلوطی در آید.

  • گردوهای خرد شده را به مخلوط کرامبل اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

    /p>

  • سیب ها را با آن را به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که کرامبل قهوه ای طلایی به نظر برسد و کیک کاملا پخته شود، بپزید.

یادداشت

  • قبل از استفاده از آنها برای تهیه کیک، مطمئن شوید که تخم مرغ و کره شما در دمای اتاق هستند.

  • وقتی مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه می‌کنید، از همزن برقی استفاده نکنید زیرا باعث می‌شود کیک غلیظ‌تر و اسفنجی‌تر شود.

  • مطمئن شوید که آرد را به درستی با استفاده از ترازو الکترونیک. با این حال، اگر ترازو ندارید، حتماً آرد خود را با قاشق پف کنید و سپس آن را قبل از صاف کردن با چاقو در فنجان‌هایتان بریزید تا از پر شدن بیش از حد پیمانه اندازه‌گیری جلوگیری کنید.

  • مقدار شکر را به سلیقه خود و نوع سیبی که برای کیک خود استفاده می کنید تنظیم کنید.

تغذیه

کالری: 536کیلو کالری کربوهیدرات: 67gپروتئین: 8gچربی: 28g Saturated Fat: 14gPolyunsaturated Fat: 5gMonounsaturated Fat: 7gTrans Fat: 1gCholesterol: 111mg Sodium: 328mgPotassium: 169mgFiber: 3g Sugar: 38gVitamin A: 757IU Vitamin C: 3mgCalcium: 69mg Iron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا