پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه

از عزیزان خود با یک دسر خانگی خوشمزه با این پهک های توت فرنگی آسان با خامه پذیرایی کنید!

این دسر خوشمزه فرانسوی دارای لایه‌هایی از خمیر پف‌دار، کرم دیپلمات مخملی، و توت‌فرنگی تازه آبدار برای بهترین خوراکی شیرین است.

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 20

تهیه آنها آسان است و تضمین می شود که هر جمعیتی را در یک مناسبت خاص یا مهمانی های خانوادگی باربیکیو راضی کنند.

پرش به:

در حالی که توت‌فرنگی‌ها هنوز در فصل هستند، می‌خواستم دسر تابستانی خود را که به راحتی درست می‌شود و برای بیش از 20 سال مورد علاقه خانواده‌ها بوده است، به اشتراک بگذارم.

درست مانند No-Bake Strawberry Tiramisu من، این شیرینی های پف دار توت فرنگی سبک و پوسته پوسته درست کردن آنها نه تنها آسان است بلکه همه کاره هستند.

می‌توانید آن‌ها را با خامه دلخواه پر کنید، همچنین می‌توانید توت‌فرنگی‌ها را با انواع توت‌ها یا موز جایگزین کنید.

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 21

من از همان دستوری برای کرم دیپلمات استفاده می کنم که برای استفاده می کنم. تارت توت فرنگی فرانسوی و کیک اکلر شکلاتی با شیرینی Choux اما می توانید از خامه شیرینی ساده استفاده کنید. (خامه قنادی) یا خامه شانتیلی.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • یک قسمت از خمیر پفکی توت فرنگی تنها 275 کیلو کالری دارد.
  • تنها چیزی که نیاز دارید 320 گرم خمیر پف دار رول شده برای تهیه 10 کیک میل فویی جداگانه است.
  • می توانید آنها را از چند روز قبل آماده کنید، آنها به مدت 2 تا 3 روز در یک ظرف دربسته تازه نگه داشته می شوند.

مواد لازم برای خمیر شیرینی پف دار توت فرنگی آسان با خامه

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 22
  • خمیر پف دار – من از یک ورق پف دار رول شده با کره به اندازه (35cmx23cm / 14″x9″) (320 گرم) استفاده می کنم. می توانید آنها را به صورت تازه یا منجمد از سوپرمارکت ها خریداری کنید. اگر از یخ زده استفاده می کنید، قبل از استفاده اجازه دهید آب شود و به دمای اتاق برسانید.
  • شیر – من ترجیح می دهم از شیر پرچرب برای تهیه کرم شیرینی پزی استفاده کنم.
  • کره– از کره بدون نمک با کیفیت خوب استفاده کنید. به خامه شیرینی درخشندگی و طعم می بخشد.
  • زرده‌های تخم‌مرغ – غنای بیشتری می‌دهند و ساختار را ایجاد می‌کنند.
  • رب وانیل – من از رب لوبیا وانیل ارگانیک یا عصاره وانیل برای طعم عمیق و لذیذ وانیل. از استفاده از وانیل مصنوعی برای این دستور غذا خودداری کنید.
  • شکر – هم شکر دانه ریز و هم شکر ریز با این دستور العمل عالی عمل می کنند.
  • آرد – من از آرد ساده استفاده می کنم و با آرد ذرت مخلوط می کنم تا خامه قنادی غلیظ شود. می توانید آن را حذف کنید و برای نسخه بدون گلوتن از آرد ذرت استفاده کنید.
  • کرم – می توانید از خامه دوبل/خامه سنگین یا خامه فرم گرفته برای تهیه کرم شانتی استفاده کنید. قبل از هم زدن مطمئن شوید که سرد است و آن را تا زمانی که به آن نیاز دارید در یخچال نگهداری کنید.
  • توت فرنگی – از توت فرنگی تازه استفاده کنید زیرا توت فرنگی های یخ زده با این دستور العمل کار نمی کنند. زمانی که فصل توت فرنگی نیست، می توانید آن ها را با تمشک یا هر نوع توت جایگزین کنید.
پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 23

چگونه برش های توت فرنگی درست کنیم؟

این دستور پخت بسیار آسان و ساده است.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله را دنبال کنید:

Crem Diplomat را آماده کنید

شیر، کره و رب وانیل را در یک قابلمه بریزید و به آرامی روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.

قابلمه را از روی حرارت بردارید.

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 24

در یک کاسه کوچک، زرده تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا مخلوط کم رنگ و غلیظ شود.

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 25

آرد را به همراه آرد ذرت اضافه کنید و سپس هم بزنید تا مخلوط شوند.

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 26

نیمی از شیر داغ را به مخلوط آرد و تخم مرغ اضافه کنید، خوب هم بزنید و مخلوط را با بقیه شیر داخل قابلمه برگردانید.

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 27

قابلمه را برگردانید تا داغ شود و روی حرارت متوسط ​​بپزید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.

اجازه دهید یک دقیقه بجوشد و مدام هم بزنید سپس آن را از روی حرارت بردارید.

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 28

بگذارید تا دمای اتاق خنک شود.

وقتی خامه قنادی به دمای اتاق رسید، خامه دوتایی را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و شروع به هم زدن آن کنید تا به اوج های سفت برسید.

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 29

اگر خامه قنادی شما بعد از سرد شدن کمی لکه دار شد، نگران نباشید.

هم زدن آن با دست یا با همزن برقی این مشکل را درست می کند.

خامه قنادی را هم بزنید تا شل شود و سپس خامه فرم گرفته را در 2 مرحله به آرامی داخل آن بریزید.

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 30

پفی شیرینی را بپزید

فر را با دمای 190 تا 375 درجه فارنهایت (فر فن دار) از قبل گرم کنید.

ورقه شیرینی پف دار خریداری شده در فروشگاه را روی سطح کمی آردپاشی شده باز کنید. برای این مرحله نیازی به وردنه ندارید.

به 10 تکه مستطیلی مساوی برش دهید.

اگر می‌خواهید اندازه کامل و یکسانی داشته باشد، می‌توانید از خط‌کش استفاده کنید.

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 31

شیرینی های بریده شده را روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید.

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 32

آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی شوند بپزید.

قبل از اینکه پفک های پخته شده را با کرم دیپلومات پر کنید، بگذارید خنک شوند.

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 33

شیرینی های توت فرنگی بسازید

با دقت مستطیل های خمیر پف دار را با استفاده از یک چاقوی پالت کوچک یا چاقو به وسط تقسیم کنید.

1-1 ½ قاشق غذاخوری خامه دیپلمات را روی نیمی از ورقه پفکی قرار دهید و چند قاشق توت فرنگی را روی آن بمالید.

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 34

ورق پفکی دیگر را با احتیاط روی آن قرار دهید.

همین کار را برای همه شیرینی های پف دار تکرار کنید.

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 35

با استفاده از یک الک کوچک روی مقداری پودر قند بپاشید و سپس یک تکه توت فرنگی را برای تزئین قرار دهید.

پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 36

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر سرآشپز

  • از توت فرنگی رسیده تازه برای بهترین طعم و بافت استفاده کنید.
  • قبل از استفاده، خمیر پفکی خود را طبق دستورالعمل بسته ذوب کنید.
  • برای جلوگیری از چسبیدن شیرینی روی سطح کارتان کمی آرد بپاشید.
  • از یک چاقوی تیز یا برش پیتزا برای برش خمیر پف دار به صورت مربع استفاده کنید.
  • تخم‌مرغ‌ها، آرد ذرت و شکر را در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آورید تا در خامه شیرینی‌پز گلوله‌ای ایجاد نشود.
  • حتماً قبل از استفاده از کرم دیپلمات، آن را سرد کنید تا کار با آن آسان‌تر شود.
  • پشته های شیرینی را درست قبل از سرو جمع کنید تا خیس نشوند.
پشته های شیرینی پف توت فرنگی با خامه 37

تغییرهایی از خمیر پف دار توت فرنگی آسان با خامه

  • توت فرنگی ها را با میوه های تازه دیگر، مانند زغال اخته، تمشک، یا هلو برش داده شده جایگزین کنید.
  • برای یک لمس لطیف بیشتر، مقداری سس شکلات یا سس کارامل را روی پشته های شیرینی اضافه کنید.
  • برای ترد بیشتر، مقداری آجیل خرد شده مانند پسته یا بادام را با کرم دیپلمات مخلوط کنید.
  • قبل از سرو کردن روی پشته‌های شیرینی، کمی پودر قند بپاشید تا کاملاً زیبا شود.
  • از نوع دیگری از شیرینی، مانند خمیر فیلو یا پوسته پای، برای تغییر منحصر به فرد این دستور پخت ساده تابستانی مورد علاقه استفاده کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا میل فویل همان خمیر پفکی است؟

میلفو به معنای “هزار ورق، لایه یا برگ” است. فرانسوی و با استفاده از خمیر پفکی درست می شود. می‌توانید با آن طیف وسیعی از خوراکی‌های شیرین و شور درست کنید، از جمله این دسر خوشمزه توت فرنگی فرانسوی.

چگونه برش های توت فرنگی را نگهداری کنیم؟

می توانید این خوراکی های خوشمزه را به مدت 2 نفر در یخچال نگهداری کنید. چند روز در ظرف دربسته قرار می گیرد اما شیرینی مایع را از مواد پر می کند و تردی خود را از دست می دهد. این خوراکی شیرین عالی وقتی درست بعد از سرهم شدن سرو شود بهترین طعم را دارد اما بعد از یک یا دو روز همچنان طعم عالی دارد.

آیا می توانم دیپلومات را زودتر از موعد آماده کنم؟

بله، می توانید آن را درست کنید. کرم دیپلمات را تا یک روز قبل از موعد آماده کرده و در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید تا آماده استفاده شود.
فقط قبل از جمع کردن پشته های شیرینی، آن را خوب هم بزنید.

برای شیرینی‌های ساده‌تر و در عین حال خوشمزه‌تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند ساخت این خمیرهای خوش طعم توت فرنگی آسان با خامه به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افییت اولسون!

پفک های توت فرنگی آسان با خامه

آیلا کلولی

این شیرینی های پف دار توت فرنگی خوشمزه نه تنها درست می شوند بلکه همه کاره هستند. زمانی که توت فرنگی در فصل مناسب نیست، از شکلات و تمشک یا موز استفاده کنید.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

زمان کل 45 دقیقه

کورس دسر

آشپزی فرانسوی، مدیترانه ای

سرویس ها 10 تکه ها

کالری 275 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

Instructions 

  • Preheat the oven to 190 °C (fan oven).

  • Unroll the puff pastry sheet on a lightly floured surface and cut into 10 equal rectangular pieces (2 of the rectangular might be slightly larger).

  • Place them on a tray lined with parchment paper and cook for 15 minutes or until lightly golden brown.

  • Let the cooked puff pastries cool down and start making the creme diplomat.

  • Place the milk, butter, and vanilla paste in a saucepan and gently bring to simmer on low heat. Remove the saucepan from the heat.

  • In a bowl, whisk together the egg yolks and sugar until the mixture becomes pale and thick. Add the flour along with the cornflour and whisk to combine.

  • Add half of the hot milk into the flour-egg mixture, whisking well, and return the mixture into the saucepan with the rest of the milk.

  • Return the saucepan to heat and cook until it thickens, whisking continuously. Let it boil for a minute stirring continuously then remove from the heat. Let it cool down to room temperature.

  • When the pastry cream has reached room temperature, start whipping the double cream or whipping cream until you reach stiff peaks.

  • Whisk the pastry cream to loosen then fold in the whipped cream gently in 2 stages.

  • Split the puff pastries in half and put 1- 1 ½ tablespoon of diplomat cream on top of the half puff pastry sheet.

  • Place a couple of tablespoons of chopped strawberries on top of the diplomat cream and place the other puff pastry sheet on top. Repeat the same for all of the puff pastries.

  • Sprinkle on some icing sugar using a small sieve and place a piece of strawberry for garnish.

یادداشت

  • These delicious homemade individual mille-feuille cakes are very easy to make and a crowd pleaser!
  • You can fill them with your choice of cream, also you can replace the strawberries with other berries or bananas.
  • They can be prepared a couple of days in advance, they will keep fresh for 2 to 3 days in an airtight container.
  • If your pastry cream is a bit of a blob after chilling, whisk it up by hand or in the mixer to fix it.
  • Make sure to mix the eggs, cornstarch, and sugar together in a separate bowl until you have a nice smooth paste to avoid lumps in your creme patissiere.

Nutrition

Calories: 275kcalCarbohydrates: 26gProtein: 4gFat: 19gSaturated Fat: 8gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 8gCholesterol: 69mgSodium: 83mgPotassium: 118mgFiber: 1gSugar: 11gVitamin A: 393IUVitamin C: 18mgCalcium: 55mgIron: 1mg

This post uses affiliate links. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

خروج از نسخه موبایل