سیب زمینی ترد را با سیر تفت دهید
این سیبزمینیهای سرخشده کاملاً ترد با سیر، همراهی عالی برای استیک، ماهی، کوفته یا هر غذای خامهای هستند. کمتر از نیم ساعت طول میکشد تا درست شود و پر از طعم است به لطف سیر و رزماری. می توانید آن ها را به عنوان پیش غذا سرو کنید یا به عنوان میان وعده میل کنید. باقیمانده آن برای تهیه کاسه تخم مرغ برای صبحانه مناسب است.
پرش به:
راه های زیادی برای تهیه سیب زمینی سرخ شده وجود دارد. برخی از نسخه ها آنها را بدون جوشاندن تفت می دهند که به سختی می توان به سیب زمینی های ترد در بیرون و داخل پف دار رسید.
اگر میخواهید دستور غذا را تغییر دهید، میتوانید سیبزمینیها را به جای مکعب برش بزنید. همچنین می توانید از طعم دهنده های مختلف مانند آویشن، پاپریکا دودی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده یا دانه زیره استفاده کنید.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- این دستور غذا با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام سریع و آسان است.
- این سیب زمینی های تابه ای را می توانید تقریباً با هر چیزی سرو کنید.
- تنها چیزی که نیاز دارید چند ماده غذایی است که ممکن است از قبل در دست داشته باشید.
- آنها برای سرو به عنوان غذای جانبی، صبحانه یا میان وعده عالی هستند.
- این سیبزمینیهای سرخ شده به سبک فرانسوی فوقالعاده ترد با داخل کرکی هستند و کمی طعم سیر و رزماری دارند.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
از کدام سیب زمینی استفاده کنیم
من از سیبزمینیهای آردی مانند کینگ ادوارد، ماریس پایپر، روست یا خروس استفاده میکنم زیرا دوست دارم سیبزمینیهای تفت داده شدهام به صورت پوستهدار در داخل با لبههای ترد باشد.
اگر میخواهید به سیبزمینیهای ترد جامد خوبی برسید، از یک سیبزمینی مومی مانند شارلوت، آنیا، سیبزمینی انگشتی یا هر نوع سیبزمینی قرمز استفاده کنید.
به سیب زمینی های تفت داده شده خود کمی طعم اضافه کنید
طعمدهندههای مورد علاقه من برای سیبزمینی سرخشده سیر، رزماری و نمک دریا است. می توانید مقدار آن را به ذائقه خود تنظیم کنید یا از طعم دهنده های دیگری مانند آویشن، فلفل چیلی، پاپریکا دودی، ادویه جات کشون یا فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده کنید.
یا وقتی هنوز گرم است مقداری پنیر پارمزان رنده شده به همراه مقداری براده ترافل بپاشید تا ظاهری مجلل تر داشته باشید.
من ترجیح میدهم از روغن گیاهی استفاده کنم، اما میتوانید از روغن کانولا، روغن آفتابگردان، روغن کلزا یا روغن بادام زمینی نیز استفاده کنید.
دستورالعمل های گام به گام
تهیه این سیب زمینی های سرخ شده خوشمزه به سبک فرانسوی بسیار ساده است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله و نکات ساده را دنبال کنید:
سیب زمینی ها را آب پز کنید
سیب زمینی های خود را پوست بگیرید و به مکعب های 1 تا 1 ½ سانتی متری برش دهید.
یک قابلمه را با آب سرد پر کنید و سیب زمینی ها را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید بجوشد.
سیب زمینی ها را به مدت 6-7 دقیقه یا تا زمانی که تقریباً پخته شوند بپزید. سیب زمینی ها را آبکش کنید و روی آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. می توانید این مرحله را چند ساعت قبل انجام دهید.
سیب زمینی ها را تفت دهید
وقتی آماده سرو شد، روغن را در یک ماهیتابه نچسب بزرگ با پایه سنگین گرم کنید. سیر و رزماری کامل را به همراه سیب زمینی ها در یک لایه به روغن اضافه کنید. از شلوغی بیش از حد قابلمه اجتناب کنید. در صورت لزوم آن را در دو دسته تهیه کنید. اگر در دو نوبت درست می کنید، هر بار از نصف روغن، یک رزماری و سیر استفاده کنید.
سیب زمینی های مکعبی را به مدت 7-8 دقیقه بپزید، مرتباً آنها را برگردانید تا طلایی و ترد شوند. سیب زمینی ها را در بشقاب بریزید و مقداری نمک دریا بپاشید.
گرم نگه دارید تا دسته دوم سیب زمینی را سرخ کنید. قبل از سرو، رزماری و سیر را بردارید.
نکات برتر سرآشپز
- شروع به جوشاندن سیب زمینی در آب سرد کنید و بگذارید به آرامی بجوشد تا تقریباً پخته شود اما اجازه ندهید از هم جدا شوند.
- قبل از سرخ کردن سیب زمینی ها، اجازه دهید کاملا خشک شوند تا سیب زمینی های لطیف نشوند.
- تابه را بیش از حد بار نکنید، مطمئن شوید که سیب زمینی ها در یک لایه قرار گرفته اند و در تماس نیستند.
- از چرخاندن یا حرکت دادن سیب زمینی ها در چند دقیقه اول خودداری کنید، تا زمانی که روی لبه ها شروع به ترد شدن کنند.
سؤالات متداول دستور غذا
می توانید آنها را تقریباً با هر چیزی که با سیب زمینی سرخ شده یا پوره سرو می کنید سرو کنید. . چند مورد برای نام بردن:
مرغ سوخاری هلندی، میگو پخته شده (Karides Guvec)، Moules Mariniere (Mussels Marinara)، شیش کباب بره، شانه بره آهسته پخته، اینگل کوفته، بال مرغ تند، Turkey Shepherd’s Pie، پای بوقلمون آهسته بو داده ( با گریوی)، سالمون فردی در کروت، همبرگر سرخ کن ایزی ایر، و شیش تاووک (کباب مرغ ترکی).
اگرچه بهترین روش برای تفت دادن سیب زمینی ها قبل آب پز کردن است، اما می توان آنها را بدون آب پز نیز تفت داد. اگر میخواهید سیبزمینیهایتان را بدون جوشاندن سرخ کنید، باید سیبزمینیها را خیلی نازک (حدود ½ سانتیمتر ضخامت) برش دهید و از روغن پخت و پز با طعم خنثی با درجه دود بالا استفاده کنید.
Sauté از فعل فرانسوی “sauter” به معنای “پریدن” گرفته شده است. نام روش پخت غذا در تابه با انداختن آن است. این روش پخت سریع غذا در مقدار کمی چربی روی حرارت نسبتاً زیاد است.
برای غذاهای خوشمزه تر سیب زمینی، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این سیب زمینی های سرخ شده کاملا ترد به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
سیب زمینی ترد را با سیر سرخ کنید
این سیبزمینیهای سرخشده ترد بهراحتی روی اجاق درست میشوند و درست کردن آنها آسان است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
سیب زمینی های خود را پوست بگیرید و در مکعب های 1 تا 1 و نیم سانتی متری خرد کنید.
-
یک قابلمه را با آب سرد پر کنید و سیب زمینی ها را داخل آن بریزید.
-
کاسه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید بجوشد.
/p>
-
سیب زمینی ها را بپزید 6-7 دقیقه یا تا زمانی که تقریباً پخته شود.
-
ابکش کنید و سیب زمینی ها را روی آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. می توانید این مرحله را چند ساعت قبل انجام دهید.
-
وقتی آماده سرو شد، روغن را در یک ماهیتابه بزرگ نچسب گرم کنید.
-
سیر و رزماری کامل را به همراه سیب زمینی ها در یک لایه به روغن اضافه کنید. از شلوغی بیش از حد تابه خودداری کنید. در صورت لزوم آن را در دو دسته درست کنید. اگر آن را در دو دسته درست می کنید، هر بار از نصف روغن، یک رزماری و سیر استفاده کنید.
-
سیب زمینی های مکعبی را به مدت 7 تا 8 دقیقه بپزید و مرتب آن ها را برگردانید تا طلایی و ترد شوند.
-
سیب زمینی ها را در بشقاب بگذارید و بپاشید روی مقداری نمک دریا گرم نگه دارید تا دسته دوم سیب زمینی را سرخ کنید. قبل از سرو، رزماری و سیر را بردارید.
یادداشت
- شروع به جوشاندن سیب زمینی در آب سرد کنید و بگذارید به آرامی بجوشد تا تقریباً پخته شود اما اجازه ندهید از هم جدا شوند.
- قبل از سرخ کردن سیب زمینی ها، اجازه دهید کاملا خشک شوند تا سیب زمینی های لطیف نشوند.
- تابه را بیش از حد بار نکنید، مطمئن شوید که سیب زمینی ها در یک لایه قرار گرفته اند و در تماس نیستند.
- اگر میخواهید سیبزمینیهای تفت داده شده داخل آنها پوسته پوسته شوند و لبههای ترد داشته باشند، از سیبزمینیهای آردی مانند King Edward، Maris Piper، Russet یا Rooster استفاده کنید.
- اگر میخواهید به سیبزمینیهای ترد جامد خوبی برسید، از یک سیبزمینی مومی مانند شارلوت، آنیا، سیبزمینی انگشتی یا هر نوع سیبزمینی قرمز استفاده کنید.
- می توانید سیب زمینی سرخ شده را با تقریباً هر چیزی که با سیب زمینی سرخ شده یا پوره سرو می کنید سرو کنید.
- از چرخاندن یا حرکت دادن سیب زمینی ها در چند دقیقه اول خودداری کنید، تا زمانی که روی لبه ها شروع به ترد شدن کنند.
تغذیه
کالری: 309کیلو کالری کربوهیدرات: 34gپروتئین: 4gچربی: 18g چربی اشباع شده: 3g< /span>چربی غیراشباع چندگانه: 11gچربی تک غیراشباع: 4gچربی ترانس: 1gسدیم: 1756میلی گرم پتاسیم: 801میلی گرمفیبر: 4gقند: 1g ویتامین A: 20IU< /span>ویتامین C: 38میلی گرمکلسیم: 33میلی گرمآهن: 2میلی گرم
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.