سس تارتار با کیپر
سس تارتار یک چاشنی خوشمزه بر پایه سس مایونز است که با کیپر، گیاهان تازه، غوره سبز و موسیر درست شده است.
این سس تارتار خانگی ساده با کیپر و شوید بسیار بهتر از نسخه های خریداری شده در فروشگاه است و تهیه آن بسیار آسان است.
این احتمالاً بهترین همراهی برای غذای بریتانیایی مورد علاقه من است “ماهی و چیپس”.
میتوانید سس تارتار را به سلیقه خود سفارشی کنید، میتوانید خردل دیژون، ترخون، پیازچه، تخممرغ آب پز، ترب کوهی یا حتی مقداری سس ورسسترشر را اضافه کنید.
فقط آزمایش کنید و ترکیب کاملی را که دوست دارید پیدا کنید!
پرش به:
سس تارتار چیست؟
سس تارتار (یا به قول فرانسوی ها سس تارتار) نوعی سس سرد بر پایه سس مایونز است که با کیپر، کورنیشون و گیاهان درست می شود.
این یک چاشنی محبوب است که معمولاً با غذاهای دریایی مانند ماهی و چیپس یا غذاهای دریایی سرخ شده سرو میشود.
این سس خامهای از سس مایونز، خیارشور، کیپر و گاهی اوقات گیاهانی مانند شوید یا جعفری تهیه میشود.
از دیگر مواد رایج در سس تارتار می توان به آب لیمو، سرکه، پیاز و خردل اشاره کرد.
اغلب بهعنوان دیپ یا اسپری برای غذاهای دریایی استفاده میشود، و همچنین میتواند به عنوان سس سالاد یا به عنوان ساندویچ استفاده شود.
این چاشنی خامه ای، تند و تند تنها در 10 دقیقه با هم ترکیب می شود و به راحتی می توان آن را مطابق با ذائقه شما تنظیم کرد.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- این سس تارتار خانگی غنی و خامه ای بهتر از هر چیزی است که می توانید در فروشگاه بخرید.
- تهیه آن بسیار آسان است و تنها با چند ماده ی انباری و یخچالی درست می شود.
- سس تارتار به خوبی در یخچال نگهداری می شود، یک روز بعد طعم بهتری پیدا می کند و با بسیاری از غذاهای دریایی یا هر نوع غذای دیگری که نیاز به طعمی غنی و تند دارد، کاملاً جفت می شود.
- میتوانید آن را به سلیقه خود سفارشی کنید، میتوانید خردل دیژون، ترخون، پیازچه، تخممرغ آب پز، ترب کوهی یا حتی کمی سس ورسسترشایر اضافه کنید. فقط آزمایش کنید و ترکیب کاملی را که دوست دارید پیدا کنید!
مواد تشکیل دهنده و جایگزین های سس تارتار
- سس مایونز – می توانید سس مایونز خود را درست کنید یا از سس مایونز مورد علاقه خود استفاده کنید! زمانی که می خواهم از سس مایونز آماده استفاده کنم، برند مورد علاقه من هلمان است.
- کپر – آنها با این سس عالی کار می کنند زیرا شور و شوری عالی را ارائه می دهند.
- Cornichon– آنها به سس ترد و طعم می دهند. من گاهی اوقات به جای آن از غوره های شوید استفاده می کنم.
- موسیر – اگرچه از موسیر معمولاً برای تهیه سس تارتار استفاده نمی شود، اما من دوست دارم که چگونه آن را تیز می کند و طعم من از این دستور غذا را شگفت انگیز می کند.
- گیاهان – شوید و جعفری از ضروریات این سس هستند. همچنین می توانید از پیازچه یا ترخون استفاده کنید.
- آب لیمو – چند قطره آب لیموی تازه فشرده به سس روشنایی و شفافیت می بخشد.
چگونه سس تارتار درست کنیم؟
تهیه سس تارتار بسیار آسان و ساده است.
با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
با تهیه سبزیجات و گیاهان خود شروع کنید.
موسیر و کورنیشون را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
کپر، جعفری و شوید را خرد کرده و کنار بگذارید.
در صورت تمایل، آنها را در غذاساز بریزید.
از عملکرد پالس استفاده کنید و از تبدیل سبزیجات به پوره خودداری کنید.
سس مایونز را در یک کاسه بریزید و سپس موسیر، کرنیشون، کیپر، سبزی، آب لیمو و نمک را اضافه کنید.
هم بزنید تا همه چیز کاملاً ترکیب شود.
چاشنی را بررسی کنید و آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.
آن را به یک کاسه منتقل کنید و حداقل 30 دقیقه قبل از سرو در یخچال بگذارید تا طعمهای آن ایجاد شود.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
چه چیزی را با سس تارتار سرو کنیم؟
سس تارتار با کیپر یک چاشنی عالی برای سرو با غذاهای دریایی مانند سی باس پخته شده در فویل است. – Firinda Levrek، میگوهای کره سیر BBQ، کالاماری فریتی، چوب ماهی در سرخ کن هوا، کیک خرچنگ سرخ کن ایزی ایر، و کاد پخته شده با پانکو.
همچنین میتوانید از سس تارتار برای تهیه ساندویچ استفاده کنید یا آن را به عنوان دیپ همراه با نان پیتا یونانی سرو کنید. ، رولتهای سوسیس کوتاه قنادی و Mucver – کدو حلوایی ترد.
سس تارتار همچنین برای سرو با سیب زمینی سرخ شده ترد با سیر، سیب زمینی سرخ شده چربی اردکی، همبرگر هوای آسان، سیب زمینی شیرین منجمد در Air Fryer و Air Fryer Brussel Sprouts.
نکات برتر سرآشپز
- برای اطمینان از اینکه سس تارتار بافت نرمی دارد، خیارشور، کیپر و پیاز را خیلی ریز خرد کنید. شما نمی خواهید تکه های بزرگ هیچ ماده ای بر طعم سس غلبه کند.
- اگر از غذاساز برای خرد کردن مواد استفاده میکنید، از عملکرد پالس استفاده کنید و از تبدیل سبزیجات به پوره خودداری کنید.
- از مخلوط کردن بیش از حد سس مایونز خودداری کنید زیرا ممکن است با یک سس تارتار آبدار و نامرتب مواجه شوید. مواد را به آرامی با همزن بزنید تا همه به خوبی ترکیب شوند.
- بعد از مخلوط کردن همه مواد با هم، اجازه دهید سس تارتار حداقل 30 دقیقه قبل از سرو بماند. این به طعم ها فرصتی برای ترکیب شدن و ایجاد طعم غنی تر می دهد.
سؤالات متداول دستور غذا
سس تارتار در یک ظرف شیشه ای یا ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شود. تا 7 روز من توصیه نمیکنم این سس را فریز کنید!
بله، می توانید سس مایونز معمولی را با سس مایونز گیاهی تعویض کنید تا این خوشمزه را درست کنید. سس گیاهی است.
اگرچه سس تارتار نسبتاً چربی بالایی دارد، اما دارای مواد مغذی زیادی مانند ویتامین K و چربیهای چند غیراشباع است که ممکن است از سلامت استخوان و قلب حمایت کند. . از آنجایی که این سس معمولاً در مقادیر کم مصرف میشود و برای اکثر افراد، بخشی از رژیم غذایی معمول آنها نیست، ممکن است نقش مهمی در سلامت کلی نداشته باشد.
برای دستور العمل های سس و دیپ خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از فرآیند تهیه این سس تارتار خانگی خامه ای و تند به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
سس تارتار با کیپر
این سس تارتار خانگی خوشمزه با کیپر و شوید بسیار بهتر از نسخه های خریداری شده در فروشگاه است و تهیه آن بسیار آسان است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
با تهیه سبزیجات و گیاهان خود شروع کنید. موسیر و کورنیشون را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
-
یا اگر میخواهید ریزتر شوند، آنها را در غذاساز بریزید. از عملکرد پالس استفاده کنید و از تبدیل سبزیجات به پوره خودداری کنید.
-
کپر، جعفری و شوید را خرد کرده و کنار بگذارید.
-
سس مایونز را در یک کاسه بریزید و سپس موسیر، کرنیشون، کیپر، سبزی، آب لیمو و نمک را اضافه کنید. .
-
هم بزنید تا همه چیز کاملاً ترکیب شود.
-
چاشنی را بررسی کنید و آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.
-
قبل از سرو، آن را به یک کاسه منتقل کنید و حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم آن خوب شود.
یادداشت
- اگر از غذاساز برای خرد کردن مواد استفاده میکنید، از عملکرد پالس استفاده کنید و از تبدیل سبزیجات به پوره خودداری کنید.
- از مخلوط کردن بیش از حد سس مایونز خودداری کنید زیرا ممکن است با یک سس تارتار آبدار و نامرتب مواجه شوید. مواد را به آرامی با همزن بزنید تا همه به خوبی ترکیب شوند.
- می توانید سس مایونز معمولی را با سس مایونز گیاهی تعویض کنید تا این سس خوشمزه وگان پسند شود.
- بعد از مخلوط کردن همه مواد، اجازه دهید سس تارتار حداقل 30 دقیقه قبل از سرو بماند. این به طعم ها فرصتی برای ترکیب شدن و ایجاد طعم غنی تر می دهد.
- سس تارتار تا 7 روز در یک ظرف شیشه ای یا ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شود. من توصیه نمی کنم این سس را فریز کنید!
تغذیه
کالری: 230کیلو کالری کربوهیدرات: 1gپروتئین: 1gچربی: 25g چربی اشباع شده: 4g< /span>چربی غیراشباع چندگانه: 15gچربی تک غیراشباع: 6gچربی ترانس: 1gکلسترول: 14میلی گرم سدیم: 307میلی گرمپتاسیم: 23میلی گرمفیبر: 1g شکر: 1گرمویتامین A: 144IU ویتامین C: 2میلی گرمکلسیم: 7میلی گرم آهن: 1میلی گرم
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.