کاری کدو حلوایی با نخود

کاری کدو حلوایی با نخود

کاری کدو حلوایی با نخود یک غذای هندی خوشمزه، گرم و مقرون به صرفه است که دارای کدو، نخود، ادویه های گرم کننده و شیر نارگیل خامه ای است.

این کاری یک قابلمه‌ای دنج و سالم برای شب‌های شلوغ هفته عالی است و به‌خوبی با برنج قارچ پیلاو جفت می‌شود. ، روتی روغن گویان و پیاز رایتا.

کاری کدو حلوایی با نخود 15
پرش به:

این کاری ساده کدو حلوایی با الهام از سوپ کدو حلوایی تند من الهام گرفته شده است که یکی از موارد مورد علاقه ما است. دستور العمل های سوپ برای روز شکرگزاری

هر دو خامه ای، آرامش بخش و مملو از ادویه های هندی گرم کننده هستند.

کاری کدو حلوایی با نخود 16

چگونه کدو حلوایی را برای کاری تهیه کنیم؟

با استفاده از داده های پوست کن Y یا پوست کن سبزیجات.

اگر ندارید، می‌توانید با استفاده از داده‌های چاقوی تیز.

به سادگی کدو حلوایی خود را به صورت افقی نصف کنید، قسمت بریده شده را روی تخته برش قرار دهید و سپس از چاقوی خود برای جدا کردن عمودی پوست استفاده کنید.

کدو حلوایی را از وسط نصف کنید و سپس هر تکه را از وسط به صورت عمودی به نصف برش دهید.

با استفاده از قاشق، دانه ها و پالپ را از حفره بیرون بیاورید.

یکی از ربع کدوها را روی تخته برش خود به سمت پایین قرار دهید، و به نوارهایی، ترجیحاً بین 2 سانتی‌متر تا 3 سانتی‌متر (½”-1″) ضخامت برش دهید.

چند نوار را روی هم قرار دهید، از طول برش دهید، سپس به مکعب بریزید. کدو حلوایی شما آماده است تا داخل کاری شما برود!

کاری کدو حلوایی با نخود 17

چرا این دستور غذا جواب می دهد

  • این کاری کدو حلوایی پر از پروتئین، فیبر، آهن و آنتی اکسیدان است که آن را به یک شام سالم و متعادل تبدیل می کند.
  • گیاهخواری، بدون گلوتن و کم کالری است. شما به راحتی می توانید این کاری خوشمزه را با جایگزین کردن روغن زیتون با روغن زیتون به گیاهی تبدیل کنید!
  • کری کدو حلوایی و نخود برای تهیه غذا بسیار مناسب است. می توانید آن را تا 3 روز از قبل آماده کنید و در صورت نیاز به آرامی گرم کنید. بعد از یکی دو روز حتی طعمش بهتر می شود!
  • می‌توانید باقیمانده‌ها را در ظرف دربسته فریز کنید و تا 5 ماه نگه دارید.

مواد لازم برای دستور پخت کاری کدو حلوایی هندی

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

کاری کدو حلوایی با نخود 18
  • کدو حلوایی کدو حلوایی رسیده را انتخاب کنید تا بهترین طعم و مزه را داشته باشید. آنها باید به رنگ بژ، بدون بریدگی یا کبودی عمیق باشند. مطمئن شوید که نسبت به اندازه‌اش احساس سنگینی می‌کند و هیچ نقطه سبزی ندارد. اگر از پوست کندن و بریدن آن اطمینان ندارید، می توانید کدو حلوایی خرد شده را بخرید. می توانید آن را با کدو تنبل یا سیب زمینی شیرین جایگزین کنید.
  • نخود– من ترجیح می دهم از نخود خشک استفاده کنم مگر اینکه عجله داشته باشم. کنسرو نخود نیز عالی عمل می کند. اگر از نخود کنسرو شده استفاده می کنید، به سادگی آن را آبکش کرده و قبل از افزودن به کاری خود بشویید.
  • گوجه فرنگی – من از گوجه فرنگی تازه در فصل استفاده می کنم. در غیر این صورت، کنسرو گوجه فرنگی نیز عالی عمل می کند.
  • پیاز – پیاز زرد یا پیاز قرمز با این دستور پخت سوپ کاری کدو حلوایی عالی عمل می کند.
  • آب سبزیجات – راز خوشمزه شدن < یک href="https://cookingorgeous.com/blog/category/all-recipes/soups/">سوپ‌ها و خورش‌ها قطعاً از آبگوشت خانگی استفاده می‌کند. اگر استوک خانگی ندارید، از اجناس باکیفیت که در مغازه خریده اید استفاده کنید. قبل از اضافه کردن نمک اضافی به ظرف خود حتما چاشنی آن را بررسی کنید زیرا بیشتر آنها حاوی نمک هستند. همچنین می توانید از آب مرغ برای طعم بیشتر استفاده کنید.
  • شیر نارگیل – از شیر نارگیل پرچرب برای افزودن غنا و کرمی به کاری استفاده کنید. من استفاده از شیر نارگیل سبک را برای این دستور توصیه نمی کنم زیرا باعث تغییر بافت ظرف می شود.
  • خمیر سیر و زنجبیل – این ماده مورد علاقه من است که برای آن استفاده می کنم دستور العمل های الهام گرفته از آسیا من معمولا آن را در دسته های بزرگ درست می کنم و برای استفاده در آینده فریز می کنم.
  • ادویه جات ترشی جات – من دوست دارم برای این دستور کاری از زردچوبه، گارام ماسالا و دانه های زیره استفاده کنم. مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید. همچنین می‌توانید از پودر فلفل قرمز یا فلفل قرمز برای افزودن حرارت اضافی به سس کاری نارگیل خامه‌ای استفاده کنید.

چگونه با نخود کاری کدو حلوایی درست کنیم

تهیه کاری کدو حلوایی و نخودچی بسیار آسان است، با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

اگر از نخود خشک استفاده می کنید، آنها را یک شب با آب فراوان خیس کنید.

کاری کدو حلوایی با نخود 19

نخودها را آبکش کنید و در تابه ای با آب فراوان روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید و بگذارید بجوشد.

شعله را کم کنید و به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید.

نخودها را آبکش کرده و کنار بگذارید.

کاری کدو حلوایی با نخود 20

یک تابه بزرگ با پایه سنگین یا اجاق هلندی را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن را اضافه کنید.

پیازها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا شفاف شوند.

کاری کدو حلوایی با نخود 21

هنگامی که پیازها نرم شدند، دانه های زیره را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن رب سیر و زنجبیل، 30 ثانیه تفت دهید.

کاری کدو حلوایی با نخود 22

شکر، گارام ماسالا، زردچوبه و نمک را اضافه کنید و بپزید تا معطر شود، حدود یک دقیقه.

کاری کدو حلوایی با نخود 23

بعد، گوجه‌فرنگی و فلفل قرمز را هم بزنید.

کاری کدو حلوایی با نخود 24

نخود (کنسرو شده یا از قبل پخته شده) را به همراه کدو حلوایی خرد شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.

کاری کدو حلوایی با نخود 25

شیر نارگیل و آب پر چرب را در آن بریزید، گشنیز خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

کاری کدو حلوایی با نخود 26

درب آن را بگذارید، آن را به جوش آورید و به آرامی روی حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه بجوشانید، تا زمانی که کدو حلوایی نرم شود و سس غلیظ شود.

کاری کدو حلوایی با نخود 27

نکات برتر سرآشپز

  • می توانید دستور غذا را دو برابر کنید و این دستور کاری را به صورت دسته ای درست کنید. به زیبایی یخ می زند و تا 5 ماه در ظروف دربسته نگهداری می شود.
  • وقتی کاری شما پخته شد، مقداری از کدو حلوایی را بردارید، آنها را به پوره تبدیل کنید و دوباره به کاری خود اضافه کنید تا بافت خامه ای بیشتری پیدا کند.
  • می توانید این کاری کدو حلوایی خوشمزه را با کدوهای باقی مانده از هالووین درست کنید!

با کاری کدو حلوایی خامه ای چه چیزی سرو کنیم؟

این دستور العمل کاری کدو حلوایی را می توان به طرق مختلف لذت برد.

آن را همراه با یک کاسه برنج باسماتی مانند برنج زرد (برنج پیلاو زردچوبه هندی) سرو کنید )، برنج قارچ (قارچ پیلاو)، یا مقداری نان خوشمزه نان مانند روغنی نان پاکستانی برای فرو بردن.

غذاهای جانبی دیگری که کاملاً مکمل این غذای تند کاری هستند عبارتند از:

پیاز باجی (پیاز پاکورا)، نان سیر – نان تخت هندی، بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی و پیاز رایتا.

دستورالعمل های ذخیره سازی و گرم کردن مجدد

ذخیره

اجازه دهید کاری پس از پخت کمی خنک شود و برای نگهداری راحت تر آن را به قسمت های جداگانه تقسیم کنید.

آنها را در یک ظرف دربسته قرار دهید یا روی آن را با پوشش پلاستیکی محکم بپوشانید.

می‌توانید باقیمانده‌ها را تا 5 روز در یخچال و تا 5 ماه در فریزر نگهداری کنید.

گرم کردن مجدد

قسمت(های) مورد نظر کاری را به یک قابلمه منتقل کنید.

اگر کاری در یخچال غلیظ شده است، برای تنظیم قوام، مقداری آب یا آب سبزیجات به قابلمه اضافه کنید.

کاری را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید، گهگاهی هم بزنید تا کاملا داغ شود.

در روش دیگر، کاری را در فواصل ۱ دقیقه‌ای با قدرت متوسط ​​در مایکروویو قرار دهید و بین فواصل زمانی هم بزنید تا به دمای دلخواه شما برسد.

درست کردن کاری کدو حلوایی پیشاپیش

اگر می‌خواهید از قبل کاری کدو حلوایی خود را با نخود تهیه کنید، می‌توانید سبزیجات را از قبل آماده کرده و آن‌ها را تا 2 روز نگهداری کنید تا آماده شروع پخت و پز شوید.

نخود را پوست کنده و خرد کنید، نخود را خیس کنید، بپزید و آبکش کنید، و هر سبزی دیگر مانند پیاز، سیر را به میزان لازم خرد کنید.

مواد تشکیل دهنده را با استفاده از محفظه ها یا کیسه های جداگانه در ظرف جدا نگه دارید.

سؤالات متداول دستور غذا

مزایای سلامتی کدو حلوایی چیست؟

کدو حلوایی خوشمزه و سرشار از ویتامین A، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها کالری کمی دارد و فیبر بالایی دارد و از سیستم ایمنی برای جلوگیری از عفونت ها حمایت می کند.

آیا می توانم این کاری را در یک ظرف فوری درست کنم؟

بله، شما می توانید دستور العمل یک گلدان فوری را تطبیق دهید. زمان پخت را تنظیم کنید و دستورالعمل‌های قابلمه فوری را برای دستور پخت کاری دنبال کنید.

چه تزئینی با این کاری خوب کار می کند؟

گیاه تازه، آجیل خرد شده، پرک نارگیل، یا یک چکاندن آب لیموترش می تواند چاشنی فوق العاده ای باشد.

برای دستور العمل‌های خوشمزه‌تر پاییز/پاییز، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از فرآیند تهیه این کاری کدو حلوایی خامه ای، خوشمزه و تند با نخود به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

کاری کدو حلوایی با نخود

آیلا کلولی

کاری از کدو حلوایی و نخود یک غذای هندی خوشمزه، گرم و مقرون به صرفه است که دارای کدو، نخود، ادویه های گرم کننده و شیر نارگیل خامه ای است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 45 دقیقه

زمان کل 55 دقیقه

دوره دوره اصلی

آشپزی آسیایی، هندی

سرویس ها 4 افراد

کالری 408 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • اگر از نخود خشک استفاده می کنید، آنها را یک شب با آب فراوان خیس کنید. نخودها را آبکش کنید و در تابه ای با آب فراوان روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید. نخودها را آبکش کنید و کنار بگذارید.

  • یک تابه بزرگ با پایه سنگین یا فر هلندی را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن را اضافه کنید.

  • پیازها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا شفاف شود.

  • وقتی پیازها نرم شدند، زیره را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید.

  • خمیر سیر و زنجبیل را اضافه کنید و قبل از افزودن شکر، گارام ماسالا، زردچوبه و نمک، سریع تفت دهید.

  • <. li id="wprm-recipe-20839-step-0-5" class="wprm-recipe-instruction" readability="1">

    ادویه ها را حدود یک دقیقه بپزید تا معطر شوند و سپس گوجه فرنگی و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.

  • شیر نارگیل و مایه را در آن بریزید، گشنیز خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  • یک درب آن را بگذارید تا بجوشد و به آرامی روی حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه بجوشانید تا کدو حلوایی نرم شود و سس آن غلیظ شود.

یادداشت

  • می توانید دستور غذا را دو برابر کنید و این دستور کاری را به صورت دسته ای درست کنید. به زیبایی یخ می زند و تا 5 ماه در ظروف دربسته نگهداری می شود.

  • When your curry is cooked, remove some of the butternut squash, turn them into a purée and add them back to your curry for a creamier texture.

  • You can make this delicious butternut squash curry with leftover pumpkins from Halloween!
  • You can store the leftover squash curry in an airtight container for up to five days refrigerated or five months in the freezer.
  • It is vegetarian, gluten-free, and low in calories. You can easily turn this delicious curry into vegan by replacing the ghee with olive oil!

Nutrition

Calories: 408kcalCarbohydrates: 50gProtein: 10gFat: 22gSaturated Fat: 16gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 3gCholesterol: 19mgSodium: 966mgPotassium: 1411mgFiber: 11gSugar: 14gVitamin A: 20190IUVitamin C: 78mgCalcium: 156mgIron: 6mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

خروج از نسخه موبایل