برنج زرد (برنج پیلائو زردچوبه هندی)

برنج زرد (برنج پیلائو زردچوبه هندی)

این برنج زرد بسیار آسان و رنگارنگ (برنج پیلائو زردچوبه هندی) یک غذای جانبی معطر است که با برنج باسماتی، پیاز، زردچوبه و ادویه ها درست می شود.

در کمتر از 30 دقیقه آماده می‌شود و طعم بهتری نسبت به موارد خریداری شده در فروشگاه دارد.

آن را در کنار غذاهای هندی مورد علاقه خود مانند کدو حلوایی و کاری نخود امتحان کنید، مرغ تنوری و دال پالک (دال اسفناج).

برنج زرد برنج پیلائو زردچوبه هندی 13
پرش به:

این غذای جانبی خوشمزه و پر جنب و جوش رنگ طلایی خود را از ادویه ای به نام “زردچوبه” دریافت می کند، یک ماده واقعا فوق العاده که طعم لذیذی را به آن اضافه می کند.

این ادویه زرد خاکی فواید سلامتی زیادی مانند تقویت عملکرد مغز و مبارزه با بیماری قلبی و سرطان دارد.

برنج زرد برنج پیلائو زردچوبه هندی 14

همانند برنج قارچ (قارچ پیلاو)، این برنج زرد (برنج پیلاو زردچوبه هندی) )طعم معطر ملایمی دارد و فقط 5 دقیقه زمان می برد تا آماده شود.

تکنیکی که من برای تهیه این غذای ساده استفاده می کنم بسیار شبیه به برنج ترکی (Sehriyeli Pilav) من است. دستور آشپزی.

برنج را می‌شوییم و در آب سرد خیس می‌کنم، مواد معطر را در قیمه (یا روغن زیتون) سرخ می‌کنم، آب را به همراه برنج اضافه می‌کنم، می‌پزم و قبل از سرو استراحت می‌دهم.

برنج زرد برنج پیلائو زردچوبه هندی 15

زردچوبه چیست؟

زردچوبه یک گیاه ریشه زرد پر جنب و جوش (Curcuma longa) است که بخشی از خانواده زنجبیل است.

به دلیل رنگ زرد و طعم گرم و خاکی اش، عمدتاً در آشپزی در غذاهای هندی و آسیای جنوب شرقی استفاده می شود.

پودر زردچوبه دارای طعمی گرم، تلخ، فلفلی و رایحه خاکی مانند خردل است.

این بیشتر برای پخت و پز استفاده می شود و همچنین برای لوازم آرایشی و رنگ آمیزی مواد غذایی استفاده می شود.

من از ریشه زردچوبه تازه برای تهیه خمیر سیر زنجبیل استفاده می کنم و آن را به غذاهایی مانند نان کیما نان، مرغ سرخ کردنی با رشته فرنگی، هندی آسان مرغ، و بالهای مرغ پخته چسبناک و تند.

چرا این دستور غذا جواب می دهد

  • تهیه این برنج هندی پیلو زرد خوشمزه و معطر فقط 5 دقیقه بیشتر از برنج آب پز معمولی طول می کشد.
  • برنج زرد (برنج پیلاو زردچوبه هندی) طعم بسیار بهتری دارد و نسبت به برنج خریداری شده در فروشگاه یا غذای آماده ارزانتر است!
  • این غذا همه کاره است. می توانید ادویه ها را تغییر دهید و آن ها را به سلیقه خود تنظیم کنید. یا می توانید باقی مانده مرغ یا گوشت بره را اضافه کنید تا به یک وعده غذایی قابل توجه تبدیل شود.
  • مواد باقی مانده تا 3 روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری می شود.
  • این دستور پخت برنج زرد از مواد ساده ای استفاده می کند که در نزدیکترین فروشگاه یا سوپرمارکت شما به راحتی پیدا می شود!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

برنج زرد برنج پیلائو زردچوبه هندی 16
  • برنج – باسماتی یک نوع برنج دانه بلند معطر است که برای غذاهایی مانند ایده آل است. بریانی، برنج سرخ شده، یا ظروف پلو. من برنج باسماتی را برای این دستور ترجیح می دهم، اما هر برنج دانه بلند دیگری کارساز است. مطمئن شوید که از آشپزی سریع یا آسان یا نوع برنج کوچک استفاده نکنید زیرا ممکن است تبدیل به له یا چسبناک شوند.
  • زردچوبه – این ادویه خاکی به برنج زرد رنگ زرد رنگ طلایی می دهد. همچنین می توانید از زعفران دم کرده در شیر استفاده کنید.
  • پیاز – از پیازهای سفید، قهوه‌ای یا زرد استفاده کنید. موسیر نیز برای این دستور عالی است.
  • قیمه – من ترجیح می‌دهم از قیسی یا کره شفاف استفاده کنم، زیرا آنها طعم پلو را افزایش می‌دهند. برای تهیه این غذا می توانید از روغن نباتی یا روغن زیتون استفاده کنید.
  • برگ بو – این برگ معطر طعم بسیار زیادی به برنج می‌دهد، بنابراین سعی کنید آن را نادیده نگیرید. قبل از سرو آنها را از ماهیتابه خارج کنید.
  • هل سبز– می‌توانید آن‌ها را به‌طور کامل به ماهیتابه اضافه کنید یا می‌توانید آن‌ها را تقسیم کنید. قبل از سرو آنها را از ماهیتابه خارج کنید.
  • چوب دارچین  – طعم معطر بیشتری به این غذای برنجی پر جنب و جوش می دهد. قبل از اضافه کردن آن به برنج برای طعم دارچینی بیشتر، آن را به نصف تقسیم کنید.
  • نمک – آن را به سلیقه خود تنظیم کنید. اگر از استاک یا مکعب های موجود در فروشگاه استفاده می کنید، نمک کمتری اضافه کنید.

چگونه برنج زردچوبه عالی درست کنیم؟

برنج زرد (برنج پیلاو زردچوبه هندی) بسیار آسان تهیه می‌شود و می‌توانید پس از تسلط بر اصول اولیه، جایگزین‌های دیگر پلو را امتحان کنید.

چند مرحله آسان وجود دارد که باید برای دستیابی به بهترین نتایج دنبال کنید:

برنج را زیر آب سرد جاری بشویید تا آب برنج شفاف شود و به مدت 20 دقیقه در آب سرد خیس کنید (اگر عجله دارید از خیساندن خودداری کنید).

برنج زرد برنج پیلائو زردچوبه هندی 17

گیاه را در تابه ذوب کرده و پیاز و سیر را روی حرارت متوسط ​​کم تفت دهید تا شفاف شود.

برنج زرد برنج پیلائو زردچوبه هندی 18

هل، زردچوبه، برگ بو و چوب دارچین را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید.

برنج زرد (برنج پیلائو زردچوبه هندی) 19

و 45 ثانیه با هم تفت دهید، به هم زدن ادامه دهید تا نسوزند.

برنج زرد برنج پیلائو زردچوبه هندی 20

مایه را بریزید، تابه را لعاب دهید و سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.

چاشنی را به سلیقه خود بررسی و تنظیم کنید.

برنج زرد برنج پیلائو زردچوبه هندی 21

برنج را اضافه کنید، آنقدر هم بزنید تا مخلوط شود، و بگذارید به آرامی روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه با درب بجوشد.

برنج زرد برنج پیلائو زردچوبه هندی 22

بگذارید 6 تا 8 دقیقه بدون باز کردن درب آن استراحت کند.

برنج را قبل از سرو با استفاده از چنگال پف کنید.

برنج زرد برنج پیلائو زردچوبه هندی 23

قبل از سرو برنج زرد (برنج پیلائو زردچوبه هندی) برگ بو و چوب دارچین را جدا کنید.

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر سرآشپز

  • از برنج باسماتی برای این غذای پلو استفاده کنید و از برنج آسان طبخ استفاده نکنید.
  • برنج را زیر آب جاری سرد بشویید تا آبی که از برنج می آید کاملاً شفاف شود.
  • اگر وقت دارید برنج را به مدت 20 دقیقه در آب سرد خیس کنید.
  • پیاز و سیر را به آرامی روی حرارت ملایم تفت دهید. هر از گاهی هم بزنید تا نسوزند.
  • از نسبت مناسب برنج به آب استفاده کنید که ممکن است با نوع برنج مورد استفاده شما متفاوت باشد. این دستور فقط برای برنج باسماتی است. در صورت استفاده از برنج متفاوت، بسته بندی را از نظر نسبت مناسب برنج به آب بررسی کنید.
  • برنج را روی حرارت ملایم بپزید و به آرامی بجوشانید. از تابه ای با درب کاملاً مناسب استفاده کنید.
  • در حین پخت برنج را باز نکنید و آن را هم نزنید. اجازه دهید 6 تا 8 دقیقه قبل از باز کردن درب آن استراحت کند.
  • برنج را با استفاده از چنگال به آرامی پف کنید و قبل از سرو، برگ بو و چوب دارچین را بردارید.

پیشنهادات ارائه

این برنج زرد معطر برای سرو با بیشتر غذاهای هندی و آسیای جنوبی مانند مرغ تنوری، a href=”https://cookingorgeous.com/blog/butternut-squash-chickpea-curry/”>اسکواش و نخود کاری، و دال پالک (دال اسفناج) به همراه یک کاسه خنک کننده پیاز رایتا< /a>.

همچنین می‌توانید برنج پیلاو زردچوبه هندی را به همراه سیب زمینی سرخ کرده و خورش‌های زیادی مانند استیک پیکادو ( Bistec Picado)، ات سوته (یک غذای خوشمزه ترکی گوشت گاو)، خورش سبزی قورمه سبزی – ایرانی، یا بامیه (خورش بامیه ترکی).

اگر به دنبال چیزی برای تهیه این همه کاری و برنج خوشمزه هستید، روغنی نان پاکستانی< /a>، نان کیما نان، و نان سیر (نان مسطح هندی) دستور العمل.

چگونه باقیمانده برنج زرد را ذخیره کنیم؟

اجازه دهید باقیمانده برنج کاملا خنک شود، آن را در یک ظرف دربسته قرار دهید. و تا 3 روز در یخچال و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. آن را دوباره گرم نکنید و بعد از یخ زدایی برنج دوباره آن را سرد کنید.

آیا این دستور برنج پیلاو زردچوبه هندی فاقد گلوتن است؟

بله، این دستور غذا بدون گلوتن است. همچنین می‌توان آن را وگان و بدون لبنیات تهیه کرد که روغن گیاهی جایگزین روغن گیاهی شود و با آب یا آب سبزیجات درست شود.

بهترین برنج برای استفاده برای برنج زرد چیست؟

باسماتی یک نوع برنج دانه بلند معطر است که برای غذاهایی مانند بیرانی، برنج سرخ شده، یا ظروف پلو. با جدا شدن دانه ها از همدیگر، ظروف پلو پف دار بیرون می آیند.
همچنین، برنج باسماتی دارای عطر و طعم خاصی است که به خوبی با مواد تشکیل دهنده دستور برنج زرد زردچوبه مطابقت دارد.

برای غذاهای خوشمزه تر برنج، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این برنج زرد خوشبو و رنگارنگ (برنج پیلائو زردچوبه هندی) به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

برنج زرد (برنج پیلاو زردچوبه هندی)

آیلا کلولی

این برنج زرد بسیار آسان و رنگارنگ (برنج زردچوبه هندی پیلائو) یک غذای جانبی معطر است که با برنج، پیاز، زردچوبه و ادویه‌ها درست می‌شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

کورس سرنوشت

آشپزی آسیایی، هندی

سرویس ها 4 افراد

کالری 332 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • برنج را زیر آب سرد جاری بشویید تا آب برنج شفاف شود و به مدت 20 دقیقه در آب سرد خیس کنید.

  • گیاه را در تابه ذوب کرده و پیاز و سیر را روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا شفاف شود.

  • هل، زردچوبه، برگ بو و چوب دارچین را اضافه کنید و 45 ثانیه تفت دهید، به هم زدن ادامه دهید تا نسوزند.

  • مایه را بریزید و تابه را لعاب بزنید و سپس نمک و فلفل را اضافه کنید. چاشنی را به سلیقه خود بررسی و تنظیم کنید.

  • برنج را اضافه کنید، آنقدر هم بزنید تا مخلوط شود و اجازه دهید به آرامی روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه با درب بپزد.

  • بگذارید 6 تا 8 دقیقه بدون باز کردن درب آن استراحت کند. قبل از سرو برنج را با استفاده از چنگال پف کنید.

یادداشت

  • از برنج باسماتی برای این غذای پلو استفاده کنید و از برنج آسان طبخ استفاده نکنید.
  • برنج را زیر آب جاری سرد بشویید تا آبی که از برنج می آید کاملاً شفاف شود.
  • اگر وقت دارید برنج را به مدت 20 دقیقه در آب سرد خیس کنید.
  • پیاز و سیر را به آرامی روی حرارت ملایم تفت دهید. هر از گاهی هم بزنید تا نسوزند.
  • از نسبت مناسب برنج به آب استفاده کنید که ممکن است با نوع برنج مورد استفاده شما متفاوت باشد. این دستور فقط برای برنج باسماتی است. در صورت استفاده از برنج متفاوت، بسته بندی را از نظر نسبت مناسب برنج به آب بررسی کنید.
  • برنج را روی حرارت ملایم بپزید و به آرامی بجوشانید. از یک تابه با درب کاملاً مناسب استفاده کنید.
  • در حین پخت برنج را باز نکنید و آن را هم نزنید. اجازه دهید 6 تا 8 دقیقه قبل از باز کردن درب آن استراحت کند.
  • برنج را با استفاده از چنگال به آرامی پف کنید و قبل از سرو، برگ بو و چوب دارچین را بردارید.

تغذیه

Calories: 332kcal Carbohydrates: 66gProtein: 6gFat: 4g Saturated Fat: 2g< /span>Polyunsaturated Fat: 0.3gMonounsaturated Fat: 1gCholesterol: 10mgSodium: 1034mg< /span>Potassium: 160mg Fiber: 2 gSugar: 2gVitamin A: 244IUVitamin C: 3mg Calcium: 44 mgIron: 1mg

This post use affiliate links. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

خروج از نسخه موبایل