آشپزی

دستور پخت سنتی فرانسوی راتاتویی نیکوایز

دستور پخت سنتی فرانسوی راتاتویی نیکوایز

رازهای آشپزی فرانسوی را با این دستور پخت سنتی غذای راتاتویی نیکوآز کشف کنید

غذای سنتی راتاتویی فرانسوی ترکیبی لذت بخش از گوجه فرنگی، بادمجان، کدو سبز، و فلفل دلمه ای است که با گیاهان معطر و کمی سیر دم کرده است.

Traditional French Ratatouille Niçoise Recipe garnished with parsley leaves

پرش به:

می‌توانید آن را به‌عنوان یک غذای جانبی در کنار مرغ یا گوشت کبابی، به‌ویژه گوشت بره، یا به‌عنوان غذای اصلی گیاه‌خواری یا گیاه‌خواری که روی برنج ساده، کوسکوس یا به سادگی مخلوط با پاستا سرو می‌شود، میل کنید.

بادمجان، کدو سبز، فلفل، حبه سیر، پیاز و گوجه‌فرنگی سبزیجاتی هستند که معمولاً برای غذای راتاتوی فرانسوی اصیل استفاده می‌شوند، اگرچه فهرست مواد تشکیل دهنده و تکنیک‌های پخت ممکن است از دستور غذا به دستور دیگر متفاوت باشد.

بادمجان، کدو سبز، فلفل، سیر، پیاز و گوجه فرنگی سبزیجاتی هستند که معمولاً برای راتاتوئی فرانسوی نیکویز اصیل استفاده می‌شود، اگرچه فهرست مواد تشکیل دهنده و تکنیک‌های پخت ممکن است از دستور غذا به دستور دیگر متفاوت باشد.

Traditional French Ratatouille Niçoise Recipe in a baking dish
<strong><em>راتاتوی نیکوز<em><strong>

دستور پخت راتاتویی نیکواز از چه چیزی ساخته شده است؟

راتاتوی یک غذای سنتی فرانسوی/مدیترانه‌ای است که در منطقه پروونس در جنوب فرانسه به وجود آمده است.

این خورش سبزیجات خوش طعم با ترکیبی از موادی مانند بادمجان (بادمجان)، گوجه فرنگی، کدو سبز (کدو سبز)، فلفل، پیاز و سیر درست می شود.

سبزیجات تابستانی معمولاً تا زمانی که نرم شوند با هم پخته می‌شوند و اجازه می‌دهند طعم‌های آن‌ها با هم ترکیب شود و ترکیبی خوشمزه ایجاد شود.

راتاتوی اغلب با گیاهان معطر تازه مانند آویشن، رزماری و ریحان چاشنی می‌شود و لایه‌ای از عطر و طعم اضافه می‌کند.

این غذای سبزیجات وگان و بدون گلوتن معمولاً با رب گوجه فرنگی، آویشن، ریحان و فلفل تازه آسیاب شده طعم‌دار می‌شود.

شبیه به ساکسوکا (مز سبزیجات ترکی)، اغلب به عنوان یک غذای جانبی با گوشت کبابی یا به عنوان غذای اصلی گیاهی یا گیاهی مستقل سرو می شود

.

اما شخصاً دوست دارم آن را با قاشق سخاوتمندانه سرو کنم بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی).

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • می‌توانید این غذای کلاسیک فرانسوی را از قبل درست کنید و در دمای اتاق سرو کنید یا کمی آن را روی حرارت ملایم گرم کنید.
  • این دستور غذای ساده راتاتویی راهی عالی برای تبدیل “سبزیجات نه چندان محبوب” به یک غذای هیجان انگیز است.
  • می توانید باقیمانده ها را تا 5 روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
  • مواد باقی مانده به عنوان رویه پیتزا یا پاستا عالی هستند.

مواد لازم برای دستور پخت سنتی فرانسوی راتاتویی نیکوا

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

Vegetables are cut in cubes for Traditional French Ratatouille Niçoise Recipe
دستور پخت سنتی فرانسوی راتاتویی نیکوایز 13
  • روغن زیتون – از چند قاشق غذاخوری روغن زیتون به اندازه کافی برای تفت دادن سبزیجات استفاده کنید. بادمجان ها روغن زیادی جذب می کنند، پس در تفت دادن آن ها دقت کنید و چربی زیادی اضافه نکنید. از چند قطره آب برای کمک به پخت بادمجان ها استفاده کنید.
  • بادمجان – هنگام خرید بادمجان های کمی سفت اما نه سفت انتخاب کنید. پختن آنها نسبت به سایر سبزیجات بیشتر طول می کشد. عجله نکنید و آن را کم نپزید و برای کمک به فرآیند پخت از یک قطره آب استفاده کنید.
  • کدو سبز – می‌توانید از هر نوع کدو سبز یا کدو زرد استفاده کنید تا زمانی که تازه و سفت باشند.
  • فلفل– فلفل دلمه‌ای قرمز یا فلفل دلمه‌ای زرد مورد علاقه من است، اما می‌توانید از فلفل دلمه‌ای مورد علاقه‌تان با رنگ‌های مختلف استفاده کنید.
  • پیاز قرمز – طعم تندتری نسبت به پیاز معمولی دارد. مقداری رنگ بنفش هم به این خورش سبزی رنگارنگ اضافه می کنند. همچنین می توانید از پیاز قهوه ای یا زرد استفاده کنید.
  • گوجه فرنگی– اگر می توانید از گوجه فرنگی قرمز و آبدار تابستانی استفاده کنید یا در فصل زمستان از گوجه فرنگی له شده کنسرو شده استفاده کنید.
  • آویشن – این یکی از محبوب ترین گیاهان دارویی است که در آشپزی مدیترانه ای استفاده می شود. می توانید به جای آن از رزماری یا پونه کوهی استفاده کنید.

چگونه دستور پخت سنتی راتاتویی نیکواز فرانسوی درست کنیم؟

تهیه این دستور پخت سنتی راتاتویی نسبتاً آسان است.

برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

سبزیجات خود را آماده کنید

ابتدا سبزی ها را به مربع های 2 سانتی متری برش دهید، نه خیلی بزرگ، نه خیلی کوچک.

ما می خواهیم آنها ذوب شوند، اما همچنین بتوانیم هر سبزی را در ظرف نهایی تشخیص دهیم.

Vegetables are cut in cubes for Traditional French Ratatouille Niçoise Recipe
دستور پخت سنتی فرانسوی راتاتویی نیکوایز 14

سبزیجات را تفت دهید

هر سبزی را قبل از افزودن به سس گوجه‌فرنگی و پیاز، جداگانه با روغن زیتون تفت دهید.

پختن سبزیجات تازه به طور جداگانه تضمین می کند که هر کدام دقیقاً طعم خود را خواهند داد.

یک قابلمه بزرگ یا فر بزرگ هلندی را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.

بادمجان ها را به تابه اضافه کنید و به مدت 5 تا 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند و شروع به قهوه ای شدن کنند.

Sautéing the aubergines with olive oil in a wok
دستور پخت سنتی فرانسوی راتاتویی نیکوایز 15

آنها را در بشقاب بریزید و کنار بگذارید.

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به همان ماهیتابه اضافه کنید، کدو سبز را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

آنها را به همراه بادمجان ها در بشقاب بریزید و کنار بگذارید.

Sautéing the courgettes in a wok
دستور پخت سنتی فرانسوی راتاتویی نیکوایز 16

کمک روغن زیتون را به همان ماهیتابه اضافه کنید و فلفل ها را به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا کمی پخته شوند.

به همراه بادمجان ها و کدو سبز در بشقاب بریزید و کنار بگذارید.

Sautéing the peppers in a wok
دستور پخت سنتی فرانسوی راتاتویی نیکوایز 17

سس گوجه فرنگی را آماده کنید

برای سس گوجه فرنگی، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقی مانده را به تابه اضافه کنید.

پیاز، سیر و آویشن را با هم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

<شکل کلاس = "wp-block-image size-full"> Sautéing the onions, garlic and thyme with olive oil

رب گوجه‌فرنگی را هم بزنید سپس گوجه‌فرنگی تازه خرد شده، نمک، فلفل سیاه و شکر را اضافه کنید.

به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.

اگر از گوجه فرنگی های آبدار و رسیده استفاده می کنید، نیازی به استفاده از رب گوجه فرنگی برای این دستور ندارید.

The tomatoes and tomato paste are added to the sautéed onions
دستور پخت سنتی فرانسوی راتاتویی نیکوایز 18

سبزیجات را در سس گوجه فرنگی بپزید

بادمجان ها، کدو سبز و فلفل را به تابه اضافه کنید و با سس گوجه فرنگی مخلوط کنید.

به مدت 30 دقیقه به آرامی بجوشانید یا تا زمانی که قوام یکدست و خامه ای پیدا کند.

The vegetables are cooking in tomato sauce until soft
دستور پخت سنتی فرانسوی راتاتویی نیکوایز 19

اگر می‌خواهید سبزیجات ترد شوند، زمان پخت را کاهش دهید.

ادویه را بررسی کنید، در صورت لزوم نمک بیشتری اضافه کنید و قبل از سرو در یک کاسه بزرگ، راتاتوی پخته شده را با جعفری خرد شده یا ریحان تازه تزئین کنید.

vegetables are cooked until soft
دستور پخت سنتی فرانسوی راتاتویی نیکوایز 20

نکات برتر سرآشپز

  • سبزیجات رسیده و فصلی را برای بهترین طعم و بافت در غذای راتاتویی خود انتخاب کنید. هنگام انتخاب مواد به دنبال رنگ های زنده و بافت های سفت باشید.
  • برخی از بادمجان ها طعم تلخی دارند. برای جلوگیری از آن، بادمجان های خود را پوست بگیرید و به اندازه دلخواه برش دهید و بعد نیم ساعت در آب نمک بگذارید، آب آن را خالی کنید و سپس قبل از پخت کاملا خشک کنید.
  • وقتی سبزیجات را تفت می‌دهید، آن‌ها را به صورت دسته‌ای بپزید. شلوغی بیش از حد تابه می‌تواند به جای کارامل‌سازی مناسب، منجر به پخت ناهموار و بخارپز شود.
  • قبل از سرو، اجازه دهید راتاتویی یک ساعت استراحت کند تا طعم ها به خوبی جا بیفتند و عمیق تر شوند. نگران گرم کردن آن قبل از سرو نباشید، راتاتویی وقتی گرم سرو شود نیز عالی است.
  • وقتی همه مواد با هم ترکیب شدند، اجازه دهید راتاتویی به آرامی روی حرارت ملایم بجوشد. این فرآیند پخت آهسته به طعم ها اجازه می دهد تا به زیبایی با هم ترکیب شوند.

چه چیزی را با راتاتویی نیکوز سرو کنیم؟

راتاتوی فوق العاده همه کاره است.

این خورش تابستانی فرانسوی گیاهی روستایی را می‌توان به عنوان غذای جانبی برای تکمیل غذاهای گوشتی و ماهی کبابی یا کبابی مانند مرغ شکم پر برنج، شیش تاووک (کباب مرغ ترکی)، ماهی قزل آلا پخته شده مدیترانه، یا بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی) یا Surkish-rice-pilaf/”>Surkish.

یا به سادگی آن را مخلوط با ماکارونی آب پز، روی یک کاسه پوم پوره (پوره سیب‌زمینی خامه‌ای) سرو کنید، یا آن را با مقداری نان خرد شده، یا خوشمزه سرو کنید. -نان مسطح/”>بزلما (نان تخت ترکی)

.

دستورالعمل های ذخیره سازی و گرم کردن مجدد

ذخیره

قبل از انتقال راتاتویی به ظرف دربسته، اجازه دهید تا کاملا خنک شود. آن را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

اگر می‌خواهید زمان ذخیره‌سازی را افزایش دهید، راتاتویی می‌تواند منجمد شود.

آن را در ظروف فریزر یا کیسه های فریزر قرار دهید و مقداری فضای خالی برای انبساط باقی بگذارید. می توان آن را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کرد.

گرم کردن مجدد

راتاتویی را به آرامی روی اجاق گاز در قابلمه ای روی حرارت ملایم تا متوسط ​​گرم کنید. برای جلوگیری از چسبندگی و اطمینان از گرم شدن یکنواخت، هر از گاهی هم بزنید.

اگر می خواهید باقیمانده را در مایکروویو دوباره گرم کنید، قسمت مورد نظر راتاتوئی را به ظرف مناسب مایکروویو منتقل کنید.

با یک درب مخصوص مایکروویو یا روکش مخصوص مایکروویو بپوشانید.

در فواصل زمانی حرارت دهید، گهگاه هم بزنید تا به دمای مورد نظر برسد.

صرف نظر از روش گرم کردن مجددی که انتخاب می کنید، به یاد داشته باشید که به آرامی هم بزنید تا گرما به طور مساوی توزیع شود.

گاهی اوقات راتاتوی با گرم کردن مجدد نرم تر می شود، اما همچنان طعم لذیذ خود را حفظ می کند.

سؤالات متداول دستور غذا

راتاتویی؟

این کاملاً به شما بستگی دارد که آیا می‌خواهید پوست آن‌ها را جدا کنید یا پوست را روی آن بگذارید، اما من شخصاً ترجیح می‌دهم پوست بادمجان‌ها را به شکل گورخری مانند زمانی که می‌سازم کوفته بادمجانی (کبابی اسلامی) یا موساکای یونانی.

چه چیزی این خورش سبزی فرانسوی را خاص می‌کند؟

Ratatouille، یک غذای سبزی سالم است؟ غذای سالم این غذا بدون گلوتن و سازگار با وگان/گیاهخواران است، اما همچنین یک غذای جانبی رضایت بخش برای دوستداران گوشت مانند من است!

بله، راتاتویی را می توان از قبل تهیه کرد. در واقع، اغلب روز بعد طعم بهتری دارد زیرا طعم ها با هم ترکیب می شوند. آن را در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید و قبل از سرو به آرامی گرم کنید.

برای سایر دستور العمل های فرانسوی کلاسیک خوشمزه، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! در زیر نظر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این دستور غذای سنتی فرانسوی راتاتویی نیکواز سالم و خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

9″>

serve it warm or at room temperature

دستور پخت سنتی راتاتویی نیکوز فرانسوی

آیلا کلولی

غذای سنتی فرانسوی راتاتویی ترکیبی لذت بخش از گوجه فرنگی، بادمجان، کدو سبز و فلفل دلمه ای است که با گیاهان معطر و کمی سیر دم کرده است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10دقیقه

wprm-recipe-time wprm-block-text-normal”>40

زمان کل 50 دقیقه دقیقه

دوره
سرویس ها 4 کالری 190
Ingredients wprm-header-has-actions”>مواد تشکیل دهنده wprm-active-contact. data-system=”1″ data-recipe=”4717″ aria-label=”تغییر سیستم واحد به متریک”>متریک

دستورالعمل‌ها 

  • یک ووک یا تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید.
  • بادمجان ها را به مدت 5 دقیقه به تابه اضافه کنید و 6 دقیقه بپزید. تا زمانی که نرم شود و شروع به قهوه ای شدن کند. در بشقاب بردارید و کنار بگذارید.

  • با استفاده از همان تابه، یک قاشق غذاخوری دیگر روغن زیتون اضافه کنید و کدو سبز را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا 6 دقیقه تفت داده شود. به همراه بادمجان ها در بشقاب بریزید و کنار بگذارید.

  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مدت 5 دقیقه به همان تابه تفت داده و کمی تفت دهید. به همراه بادمجان ها و کدوها در بشقاب بریزید و کنار بگذارید.

  • Add the remaining 1 tablespoon of olive oil to the pan and sauté the onions, garlic, and thyme together for 3-4 minutes until soft.

  • Stir in the tomato paste then add the chopped tomatoes, salt, pepper, and sugar, and cook for 5 minutes until the tomatoes are soft.

  • Add the eggplants, zucchini, and peppers into the pan, give it a good stir, and gently simmer for 20 minutes or until it has a smooth and creamy consistency.

  • Check the seasoning, add more salt if necessary and add chopped parsley or basil before serving.

یادداشت

  • Some eggplants can have a bitter taste. To avoid that, peel and cut your aubergines into the desired size and then leave them in salty water for half an hour, drain the water, and then dry thoroughly before cooking.
  • Opt for ripe, seasonal vegetables for the best flavor and texture in your Ratatouille dish. Look for vibrant colors and firm textures when selecting ingredients.
  • When sautéing the vegetables, consider cooking them in batches. Overcrowding the pan can lead to uneven cooking and steaming instead of proper caramelization.
  • Once all the ingredients are combined, let the Ratatouille simmer gently over low heat. This slow cooking process allows the flavors to develop and meld together beautifully.
  • Let the Ratatouille rest for an hour before serving to allow the flavors to settle and deepen beautifully. Don’t worry about heating it up before serving, ratatouille is also great when served warm.
  • You can store the leftovers for up to 5 days refrigerated or for up to 3 months in the freezer.

Nutrition

Calories: 190kcalCarbohydrates: 21gProtein: 4gFat: 11gSaturated Fat: 2gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 8gSodium: 629mgPotassium: 878mgFiber: 8gSugar: 13gVitamin A: 2963IUVitamin C: 128mgCalcium: 48mgIron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا