نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک

نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک

دستور پخت نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک خانگی خوشمزه و سیردار

این دستور پخت نان پنیر ایتالیایی Little Caesars گرمای نان تازه پخته شده را با مقدار زیادی پنیر ذوب شده ترکیب می کند که با هر لقمه تراوش می کند.

نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک 17
پرش به:

چه از یک شب دنج لذت ببرید، چه میزبانی از یک گردهمایی داشته باشید یا صرفاً به دنبال یک میان وعده سریع و خوشمزه باشید، نان پنیر ایتالیایی Little Caesars مناسب است.

این دستور غذای بدون اشتباه به حداقل مواد اولیه روزانه نیاز دارد، فقط 10 دقیقه آماده سازی عملی طول می کشد، و به عنوان یک غذای جانبی یا پیش غذای خوشمزه استفاده می شود.

نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک 18

چه چیزی نان پنیر ایتالیایی Little Caesars را خاص می کند؟

اول، این نان پنیر ایتالیایی به طرز خوشمزه ای با مقدار زیادی پنیر جفت می شود.

مواد تشکیل دهنده با کیفیت بالا، لقمه‌های خوشمزه را تضمین می‌کند که مورد علاقه همه است.

این یک خوراکی همه کاره است که به عنوان یک غذای جانبی یا پیش غذا عالی عمل می کند.

به‌علاوه، مقرون‌به‌صرفه است، بنابراین می‌توانید از این خوبی خوشایند لذت ببرید.

نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک 19

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک 20
  • آرد ساده – به عنوان آرد همه منظوره نیز شناخته می شود و برای تهیه کیک، کلوچه، شیرینی و سس های غلیظ کننده مناسب است.
  • مخمر– من از مخمر خشک سریع برای این دستور استفاده می کنم. این دستور همچنین با مخمر فعال/خشک استاندارد یا مخمر تازه کار می کند. اگرچه معمولاً نیازی نیست که مخمر سریع الاثر را در آب گرم حل کنید و سپس بگذارید تا کف کند، اما اگر ابتدا در آب گرم حل شود، بافت نان نرم تر می شود.
  • پنیر – من از مخلوط پنیر موزارلا و پنیر پارمزان استفاده کردم. گزینه های دیگر عبارتند از پنیر پروولون، پنیر آسیاگو، پنیر فونتینا و پنیر رومانو. می‌توانید مقدار را بر اساس ترجیحات خود تنظیم کنید.
  • شکر – شکر کاستور یا شکر دانه‌ریز، مخمر را تغذیه می‌کند و به بلند شدن خمیر کمک می‌کند.
  • نمک – باعث افزایش استحکام خمیر و همچنین طعم آن می شود.
  • روغن زیتون – به نان غنا و طعم می بخشد. همچنین می توانید از روغن کانولا، روغن آفتابگردان یا روغن گیاهی استفاده کنید.
  • طعم دهنده ها– طعم دهنده های مورد علاقه من پونه کوهی خشک، پودر سیر و رزماری تازه ریز خرد شده است.

چگونه نان ایتالیایی پنیری درست کنیم؟

اگرچه این دستور پخت نان سیر بسیار ساده است، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

در یک کاسه کوچک، آب، مخمر خشک و شکر را با هم مخلوط کنید.

نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک 21

اجازه دهید حدود 5 دقیقه بماند تا مخلوط کف کند.

نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک 22

آرد، روغن زیتون و نمک را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا خمیر به دست آید.

نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک 23

خمیر را روی سطح کمی آردپاشی شده حدود 5 تا 7 دقیقه ورز دهید تا صاف و کشدار شود.

خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید، روی آن را با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید و بگذارید حدود 1 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود در جای گرمی ور بیاید.

نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک 24

فر را روی 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید، اندازه ظرف پخت 13″x9″ (33cmx23cm) با روغن زیتون، روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

وقتی خمیر ور آمد، آن را به ظرف پخت آماده شده منتقل کنید.

نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک 25

با دستان خود خمیر را به آرامی داخل ظرف فشار دهید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید تا کف آن را بپوشاند.

نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک 26

اجازه دهید دوباره استراحت کند و حدود 15 تا 20 دقیقه بلند شود.

نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک 27

خمیر را به طور مساوی با پودر سیر و رزماری خشک + پونه کوهی بپاشید.

شکل>

در نهایت، مخلوط پنیر رنده شده را روی خمیر بپاشید و از پوشش یکنواخت اطمینان حاصل کنید.

نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک 28

نان را به مدت تقریبی 20 تا 22 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید یا تا زمانی که لبه های آن قهوه ای طلایی شود.

نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک 29

نان را از فر خارج کرده و روی خمیر را با قلم مو با کره ذوب شده بمالید.

قبل از برش دادن آن با برش پیتزا و سرو.

شکل>

نکات برتر سرآشپز

  • مایه را در آب ولرم و کمی شکر حل کنید. اجازه دهید چند دقیقه بماند تا کف کند یا حباب‌هایی دربیاید. این نشان می دهد که مخمر فعال است و به بلند شدن نان کمک می کند.
  • زمان کافی به خمیر بدهید تا ور بیاید. دستورالعمل‌های دستور غذا را برای زمان‌های افزایش توصیه‌شده دنبال کنید تا بافتی سبک و پف داشته باشید.
  • با خیال راحت انواع مختلف پنیر را آزمایش کنید تا به نان خود تنوع دهید.
  • برای داشتن پوسته طلایی زیبا و طعم بیشتر، قبل یا بعد از پخت نان را با کره آب شده بمالید. به نان پنیر ایتالیایی شما حسی غنی و لذیذ می بخشد.
  • این دستور پخت نان پنیری ایتالیایی آسان، زمانی که پنیر لطیف و غیرقابل مقاومت است، بهتر است به صورت گرم لذت ببرید. آن را تازه از فر سرو کنید یا چند دقیقه قبل از سرو برش ها را در فر از قبل گرم شده گرم کنید.

با نان پنیر خانگی ایتالیایی چه چیزی سرو کنیم؟

نان پنیر سیر ایتالیایی را با یک کاسه سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی، جفت کنید. سوپ عدس مدیترانه‌ای یا سوپ عدس ترکی (Mercimek Corbasi) برای یک غذای آرام بخش.

همچنین با یک کاسه سالاد ایرانی شیرازی، سالاد موشک و پارمسان، یا سالاد خیار یونانی برای یک گزینه سبک تر.

نان را به عنوان کنار غذاهای ماکارونی مورد علاقه خود، مانند مرغ و پاستا چوریزو سرو کنید. ، پاستای کوفته سوئدی تند و خامه ای، یا دستور پخت لازانیا بدون پنیر ریکوتا.

نان پنیر ایتالیایی Little Caesars می تواند همراهی عالی برای پیتزا باشد. از آن در کنار طعم‌های پیتزای مورد علاقه‌تان برای یک جشن کاملاً شیرین لذت ببرید.

مجموعه ای از اقلام آنتی پاستو ایتالیایی مانند گوشت پخته شده، زیتون، سبزیجات بوداده و پنیر ایجاد کنید.

نان پنیر ایتالیایی به‌عنوان یک افزودنی خوش‌طعم در بشقاب جای می‌گیرد.

دستورالعمل های ذخیره سازی و گرم کردن مجدد

با نگهداری درست نان پنیر ایتالیایی و گرم کردن مجدد آن با احتیاط، می‌توانید تا مدت‌ها پس از اولین وعده از طعم پنیری آن لذت ببرید.

ذخیره

قبل از نگهداری نان، اجازه دهید کاملاً در دمای اتاق خنک شود.

نان را محکم در بسته بندی پلاستیکی بپیچید یا آن را در یک ظرف دربسته قرار دهید تا از از دست رفتن رطوبت جلوگیری کنید و از خشک شدن آن جلوگیری کنید.

نان را تا 2 روز در دمای اتاق یا حداکثر تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

بهتر است از آن تازه لذت ببرید، بنابراین سعی کنید آن را در این بازه زمانی مصرف کنید.

گرم کردن مجدد

فر خود را از قبل با دمای 165 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) گرم کنید.

کاسه پلاستیکی را بردارید یا در ظرف دربسته را باز کنید تا نان را باز کنید.

نان را روی یک ورقه پخت قرار دهید و آن را به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً گرم شود در فر از قبل گرم شده گرم کنید.

زمان حرارت دادن ممکن است متفاوت باشد، بنابراین مراقب نان باشید تا از سرخ شدن بیش از حد نان جلوگیری کنید.

بعد از گرم شدن، نان را از فر خارج کنید و قبل از سرو بگذارید کمی خنک شود.

به‌عنوان روش دیگر، اگر روش گرم کردن سریع‌تری را ترجیح می‌دهید، می‌توانید از اجاق توستر یا مایکروویو استفاده کنید.

با این حال، توجه داشته باشید که این روش‌ها ممکن است کمی روی بافت نان تأثیر بگذارد.

سوالات متداول دستور غذا

آیا نان پنیر ایتالیایی Little Caesars برای گیاهخواران مناسب است؟

بله، نان پنیر ایتالیایی Little Caesars برای گیاهخواران مناسب است؟ این حاوی هیچ گونه مواد گوشتی نیست.

آیا می توانم به جای آرد سفید ساده از آرد سبوس دار استفاده کنم؟

بله، می توانید از آرد گندم کامل به عنوان جایگزین آرد سفید معمولی استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که بافت و طعم نان پنیری ممکن است با استفاده از آرد کامل کمی متفاوت باشد.

آیا می توانم چاشنی های دیگری به نان پنیر ایتالیایی اضافه کنم؟

کاملاً! دستور پخت کاملاً متنوع است و می توانید رویه ها را مطابق میل خود سفارشی کنید. اضافه کردن موادی مانند زیتون، گوجه‌فرنگی خرد شده، یا حتی بیکن پخته را برای طعم بیشتر در نظر بگیرید.

برای اینکه برخی از دستور العمل های خوشمزه را با نان پنیر ایتالیایی Little Caesars همراه کنید، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! در زیر نظر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این نان پنیر ایتالیایی خانگی سزار کوچک و خوشمزه و سیری به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

نان پنیر ایتالیایی Little Caesars

آیلا کلولی

این دستور العمل کپی نان پنیر ایتالیایی Little Caesars گرمای نان تازه پخته شده را با مقدار زیادی پنیر ذوب شده ترکیب می کند که با هر لقمه تراوش می کند.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

کورس پیش غذا، مخلفات

آشپزی آمریکایی، ایتالیایی

سرویس ها 12 تکه ها

کالری 229 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • در یک کاسه کوچک، آب، مخمر خشک و شکر را با هم مخلوط کنید. Let it sit for about 5 minutes until the mixture becomes frothy.

  • Add the flour, olive oil, and salt, and mix everything together until a dough forms.

  • Knead the dough on a lightly floured surface for about 5-7 minutes until it becomes smooth and elastic.

  • Place the dough in a greased bowl, cover it with a clean kitchen towel, and let it rise in a warm place for about 1 hour or until it doubles in size.

  • Preheat your oven to 200°C (400°F), grease a baking dish with olive oil, and line it with parchment paper.

  • Once the dough has risen, transfer it to the prepared baking dish.

  • Using your hands, gently press the dough into the dish, spreading it evenly to cover the bottom.

  • Let the dough rest in the baking dish for another 15-20 minutes.

  • Sprinkle it evenly with garlic powder and dried rosemary + oregano.

  • Finally, sprinkle the grated cheese mixture on top of the dough, ensuring even coverage.

  • Bake the bread in the preheated oven for approximately 20-22 minutes or until it turns golden brown.

  • Remove the bread from the oven and brush the top of the dough with melted butter.

  • Let it cool slightly before slicing and serving.

یادداشت

  • Dissolve the yeast in lukewarm water and a little sugar. Let it sit for a few minutes until it becomes frothy or forms bubbles. This indicates that the yeast is active and will help the bread rise.
  • Give the dough enough time to rise. Follow the recipe’s instructions for the recommended rising times to ensure a light and fluffy texture.
  • Feel free to experiment with different types of cheese to add variety to your bread.
  • For a beautiful golden crust and extra flavor, brush the bread with melted butter before or after baking. It adds a rich and savory touch to your Italian Cheese Bread.
  • Italian Cheese Bread is best enjoyed warm when the cheese is gooey and irresistible. Serve it fresh from the oven or reheat slices in a preheated oven for a few minutes before serving.

Nutrition

Calories: 229kcalCarbohydrates: 24gProtein: 9gFat: 11gSaturated Fat: 5gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 4gTrans Fat: 0.1gCholesterol: 23mgSodium: 460mgPotassium: 68mgFiber: 1gSugar: 1gVitamin A: 231IUVitamin C: 0.2mgCalcium: 154mgIron: 0.5mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. This means that if you click on them and then buy something, we get a small amount of commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.

نان پنیر ایتالیایی سزار کوچک 30
حتما بخوانید : براونی شکلاتی تلخ
خروج از نسخه موبایل