کیک تنبل (کیک بیسکویت شکلاتی)

کیک تنبل (کیک بیسکویت شکلاتی)

این کیک تنبل بسیار خوشمزه (کیک بیسکویت شکلاتی) یک دسر غنی و شکلاتی بدون پخت است که با چند ماده ساده تهیه شده است. تهیه آن بسیار آسان است و در عرض 15 دقیقه بدون نیاز به تجهیزات یا فر خاصی آماده می شود. و بهترین بخش این است که این کیک یخچالی شکلاتی ترد هم بچه ها و هم بزرگسالان را تحت تاثیر قرار می دهد!

کیک تنبل کیک بیسکویت شکلاتی 14
پرش به:

یخچال بدون پخت کیک بیسکویت شکلاتی به عنوان کیک مورد علاقه خانواده سلطنتی، به ویژه اعلیحضرت فقید ملکه الیزابت و شاهزاده ویلیام شناخته می شود. ایجاد این کیک تنبل ساده و در عین حال چشمگیر با چند ماده مانند بیسکویت چای، شکلات با کیفیت، کره، پودر کاکائو و شیر بسیار آسان است.

اگر عاشق دسرهای شکلاتی غنی و لذیذ هستید، دستور العمل های دیگر من مانند کیک خامه ای شکلاتی مرطوب را بررسی کنید.، نان نوتلا بابکا شکلاتی، تارتلت توت فرنگی شکلاتی و کیک اکلر شکلاتی با شیرینی چوکس .

کیک تنبل (کیک بیسکویت شکلاتی) چیست؟

کیک تنبل یک کیک بیسکویتی شکلاتی مقرون به صرفه و غنی است که نیاز به حداقل تلاش و مواد لازم دارد، به همین دلیل این کیک نامگذاری شده است. این دسر ساده با مخلوط کردن بیسکویت های چای خرد شده با نوعی سس شکلاتی درست می شود.

دستور العمل ممکن است بسته به منطقه متفاوت باشد، برخی ممکن است حاوی شیر تغلیظ شده شیرین و برخی دیگر تخم مرغ باشند.

کیک تنبل یک دسر بسیار محبوب در سراسر جهان است و در کشورهای مختلف به نام های مختلف شناخته می شود. ما در ترکیه به آن Mozaik Pasta(کیک موزاییکی) می گوییم و معمولاً به تخم مرغ نیاز دارد. در ایتالیا به عنوانسالامی شکلاتیو در یونان به عنوانKormos یا Mosaico

شناخته می شود.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این دستور العمل کیک تنبل با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام بسیار آسان است.
  • برای درست کردن این کیک بیسکویتی شکلاتی خوش طعم و بدون پخت، فقط به 15 دقیقه و چند ماده اولیه یخچال/آشپزخانه نیاز دارید.
  • خیلی خوشایند است، این دستور 12 برش سخاوتمندانه به شما می دهد!
  • این کیک شکلاتی یخچالی را هم کودکان و هم بزرگسالان دوست دارند.
  • می توانید آن را از قبل درست کنید و تا یک هفته در یخچال یا حداکثر تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

کیک تنبل کیک بیسکویت شکلاتی 15
  • بیسکویت – من از بیسکویت پتی بور استفاده می کنم، زیرا آنها محبوب ترین بیسکویت هایی هستند که در ترکیه برای تهیه پاستا موزایک (یا کیک موزاییک) استفاده می کنیم. با این حال، می‌توانید از هر چیزی که برایتان در دسترس است، مانند بیسکویت‌های گوارشی یا کراکر گراهام استفاده کنید.
  • شکلات – در اینجا در این دستور پخت کیک بیسکویت شکلاتی، شکلات ستاره این نمایشگاه است، بنابراین مهم است که یک نوع با کیفیت بالا را انتخاب کنید که می توانید هزینه کنید. من از شکلات تلخ Lindt 70% استفاده می کنم اما شکلات های Valrhona نیز بسیار محبوب هستند.
  • کره – من کره را قبل از اضافه کردن به شیر در مایکروویو ذوب می‌کنم تا همه چیز سریع‌تر شود. با این حال، می توانید کره را همراه با شیر آب کنید. هر دو کره شور و بدون نمک با این دستور العمل خوب عمل می کنند.
  • شیر– شیر رطوبت لازم برای کمک به حل شدن شکر را فراهم می کند و همچنین خمیر را نازک می کند و مخلوط کردن آن با بیسکویت را بسیار آسان می کند. می توانید آن را با آب پرتقال جایگزین کنید.
  • پودر کاکائو – همانطور که در حال درست کردن دسر بدون پخت تیرامیسو کلاسیک ایتالیایی، من ترجیح می دهم از پودر کاکائو بدون شیرینی با کیفیت خوب برای طعم شکلاتی غنی و تلخ استفاده کنم.
  • گردو – آنها به کیک تنبلی طعم و مزه بیشتری می دهند. آنها را به آرامی در فر برشته کنید و قبل از اضافه کردن به بیسکویت ها، آنها را خرد کنید. می توانید گردو را با مغز گردو، فندق یا مغز پسته جایگزین کنید.
  • قند شکر – زیرا سریعتر آب می شود! در صورت تمایل می توانید از شکر کرچک استفاده کنید.

چگونه کیک تنبل درست کنیم؟

اگرچه تهیه کیک تنبل (کیک بیسکویت شکلاتی) بسیار آسان است، برای دستیابی به بهترین نتیجه باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

تهیه سس شکلاتی

کره را در مایکروویو ذوب کرده و همراه با شیر، پودر کاکائو و پودر قند در قابلمه بریزید.

آنها را خوب هم بزنید، تابه را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین قرار دهید و آن را به جوش آورید.

تابه را از روی حرارت بردارید و تکه های شکلات را اضافه کنید.

کیک تنبل کیک بیسکویت شکلاتی 16

وقتی تکه‌های شکلات ذوب شد، مخلوط را خوب هم بزنید تا سس خوب و براق شود و تمام شکلات‌ها جا بیفتند.

کیک تنبل کیک بیسکویت شکلاتی 17

بگذارید سس شکلات به مدت 10 دقیقه خنک شود، در حالی که بیسکویت ها را آماده می کنید و روی قالب نان را با یک فیلم یا کاغذ روغنی می پوشانید.

آماده کردن کیک

خط 23 سانتی متر (9″) تابه نان با فیلم یا کاغذ روغنی، که یک روی کیک را آویزان کنید تا بعداً روی کیک را بپوشانید. این مرحله برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب هنگام چرخاندن آن ضروری است.

بیسکویت ها را در یک کاسه بزرگ به قطعات درشت خرد کنید.

کیک تنبل کیک بیسکویت شکلاتی 18

گردوها را خرد کرده یا خرد کنید (در فر از قبل گرم شده با دمای 160 تا 320 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه کمی برشته شده) و به بیسکویت ها اضافه کنید.

کیک تنبل کیک بیسکویت شکلاتی 19

سس شکلات را در آن بریزید و آنها را به آرامی هم بزنید و مطمئن شوید که همه با هم ترکیب شده اند.

کیک تنبل کیک بیسکویت شکلاتی 20

مخلوط را به قالب نان منتقل کنید و آن را به آرامی فشار دهید، مطمئن شوید که بیسکویت‌ها محکم و بدون هیچ شکافی بسته شده باشند.

کیک تنبل کیک بیسکویت شکلاتی 21

روی کیک را با فیلم چسبناک آویزان (یا کاغذ روغنی) بپوشانید و آن را در فریزر قرار دهید.

کیک تنبل کیک بیسکویت شکلاتی 22

کیک را به مدت حداقل 3 ساعت در فریزر قرار دهید، فیلم غذا را بردارید و آن را در بشقاب سرو قرار دهید.

با پسته آسیاب شده و/یا نارگیل خشک شده تزئین کنید، برش بزنید و سرو کنید.

برای دستور پخت کامل و قابل چاپ به کارت دستور غذا بروید!

نکات برتر از سرآشپز

  • خط 23 سانتی متر (9″) تابه نان با فیلم یا کاغذ روغنی برای جلوگیری از وقتی کیک را برمی گردانید به تابه بچسبد.
  • شکلات ستاره نمایش است، بنابراین مهم است که یکی از باکیفیت ترین آنها را انتخاب کنید.
  • گردوها (یا هر آجیل دیگری را که استفاده می کنید) به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد تا 320 درجه فارنهایت برشته کنید تا طعم آن بهتر شود.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده کیک بیسکویت شکلاتی را نگهداری کنیم؟

می توانید باقیمانده ها را تا یک هفته یا در یخچال نگهداری کنید. در فریزر تا 3 ماه. به سادگی آنها را تقسیم کرده و قبل از نگهداری در یک ظرف دربسته قرار دهید.

آیا می توانم آن را از قبل درست کنم؟

بله، می توانید کیک را از چند روز قبل آماده کرده و در آن نگهداری کنید. در فریزر تا زمانی که بخواهید آن را سرو کنید. بگذارید نیم ساعت در دمای اتاق بماند و سپس آن را برش دهید و سرو کنید.

آیا می توانم یک نسخه بدون گلوتن درست کنم؟

می توانید این کیک تنبل را به سادگی با استفاده از بیسکویت های بدون گلوتن به جای بیسکویت های چای معمولی.

برای دستور العمل های خوشمزه تر دسر بدون پخت، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از فرآیند تهیه این کیک تنبل (کیک بیسکویت شکلاتی) غنی، ترد و خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

کیک تنبل (کیک بیسکویت شکلاتی)

آیلا کلولی

این بسیار خوشمزه کیک تنبل (کیک بیسکویت شکلاتی) یک دسر غنی و شکلاتی بدون پخت است که با چند ماده ساده تهیه شده است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان کل 15 دقیقه

کورس دسر، میان وعده

آشپزی آمریکایی، بریتانیایی، اروپای شرقی، خاورمیانه، ترکی

سرویس ها 12 تکه ها

کالری 361 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

سس شکلاتی را آماده کنید

  • کره را در مایکروویو ذوب کنید و به همراه شیر و پودر کاکائو و پودر قند در قابلمه بریزید.

  • آنها را خوب هم بزنید، تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید تا بجوشد.

  • تابه را از روی حرارت بردارید و تکه های شکلات را اضافه کنید.

  • وقتی تکه های شکلات ذوب شد، مخلوط را خوب هم بزنید تا سس شود. خوب و براق است و تمام شکلات ها در آن گنجانده شده است.

  • بگذارید سس شکلات به مدت 10 دقیقه خنک شود و در حین آماده کردن بیسکویت ها و پوشاندن ظرف نان با یک فیلم یا کاغذ روغنی، سس شکلات را بپوشانید.

کیک را آماده کنید

  • یک قالب نان 23 سانتی‌متری (9″) را با فیلم یا کاغذ روغنی بپوشانید، و روی کیک را بپوشانید. این مرحله برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب هنگام برعکس کردن آن ضروری است.

  • گردوها را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) برشته کنید.

  • بیسکویت ها را در یک کاسه بزرگ به قطعات درشت خرد کنید. و گردوهای تقریباً خرد شده را اضافه کنید.

  • سس شکلات را در آن بریزید و آنها را به آرامی هم بزنید و مطمئن شوید که همه با هم ترکیب شده اند.

  • مخلوط را به قالب نان منتقل کنید و آن را به آرامی فشار دهید و مطمئن شوید که بیسکویت ها محکم بسته شده اند و هیچ شکافی ندارند.

  • جلد روی کیک را با فیلم (یا کاغذ روغنی) آویزان کرده و در فریزر قرار دهید.

  • کیک را حداقل به مدت 3 ساعت در فریزر قرار دهید، فیلم غذا را بردارید و آن را در بشقاب سرو بریزید.

  • با پسته آسیاب شده و/یا نارگیل خشک شده تزئین کنید، برش بزنید و سرو کنید.

یادداشت

  • خط تابه نان 23 سانتی متری (9′) با فیلم یا کاغذ روغنی برای جلوگیری از وقتی کیک را برمی گردانید به تابه بچسبد.
  • شکلات ستاره نمایش است، بنابراین مهم است که یکی از باکیفیت ترین آنها را انتخاب کنید.
  • گردوها (یا هر آجیل دیگری را که استفاده می کنید) به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد تا 320 درجه فارنهایت برشته کنید تا طعم آن بهتر شود.
  • می توانید باقیمانده آن را تا یک هفته در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. به سادگی آنها را تقسیم کنید و قبل از نگهداری آنها را در یک ظرف دربسته قرار دهید.
  • این کیک تنبل را به سادگی با استفاده از بیسکویت های بدون گلوتن به جای بیسکویت های چای معمولی.

تغذیه

کالری: 361کیلو کالری کربوهیدرات: 30gProtein: 4gFat: 26g Saturated Fat: 11gPolyunsaturated Fat: 7gMonounsaturated Fat: 6gTrans Fat: 0.4gCholesterol: 25mg Sodium: 170mgPotassium: 185mgFiber: 3g Sugar: 15gVitamin A: 318IU Vitamin C: 0.1mgCalcium: 47mg Iron: 2mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

کیک تنبل (کیک بیسکویت شکلاتی) 23
خروج از نسخه موبایل