طرز تهیه سالاد شیرازی ایرانی
طرز تهیه سالاد شیرازی ایرانی
اگر میخواهید یک سالاد مدیترانهای تازه و خوشطعم را به فهرست خود اضافه کنید، این دستور سالاد ایرانی شیرازی انتخابی عالی است.
این سالاد رنگارنگ و خوشمزه که با خیار ترد، گوجه فرنگی آبدار، پیاز قرمز تند، و سس آهک و روغن زیتون با طراوت درست شده است، بسیار آسان است.
تنها چیزی که نیاز دارید چند ماده ساده برای ایجاد یک غذای سالم و رضایت بخش است که برای هر مناسبتی مناسب است.
![طرز تهیه سالاد شیرازی ایرانی 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق Persian Shirazi Salad served in a bowl](/wp-content/uploads/2023/06/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b3d8a7d984d8a7d8af-d8b4db8cd8b1d8a7d8b2db8c-d8a7db8cd8b1d8a7d986db8c_648efe82e3a15.jpeg)
پرش به:
سالاد شیرازی ایرانی یا سالاد شیرازی یک غذای همه کاره است که همراهی عالی برای بسیاری از غذاهای مدیترانه ای و خاورمیانه ای مانند برگ انگور شکم پر گوشت (Dolmas)، Kiymali Borek (گوشت ترکی) بورک)، یا کارادنیز پیدسی.
این سالاد تازه و پر جنب و جوش با ترکیبات ساده و آمادهسازی آسان، نسیمی است که میتوانید در یک شب شلوغ هفته درست کنید، و آن را به یک مکمل عالی برای چرخش زمان غذای شما تبدیل میکند.
سالاد شیرازی چیست – تاریخچه مختصر
مشابه سالاد کوبان (سالاد ترکی چوپان)، سالاد شیرازی یک سالاد تازه است. غذای رنگارنگی که منشا آن ایران است. معمولاً با سبزیجات تازه خرد شده مانند خیار ترد، گوجه فرنگی آبدار و پیاز قرمز تند درست می شود.
سپس سالاد را با مخلوطی ساده از روغن زیتون، آب لیموترش و نمک در یک کاسه بریزید که طعمی تند و مطبوع به آن میدهد.
درست مثل زرشک پلو مرغ (زرشک پلو ایرانی با مرغ)، سالاد شیرازی در جشن ها و اعیاد مانند نوروز (سال نو ایرانی) یکی از غذاهای اصلی خانواده های ایرانی است.
همچنین این غذا در رستورانها و کافههای ایرانی در سراسر جهان بسیار محبوب است.
نام این غذا سالاد شیرازی برگرفته از شهر زیبای جنوب غربی شیراز در ایران است که به دلیل فرهنگ و تاریخ غنی خود مشهور است.
در حالی که این سالاد به طور سنتی با آب غوره درست می شود، آب انگور تهیه شده از انگورهای نرسیده که به سالاد طعم ترش می دهد، نسخه من از دستور غذا از آب لیمو برای طعمی روشن و با طراوت استفاده می کند.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- سالاد ایرانی شیرازی یک دستور پخت ساده و آسان است که فقط چند دقیقه زمان می برد تا آماده شود.
- این یک غذای جانبی عالی است که کاملاً با انواع غذاهای مدیترانه ای و خاورمیانه ای جفت می شود.
- همچنین، این سالاد زیبا و با طراوت قطعا مهمانان شام شما را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
![طرز تهیه سالاد شیرازی ایرانی 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for Persian Shirazi Salad](/wp-content/uploads/2023/06/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b3d8a7d984d8a7d8af-d8b4db8cd8b1d8a7d8b2db8c-d8a7db8cd8b1d8a7d986db8c_648efe84506b2.jpeg)
- گوجه فرنگی – در حالت ایده آل، باید از گوجه فرنگی های تابستانی آبدار و رسیده استفاده کنید. مورد علاقه من گوجه فرنگی رم است، با این حال، هر گوجه فرنگی خوش طعمی عالی عمل می کند.
- خیار – برای حداکثر طعم و ترد، خیارهای ترکی یا ایرانی را ترجیح میدهم. آنها نسبت به انواع معمولی و بلند طعم بیشتری دارند و آب کمتری دارند. می توانید آنها را با خیار انگلیسی جایگزین کنید.
- پیاز قرمز – پیاز یکی دیگر از عناصر کلیدی در اینجا است و من ترجیح می دهم از پیاز قرمز برای رنگ و طعم قوی آنها استفاده کنم. اگر طعم ملایم تری را ترجیح می دهید می توانید از موسیر استفاده کنید.
- فلفل – من ترجیح می دهم از فلفل سبز ترکی بلند برای این دستور سالاد ایرانی استفاده کنم. آنها معمولاً خفیف هستند اما برخی از آنها می توانند کاملاً گرم باشند. می توانید آنها را با فلفل دلمه ای یا فلفل پادرون اسپانیایی جایگزین کنید.
- سماق– ادویه ای محبوب در آشپزی خاورمیانه و مدیترانه است. این یک چاشنی همه کاره است که رنگ قرمز روشن و ترشی را به ظرف اضافه می کند. می توانید آن را از اکثر سوپرمارکت های بزرگ و همچنین به صورت آنلاین از Amazon خریداری کنید.
.
- روغن زیتون – من از روغن زیتون فوق بکر با کیفیت خوب برای سس سالاد خود استفاده میکنم زیرا تفاوت زیادی در طعم ایجاد میکند.
- لیمو – دستور غذا در اصل با ab ساخته شده است. -غوره، اما می توانید از لیموترش یا آبلیمو برای خوش طعم کردن سالادتان استفاده کنید.
چگونه سالاد شیرازی – سالاد شیرازی درست کنیم؟
این سالاد شیرازی خوشمزه و پر جنب و جوش – سالاد شیرازی بسیار سریع و ساده درست می شود.
اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند نکته ساده را دنبال کنید:
سبزیجات را آماده کنید
خیارها را پوست بگیرید و به مکعب های کوچک برش دهید. اگر از خیارهای بزرگ استفاده می کنید، قبل از خرد کردن آن ها را بخرید.
آنها را در یک کاسه قرار دهید.
![طرز تهیه سالاد شیرازی ایرانی 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق diced cucumbers are placed in a bowl](/wp-content/uploads/2023/06/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b3d8a7d984d8a7d8af-d8b4db8cd8b1d8a7d8b2db8c-d8a7db8cd8b1d8a7d986db8c_648efe8592bc3.jpeg)
گوجهها را به اندازه خیارها خرد کرده و به کاسه اضافه کنید.
اگر وقت دارید، گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید تا سالادتان آبدارتر شود.
![طرز تهیه سالاد شیرازی ایرانی 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق diced tomatoes are added to cucumbers](/wp-content/uploads/2023/06/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b3d8a7d984d8a7d8af-d8b4db8cd8b1d8a7d8b2db8c-d8a7db8cd8b1d8a7d986db8c_648efe86c521c.jpeg)
فلفل ترکی را خلال کنید، پیاز قرمز را خلالی کنید و سپس آنها را روی خیار و گوجه فرنگی بپاشید.
![طرز تهیه سالاد شیرازی ایرانی 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق diced onions and peppers are added to the bowl](/wp-content/uploads/2023/06/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b3d8a7d984d8a7d8af-d8b4db8cd8b1d8a7d8b2db8c-d8a7db8cd8b1d8a7d986db8c_648efe8834dc6.jpeg)
روی برگ های جعفری و نعنا ریز خرد شده بپاشید.
![طرز تهیه سالاد شیرازی ایرانی 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق chopped herbs are scattered on Shirazi Salad](/wp-content/uploads/2023/06/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b3d8a7d984d8a7d8af-d8b4db8cd8b1d8a7d8b2db8c-d8a7db8cd8b1d8a7d986db8c_648efe894afce.jpeg)
سس را آماده کنید و آن را با سبزیجات پر کنید
برای تهیه سس، به سادگی تمام مواد سس را در یک کاسه کوچک قرار دهید و آنها را خوب هم بزنید.
![طرز تهیه سالاد شیرازی ایرانی 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق the dressing for Shirazi Salad](/wp-content/uploads/2023/06/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b3d8a7d984d8a7d8af-d8b4db8cd8b1d8a7d8b2db8c-d8a7db8cd8b1d8a7d986db8c_648efe8a4026c.jpeg)
سبزیجات و سبزی های خرد شده را با سس بریزید تا همه چیز به خوبی در سس پوشیده شود.
می توانید برای تهیه سس سالاد خود از یک شیشه مزون نیز استفاده کنید.
به سادگی همه چیز را در یک شیشه قرار دهید، درب آن را محکم ببندید و آن را به خوبی تکان دهید تا همه چیز ترکیب شود.
به طور متناوب، می توانید مواد سس را روی سبزیجات خرد شده اضافه کنید و سپس سالاد را مخلوط کنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود.
![طرز تهیه سالاد شیرازی ایرانی 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق Shirazi Salad is tossed with the dressing](/wp-content/uploads/2023/06/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b3d8a7d984d8a7d8af-d8b4db8cd8b1d8a7d8b2db8c-d8a7db8cd8b1d8a7d986db8c_648efe8b3f31b.jpeg)
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- همانند هر سالاد تازه، از بهترین و تازه ترین موادی که ممکن است تهیه کنید استفاده کنید. همیشه از روغن زیتون فرابکر و آب لیموترش تازه برای سس استفاده کنید.
- سبزیجات سالاد ایرانی شیرازی باید ریز خرد شود اما نه آنقدر ریز که سبزی ها لطیف شوند. آنها باید تازه و ترد باشند.
- مطمئن شوید که سس سالاد را قبل از اضافه کردن آن به سبزیجات خود میل کنید و مقدار مواد را به سلیقه خود تنظیم کنید.
- سالاد را خوب بریزید تا مطمئن شوید که سس به طور مساوی در سراسر ظرف پخش شده است.
- سالاد را 15 دقیقه قبل از سرو بپوشانید تا سبزیجات طعم تند زیبایی را جذب کنند و در عین حال ترد و تازه بمانند.
با سالاد شیرازی چی سرو کنیم؟
سالاد شیرازی یک غذای جانبی عالی است که تقریباً با همه چیز، از کباب گرفته تا کاسرول، ست می شود.
برای نام بردن از چند مورد، این سالاد با طراوت و شاداب را با پاستای ماهی قزل آلا و اسفناج، Zeytinyagli Kereviz Yemegi – Braised Celeriac، Kuzu Tandir Kebab – ترکی کباب بره، گودا مک و پنیر دودی (پخته شده) و لاهماچون ترکی.
در ایران نیز معمولاً به عنوان بخشی از ظروف مزه سرو می شود. با سایر غذاهای کوچک یا به عنوان یک غذای سبک به تنهایی.
سؤالات متداول دستور غذا
سالاد شیرازی یک غذای مقوی و کم کالری است که پرخاصیت است. در ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها. مقدار زیادی از سالاد شیرازی تنها ۱۹۶ کیلو کالری دارد!
همچنین گوجه فرنگی منبع خوبی از ویتامین C، پتاسیم و لیکوپن است، در حالی که خیار آبرسانی و فیبر را تامین می کند. گیاهان تازه طعم و مزه می بخشند و همچنین دارای مزایای سلامتی منحصر به فرد خود هستند.
علاوه بر این، سس ساده آب لیموترش و روغن زیتون منبع خوبی از چربی های سالم است و می تواند به هضم غذا کمک کند.
بله، می توانید سالاد شیرازی را از قبل درست کنید، اما بهتر است تا قبل از سرو صبر کنید تا سس اضافه شود. می توانید سبزی ها و سبزی ها را از چند ساعت قبل خرد کنید، در یخچال نگهداری کنید تا آماده سرو شوند و سس را در لحظه آخر اضافه کنید.
اگر سس را خیلی زود اضافه کنید، سبزیجات آب خود را آزاد می کنند. و سبزیجات آبکی می شوند و تردی خود را از دست می دهند.
می توانید سس را از 2 روز قبل آماده کنید و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
اگر سالاد شیرازی باقی مانده است، می توانید آن را تا 2 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. با این حال، به خاطر داشته باشید که هر چه سالاد طولانیتر بماند، سبزیجات و سبزیها نرمتر میشوند.
برای کمک به تازه ماندن سالاد، میتوانید سبزیجات و سس را جداگانه نگهداری کنید و درست قبل از سرو با هم مخلوط کنید.
برای دستور العمل های سالاد خرد شده خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از طرز تهیه این سالاد خوشمزه، سالم و خوش رنگ ایرانی به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![طرز تهیه سالاد شیرازی ایرانی 9 d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 d8b3d8a7d984d8a7d8af d8b4db8cd8b1d8a7d8b2db8c d8a7db8cd8b1d8a7d986db8c 648efe8c8ec66](/wp-content/uploads/2023/06/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b3d8a7d984d8a7d8af-d8b4db8cd8b1d8a7d8b2db8c-d8a7db8cd8b1d8a7d986db8c_648efe8c8ec66.jpeg)
دستور سالاد شیرازی ایرانی
اگر می خواهید یک سالاد مدیترانه ای تازه و خوش طعم را به مجموعه خود اضافه کنید، این دستور سالاد شیرازی ایرانی انتخابی عالی است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
تهیه سالاد خرد شده
-
خیارها را پوست بگیرید و برش دهید تاس های کوچک اگر از خیارهای بزرگ استفاده می کنید، قبل از خرد کردن آن ها را بخرید. آنها را در یک کاسه قرار دهید.
-
گوجهفرنگیها را به اندازه خیار خرد کرده و به کاسه اضافه کنید. اگر وقت دارید، گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید تا سالادتان آبدارتر شود.
-
فلفل ترکی را خلال کرده، پیاز قرمز را خلالی کنید و سپس روی خیار و گوجه فرنگی بپاشید.
-
روی برگ های جعفری و نعنا ریز خرد شده بپاشید.
سس را آماده کرده و با سبزیجات بریزید
-
برای درست کردن سس، به سادگی تمام مواد سس را در یک کاسه کوچک قرار دهید و به آنها خوب بدهید. هم بزنید.
-
از طرف دیگر، می توانید مواد سس را روی سبزیجات خرد شده اضافه کنید و سپس سالاد را مخلوط کنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود. /p>
یادداشت
- همانند هر سالاد تازه، از بهترین و تازه ترین موادی که ممکن است تهیه کنید استفاده کنید. همیشه از روغن زیتون فرابکر و آب لیموترش تازه برای سس استفاده کنید.
- سبزیجات سالاد ایرانی شیرازی باید ریز خرد شود اما نه آنقدر ریز که سبزی ها لطیف شوند. آنها باید تازه و ترد باشند.
- مطمئن شوید که سس سالاد را قبل از اضافه کردن آن به سبزیجات خود میل کنید و مقدار مواد را به سلیقه خود تنظیم کنید.
- سالاد را خوب بریزید تا مطمئن شوید که سس به طور مساوی در سراسر ظرف پخش شده است.
- سالاد را 15 دقیقه قبل از سرو بپوشانید تا سبزیجات طعم تند زیبایی را جذب کنند و در عین حال ترد و تازه بمانند.
- اگر سالاد شیرازی باقی مانده است، میتوانید آن را تا ۲ روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. با این حال، به خاطر داشته باشید که هر چه سالاد طولانیتر بماند، سبزیجات و سبزیها نرمتر میشوند.
- سالاد شیرازی یک غذای مقوی و کم کالری است که سرشار از ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است. مقدار زیادی از سالاد شیرازی تنها ۱۹۶ کیلو کالری دارد!
تغذیه
کالری: 196کیلو کالری کربوهیدرات ها: 16gپروتئین: 3gچربی: 15g چربی اشباع شده: 2gچربی اشباع نشده چندگانه: 2gچربی تک غیراشباع: 10gسدیم: 312میلی گرمپتاسیم: 655میلی گرمفیبر: 4g قند: 8 gویتامین A: 2598IU Vitamin C: 93mgCalcium: 66mg Iron: 2 mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.