آشپزی

پای گوشت چرخ کرده

پای گوشت چرخ کرده

مینس بیف و پای پیاز یک غذای دلپذیر و خوشمزه است که با گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل و گوجه فرنگی پر شده در یک شیرینی کره ای و ترد درست می شود. این پای چرخ‌کرده خوش طعم بسیار آسان است و تنها در 40 دقیقه آماده می‌شود. این غذای عالی برای وعده‌های غذایی شب‌های هفته است، اما همچنین برای یک ناهار یکشنبه یا مناسبت‌های خاص مانند مناسب است. به عنوان روز شکرگزاری یا کریسمس.

freshly baked minced beef pie
پای گوشت چرخ کرده 17
پرش به:

این پای گوشتی بسیار آسان به همان اندازه که به نظر می رسد خوشمزه است و با طعم های مدیترانه ای پر شده است. اگر هوس خوردن پای گوشتی لذیذ می‌کنید، اما زمان پخت آهسته را ندارید، دستور پخت عالی است.

a slice of freshly made minced beef pie
پای گوشت چرخ کرده 18

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این پای قیمه و پیاز خوشمزه برای یک وعده غذایی در روز و یک غذای مناسب برای جمعیت مناسب است.
  • می توانید فیلینگ گوشت چرخ کرده و شیرینی را از چند روز قبل آماده کنید. آنها را جداگانه در یخچال نگه دارید و پای را در روزی که می خواهید بپزید درست کنید.
  • می‌توانید باقیمانده‌ها را فریز کرده و تا 3 ماه نگه دارید.
  • این پای فوق العاده خوشمزه با دستورالعمل ها و تصاویر گام به گام بسیار آسان درست می شود.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

چیزهایی که برای پر کردن نیاز دارید

labeled picture of ingredients for minced beef pie
پای گوشت چرخ کرده 19
  • گوشت چرخ کرده– من گوشت چرخ کرده با 15 درصد چربی را ترجیح می دهم. این پای همچنین با هر گوشت چرخ کرده دیگری مانند گوشت بره یا بوقلمون طعم عالی دارد.
  • پیاز – من از پیاز قهوه ای استفاده می کنم اما پیازهای زرد، سفید یا قرمز نیز خوب هستند.
  • فلفل سبز – فلفل سبز ترکی برای این دستور غذا بهترین است اما در صورت تمایل می توانید از فلفل دلمه ای یا فلفل پادرون استفاده کنید.
  • گوجه فرنگی – از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید تا کمی لطیف و رنگ به ظرف بدهید. می توانید از گوجه فرنگی کنسرو شده استفاده کنید اما باید آن را بپزید تا مایع آن تبخیر شود و کمی شکر اضافه کنید.
  • جعفری – جعفری با برگ صاف یا فرفری کاملا مکمل این پای است اما می توانید از آویشن، پیازچه یا هر سبزی دیگری که ترجیح می دهید استفاده کنید.
  • ادویه – نمک را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید، این مقدار برای ما کاملا جواب می دهد اما همه ما جوانه های چشایی متفاوتی داریم. می‌توانید فلفل دلمه‌ای اضافی برای چاشنی این غذا اضافه کنید، اما گرمای فلفل ترکی معمولاً برای این غذا کافی است.

چیزهایی که برای شیرینی نیاز دارید

labeled picture of ingredients for making the pastry
پای گوشت چرخ کرده 20
  • آرد ساده – به عنوان آرد همه منظوره نیز شناخته می شود و برای شیرینی، کیک و بیسکویت بهترین است.
  • کره – این دستور غذا کره کمتری را نسبت به پوسته های پای معمولی به یاد می آورد که آن را سالم تر و در عین حال ترد خوشمزه تر می کند! کره را به آرامی بدون اینکه اجازه دهید بجوشد آب کنید و قبل از اضافه کردن به آرد به مدت 5 دقیقه بگذارید خنک شود.
  • ماست – از ماست ساده بدون شکر یا طعم استفاده کنید. ماست به شیرینی ها طعمی تند می بخشد و همچنین آنها را پف دار و سبک می کند.
  • بکینگ پودر – بیکینگ پودر به افزایش حجم و سبک شدن بافت شیرینی کمک می کند.

لطفاً برای مقادیر دقیق، کارت دستور غذا را در زیر مشاهده کنید.

چگونه پای گوشت چرخ کرده درست کنیم؟

تهیه این پای خوشمزه بسیار آسان است و برای رسیدن به بهترین نتیجه، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

خمیر را آماده کنید

آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ الک کنید. کره ذوب شده، ماست، شیر و تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به دست آید.

flour, butter, yoghurt, milk and baking powder are placed in a bowl
پای گوشت چرخ کرده 21

خمیر را یک دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود. روی خمیر را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا فیلینگ گوشت را آماده کنید.

the dough for minced beef pie is in a bowl
پای گوشت چرخ کرده 22

پر ​​کردن گوشت را آماده کنید

یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و قیمه را سرخ کنید و هر از گاهی با قاشق چوبی هم بزنید تا گوشت چرخ کرده به قطعات کوچک تقسیم شود.

browning the mince in a pan for minced beef pie
پای گوشت چرخ کرده 23

وقتی گوشت چرخ کرده سرخ شد، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید و پیازها را تفت دهید. (اگر گوشت چرخ کرده چربی کافی برای تفت دادن پیاز آزاد کرد، از روغن زیتون صرف نظر کنید).

Sautéing the onions with the mince
پای گوشت چرخ کرده 24

فلفل ها را اضافه کنید و قبل از افزودن گوجه فرنگی، یک دقیقه دیگر تفت دهید.

peppers are added to the pan for sautéing
پای گوشت چرخ کرده 25

چند دقیقه بپزید سپس جعفری، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید. آن را خوب هم بزنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید فیلینگ خنک شود و روی شیرینی را بپوشانید.

Tomatoes, spices and parsley are added to the minced beef pie mixture
پای گوشت چرخ کرده 26

پای را جمع کنید و بپزید

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید. شیرینی را از یخچال خارج کرده و به ⅔ و ⅓ تقسیم کنید.

the dough is divided in two
پای گوشت چرخ کرده 27

از قسمت بزرگتر (⅔ ) شیرینی استفاده کنید تا قالب کیک فنری 23 سانتی متری (9 اینچی) خود را بپوشانید. شیرینی را به اندازه 30 سانتی متر (12 اینچ) بغلتانید و کف و کناره های آن را خط بکشید. قالب کیک شما

the pastry rolled out and lined the bottom of the cake tin
پای گوشت چرخ کرده 28

با قاشق از فیلینگ گوشت داخل شیرینی بریزید و خمیر اضافی را روی فیلینگ بریزید.

the sides of the pastry are folded on top of the filling
پای گوشت چرخ کرده 29

بقیه شیرینی را به 7 تکه تقسیم کرده و آنها را به شکل نوارها بغلتانید تا روی پای را تزئین کنید. تخم مرغ شیرینی را با تخم مرغ بشویید و روی دانه سیاهدانه یا دانه کنجد بپاشید.

the pie is decorated with pastry strips, egg washed and sprinkled with nigella seeds
پای گوشت چرخ کرده 30

یا می‌توانید خمیر را به شکل دایره‌ای در بیاورید و روی آن را کاملاً بپوشانید.

در فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که شیرینی طلایی شود بپزید.

minced beef pie baked until golden
پای گوشت چرخ کرده 31

نکته برتر از سرآشپز

  • برای جلوگیری از ذوب شدن شیرینی، اجازه دهید فیلینگ پای قیمه و پیاز به طور کامل قبل از مونتاژ پای خنک شود.
  • همیشه قبل از اضافه کردن مواد دیگر، با سرخ کردن چرخ‌کرده شروع کنید. گوشت چرخ کرده چربی خود را آزاد می کند و ممکن است نیازی به اضافه کردن روغن برای سرخ کردن پیاز یا سرخ کردن سبزیجات خود نداشته باشید، بسته به میزان چربی موجود در گوشت چرخ کرده.
  • اگر پای شما مانند یک اثر هنری به نظر نمی رسد نگران نباشید، این پای روستایی است و هنوز طعم آن خوشمزه خواهد بود.

پیشنهادات ارائه

راههای زیادی برای لذت بردن از این پای گوشت گاو خوش طعم وجود دارد. من واقعا از خوردن سالاد سالم مانند سالاد موشک با پارمسان، سالاد نخود هندی (سالاد چانا) یا سالاد خیار یونانی.

برای یک وعده غذایی مفیدتر، چرا یک کاسه سوپ به منوی خود اضافه نکنید؟ این سوپ عدس ترکی (Mercimek Corbasi) فوق العاده سالم را امتحان کنید، سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی یا سوپ ادویه دار کدو حلوایی.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم پای گوشت چرخ کرده را از قبل درست کنم؟

بله، می توانید فیلینگ قیمه را آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید. ظرف دربسته تا 3 روز.
همچنین می توانید شیرینی را از قبل آماده کنید. شیرینی را در یک فیلم چسبناک بسته بندی کنید و تا یک هفته در یخچال بگذارید. قبل از پهن کردن آن را به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید.

می توانید پای گوشت چرخ کرده را فریز کنید؟

بله، این پای گوشت گاو دوست داشتنی فریزر است. اگر می‌خواهید دستور را دو برابر کنید و مقداری را فریز کنید تا بعداً بخورید، به سادگی اجازه دهید پای خنک شود، آن را تقسیم کنید و قبل از گذاشتن در فریزر روی آن را با یک فیلم چسبناک بپوشانید. وقتی می خواهید دوباره گرم کنید نیازی به یخ زدایی نیست. به سادگی با فویل حلبی بپوشانید و در فر از قبل گرم شده گرم کنید تا لوله داغ شود.

نحوه ذخیره سازی باقیمانده کیک؟

پای باقیمانده تا 3 روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شود.

برای سایر دستور العمل های پای خوش طعم، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم همانقدر که از خوردن آن لذت می برید، از روند تهیه این پای پیاز و گوشت چرخ کرده خوش طعم لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

minced beef pie freshly baked

قیمه گوشت گاو و پای پیاز

آیلا کلولی

قیمه گوشت گاو و پای پیاز یک غذای راحت و خوشمزه است که با گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل و گوجه‌فرنگی پر شده در شیرینی کره‌ای و ترد درست می‌شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

زمان کل 40 دقیقه

دوره دوره اصلی

آشپزی مدیترانه

سرویس ها 4 افراد

کالری 734 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

آماده کردن خمیر

  • آرد، بیکینگ پودر را الک کنید، و نمک را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

  • کره ذوب شده، ماست، شیر و تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید.

  • خمیر را یک دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

  • روی خمیر را بپوشانید و بگذارید تا نصف در یخچال خنک شود. یک ساعت و شروع به آماده کردن فیلینگ قیمه کنید.

آماده کردن فیلینگ گوشت

  • یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و گوشت چرخ کرده را قهوه ای کنید و هر از گاهی هم بزنید. یک قاشق چوبی برای خرد کردن گوشت چرخ کرده به قطعات کوچک.

  • وقتی قیمه سرخ شد، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید و پیازها را تفت دهید. (اگر گوشت چرخ کرده چربی کافی برای تفت دادن پیازها آزاد کرد، روغن زیتون را رها کنید).

  • فلفل ها را اضافه کنید و قبل از افزودن گوجه فرنگی ها، یک دقیقه دیگر تفت دهید.

  • چند دقیقه بپزید سپس جعفری، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید.

  • آن را خوب هم بزنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

  • وقتی روی شیرینی را می‌پوشانید، بگذارید فیلینگ خنک شود.

مونتاژ و پختن پای

  • Preheat the oven to 180° C (360° F).

  • Take the pastry out of the fridge and divide it into ⅔ and ⅓.

  • Use the larger section ( the ⅔ ) of the pastry to line your 23 cm (9″) Ø springform cake tin.

  • Roll the pastry out to the size of 30 cm (12″) dia and line the bottom and sides of your cake pan.

  • Spoon the meat filling in the pastry and fold the excess pastry onto the filling.

  • Divide the rest of the pastry into 7 pieces and roll them into strips to decorate the top of the pie.

  • Eggwash the pastry with egg yolk and sprinkle on some nigella seeds.

  • Cook in the preheated oven for 25 minutes or until the pastry is golden brown.

یادداشت

  • You can prepare the ground beef filling and the pastry a couple of days in advance.
  • Let the mince and onion pie filling cooled down entirely before assembling the pie to avoid the pastry melting.
  • Always start with browning the mince before adding the other ingredients. The mince will release its fat and you might not need to add oil to brown your onions or sautée your vegetables depending on how much fat the mince contains.
  • Don’t worry if your pie doesn’t look like a piece of art, this is a rustic pie and it still will taste delicious.

Nutrition

Calories: 734kcalCarbohydrates: 71gProtein: 29gFat: 37gSaturated Fat: 20gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 12gTrans Fat: 1gCholesterol: 207mgSodium: 1201mgPotassium: 680mgFiber: 4gSugar: 5gVitamin A: 1731IUVitamin C: 60mgCalcium: 209mgIron: 7mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : راتاتویی نیکوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا